Ekipe kluba
SENIORI
KK Zemun
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
MLAĐI PIONIRI
KK Zemun
PIONIRI
KK Zemun
KADETI
KK Zemun
JUNIORI
KK Zemun
U19M
OMLADINCI
IGRAČI KLUBA
RUKOVODSTVO KLUBA
TRENERI
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: VIKEND ZA NOVE STRANICE ISTORIJE KLUBA09.10.2012
Narednog vikenda naš klub ima istorijsku šansu da u obe konkurencije (kadeti i juniori) ostvari plasman u Jedinstvene kvalitetne lige Srbije.

Kadeti su u grupi sa Crvenom Zvezdom, Zvezdarom Crony i Kotež Bekom. Naš klub je domaćin turnira u hali Pinki.
Raspored utakmica:
Petak 12.okt. 17.20 Zemun : Crvena Zvezda
Subota 13.okt. 1730 Zvezdara Crony : Zemun
Nedelja 14.okt. 17.30 Zemun : Kotež Beko

Juniori su u grupi sa Partizanom, Mega Vizurom i Torlakom. Turnir se igra u hali Vizura sport u Zemunu.
Raspored utakmica:
Petak 12. okt. 15.30 Zemun : Partizan
Subota 13.okt. 17.15 Zemun : Torlak
Nedelja 13.okt. 21.00 Mega Vizura : Zemun

KAKVE DVE UTAKMICE U PETAK, U DVE KATEGORIJE SA DVA NAŠA NAJVEĆA KLUBA ZVEZDOM I PARTIZANOM. DA LI U SRBIJI IMA KLUB KOJI JE TOG KVALITETA DA U JEDNOM DANU IGRA OVAKVE DVE UTAKMICE. TEŠKO A I AKO IH IMA ONDA JE TO NA PRSTE JEDNE RUKE.

Ne možemo reći ni kome je lakše ni kome je teže (juniorima ili kadetima). I jedni i drugi imaju realne šanse za plasman. I jedni i drugi imaju i kvalitet i talenat i iskustvo da mogu da naprave uspeh. U svakoj ekipi ima veoma veliki broj igrača sa puno medalja, puno jakih turnira i puno jakih utakmica. To je više nego dovoljno da u utakmice uđemo sa puno samopouzdanja bez imalo respekta. Sigurni smo da nas protivnici respektuju i da nas se plaše i imaju razloga.

OVIM PUTEM POZIV SVIM ZEMUNCIMA A PRE SVEGA SVIM ČLANOVIMA KLUBA I RODITELJIMA DA DOĐU I PODRŽE OVU DECU NA OBA TURNIRA. OBA TURNIRA SU U ZEMUNU ŠTO JE DODATNA POGODNOST NA NAPRAVIMO USPEH. SVAKI POJEDINAC SA SVOJIM GLASOM I APLAUZOM NAM JE POTREBAN I UZ DOBRU PODRŠKU USPEH JE MNOGO BLIŽI.
NEMOJTE BITI ŠKRTI NA ODVOJENOM VREMENU, ULOŽITE U OVU DECU A TIME I U BUDUĆNOST SVOJE DECE JER SVAKI USPEH STRAŠNO JAČA NAŠ KLUB. POMOZITE NAM DA OVAKVU ŠANSU ISKORISTIMO I NAPIŠEMO NOVU I NAJSJAJNIJU STRANICU ISTORIJE KLUBA.


