Ekipe kluba
SENIORI
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
MLAĐI PIONIRI
PIONIRI
KK Zemun
KADETI
KK Zemun
JUNIORI
KK Zemun Borac
U19M
OMLADINCI
IGRAČI KLUBA
RUKOVODSTVO KLUBA
TRENERI
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: STARČIĆ VUK MVP U FRANCUSKOJ, SARADNJA KK ZEMUN I KK SUPERFUND14.06.2011
DOPUNA INFORMACIJE: IGRAČ PIONIRSKE SELEKCIJE KOJA JE UČESTVOVALA I OSVOJILA VELIKI TURNIR U FRANCUSKOJ, STARČIĆ VUK, PROGLAŠEN JE ZA NAJBOLJEG IGRAČA TURNIRA. NA ŽALOST I NA VELIKO NAŠE ČUĐENJE, ISTI IGRAČ PO KRITERIJUMIMA REGIONALNOG STRUČNOG SARADNIKA NIJE ODREĐEN ZA POLAZNIKA KAMPA U POŽAREVCU ?

KAO I ŠTO JE NAJAVLJENO, KK ZEMUN I KK SUPERFUND DOGOVORILI SU BUDUĆU SARADNJU. ONA PODRAZUMEVA OBJEDINJAVANJE PROGRAMA MLAĐIH KLUPSKIH SELEKCIJA NA NAČIN DA ĆE ZEMUNU PRISTUPITI SVI NAJBOLJI, NAJPERSPEKTIVNIJI I NAJTALENTOVANIJI MLADI IGRAČI SUPERFUNDA. KOMPLETAN PROGRAM ODVIJAĆE SE POD KK ZEMUN, U KOMPLETNOJ ORGANIZACIJI I LOGISTICI I PO SVIM DOSADAŠNJIM PRINCIPIMA RADA NAŠEG KLUBA. NAŠEM KLUBU PRISTUPIĆE I DEO STRUČNOG KADRA SUPERFUNDA. OSNOVNA IDEJA JE DA SE OVAKVIM OBJEDINJAVANJEM PODIGNE KVALITET IGRAČKOG KADRA I KVALITET USLOVA RADA. U OVAKVU SARADNJU SE POLAZI SA IDEJOM DA SE OD KK ZEMUN NAPRAVI JOŠ JAČI CENTAR ZA RAZVOJ MLADIH IGRAČA A POZNATO JE DA JE NAŠ KLUB VEĆ SADA PO TOME U SAMOM VRHU SRBIJE.

TREBA NAGLASITI DA JE DOGOVORENO DA SE U SENIORSKOM PROGRAMU IGRA U RANGU U KOME SE NALAZI KK ZEMUN, PRVOJ SRPSKOJ LIGI A DA RANG TAKMIČENJA PRVE B LIGE OSTAJE SUPERFUNDU BASKET PLUS.

PRVI KORAK U REALIZACIJI OVE SARADNJE JESTE OBJEDINJAVANJE JUNIORSKIH SELEKCIJA I DELA SENIORSKIH IGRAČA DVA KLUBA. TIME BI BILO OBEZBEĐENO 90 POSTO POTREBNOG KVALITETA U SENIORSKOJ I JUNIORSKOJ KATEGORIJI. SPAJANJEM DVE JUNIORSKE SELEKCIJE NAŠA SELEKCIJA ĆE PO POTENCIJALU BITI JEDNA OD NAJKVALITETNIJIH U SRBIJI I VELIKI KANDIDAT DA SE KONAČNO PLASIRAMO U JEDINSTVENU JUNIORSKU LIGU. JAK SPARING NA TRENINGU NA KOME ĆE BITI ZNATNO JAČA KONKURENCIJA I JAKO TAKMIČENJE SIGURNO ĆE DOVESTI DO JOŠ VEĆEG KVALITETA IGRAČA.

OSIM JUNIORSKIH IGRAČA, U KK ZEMUN BI TREBALO DA PREĐE I NEKOLIKO KADETSKIH I PIONIRSKIH IGRAČA SUPERFUNDA, ONIH KOJI BUDU ZADOVOLJILI KRITERIJUME ZEMUNOVIH SELEKCIJA KOJE SU U VRHU SRBIJE.

