Ekipe kluba
SENIORI
KK Zemun Borac
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
MLAĐI PIONIRI
KK Zemun
KK Zemun 2
KK Zemun 3
KK Zemun 4
KK Zemun 5
PIONIRI
KK Zemun
KK Zemun 2
KK Zemun 3
KK Zemun 4
KK Zemun 5
KADETI
KK Zemun
KK Zemun 2
JUNIORI
KK Zemun 2
KK Zemun Borac
U19M
OMLADINCI
IGRAČI KLUBA
RUKOVODSTVO KLUBA
TRENERI
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: KADETI POBEDILI PRED PUT NA FINALE SRBIJE02.04.2011
KADETSKA EKIPA JE NA NEUGODNOM GOSTOVANJU POBEDILA VIZURU ŠARK REZULTATOM 91 : 77. PRETHODNOM POBEDOM NAD BEOVUKOM I OVOM POBEDOM NAŠA EKIPA JE DOKAZALA DA JE ZA KOPLJE ISPRED SLEDEĆIH EKIPA (FLEŠ I ZVEZDARA KRONI) A MNOGO BLIŽA SAMOM VRHU.
SVO VREME NAŠA SELEKCIJA JE VODILA SA 5-15 KOŠEVA PREDNOSTI I POBEDA NI JEDNOG MOMENTA NIJE DOLAZILA U PITANJE. TRENER DARKO JE ISKORISTIO PRILIKU DA ODMORI VODEĆE IGRAČE I PRUŽI ŠANSU I RAZIGRA ONE KOJI SU MANJE IGRALI. UKAZANU PRILIKU ODLIČNO SU ISKORISTILI DUŠAN TODOROVIĆ I ŽELJKO MILJANOVIĆ I POKAZALI DA ĆEMO NA FINALNOM TURNIRU IMATI, KAKO SE KAŽE, DUŽU KLUPU. TRENER DARKO JE VODIO RAČUNA I DA SE IGRAČI NE POVREDE PA JE RITAM UTAKMICE I AGRESIVNOST NAŠIH IGRAČA BILA SLABIJA OD ONOG ŠTO MOŽEMO. ALI I PORED TOGA PRED KRAJ UTAKMICE POVREDIO SE VIDOVIĆ UROŠ, NE TOLIKO OZBILJNO ALI JE VEĆ DANAS NJEGOVA POVREDA STRUČNO SANIRANA I OČEKUJEMO GA U PUNOM IZDANJU NA TURNIRU. NA TURNIR ODLAZIMO OSLABLJENI ZA STAMENOG CENTRA DANILA RADENKOVIĆA KOJU ĆE IZOSTATI ZBOG POVREDE.


:: REKORD PIONIRA, UBEDLJIVI KADETI, PORAZ SENIORA, BORBA ZA SREDSTVA ZA FINALNE TURNIRE01.04.2011
PIONIRI SU OSTVARILI I 18-TU POBEDU U NIZU U KVALITETNOJ LIGI BEOGRADA I SA SKOROM 18 : 0 ODLAZE NA FINALNI TURNIR U KNJAŽEVAC. POBEĐENA JE SELEKCIJA ZVEZDARE MI REZULTATOM 110 : 31. UKUPAN KOŠ KOLIČNIK JE 541 ŠTO ZNAČI DA SU PROTIVNICI POBEĐIVANI U PROSEKU SA 30 KOŠEVA RAZLIKE. I TAJ PODATAK DOVOLJNO GOVORI O DOMINACIJI NAŠE SELEKCIJE.

KADETI SU U PRETPOSLEDNJEM KOLU KVALITETNE LIGE BEOGRADA UBEDLJIVO POBEDILI ODLIČAN BEOVUK REZULTATOM 90 : 68. ODLIČNA IGRA I ODLIČNA PROVERA PRED ODLAZAK NA FINALNI TURNIR U ČAČAK. IGRA DAJE NADE DA SE I U ČAČKU MOŽE NAPRAVITI DOBAR REZULTAT. I SAM PLASMAN NA FINALNI TURNIR JE FANTASTIČAN USPEH JER NIJEDAN KLUB SA OVE STRANE SAVE I DUNAVA NIJE OSTVARIO PLASMAN NA FINALNI TURNIR A NAŠ KLUB NA DVA.