:: NAŽALOST, PORAZ SENIORA06.10.2012
STATISTIKASENIORI SU PORAZOM OTVORILI NOVU SEZONU.
PORAZ JE NEOČEKIVAN JER JE DOŽIVLJEN NA DOMAĆEM TERENU HALE PINKI I OD NOVAJLIJE U LIGI. ŽARKOVO JE BILO BOLJE, REZULTATOM 97 : 95. NIJE OVO DOBRO ZA ATMOSFERU U EKIPI.
NAŠ SASTAV JESTE MLAD ALI VEOMA TALENTOVAN. STIČE SE UTISAK DA KADA SU NAJMLAĐI BILI U IGRI DA JE BILO VIŠE ŽARA I ŽELJE. VODILI SMO POČETKOM POSLEDNJE ČETVRTINE I 11 KOŠEVA PREDNOSTI ALI NISMO DOBRO BRANILI I RIVAL JE PREOKRENUO REZULTAT. NAŠA EKIPA IMALA JE POSLEDNJI NAPAD ZA PRODUŽETAK ILI ČAK POBEDU ALI SE ISKUSNI PLEJ SPETLJAO I NADA JE NESTALA.
SJAJNA IGRA MLAĐE ĐURIĆA KOJI JE IMAO IZVANREDNU PRATNJU U TADIĆU, PUŠICI I MARKU TOMIĆU.
IAKO SAMO 6 MINUTA U IGRI ODLIČNU ROLU JE IMAO KADET STARINČEVIĆ I POKAZAO JE DA ĆE BITI JEDAN OD OKOSNICA TIMA VEĆ OVE SEZONE. DOGOVOR TRENERA TANČIĆA I TRENERA KADETA PERUNIČIĆA JE DA U OVOJ UTAKMICI SAMO OSETI KAKO JE U SENIORSKOJ KONKURENCIJI A DA GA PRIČUVAMO ZA PREDSTOJEĆE KVALIFIKACIJE.

SVE ČESTITKE NOVAJLIJI U LIGI KLUBU ŽARKOVO A POSEBNO NJIHOVIM NAVIJAČIMA KOJI SU PRIREDILI VEOMA LEP AMBIJENT I POKAZALI KAKO SE POŠTUJE KLUB U KOJEM DECA TRENIRAJU.
NAŽALOST, I PORED TOLIKOG BROJA DECE KOJE IMAMO U KLUBU, KAO DA SENIORSKI PROGRAM NIKOGA NE INTERESUJE A KOLIKO SUTRA ĆE MNOGI OD TE DECE IGRATI I PITATI SE ŠTO IH NIKO NE PRATI. KLUB ĆE SVE UČINITI DA SE TA SLIKA PROMENI, AKO TREBA UVEŠĆEMO I RADNU OBAVEZU DOLASKA NA UTAKMICE. MNOGO TOGA SE MOGLO VIDETI OD NAŠIH MLADIH IGRAČA. NAŠA MLADA EKIPA ZASLUŽUJE PODRŠKU, DA JE BILO DANAS GOTOVO SMO SIGURNI DA BISMO POBEDILI. VELIKE KRITIKE DECI I RODITELJIMA PA I SVIM ZEMUNCIMA.:: KREĆE KOŠARKAŠKI CIRKUS05.10.2012
Utakmicom naših seniora kreću i zvanična takmičenja našeg kluba. U narednih 10-tak dana očekuju nas burna dešavanja.

Sutra u subotu u 16. časova u hali Pinki seniori dočekuju novajliju Žarkovo.
Dobra ekipa Žarkova dolazi puna želje i entuzijazma da se dokaže da nije slučajno u višem rangu, kao i sve ekipe koje uđu u viši rang i uvek predstavljaju veliku opasnost.
Biće to jako teška utakmica jer je ove godine naša selekcija još mlađa.
POZIV SVIM ČLANOVIMA KLUBA I OSTALIM LJUBITELJIMA KOŠARKE DA DOĐU I VIDE NEKE NOVE ZEMUNOVE KLINCE U SENIORSKOM RANGU TAKMIČENJA.


:: JUNIORI TREĆI NA TROFEJU BEOGRADA, DVE POBEDE PIONIRA30.09.2012
JUNIORI SU POBEDOM NA FLEŠOM 82 : 77 ZAUZELI ODLIČNO TREĆE MESTO NA TROFEJU BEOGRADA. NOVI PEHAR U VITRINAMA KLUBA.
NEŠTO LOŠIJI PRISTUP U UTAKMICI ZA KOJU SE OČEKIVALO DA ĆE REZULTATSKI BITI LAKŠA.
PONOVO ODLIČNA IGRA LAZOVIĆA I KROZ OVAJ TURNIR POKAZALO SE DA SMO U LAZOVIĆU DOBILI IZUZETNO OZBILJNOG IGRAČA I ZA SENIORSKU EKIPU.
LEP USPEH JUNIRA, UNAPRED BISMO POTPISALI DA NA SVIM TAKMIČENJIMA U KRAJNJEM PLASMANU BUDEMO KAO I NA OVOM TURNIRU IAKO SMO POSLEDNJIH GODINA NAJČEŠĆE BILI IZMEĐU. ALI MI SMO SKROMNI, DAJEMO BLAGU PREDNOST VELIKIMA.