VEĆ OVE NEDELJE POČINJU ZAJEDNIČKI TRENINZI I POSTEPENO OBJEDINJAVANJE PROGRAMA.


:: VIKEND KOŠARKAŠKE BAJKE KLUBA13.06.2011
IZA NAS JE NESTVARAN I BAJKOVIT VIKEND. NIKADA U ISTORIJI KLUBA U JEDNOM VIKENDU NISU OSTVARENI REZULTATI KAO PRETHODNOG VIKENDA. ALI POĐIMO REDOM.

NA VELIKOM MEĐUNARODNOM TURNIRU U FRANCUSKOJ (MARSEJ) UČESTVOVALE SU DVE NAŠE SELEKCIJE: PIONIRI 98 I PIONIRI 97 U KATEGORIJI KADETA 96.
PIONIRI 98 SU OSTVARILI FANTASTIČAN REZULTAT OSVAJANJEM PRVOG MESTA NA TURNIRU. I SELEKCIJA 97 JE ODIGRALA PREKO OČEKIVANJA U STARIJEM GODIŠTU PLASMANOM U POLUFINALE. U POLUFINALU NAS JE ZAUSTAVILA PRESNAŽNA RPREZENTACIJA MAROKA 96. CELU UTAKMICU NAŠA SELEKCIJA JE VODILA DA BI POKLEKLI U POSLEDNJIH 2 MINUTA.

NA FINALNOM TURNIRU ZA MLAĐE PIONIRE ODRŽANOM U BASKETLENDU NAŠA SELEKCIJA JE DOMINANTNO OSVOJILA PRVO MESTO I TITULU PRAKA BEOGRADA. UBEDLJIVO SU PORAŽENI PRVO TORLAK 63 : 45 PA FMP 54 : 43. UTAKMICA SA PARTIZANOM ODLUČIVALA JE O PRVAKU. KROZ CEO TOK LIGE I SAM TURNIR EKIPA PARTIZANA JE DOMINIRALA. TAKO JE I ZAPOČELA UTAKMICU SA NAŠOM SELEKCIJOM I VEĆ POSLE PRVE ČETVRTINE BILO JE NESTVARNO UBEDLJIVIH 22 : 6 ZA PARTIZAN. MEĐUTIM NAŠ TRENER LAZIĆ JE SVO VREME ULIVAO SAMOPOUZDANJE SVOJIM IGRAČIMA. UASLKOM DRGUE IZMENE KOJU JE PREDVODIO MAESTRALNI FILIGRANSKI KOŠARKAŠ ĐORĐE OBRADOVIĆ NAŠA SELEKCIJA JE PREUZELA INICIJATIVU, REZULTAT JE POLAKO PADAO DA BI VEĆ POSLE DRUGE ČETVRTINE BILO PODNOŠLJIVIH 6 POENA PREDNOSTI ZA PARTIZA, A ONDA FANTASTIČNA TREĆA ČETVRTINA, PUN REVAN ZA PRVU I REZULTAT OD 22 : 6 ZA NAŠU SELEKCIJU. RAZLIKA JE RASLA DO NAJVEĆIH 15 POENA PREDNOSTI POSLE ČEGA JE NAŠA SELEKCIJA MIRNO PRIVELA UTAKMICU KRAJU DO KONAČNIH 62 : 53. BIO JE TO ZNAK ZA NEOPISIVO SLAVLJE IGRAČA ALI I SVIH KOJI SU DOŠLI U OGROMNOM BROJU DA IH PODRŽE, RODITELJA I ČLANOVA KLUBA. NARAVNO DA JE BILO I TUŠIRANJA TRENERA U SVLAČIONICI, KAKO PRILIČI POBEDNICIMA. SLAVLJE JE NASTAVLJENO U OBLIŽNJEM RESTORANU U ORGANIZACIJI RODITELJA. IZVINJAVAMO SE OVIM PUTEM ŠTO NIKO OD PREDSTAVNIKA KLUBA NIJE PRISUSTVOVAO JER SMO SVI MORALI NA ZAVRŠNICI JUNIORSKOG TURNIRA U PINKIJU KOJA SE ODRŽAVALA ODMAH PO ZAVRŠETKU TURNIRA U BASKETLENDU.
SAM TURNIR U BASKETLENDU JE BIO JEDAN OD NAJKVALITETNIJIH U POSLEDNJIH 10 GODINA, IZUZETNO KVALITETNE EKIPE, SJAJNI USLOVI I ORGANIZACIJA OD STRANE FMP-A I PREDIVAN AMBIJENT SVIH DANA KOJI SU STVARALI RODITELJI SVIH SELEKCIJA. BILO JE TU I NAVIJANAJ I PRITISAKA I RADOVANJA I TUGOVANJA. POSEBAN UTISAK OSTAVILI SU BRAZILSKI RASPOLOŽENI RODITELJI NAŠIH DEČAKA, KAD GOD JE BILO TEŠKO POGURALI SU SVOJU DECU DO POBEDE. NIKADA DO SADA NISMO IMALI OVAKAV AMBIJENT IPODRŠKU NA NEKOM TURNIRU I NADAMO SE DA ĆE SE POZITIVAN AMBIJENT OKO OVE IZUZETNE SELEKCIJE NASTAVITI I UBUDUĆE I KROZ NOVE USPEHE.