U PONEDELJAK U 13H U KUĆI KOŠARKE JE IZVLAČENJE PAROVA FINALNIH TURNIRA KADA ĆEMO ZNATI RASPORED TAKMIČENJA NAŠIH EKIPA U PRVOJ FAZI PO GRUPAMA.

SENIORI SU IZGUBILI NA GOSTOVANJU OD EKIPE SAVA REZULTATOM 80 : 68.

U NAREDNIH 10 DANA VODIĆEMO ŽESTOKU BORBU ZA OBEZBEĐENJE FINANSIJSKIH SREDSTAVA ZA UČEŠĆE NA FINALNIM TURNIRIMA. OBRATILI SMO SE SVIM PRIJATELJIMA KLUBA ZA KOJE PRETPOSTAVLJAMO DA NAM MOGU POMOĆI, BRANISLAVU PROSTRANU PREDSEDNIKU OPŠTINE ZEMUN I ACI KOVAČEVIĆU GRADSKOM SEKRETARU ZA SPORT. SVAKOG DANA OČEKUJEMO ODGOVOR NADAMO SE POZITIVAN OD SVIH KOJIMA SMO SE OBRATILI.

OVIM PUTEM APEL SVIM ČLANOVIMA KLUBA DA OVOG MESECA REDOVNIJE NEGO IKADA UPLATE ČLANARINU NAJKASNIJE DO 5-10-OG APRILA. NA ČLANARINE RAČUNAMO KAO SIGURAN IZVOR FINANSIRANJA TROŠKOVA FINALNIH TURNIRA (TROŠKOVI PUTOVANJA, HOTELSKOG SMEŠTAJA I ISHRANE, SUDIJA I DELEGATA) A POSLE TURNIRA ĆEMO SE SNALAZITI ZA OSTALE REDOVNE MESEČNE TROŠKOVE


:: PISMO KLUBA RUKOVODSTVU KSS, POBEDA JUNIORA29.03.2011
PISMO RUKOVODSTVU KSSPOVODOM DONETE ODLUKE O ORGANIZACIJI FINALNIH TURNIRA MK NAŠ KLUB JE DOSTAVIO ZVANIČAN DOPIS RUKOVODIOCIMA SAVEZA U KOME ISKAZUJEMO SVO NAŠE NEZADOVOLJSTVO DONETOM ODLUKOM I ARGUMENTOVANIM IZNOŠENJEM ČINJENICA UKAZUJEMO NA NEPRINCIPIJELNOST I NEKU DRUGU POZADINU ODLUKE.
DOSTA JE VIŠE ĆUTANJA, NEKE STVARI SE MORAJU NAZVATI PRAVIM IMENOM !

JUNIORI SU NA DOMAĆEM TERENU POBEDILI CERAK REZULTATOM 53 : 52. VEOMA TEŠKA UTAKMICA, OPRAVDANO, S OBZIROM DA U NAŠOJ JUNIORSKOJ EKIPI VELIKU MINUTAŽU IMAJU KADETI 2 GODINE MLAĐI. U POSLEDNJIH 20 SEKUNDI UTAKMICE PRI REZULTATU 53 : 46 PRIMILI SMO DVE LUDE TROJKE PA JE RAZLIKA SAMO 1 POEN. NAGLAŠAVAMO I OVOG PUTA ODLIČNE KADETE TOMIĆA I PUŠICU, UZ KOREKTNU IGRU SVIH OSTALIH JUNIORA.


:: NEZVANIČNO: KADETI U ČAČKU, PIONIRI U KNJAŽEVCU28.03.2011
NEZVANIČNO SAZNAJEMO DA SU ODLUKOM UPRAVNOG ODBORA KSS ODREĐENI DOMAĆINI FINALNIH TURNIRA ZA KADETE I PIONIRI.

KADETSKA SELEKCIJA NAŠEG KLUBA IGRAĆE U ČAČKU. TURNIR SE ODRŽAVA U PERIODU 6.-10.APRIL A PO IZVLAČENJU PAROVA (VEROVATNO U PONEDELJAK 4. APRILA) ZNAĆE SE TAČAN RASPORED I SATNICA. IDEMO U ČAČAK DA OSTANEMO DO POSLEDNJEG DANA !