PIONIRI SU U SUBOTU I NEDELJU IMALI DVE OZBILJNE PROVERE I OSTVARILI DVE UBEDLJIVE POBEDE.

U SUBOTU JE U GOSTIMA POBEĐENA INĐIJA REZULTATOM 67 : 57 A DANAS, MNOGI KAŽU OZBILJNA EKIPA OKK ZVEZDE UBEDLJIVO 77 : 52, PRI ČEMU NISU IGRALA DVA BITNA IGRAČA PECARSKI I TADIĆ.


:: ODLIČAN NASTUP JUNIORA NA TROFEJU BEOGRADA29.09.2012
Juniori su u jednom danu samo u 4-5 sati odigrali dve teške i dobre utakmice.

U prvoj utakmici naša selekcija je pobeđena od Crvene Zvezde rezultatom 82 : 68.

U drugoj utakmici pobeđena je Grčka selekcija rezultatom 80 : 76. za Grčku ekipu kažu da je verovatno najbolja Grčka juniorska selekcija.

Sutra u 13h u hali Slodes naša selekcija igra za treće mesto a protivnik je Fleš.

Kadeti su u novoj proveri pobedili juniore zemunske Mladosti sa 3 koša prednosti. Ponovo odličan rfezultat s obzirom da je naša selekcija igrala bez prvog pleja Starinčevića (igrao za juniore na Trofeju Beograda protiv Grčke selekcije, odlično, sa 10 datih koševa) i Brace Jekovića. Šansu su dobili i oni koji su je do sada manje dobijali.


:: UBEDLJIVI KADETI28.09.2012
KADETI NASTAVLJAJU SA ODLIČNIM IGRAMA.
U NAJJAČOJ PROVERI DO SADA NA GOSTOVANJU FLEŠU UBEDLJIVA POBEDA REZULTATOM 85 : 59. NEOČEKIVANO UBEDLJIVA JER JE FLEŠ IZVANREDNA EKIPA ALI PO IGRAMA KOJE NAŠA SELEKCIJA PRIKAZUJE U OVOM TRENUTKU I NIJE NEOČEKIVANA.
ODLIČNA IGRA SVIH IGRAČA BEZ RAZLOGA DA IKOGA IZDVAJAMO.


:: POBEDA PIONIRA, PORAZ SENIORA, JUNIORI NA TROFEJU BEOGRADA27.09.2012
Pioniri su u prvoj ozbiljnijoj proveri ubedljivo pobedili Zrenjaninski STORM rezultatom 78 : 53. Storm je odlična ekipa i prošlogodišnji pobednik na svom regionu. Igra koju prikazuju pioniri raduje jer je moderna i brza sa puno trčanja.

Kombinovana selekcija seniora-juniora sinoć je poražena u hali Pinki od mladog tima Partizana rezultatom 67 : 65.
Trener Tančić je kombinovao po četvrtinama i igrao ili sa juniorima ili sa seniorima. Dok su juniori pravili razliku seniori su usled neuigranosti to trošili. Na kraju moramo biti zadovoljni.

Juniorska selekcija učestvuje ovog vikenda na velikom turniru TROFEJ BEOGRADA. Na turniru učestvuju 4 najbolje selekcije Beograda Partizan, Crvena Zvezda, Fleš i Zemun a od stranih ekipa reprezentacija regije Ženeva Švajcarska i grčki Mantoulidis, možda i najbolja Grčka juniorska selekcija.
Naša selekcije u subotu igra dve utakmice u grupi: u 11h sa Crvenom Zvezdom i u 15h sa Mantoulidisom. U nedelju su utakmice za plasman.
Turnir se igra u hali SLODES.