ODMAH PO OKONČANJU TURNIRA U BASKETLENDU, NISMO MOGLI NI DA PREDAHNEMO VEĆ SE NASTAVLJALA ZAVRŠNICA JUNIORSKOG TURNIRA U PINKIJU. NAŠA SELEKCIJA JE NASTAVILA SA NEVEROVATNOM DOMINACIJOM POBEDOM I U TREĆOJ UTAKMICI NAD OKK BEOGRADOM REZULTATOM 98 : 87. NAŠA SELEKCIJA JE I OVU UTAKMICU ODIGRALA IZVANREDNO, RASPOLOŽENO, RASPUCANO I ATRAKTIVNO, REZULTAT JE U POJEDINIM TRENUCIMA BIO I SA 25 POENA PREDNOSTI. OVOM POBEDOM OVERENA JE TITULA JUNIORSKOG PRVAKA BEOGRADA I PONOVLJEN USPEH IZ PRETHODNE SEZONE.
CEO TURNIR NAŠA SELEKCIJA JE DELOVALA SUPERIORNO U ODNOSU NA OSTALE EKIPE. BILO JE TO ZA SVE NAS NEOČEKIVANO PRE SVEGA IZ RAZLOGA ŠTO SMO BILI DALEKO NAJMLAĐA SELEKCIJA NA TURNIRU: 4 JUNIORA (OD KOJI SAMO 2 GODIŠTA 93 I 2 GODIŠTA 94) I 4 KADETA (JEDAN GODIŠTA 96), A PRED ZAVRŠNICU SU SE POVREDILA 2 IGRAČA TAKO DA SMO TURNIR ODIGRALI SA 8 IGRAČA. NEVEROVATAN USPEH NA GRANICI NEMOGUĆEG. POSEBNO JE TO BILO TEŠKO JER JE EKIPA U ODNOSU NA POČETAK SEZONE ZAVRŠILA SAMO SA 4 IGRAČA IZ POČETNE EKIPE. U TOKU LIGE EKIPU SU NAOPRAVDANO NAPUSTILI POJEDINI IGRAČI, ZVEZDE KOJE SU MISLILE DA SE BEZ NJIH NE MOŽE. SVE SU TO ODLIČNI IGRAČI ALI I IGRAČI KOJI SU NAPRAVILI IZUZETNO LOŠE MEĐUSOBNI AMBIJENT PRE SVEGA IZ SEBIČNIH POBUDA. KAKO SU ONI ODLAZILI A NOVI DOLAZILI AMBIJENT I ATMOSFERA SU IZ DANA U DAN BILI SVE POZITIVNIJI. NA KRAJU U SJAJNOJ MEĐUSOBNOJ ATMOSFERI I UZ OSMEHE NA LICU NAPRAVLJEN JE OVAKAV REZULTAT.POSEBNO NAM JE DRAGO ZBOG TRENERA TANČIĆA. PRATILO GA JE MNOGO PROBLEMA KROZ SENIORSKO I JUNIORSKO TAKMIČENJE, PROBLEMI SA KOJIMA SE TEŠKO BORIO ALI NA KRAJU IZBORIO. SENIORI SU OSTALI U PRVOJ SRPSKOJ LIGI, ŠTO JE BIO CILJ A JUNIORI SVE ZAČINILI TITULOM. SVE RUŽNO OSTAJE IZA TANČIĆA, OVO MU JE SIGURNO JEDAN OD NAJDRAŽIH USPEHA I NJEMU POSEBNE ČESTITKE.

