Ekipe kluba
SENIORI
KK Zemun Borac
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
MLAĐI PIONIRI
KK Zemun
KK Zemun 2
KK Zemun 3
KK Zemun 4
KK Zemun 5
PIONIRI
KK Zemun
KK Zemun 2
KK Zemun 3
KK Zemun 4
KK Zemun 5
KADETI
KK Zemun
KK Zemun 2
JUNIORI
KK Zemun 2
KK Zemun Borac
U19M
OMLADINCI
IGRAČI KLUBA
RUKOVODSTVO KLUBA
TRENERI
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: POBEDA KADETA I PORAZ JUNIORA17.09.2011
U DVOMEČU SA ODLIČNIM SELEKCIJAMA NOVOG SADA POLOVIČAN USPEH.

KADETI SU POSLE DOSTA MUKE POBEDILI SA 3 KOŠA PREDNOSTI SJAJNU EKIPU NOVOG SADA KOJA JE PROŠLE GODINE BILA UČESNIK FINALNOG TURNIRA SRBIJE A TA SELEKCIJE JE SADA POJAČANA SA JOŠ 5 NOVIH IGRAČA. POSLE OVE POBEDE I POBEDE NAD MEGA VIZUROM OD 20 KOŠEVA PRE 3 DANA, KADETI NAJAVLJUJU REALNE ŠANSE ZA PLASMAN U JEDINSTVENU LIGU SRBIJE.

ZA RAZLIKU OD KADETA JUNIORI SU UBEDLJIVO PORAŽENI SA 20 KOŠEVA PREDNOSTI. PROTIVNIK JE EKIPA KOJA JE OVE GODINE IGRALA FINALNI TURNIR JUNIORSKE LIGE SRBIJE, IZUZETNO SNAŽNA I UIGRANA EKIPA, SIGURNO MEĐU 4 NAJBOLJE U SRBIJI. NAŠA SELEKCIJA NIJE BILA KOMPLETNA, SA SAMO JEDNIM PLEJOM, NEUIGRANA ZA OVAKO JAKOG PROTIVNIKA. DOSTA TOGA NIJE ŠTIMALO, OD ORGANIZACIJE DO PRISTUPA ALI S OBZIROM DA SE JOŠ UVEK KOMPLETIRAMO BIĆE SIGURNO MNOGO BOLJE ZA 2-3 NEDELJE. IMAMO OZBILJAN POTENCIJAL U JUNIORIMA.


:: ODGOVOR KLUBA NA PRELAZAK RADOVIĆ MATIJE (1998) U KK KOLEDŽ13.09.2011
DOPIS/ODGOVOR KLUBAZBOG INTERESOVANJA ČLANOVA KLUBA A POVODOM PRELASKA NAJPERSPEKTIVNIJEG IGRAČA KLUBA U GODIŠTU 1998 RADOVIĆ MATIJE U KK KOLEDŽ (ĆERKA KLUB KK FMP ILI KOGA SADA VEĆ) KLUB OVIM PUTEM DOSTAVLJA OBJAŠNJENJE I UPOZNAJE SA PREDUZETIM KORACIMA: POVODOM PRELASKA NAJPERSPEKTIVNIJEG IGRAČA KLUBA U GODIŠTU 1998 RADOVIĆ MATIJE U KK KOLEDŽ (ĆERKA KLUB KK FMP ILI KOGA SADA VEĆ) A RADI IZBEGAVANJA PLAĆANJA OBEŠTEĆENJA PO REGISTRACIONOM PRAVILNIKU KSS KLUB JE REAGOVAO VRAĆANJEM UPLAĆENIH SREDSTAVA I DOPISOM A NEĆEMO SPORITI PRELAZAK IGRAČA, ISKLJUČIVO ZBOG IGRAČA.
DO SADA SU NAS KAO KLUB RESPEKTOVALI ILI POŠTOVALI ALI SU SADA KRENULI VEROVATNO NA SVE PA I NA NAS.