NA NAŠE VELIKO RAZOČARANJE FINALNI TURNIR ZA PIONIRE BIĆE ODRŽAN U KNJAŽEVCU. ZBOG NAČINA NA KOJI SMO KONKURISALI I ZBOG RAZLOGA KOJE NAVODIMO DUBOKO SMO RAZOČARANI ODLUKOM KOŠARKAŠKE VRHUŠKE SRBIJE.
OBRAZLOŽENJE OVAKVE ODLUKE JESTE DA JE HOTEL U KNJAŽEVCU JEFTINIJI NEGO U BEOGRADU. GLE ČUDA, DA LI JE MOGUĆE? NARAVNO DA SU OVOM PRILIKOM ,KAO I MNOGO PUTA DO SADA KADA SU U PITANJU DONOŠENE ODLUKA, PRIMENJENI DVOSTRUKI ARŠINI.
- DO SADA JE U BEOGRADU MNOGO PUTA ODRŽAN NEKI FINALNI TURNIR I PO NAPRED NAVEDENOM KRITERIJUMU NIKADA NE BI MOGAO DA SE ODRŽAVA U BEOGRADU JER SU CENE HOTELA UVEK VISOKE. MEĐUTIM TO PRIMENJUJEMO SADA KADA JE MALI KLUB U PITANJU
- KADA JE PRE 2 GODINE BIO KONKURS ZA STARIJE JUNIORE I NAŠA PONUDA BILA NAJBOLJA, DONETA JE ODLUKA DA TO IPAK BUDE U ČAČKU, POPULARIZACIJA KOŠARKE ILI NAGRADA TAMOŠNJEM KLUBU ZA RAD
- U VIŠE SLUČAJEVA U JEDNOM GRADU JE NEKOLIKO GODINA UZASTOPNO ORGANIZOVAN FINALNI TURNIR MK TAKO DA OBRAZLOŽENJE DA SE VODI RAČUNA O POPULARIZACIJI KOŠARKE U RAZLIČITIM REGIONIMA JE DEMAGOGIJA
- DA JE TURNIR U BEOGRADU NAJMANJE 6-7 EKIPA NE BI IMALO NI DINARA TROŠKA (OSIM PREVOZA) JER BI MOGLI SVAKODNEVNO DA PUTUJU U ZEMUN (4 BEOGRADSKA KLUBA, NOVI SAD, JOŠ 2 VOJVOĐANSKE EKIPE,...). TOLIKO O BRIGI ZA EGZISATENCIJU KLUBOVA JER ĆE OVOM ODLUKOM BUDŽET OVIH KLUBOVA BITI DODATNO OPTEREĆEN SA JOŠ 100-200.000 DINARA ZA PIONIRE
- PREMA NAŠEM KLUBU JE OVOM ODLUKOM POKAZANO ELEMENTARNO NEPOŠTOVANJE OD STRANE RUKOVODSTVA NAŠEG SAVEZA. UNAZAD 10 GODINA SMO STALNI UČESNICI FINALNIH TURNIRA (UKUPNO 14 OD TOGA 10 MEDALJA), POSLEDNJE ČETIRI GODINE SVAKE GODINE SMO OSVOJILI NEKU OD MEDALJA NA FINALNIM TURNIRIMA ZA PIONIRE (GENERACIJA 93 SREBRO, GENERACIJA 94 SREBRO, GENERACIJA 95 BRONZA, GENERACIJA 96 BRONZA), GENERACIJA 97 JE BEZ PRETERIVANJA SVOJIM REZULTATIMA ZASLUŽILA NAGRADU SAVEZA ZA IZUZETAN REZULTAT (17 A SIGURNO I 18 POBEDA BEZ PORAZA U KVALITETNOJ LIGI BEOGRADA), DOPRINOS KLUBA KROZ BROJ DECE (MEĐU NAJBROJNIJIMA U SRBIJI), BROJ SELEKCIJA KOJE SE TAKMIČE (OVE GODINE 13 I NAJVIŠE U SRBIJI), BROJ TRENERA SA UREDNO PLAĆENOM LICENCOM (MEĐU NAJBROJNIJIMA U SRBIJI), BROJ POTENCIJALNIH REPREZENTATIVACA (MEĐU NAJBROJNIJIMA U SRBIJI), KVALITET USLOVA RADA SELEKCIJA (MEĐU NAJBOLJIMA U SRBIJI),... DA LI JOŠ NEKA PREPORUKA TREBA ? OČIGLEDNO TO NEKO NE VIDI, NE PREPOZNAJE ALI PRE SE MOŽE REĆI NE ŽELI DA PREPOZNA I DA PRIZNA, MOŽDA OVO I NEKOGA BOLI?