ŠTA POSLE SVEGA REĆI, DODATI ILI ODUZETI? KADA OVOM DODAMO I SREBRNE MEDALJE PIONIRA I KADETA NA PRVENSTVIMA SRBIJE, PA TREĆE MESTO U MINIBASKETU OD 40 EKIPA, DA LI JE OVO OSTVARIO JOŠ NEKI KLUB U SRBIJI?
OVA A I PRETHODNE GODINE DOKAZUJU DA IMAMO SISTEM KOJI DONOSI I DONOSIĆE I UBUDUĆE USPEHE (POD USLOVOM DA PREŽIVIMO).NASTOJAĆEMO DA U NAJKRAĆEM MOGUĆEM VREMENU, PRE GODIŠNJIH ODMORA, NAPRAVIMO ZAJEDNIČKU PROSLAVU SVIH IGRAČA KOJI SU OSVARILI USPEHE I SVIH KOJI SU NAS PODRŽAVALI, SKROMNO KOLIKO NAM TRENUTNE MOGUĆNOSTI DOZVOLJAVAJU, VEROVATNO ĆEMO MORATI DA SE PRUŽIMO VIŠE NEGO ŠTO MOŽEMO.

NAREDNIH DANA OGLASIĆEMO SE I POVODOM DRUGIH STRANA OVIH MEDALJA, ŠTA NAS JE SVE PRATILO I ŠTA NAS PRATI, KOJE SU TO CENE OVIH USPEHA, KOJI SU SVE TRENUTNI PROBLEMI, KOLIKO JE STVARNOST NEPRAVEDNA I DOKLE ĆEMO JOJ ODOLEVATI.

FINALNI TURNIRI 2011 - MLADJI PIONIRI I KADETI


:: BRILJANTNA SUBOTA NAŠIH SELEKCIJA12.06.2011
SUBOTA, 11.JUN, BIĆE UPAMĆENA KAO JEDNA OD NAJLEPŠIH I NAJUSPEŠNIJI SUBOTA U ISTORIJI KLUBA. SVE NAŠE SELEKCIJE NA NEKOLIKO TURNIRA OSTVARILE SU POBEDE.

DAN SU OTVORILE DVE SELEKCIJE NA TURNIRU U FRANCUSKOJ. OBE SELEKCIJE SU OSTVARILE PO TRI POBEDE U SVOJIM GRUPAMA I PLASIRALE SE U POLUFINALE

NASTAVILI SU MLAĐI PIONIRI. NA FINALNOM TURNIRU U BASKETLENDU NAŠA SELEKCIJE JE UBEDLJIVO PORAZILA DOMAĆINA FMP REZULTATOM 54 : 43. PO OBIČAJU, NAŠA SELEKCIJA JE ODIGRALA IZUZETNO AGRESIVNO, NAMETNULA VISOK RITAM IGRE, POSTIGLA DOSTA LAGANIH KOŠEVA I VODILA CELU UTAKMICU, NAJVIŠE 18 POENA PREDNOSTI. TON IGRI DAVALI SU OBRADOVIĆ I TADIĆ.
ISTIČEMO SJAJAN AMBIJENT I NAVIJANJE RODITELJA NA KOME BI POZAVIDELI I TAURUNUM BOYS.
SUTRA SA POČETKOM U 14 ČAS NAŠA SELEKCIJA IGRA SA PARTIZANOM A POBEDNIK ĆE ODNETI PEHAR I TITULU PRVAKA BEOGRADA. NAŠA SELEKCIJA JE OBEZBEDILA DRUGO MESTO I SREBRNE MEDALJE.