:: NOVA POJAČANJA, REZULTATI TRENING UTAKMICA, MLAĐI PIONIRI 2000 DRUGI NA TURNIRU PARTIZANA, NAREDNE NEDELJE AKCIJA UPISA NOVIH ČLANOVA11.09.2011
KONKURENCIJU U KADETSKOJ SELEKCIJI POJAČALI SU DUŠAN STANKOVIĆ IZ ZEMUNSKE MLADOSTI (BIVŠI NAŠ IGRAČ) I VUKAŠIN ZLATANOVIĆ (BEOSTAR) TAKOĐE POČEO I NAŠEM KLUBU.

I U JUNIORSKOJ SELEKCIJI SE POOŠTRAVA KONKURENCIJA. POSLEDNJEG DANA PRISTUPIO JE SNAŽNI CENTAR BEOSTARA VELJKO ZORIĆ.

KADETI SU U DVE PRIPREMNE UTAKMICE POBEDILI EUROBASKET 112 : 51 I FLEŠ 99 : 84.

PIONIRI SU POBEDILI VIZURU SA UBEDLJIVIH 90 : 46.

MLAĐI PIONIRI 2000 UČESTVOVALI SU NA MEMORIJALNOM TURNIRU REBA ĆORKOVIĆ KOJI TRADICIONALNO ORGANIZUJE PARTIZAN. UTAKMICE SU IGRANE NA KALEMEGDANU.
PRVOG DANA NAŠA SELEKCIJA JE UBEDLJIVO POBEDILA RAS SA 20 KOŠEVA RAZLIKE.
U FINALU U NEIZVESNOJ UTAKMICI NAŠA SELEKCIJA JE IZGUBILA OD PARTIZANA REZULTATOM 42 : 37.

U SREDU KADETI IGRAJU SA VIZUROM.

U SUBOTU ODIGRAĆE SE DVOMEČ KADETSKIH I JUNIORSKIH EKIPA. U GOSTE NAM DOLAZE ODLIČNE SELEKCIJE PRVOLIGAŠA NOVOG SADA. OBE SELEKCIJE GOSTIJU ĆE SE GOTOVO SIGURNO PLASIRATI U JEDINSTENU LIGU SRBIJE TAKO DA ĆE TO BITI PRAVA PROVERA MOGUĆNOSTI NAŠIH SELEKCIJA.

NAREDNE NEDELJE ORGANIZUJEMO VELIKU AKCIJU UPISA NOVIH POLAZNIKA ŠKOLE KOŠARKE.
U OKVIRU AKCIJE OBIĆIĆEMO 24 ŠKOLE I PODELITI 5.000 REKLAMNIH LISTOVA I RASPOREDA ČASOVA A U VELIKOM BROJU ŠKOLA ODRŽATI I PROMOTIVNE ČASOVE I TRENINGE.


:: NOVA POJAČANJA08.09.2011
PRETPOSLEDNJEG DANA NEKOLIKO NOVIH IGRAČA U RAZLIČITIM SELEKCIJAMA PRISTUPILO JE NAŠEM KLUBU.

PIONIRIMA JE PRISTUPIO TERZIĆ BRANISLAV, INTERESANTAN PLEJ BEOSTARA.

KADETIMA SU PRISTUPILA DVA OZBILJNA POJAČANJA, PLEJMEJKER SUPERFUNDA STOJIČEVIĆ LUKA (1996.) I CENTAR FMP-A MIRKOVIĆ BORISLAV (1996.).

JUNIORIMA JE PRISTUPIO VISOKI CENTAR BEOSTARA TODORIĆ NEMANJA.

SENIORIMA SU PRISTUPILI CENTAR ZEMUNSKE MLADOSTI ŠKORIĆ MARKO I BEK KASTE MILANOVIĆ ALEKSANDAR.