DA LI JE POTREBAN JOŠ NEKI ARGUMENT?
DA NEĆE NEKO DA NAS UBEDI DA JE NAJVAŽNIJI EKONOMSKI RAZLOG (RAZLIKA U CENI HOTELA OD PAR STOTINA DINARA), PA NE RADI SE OVDE O EKONOMSKOM TRŽIŠTU VEĆ O SPORTSKIM MOTIVIMA. PA KADA BI SE SABRALI SVI TROŠKOVI SVIH EKIPA SIGURNO DA JE TURNIR U KNJAŽEVCU SKUPLJI TE NEMA NI EKONOMSKE LOGIKE (11 EKIPA PLAĆA HOTEL, TROŠKOVI PREVOZA VEĆI ZBOG VEĆE UDALJENOSTI GRADA,...)?

NEKA NE ZAMERE KOLEGE IZ KNJAŽEVCA, JER BI NAŠ ODGOVOR BIO ISTI I ZA NEKO DRUGO MESTO I NEMA VEZE SA KNJAŽEVCEM VEĆ SA KRITERIJUMIMA SAVEZA.

NA ZVANIČNU ODLUKU SAVEZA UPUTIĆEMO DOPIS SA NAPRED NAVEDENIM SADRŽAJEM I ISKAZATI NESLAGANJE I PRIMEDBU NA NEPRINCIPIJELNOST.

NARAVNO, IDEMO U KNJAŽEVAC SA NAJVIŠIM CILJEVIMA, SADA JOŠ MOTIVISANIJI I SVE ĆEMO UČINITI DA SE VRATIMO KAO POBEDNICI.

NAREDNIH DANA OČEKUJE NAS NAJTEŽA BITKA, BORBA ZA FINANSIJSKA SREDSTVA KAKO BISMO POKRILI ZA NAS OGROMNE TROŠKOVE UČEŠĆA NA OVA DVA TURNIRA. OČEKUJEMO UKUPNE TROŠKOVE OKO 400.000 DINARA.


:: PORAZ KADETA, UBEDLJIVI PIONIRI, NAJAVA KOLA26.03.2011
KADETI SU U PETAK UBEDLJIVO PORAŽENI U HALI PINKI OD PARTIZANA REZULTATOM 88 : 60. LOŠ PRISTUP ILI PREDAJA VEĆ U SVLAČIONICI UZROK SU UBEDLJIVOG PORAZA A NE TOLIKE RAZLIKE U KVALITETU. OVAJ PORAZ TAKMIČARSKI NIŠTA NE ZNAČI ALI JE OVA UTAKMICA TREBALA DA BUDE VEĆ SADA PRIPREMA ZA FINALNI TURNIR. KRITIKE SVIM IGRAČIMA !

OVOG VIKENDA OD PRVIH SELEKCIJA IGRAJU SAMO PIONIRI I JUNIORI.

PIONIRI U SUBOTU GOSTUJU ŠKK ZVEZDARI. DA LI ĆE OSTVARITI 17-TU POBEDU U NIZU? UTAKMICA SE IGRA U ŠKOLI PAVLE SAVIĆ SA POČETKOM U 11H.

PIONIRI SU OSTVARILI I 17-TU POBEDU U NIZU I PREOSTALA JE JOŠ JEDNA UTAKMICA ZA REKORD OD 18 POBEDA BEZ PORAZA.
U OVOM KOLU NA GOSTOVANJU NAŠA SELEKCIJA JE UBEDLJIVO PORAZILA ŠKK ZVEZDARU REZULTATOM 88 : 31 A DA JE PRI TOME NAŠA SELEKCIJA IGRALA BEZ DVA BITNA IGRAČA SLOE JOVANOVIĆA I LUKE ŠLJUKIĆA. SJAJNO IZDANJE PIONIRA !

JUNIORI DOČEKUJU CERAK. UTAKMICA SE IGRA U PONEDELJAK NA ALTINI SA POČETKOM U 21.20H.

SENIORI IGRAJU SA SAVOM U GOSTIMA U ČETVRTAK SA POČETKOM U 16H.