DAN SU ZAOKRUŽILI JUNIORI KOJI SU KOLO PRE KRAJA TURNIRA OSVOJILI TITULU PRVAKA BEOGRADA. TO JE OSTVARENO UBEDLJIVOM POBEDOM PROTIV SUPERFUND BASKET PLUS REZULTATOM 94 : 77. NAŠA SELEKCIJA JE ODIGRALA FANTASTIČNU ODBRANU U PRVOM POLUVREMENU SA MNOGO TRČANJA, KONTRI I LAGANIH POENA. PROTIVNIK JE OD STARTA BIO GROGIRAN. RAZLIKA JE U JEDNOM MOMENTU BILA I REKORDNIH 28 POENA PREDNOSTI. POSLE JUČERAŠNJE FANTASTIČNE IGRE CENTRA TADIĆA SA INDEKSOM 39, DANAS JE TADIĆ ODIGRAO DALEKO NAJBOLJU UTAKMICI OD KADA JE U ZEMUNU.
U 35 MINUTA IGRE OSTVARIO JE 24 POENA, 19 SKOKOVA I FANTASTIČAN INDES 49. I OSTALIH 7 MOHIKANACA (STVARNO, IGRAMO CEO TURNIR SA 8 IGRAČA OD KOJI SU 4 KADETI) ODIGRALI SU NA GORNJOJ GRANICI SVOJIH MOGUĆNOSTI.

SUTRA U 19 ČAS NAŠA SELEKCIJA IGRA SA OKK BEOGRADOM, REVIJALNU UTAKMICU JER SE SVE VEĆ ZNA.

POZIV SVIM ČLANOVIMA KLUBA, PRIJATELJIMA, KOŠARKAŠKIM ZEMUNCIMA DA ISPRATE OBE FINALNE UTAKMICE, U 14ČAS MLAĐE PIONIRE SA PARTIZANOM U 19 ČAS U BASKETLENDU I JUNIORE SA OKK BEOGRADOM U 19 ČAS U PINKIJU I DODELU PEHARA ZA PRVAKA BEOGRADA NAŠOJ SELEKCIJI.


:: POBED NA TURNIRU U FRANCUSKOJ11.06.2011
NA TURNIRU U FRANCUSKOJ (MARSEJ) OBE NAŠE SELEKCIJE OSTVARILE SU POBEDE U PRVIM UTAKMICAMA.

SELEKCIJA 98 POBEDILA JE REZULTATOM 46 : 24.

SELEKCIJA 97 (PIONIRI) KOJI NASTUPAJU U KATEGORIJI KADETA (96) I TO U IZUZETNO JAKOJ KONKURENCIJI, OSTVARILI SU POBEDU U PRVOJ UTAKMICI REZULTATOM 48 : 39.


:: POBEDE NA FINALNIM TURNIRIMA, NAJAVA VELIKIH PROMENA-POJAČANJA U MLAĐIM KATEGORIJAMA10.06.2011
VEĆ NA STARTU FINALNIH TURNIRA U KATEGORIJI MLAĐIH PIONIRA I JUNIORA NAŠE EKIPE SU OSTVARILE POBEDE.

NA FINALNOM TURNIRU MLAĐIH PIONIRIA U BASKETLENDU NAŠA SELEKCIJA JE U PRVOJ UTAKMICI UBEDLJIVO POBEDILA TORLAK REZULTATOM 63 : 45. IZUZETNO SNAŽNI I VISOKI IGRAČI TORLAKA NISU MOGLI DA IZDRŽE BRZU I AGRESIVNU IGRU NAŠIH IGRAČA. VEĆ POSLE PRVOG POLUVREMENA BILO JE 17 POENA PREDNOSTI ŠTO JE NAŠA SELEKCIJA I ODRŽALA DO KRAJA UTAKMICE. TREBA PODSETITI DA SMO OD ISTE EKIPE PORAŽENI U TOKU LIGE.
MORA SE ISTAĆI I VELIKI HENDIKEP NAŠE SELEKCIJE KOJA ĆE NA OVOM TURNIRU IGRATI LIŠENA UČEŠĆA DVA VEOMA VISOKA I BITNA IGRAČA PECARSKOG I JOVIĆA, RAZLOG JE BOLEST.