I POSLEDNJEG DANA OČEKUJEMO JOŠ 2-3 POJAČANJA.:: UPIS U ŠKOLU KOŠARKE, POČETAK RADA PO STAROM RASPOREDU04.09.2011
I OVE GODINE NAŠ KLUB VRŠI UPIS POLAZNIKA ŠKOLE KOŠARKE ZA DEČAKE STAROSTI OD 7 DO 14 GODINA. MESTA UPISA SU FISKULTURNE SALE ŠKOLA U KOJMA NAŠ KLUB TRENIRA A TO SU:
- OŠ MAJKA JUGOVIĆA, ZEMUN, UTORAK I ČETVRTAK OD 19H, SUBOTA OD 10H
- SREDNJA TURISTIČKA, FONTANA N.BEOGRAD, UTORAK I ČETVRTAK OD 20H, SUBOTA OD 11H
- OŠ MIHAJLO PUPIN, NOVA GALENIKA, PONEDELJAK, SREDA, PETAK OD 19H
- OŠ SAVA ŠUMANOVIĆ, ALTINA, SVAKI RADNI DAN OD 20H
- OŠ STANKO MARIĆ, UGRINOVCI, UTORAK, ČETVRTAK, PETAK OD 19H

SVE GRUPE U KLUBU POČINJU SA RADOM OD PONEDELJKA 5. SEPTEMBRA U SALAMA I U TERMINIMA PO RASPOREDU IZ PROŠLE GODINE


:: DVE UBEDLJIVE POBEDE03.09.2011
POKAZALO SE DA SU KADETSKA I JUNIORSKA EKIPA KLUBA CENTAR IZ BIJELOG POLJA PRESLABE ZA NAŠE EKIPE.

KADETI SU POBEDILI SA POLA SNAGE VIŠE NEGO UBEDLJIVO REZULTATOM 111 : 48.

JUNIORI SU SE NEŠTO VIŠE MUČILI I POBEDILI SA UBEDLJIVIH 84 : 56.


:: OTVARANJE SEZONE MEĐUNARODNIM UTAKMICAMA02.09.2011
KADETI I JUNIORI OTVARAJU SEZONU PRIJATELJSKIM UTAKMICAMA SA SELEKCIJAMA CENTAR BIJELO POLJE (CRNA GORA). RADI SE O KLUBU SA VRLO PERSPEKTIVNIM SELEKCIJAMA KOJI SU ŽELELI DA SE ODMERE SA NAJBOLJIMA U SRBIJI.
OBE UTAKMICE SE IGRAJU U SUBOTU 3. SEPTEMBRA U HALI PINKI. KADETI IGRAJU U 12H A JUNIORI U 14H.


:: NEMANJA MANOJLOVIĆ, VELIKO POJAČANJE JUNIORA30.08.2011
U SKLOPU SARADNJE SA KK BASKET PLUS (SUPERFUND) PRISTUPNICU ZA KLUB JE POTPISAO NEMANJA MANOJLOVIĆ. RADI SE IZVANREDNOM PLEJMEJKERU, JEDNOM OD NAJPERSPEKTIVNIJIH I NAJBOLJIH U GENERACIJU KOJI ĆE PREDSTAVLJATI VELIKO POJAČANJE I ZA JUNIORE I ZA SENIORE.
NAREDNIH DANA OČEKUJEMO JOŠ JEDNO POJAČANJE JUNIORA NA CENTARSKIM POZICIJAMA.

OVIM PRELASKOM NAŠI PARTNERI NA ČELU SA BOJANOM VUČIĆEM ISPOŠTOVALI SU CELOKUPAN DOGOVOR OKO PRELASKA NAJBOLJIH I NAJPERPSEKTIVNIJIH JUNIORSKIH IGRAČA I POKAZALI DA ĆE PORED IGRAČA, STRUČNOST NAŠIH PARTNERA BITI MOŽDA I NAJVEĆE POJAČANJE KLUBA U NAREDNIH NEKOLIKO SEZONA. OBEĆAVA DA ĆE OVO BITI JEDAN OD NAJBOLJIH I NAJZDRAVIJIH SPOJEVA U SRPSKOJ KOŠARCI POSLEDNJIH GODINA.