:: ODLIČNI JUNIORI U POBEDI NAD TORLAKOM22.03.2011
JUNIORSKA SELEKCIJA POBEDILA JE NA ALTINI TORLAK REZULTATOM 80 : 76.
IZUZETNO KVALITETAN PRISTUP PODMLAĐENIH JUNIORA PROTIV ISKUSNIJE EKIPE TORLAKA (VEĆINA IGRAČA TORLAKA JE ROĐENA 1993. SAMO DVOJICA 1994. ZA RAZLIKU OD NAŠIH KOJI SU VEĆINOM 1994., JEDAN 1993., TRI 1995. I JEDAN 1996.). SJAJNO PRVO POLUVREME I ČAK 16 KOŠEVA PREDNOSTI. U DRUGOM POLUVREMENU EKIPA TORLAKA JE PREOKRENULA REZULTAT I POVELA SA 5 KOŠEVA ALI SU POTOM NAŠI IGRAČI U ZAVRŠNICI POKAZALI MNOGO VEĆI KVALITET KOJI PRESUDIO NAD ISKUSTVOM.

PONOVO PO KO ZNA KOJI PUT NAGLAŠAVAMO IZVANREDNU IGRU KADETA PUŠICE KOJI JE ZA 37 MINUTA POSTIGAO 24 KOŠA, IMAO 5 SKOKOVA I ASISTENCIJA I NA NJEMU 9 FAULOVA UZ UKUPAN INDEKS 27.
I UBUDUĆE ĆEMO POSEBNO NAGLAŠAVATI UČINKE MLAĐIH IGRAČA U STARIJIM SELEKCIJAMA I UPOZNAVATI ČLANOVA KLUBA I SPORTSKU JAVNOST SA IZUZETNIM IGRAMA EKSTRATALENTOVANIH POJEDINACA.


:: POKLON TRENERA DARKA21.03.2011
TRENER DARKO PERUNIČIĆ POKLONIO JE KLUBU LCD-MONITOR ZA PC-RAČUNAR I DAO LIČNI DOPRINOS UREĐENJU I OPREMANJU KANCELARIJSKOG PROSTORA


:: BRAVO ZA KADETE20.03.2011
KADETI SU POBEDOM U GOSTIMA NAD ZVEZDAROM KRONI REZULTATOM 106 : 95 I TEORETSKI OBEZBEDILI PLASMAN NA FINALNI TURNIR PRVENSTVA SRBIJE.
U NE BAŠ BOG ZNA KAKVOJ IGRI POBEDNIK JE ODLUČEN U POSLEDNJOJ ČETVRTINI. POSLE TRI ČETVRTINE PROTIVNIK JE VODIO SA 8 KOŠEVA PREDNOSTI ALI JE NAŠA SELEKCIJA EFIKASNOM I NAPADAČKOM IGROM UZ NEKOLIKO POGOĐENIH TROJKI USPELA DA POSLEDNJU ČETVRTINU DOBIJE SA ČAK 19 KOŠEVA RAZLIKE A TIME I UTAKMICU.
MORA SE ISTAĆI ODLIČNA IGRA I UČINAK STRAHINJE MUNJE JOVANOVIĆA.
NA OVAJ NAČIN U POTPUNOSTI JE OSTVAREN ZACRTANI TAKMIČARSKI CILJ OVE SELEKCIJE, PLASMAN NA FINALNI TURNIR A UZ MAKSIMALNO PRUŽANJE ŠANSE GODINU DANA MLAĐIM IGRAČIMA. SVAKI REZULTAT NA FINALNOM TURNIRU BIĆE ZA NAS VELIKI A OVA GENERACIJA JE OMOGUĆILA SEBI ŠANSU DA PONOVI REZULTAT IZ PIONIRSKOG UZRASTA.

OVO JE TREĆI UZASTOPNI FINALNI TURNIR SELEKCIJE 95/96 (95 PIONIRSKO, BRONZA, 96 PIONIRSKO, BRONZA, 95 KADETSKO, ...)

SVE ČESTITKE KADETIMA I TRENERU DARKU PERUNIČIĆU !!!


:: SJAJNE POBEDE MLAĐIH PIONIRA I PIONIRA, PORAZ SENIORA, ZVANIČNA KANDIDATURA KLUBA ZA FINALNI PIONIRA19.03.2011
MLAĐI PIONIRI NASTAVLJAJU DOMINACIJU. U JEDNOJ OD NAZOVIMO TEŽIH UTAKMICA U HALI PINKI POBEĐENA JE CRVENA ZVEZDA REZULTATOM 59 : 42. SA SKOROM 8 POBEDA BEZ PORAZA NAŠA SELEKCIJA NAJAVLJUJE OZBILJNU KANDIDATURU U BORBI ZA PRVAKA BEOGRADA.