JUNIORI SU U PRVOJ UTAKMICI FINALNOG TURNIRA U PINKIJU POBEDILI U DRAMATIČNOJ UTAKMICI ŽITKO BASKET REZULTATOM 90 : 86.
NIŠTA NIJE UKAZIVALO NA OVAKAV REZULTAT JER JE NAŠA SELEKCIJA POVELA ODMAH NA POČETKU UTAKMICE I ČITAVIH 30 MINUTA ODRŽAVALA RAZLIKU 10-18 POENA. ONDA JE USLEDIO VELIKI PAD, ŽITKO JE POVEO SA 5 KOŠEVA PREDNOSTI. U SAMOM FINIŠU NAŠI IGRAČI SU IZVUKLI POSLEDNJE ATOME SNAGE, PONOVO PREOKRENULI REZULTAT I OSTVARILI IZUZETNU POBEDU. ŽITKO BASKET JE UVEK IZUZETNO KVALITETNA I NEUGODNA EKIPA, DOBRO OBUČENI, AGRESIVNI I UIGRANI IGRAČI PROTIV KOJIH UVEK TEŠKO IGRAMO.
I KOD JUNIORA SE MORA POSEBNO ISTAĆI IZUZETNO VELIKI HENDIKEP. OSIM ŠTO JE NAŠA SELEKCIJA DALEKO NAJMLAĐA ( DVA IGRAČA 1993., DVA IGRAČA 1994., TRI IGRAČA 1995. I JEDAN IGRAČ 1996., POLA SELEKCIJE JE KADETSKA EKIPA DOK U OSTALIM EKIPAMA PREOVLAĐUJU IGRAČI 1993.), LIŠENA JE POMOĆI DVA IGRAČA ZBOG POVREDE I VISOKOG CENTRA IZ NEPOZNATIH RAZLOGA TAKO DA NA OVOM TURNIRU IGRAMO SA 8 IGRAČA. PREOSTALI JUNIORI I KADETI KAO DA IGRAJU IZ INATA, IZ UTAKMICE U UTAKMICU SVE BOLJE, KVALITETNIJE I LEPŠE. SAM PLASMAN NA FINALNI TURNIR PREVAZILAZI REALNE MOGUĆNOSTI EKIPE, SVAKA POBEDA JE KAO ZLATO TAKO DA JE JEDNO ZLATO VEĆ OSVOJENO, OSTALA SU JOŠ DVA (DVE UTAKMICE).

SUTRA NAŠA JUNIORSKA SELEKCIJA IGRA PROTIV SUPERFUNDA, U HALI PINKI OD 20H.

MLAĐI PIONIRI IGRAJU PROTIV FMP-A I BASKETLENDU U 16H.

NAREDNIH NEKOLIKO DANA OČEKUJE SE INFORMACIJA O ZNAČAJNIM POJAČANJIMA U MLAĐIM KATEGORIJAMA. NAŠ KLUB JE U ZAVRŠNIM PREGOVORIMA SA JOŠ JEDNIM KLUBOM OKO USPOSTAVLJANJA SARADNJE KOJA ĆE PODRAZUMEVATI OBJEDINJAVANJE NAJKVALITETNIJIH IGRAČA MLAĐIH KATEGORIJA POD OKRILJEM ZEMUNA, STVARANJE JOŠ BOLJIH USLOVA ZA RAD I PODIZANJE KVALITETA SVIH SELEKCIJA KLUBA. POSEBNO ĆE TO BITI IZRAŽENO U KATEGORIJI JUNIORA GDE SE OČEKUJE DA ĆEMO RAPOLAGATI IZUZETNIM OBJEDINJENIM IGRAČKIM KADROM I OBJEDINJENIM STRUČNIM KADROM, UZ POSTOJEĆE I POJAČANE USLOVE BIĆE TO JEDAN OD NAJVEĆIH POTENCIJALA U BEOGRADU I SRBIJI. SAMO NEKE NEPREDVIĐENE OKOLNOSTI MOGU SPREČITI REALIZACIJU OVE SARADNJE.