:: PORAZ MLAĐIH PIONIRA 2001, POBEDA KADETA23.09.2012
MLAĐI PIONIRI 2001 UBEDLJIVO SU PORAŽENI U FINALU TURNIRA REBA ĆORKOVIĆ OD DOMAĆINA PARTIZANA REZULTATOM 68 : 49.
NAŠA SELEKCIJA JE POSLE PRVOG POLUVREMENA I SLABE ORGANIZACIJE U IGRI IMALA ZAOSTATAK OD 20 KOŠEVA. TAKAV REZULTAT JE BIO POSLEDICA ODSUSTVA KOLEKTIVNE IGRE I PREVIŠE SOLIRANJA, GOTOVO BEZ SARADNJE MEĐU IGRAČIMA. U DRUGOM PLUVREMENU NAŠA SELEKCIJA JE ODIGRALA NEŠTO ORGANIZOVANIJE I ODMAH RAVNOPRAVNJE I TAJ PERIOD ODIGRALA NEREŠENO.

KADETI SU POBEDOM NAD DOMAĆINOM JUNIORIMA MLADOSTI SUPERIORNO OSVOJILI TURNIR. DOMAĆIN JE POBEĐEN SA ČAK 21 KOŠEM PREDNOSTI 85 : 64. ZA NAJBOLJEG IGRAČA TURNIRA PROGLAŠEN JE JOVAN STARINČEVIĆ.

REZIME: TRI TURNIRA, TRI FINALA, DVA PRVA MESTA I DVA MVP IGRAČA, SJAJAN REZULTAT I NAJAVA PRAVIH USPEHA.


:: NA TRI TURNIRA TRI FINALA22.09.2012
Ovog vikenda naše selekcije igraju na tri turnira.

Mlađi pioniri godišta 2000 danas su pobedama u dve utakmice osvojili prvo mesto na truniru u Banovcima.
U prvoj utakmici pobedili su Novosadski Danubios sa čak 95 : 25 a u finalnoj itakmici domaćina Dunav sa 92 : 40.
Za najboljeg igrača turnira proglašen je MARKO PECARSKI.

Mlađi pionir 2001 na memorijalnom turniri Reba Ćorković koji organizuje Partizan na terenima na Kalemegdanu danas su pobedili selekciju Parteizan Reba godišta 2000 sa više od 40 koševa razlike i sutra sa prvom selekcijom Partizana igraju za prvo mesto.

Kadeti su na juniorskom turniru koji organizuje zemunska Mladost pobedili selekciju Astre rezultatom 71 : 52 i sutra od 18h igraju sa domaćinom za prvo mesto. Odlična igra Slobe Jovanovića.


:: KADETI U ŽESTOKOM NALETU21.09.2012
KADETI NASTAVLJAJU SA IZVANREDNIM IGRAMA U JAKIM PROVERAMA.
U GOSTIMA U HALI NA CRVENOM KRSTU DO NOGU JE POTUČENA KADETSKA SELEKCIJA BKK RADNIČKI SA ČAK 46 KOŠEVA PREDNOSTI (86 ; 40).
EKIPA RADNIČKOG NIJE NI MALO NAIVNA, SA NEKOLIKO IGRAČA REPREZENTATIVNOG POTENCIJALA, DOBRO SELEKTIRANA, ODLIČNE FIZIONOMIJE I ZNANJA, NAPRAVLJENA DA SE OZBILJNIJE TAKMIČI, OD SAMOG STARTA NIJE MOGLA DA PARIRA SJAJNOJ IGRI NAŠIH KADETA.
IZVANREDNA IGRA SVIH IGRAČA, ODBRANA STRAHOVITA I AGRESIVNA, U NAPADU RAZNOVRSNO I ŠARENO, PRISTUP SVIH IGRAČA KAO DA IGRAJU FINALNU UTAKMICU DRŽAVNOG PRVENSTVA A TAKO IGRAJU VEĆ NEKOLIKO UTAKMICA. OČIGLEDNO JE TRENER DARKO POGODIO SVAKOME ILI BAR VEĆINI MESTO I MERU, U EKIPI JE I ODLIČNA HEMIJA, NOVAJLIJE IZVANREDNO PRIMLJENE JOŠ BOLJE SU SE UKLOPILI.

NOVE PROVERE VEĆ ZA VIKEND. NAŠA SELEKCIJA IGRA NA TURNIRU MLADOSTI NA OTVORENIM TERENIMA I TO U KATEGORIJI JUNIORA. BIĆE TO JOŠ JEDNA SNAŽNA PROVERA.
PRVU UTAKMICU NAŠA SELEKCIJA IGRA SUTRA U SUBOTU U 16H.Prezentacije ostalih klubovaPortal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.