PIONIRI SU, MOŽE SE REĆI RUTINSKI, SAVLADALI FMP REZULTATOM 71 : 66. NI JEDNOG TRENUTKA POBEDA NIJE DOLAZILA U PITANJE A NAJVEĆA PREDNOST U TOKU UTAKMICE JE BILA I 16 KOŠEVA. DOŠLO JE I NEVEROVATNO VREME DA MOŽEMO DA KAŽEMO DA SMO RUTINSKI POBEDILI FMP. MORA SE ISTAĆI BRILJANTNO POLUVREME SLOBE JOVANOVIĆA KOJI JE OD EKIPNIH 40 POSTIGAO 25 KOŠEVA UZ NEKOLIKO VANSERIJSKIH POTEZA. TAKVE BISERE TREBA DA NEGUJEMO SVI U SRPSKOJ KOŠARCI (TRENERI, KLUBOVI, SAVEZ, SUDIJE,...).

SENIORI SU OČEKIVANO IZGUBILI NA GOSTOVANJU OD STAROG DIFA REZULTATOM 89 : 73.

NAREDNIH DANA KLUB ĆE PODNETI I ZVANIČNU KANDIDATURU ZA ORGANIZACIJU FINALNOG TURNIRA PRVENSTVA SRBIJE ZA PIONIRE. IAKO JOŠ NISMO U POTPUNOSTI ZATVORILI KOMPLETNU FINANSIJSKU KONSTRUKCIJU UPUSTIĆEMO SE U TAJ PODUHVAT. NAPOMINJEMO PODUHVAT, JER UNAZAD 10 GODINA OSIM FMP-A I JEDNOM NAŠEG KLUBA, NIKO U BEOGRADU NIJE NI POKUŠAO DA KONKURIŠE ZA ORGQANIZACIJU. TO DOVOLJNO GOVORI O SLOŽENOSTI TOG POSLA PA I FINANSIJSKOM RIZIKU.
NA SVU SREĆU, OVA GENERACIJA PIONIRA ZASLUŽUJE SVAKI RIZIK. NADAMO SE DA ĆE SAVEZ IMATI SLUHA I BAŠ NAMA DODELITI ORGANIZACIJU.


:: NAJAVA KOLA: DVA IZUZETNA DERBIJA SA VELIKIMA, KADETIMA PRVA MEČ LOPTA18.03.2011
U SUBOTU U DUPLOM PROGRAMU U HALI PINKI DVA LEPA DERBIJA SA VELIKIM KLUBOVIMA.

MLAĐI PIONIRI IGRAJU SA MNOGO HVALJENOM CRVENOM ZVEZDOM U 10.45.

PIONIRI IGRAJU POSLEDNJU MOŽDA NEIZVESNU UTAKMICU SA FMP-OM U 12.30. DA LI ĆEMO I POSLE OVE UTAKMICE OSTATI NEPORAŽENI I ZAVRŠITI LIGU BEOGRADA SA NEVEROVATNOM I NEOČEKIVANOM DOMINACIJOM I BEZ PORAZA ? OVU UTAKMICU IGRAMO OSLABLJENI ZA IZUZETNO BITNOG IGRAČA LUKU ŠLJUKIĆA KOJI SE OPORAVLJA OD POVREDE DISTORZIJE ZGLOBA.

KADETI IMAJU PRVU MEČ LOPTU ZA PLASMAN NA FINALNI TURNIR SRBIJE. U NEDELJU GOSTUJEMO ZVEZDARI CRONY I U SLUČAJU POBEDE I TEORETSKI BI POTVRDILI PLASMAN MEĐU 12 NAJBOLJIH KLUBOVA SRBIJE A TIME NOVI IZUZETAN USPEH KLUBA, DVA FINALNA TURNIRA SRBIJE ZA MLAĐE KATEGORIJE (PIONIRI I KADETI).

JUNIORI DOČEKUJU TORLAC ABOCU, U PONEDELJAK U 21.15 U OŠ SAVA ŠUMANOVIĆ - ALTINA.

SENIORI U SUBOTU U 12.00 IGRAJU U GOSTIMA SA STARIM DIFOM SLODES U HALI SLODES.Prezentacije ostalih klubovaPortal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.