:: KADETI I PIONIRI U FRANCUSKOJ, JUNIORI U PINKIJU A MLAĐI PIONIRI U BASKETLENDU U BORBI ZA NOVE PEHARE U OVOJ SEZONI08.06.2011
KADETI (1997.) I PIONIRI (1998.) U ČETVRTAK 09.JUNA PUTUJU NA VELIKI MEĐUNARODNI TURNIR U FRANCUSKOJ (MARSEJ). OSIM SAMOG TURNIRA, U POVRATKU JE ORGANIZOVANO LEPO TURISTIČKO PUTOVANJE.
TURNIR SE ODRŽAVA 11. I 12. JUNA.
PO ZAVRŠETKU TURNIRA 12. JUNA PUTUJE SE U NICU. U NICI SU PLANIRANI POPODNEVNI OBILAZAK 12. JUNA I CELODNEVNI BORAVAK 13. JUNA.
14. JUNA UJUTRO PUTUJE SE ZA MONAKO I MONTEKARLO GDE JE PREDVIĐEN CELODNEVNI BORAVAK. PREDVEČE JE PLANIRAN POLAZAK ZA ITALIJU I PRENOĆIŠTE U HOTELU U BREŠI.
15. JUNA ODLAZAK I CELODNEVNI BORAVAK U VELIKOM I IZUZETNOM ZABAVNOM PARKU GARDALEND U BLIZINI VERONE (NI PO ČEMU NE ZAOSTAJE ZA PARISKIM DIZNILENDOM). PREDVEČE JE PREDVIĐEN KRAĆI OBILAZAK VERONE A POTOM POVRATAK U SRBIJU.

OD PETKA DO NEDELJE NAŠ KLUB JE DOMAĆIN I ORGANIZATOR FINALNOG TURNIRA KVALITETNE LIGE BEOGRADA ZA JUNIORE. UČESNICI SI SJAJNE EKIPE OKK BEOGRADA, ŽITKO BASKETA, SUPERFUNDA I ZEMUNA.
PRVOG DANA U PETAK NAŠA SELEKCIJA SE SASTAJE SA EKIPOM ŽITKO BASKET SA POČETKOM U 15H A U 17H IGRAJU OKK BEOGRAD I SUPERFUND.

MLAĐI PIONIRI U BASKETLENDU UČESTVUJU NA FINALNOM TURNIRU KVALITETNE LIGE BEOGRADA (NAJVIŠI RANG TAKMIČENJA U KATEGORIJI MLAĐIH PIONIRA, NA NIVOU FINALNOG TURNIRA SRBIJE).
UČESNICI SU FMP, PARTIZAN, TORLAK I ZEMUN.
PRVOG DANA U PETAK SA POČETKOM U 18H NAŠA SELEKCIJA IGRA SA TORLAKOM.


:: MLAĐI PIONIRI NA FINALNOM TURNIRU05.06.2011
DOBILI SMO JOŠ JEDNOG UČESNIKA FINALNIH TURNIRA I TAKO ZAOKRUŽILI DA SMO U SVAKOJ TAKMIČARSKOJ KATEGORIJI IGRALI NEKI OD FINALNIH TURNIRA:

MLAĐI PIONIRI FINALNI LIGE BEOGRADA,
PIONIRI FINALNI SRBIJE,
KADETI FINALNI SRBIJE,
JUNIORI FINALNI LIGE BEOGRADA.

MLAĐI PIONIRI SU PLASMAN OSTVARILI POBEDOM I U DRUGOJ UTAKMICI PROTIV CERAKA SA UBEDLJIVIH 70 : 48. VEĆ U POLUVREMENU JE BILO VIŠE OD 20 POENA PREDNOSTI TAKO DA JE TRENER LAZIĆ PRUŽIO ŠANSU SVIM IGRAČIMA.