POSLE IZUZETNO KVALITETNIH POJAČANJA U MLAĐIM KATEGORIJAMA, GLAVNI AKCENAT NAREDNIH 10 DANA BIĆE POJAČAVANJE SENIORSKOG TIMA. U OVOM TRENUTKU TIMU SU POTREBNA TRI IGRAČA I TO NA POZICIJAMA BEKA ŠUTERA, VISOKOG KRILA I KRILNOG CENTRA ILI CENTRA.

KLUB JE OTVOREN ZA SVE ZAINTERESOVANE IGRAČE ZA KOJE SE OČEKUJE DA BUDU NOSIOCI SENIORSKOG TIMA NA NAVEDENIM POZICIJAMA. MOGUĆE JE DA ĆEMO U KLUBU IMATI I NEKOG POVRATNIKA BIVŠEG ČLANA ILI NEKADAŠNJEG IGRAČA NA DVOJNU LICENCU.


:: PRISTIŽU BROJNA POJAČANJA U SVIM SELEKCIJAMA, VRATILA SE I DRUGA GRUPA KAMPERA27.08.2011
JUNIORSKA EKIPA DOBIJA IZGLED JEDNE OD NAJPERSPEKTIVNIJIH I NAJBOLJIH SELEKCIJA U SRBIJI.
U SKLOPU DOGOVORA O SARADNJI SA SUPERFUNDOM NAJPERSPEKTIVNIJI I NAJBOLJI JUNIORSKI IGRAČI OVOG KLUBA PREŠLI SU U NAŠ KLUB: HUKIĆ DUŠAN, KAĆEVAC IGOR, MARIN NENAD I TOMIĆ ĐORĐE.
JUNIORSKU EKIPU SU POJAČALI I ODLIČAN PLEJ TORLAKA ĐORĐEVIĆ PEĐA KAO I POVRATNIK IZ VIZURE NENADOVIĆ NENAD.
OVIH DANA OČEKUJE SE JOŠ POJAČANJA NA POZICIJI CENTARA.
VEĆ SADA NAŠA SELEKCIJA DELUJE VEOMA IMPRESIVNO.

KADETSKA SELEKCIJA DOBILA JE ZNAČAJNO POJAČANJE. IZ SUPERFUNDA DOŠAO JE IZVANREDAN PLEJ STOJIČEVIĆ LUKA 96-TO GODIŠTE. NA TRENINZIMA JE JOŠ NEKOLIKO INTERESANTNIH VISOKIH IGRAČA A OVIH DANA OČEKUJEMO I KVALITETNO POJAČANJE NA POZICIJI CENTRA IGRAČA ROĐENOG 96-TE.

MLAĐI PIONIRI SU DOBILI VELIKO POJAČANJE U SJAJNOM ZEMUNCU VULIKIĆ VUKU KOJI JE VEOMA BLIZU DA SE IZBORI I ZA DOBAR STATUS U DVE GODINE STARIJIM PIONIRIMA. OČEKUJE SE I POTPIS JOŠ JEDNOG PERSPEKTIVNOG DEČAKA SA KOŠARKAŠKIM GENIMA, SINA TRENERA ALEKSANDRA TRIFUNOVIĆA, TAKO DA SE VIP-SELEKCIJA SA FANTASTIČNIM KOŠARKAŠKIM GENIMA KOMPLETIRA.NEĆE BITI LAKO TRENERU MILOŠU LAZIĆU.

I U KATEGORIJI PIONIRA OČEKUJEMO POJAČANJE NA POZICIJI CENTRA I NA SPOLJNIM POZICIJAMA.

NA SOPSTVENI ZAHTEV KLUB SU OVIH DANA NAPUSTILI: TOMIĆ FILIP DUGOGODIŠNJI JEDAN OD VODEĆIH IGRAČA U GENERACIJI 94 I STRAHINJA JOVANOVIĆ ODLIČNI PLEJ KADETA. I JEDNOM I DRUGOM ŽELIMO PUNO ZDRAVLJA I SREĆE U BUDUĆOJ KARIJERI.

U UTORAK 23. AVGUSTA SA PRIPREMA U KLADOVU VRATILA SE DRUGA GRUPA. UTISCI SU IZVANREDNI, DECA I TRENERI SIJAJU OD ZADOVOLJSTVA, SVE JE BILO NA NAJVIŠEM NIVOU.
SJAJNO SPORTSKO LETO U PRELEPOM AMBIJENTU KLADOVA I IZVANREDNIM SPORTSKIM USLOVIMA PROVELO JE OKO 120 ČLANOVA KLUBA. OVO JE JEDAN OD NAJPOSEĆENIJIH KAMPOVA KLUBA.


:: POVRATAK PRVE GRUPE KAMPERA, DEZINFORMACIJA RODITELJA NANELA ŠTETU ORGANIZACIJI PREVOZA, ZAHVALNOST FIRMI ŠAMPION16.08.2011
DRUGA GRUPA JE OTIŠLA A PRVA GRUPA SE VRATILA SA KAMPA. IZUZETNO ZADOVOLJSTVO SVIH TRENERA PRVE GRUPE URAĐENIM NA KAMPU KAO I ODLIČNIM USLOVIMA BORAVKA.
OVOM PRILIKOM I POHVALE POSREDNIKU FIRMI PRIVILEGE PLUS I VLASNIKU SLOBODANU KOCIĆU, BIVŠEM IGRAČU I TRENERU KLUBA, NA ULOŽENOM TRUDU DA SVE U ORGANIZACIJI PROTEKNE NAJBOLJE MOGUĆE.

PRILIKOM ODLASKA PRVE GRUPE DEO RODITELJA IZNEO JE, POKAZALO SE NEISTINITU INFORMACIJU, O OBAVEZNOJ KONTROLI PREVOZA OD STRANE SAOBRAĆAJNE POLICIJE. TA INFORMACIJE POBUDILA JE I JOŠ JEDAN DEO RODITELJA KOJI SU NEGODOVALI ZBOG NEPRISUSTVA SAOBRAĆAJNE POLICIJE.
ODMAH SUTRADAN RUKOVODSTVO KLUBA STUPILO JE U KONTAKT SA SAOBRAĆAJNOM POLICIJOM BEOGRADA U LJERMONTOVOJ I DOBILO OBJAŠNJENJE DA SAOBRAĆAJNA POLICIJA NE BI IZAŠLA NA PRIJAVU KLUBA JER SE TA VRSTA KONTROLE VRŠI ISKLJUČIVO ZA ŠKOLSKE I PREDŠKOLSKE USTANOVE A NIKADA SE NE VRŠI ZA KLUBOVE NITI JE IJEDAN KLUB VRŠIO TAKVU PRIJAVU. NAŽALOST, POSLEDICE DEZINFORMACIJE TEŠKO JE ISPRAVITI.

OVIM PUTEM JAVNA ZAHVALNOST PREDUZEĆU ŠAMPION ZA SVE DOSADAŠNJE USLUGE PREVOZA SA TAKVIM POGODNOSTIMA DA JE FIRMA ŠAMPION UNAZAD 3 GODINE BILA JEDAN OD NAJVEĆIH DONATORA KLUBA (BROJNI BESPLATNI PREVOZI IGRAČA SENIORSKOG TIMA, DONACIJA U VIDU GORIVA, PREVOZ UZ PLAĆANJE SAMO POTROŠENOG GORIVA,...). I OVOM PRILIKOM PRUŽENA USLUGA JE BILA MAKSIMALNA KOLIKO JE MOGLA BITI U OVOM PERIODU GODINE A DA NE UGROZI POSLOVANJE FIRME. ONA JE BILA NA NIVOU SVIH KOJE SMO IMALI POSLEDNJIH 3 GODINE A SVE SU BILE USPEŠNE I BEZ IJEDNOG OZBILJNIJEG PROBLEMA U PREVOZU.
PROMENA PREVOZNIKA SVAKAKO NIJE NAIŠLA NA ODOBRAVANJE RUKOVODSTVA FIRME ŠAMPION ALI SU POKAZALI MAKSIMALNO RAZUMEVANJE U NASTOJANJU KLUBA DA UDOVOLJI ZAHTEVIMA.Prezentacije ostalih klubovaPortal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.