NAREDNOG VIKENDA 10.-12.JUN ODRŽAĆE SE DVA FINALNA TURNIRA: JUNIORSKI U ZEMUNU I MLAĐI PIONIRI, VIDEĆEMO GDE. JEDINO MI IMAMO PREDSTAVNIKA NA OBA TURNIRA, SVAKA MEDALJA BILA BI SJAJNA A POTPUNI USPEH BIO BI OSVAJANJE MEDALJE U JEDNOJ OD DVE KATEGORIJE.


:: MLAĐI PIONIRI NA KORAK DO FINALNOG TURNIRA03.06.2011
POBEDOM U PRVOJ UTAKMICI BARAŽA U GOSTIMA NAD SELEKCIJOM CERAKA SA 23 POENA PREDNOSTI ( 60 : 37) MLAĐI PIONIRI SU GOTOVO SIGURNI UČESNICI FINALNOG TURNIRA KVALITETNE LIGE BEOGRADA. TIME ĆE BITI OSTVAREN PRVI TAKMIČARSKI CILJ, NASTAVAK DUGOGODIŠNJE TRADICIJE UČEŠĆA SELEKCIJA ZEMUNA NA FINALNIM TURNIRIMA MLAĐIH PIONIRA.
SAM POČETAK NIJE NAGOVEŠTAVAO KRAJNJI REZULTAT JER JE IZUZETNO FIZIČKI SNAŽNA SELEKCIJA CERAKA POVELA SA 8 : 2. POTOM JE NAŠA SELEKCIJA NAMETNULA SVOJ STIL IGRE, BRZA, AGRESIVNA SA PUNO TRČANJA I PREDVOĐENA NAJBOLJIM IGRAČEM UTAKMICE KAPITENOM VUKAŠINOM VUČKOVIĆEM USPELA DA OSTVARI UBEDLJIVU POBEDU.


:: JUNIORI NA FINALNOM TURNIRU, REZULTATI ZEMUNSKE LIGE30.05.2011
IZVEŠTAJ LIGE ZEMUNAJUNIORI SU OSTVARILI SJAJAN REZULTAT PLASMANOM NA FINALNI TURNIR KVALITETNE LIGE BEOGRADA. IAKO JE EKIPA PORAZENA PROTIV ODLICNOG MLADENOVCA NA GOSTOVANJU REZULTATOM 86 77, S OZIROM NA POBEDU U PRVOJ UTAKMICI OD 15 KOSEVA RAZLIKE, TO JE BILO DOVOLJNO ZA USPEH.
NIJEDNOG TRENUTKA REZULTAT KONACNI USPEH NIJE BIO UGROZEN. CINILO SE TO I KADA JE U POJEDINIM TRENUCIMA MLADENOVAC VODIO I SA 10 KOSEVA. NA 4 MINUTA DO KRAJA REZULTAT JE BIO NERESEN A NASA EKIPA JE PROMASILA 3 CISTA ZICERA ZA POBEDU PA JE U PENAL ZAVRSNICI MLADENOVAC DOSAO DO POBEDE.
OVO JE SJAJAN REZULTAT JER JE NASA SELEKCIJA POLA JUNIORSKA A POLA KADETSKA, GOTOVO SKROZ IZMENJENA U ODNOSU NA POCETAK SEZONE (O IGRACIMA KOJI SU NAPUSTILI KLUB U TOKU SEZONE BICE ZAUZET POSEBAN STAV I DOBRO CE SE -CESATI- PRI PRELASKU U DRUGI KLUB !).
NAS KLUB CE GOTOVO SIGURNO BITI ORGANIZATOR PRESTIZNOG FINALNOG TURNIRA NA KOME CE UCESTVOVATI IZVANREDNE EKIPE OKK BEOGRAD, ZITKO BASKET I SUPERFUND (BASKET PLUS). SVAKA POBEDA KOJU NASA EKIPA OSTVARI BICE PODVIG S OBZIROM DA CEMO BITI DALEKO NAJMLADJI.

U DOKUMENTU SE MOGU VIDETI REZULTATI ZEMUNSKE LIGE (KOJI SU DO SADA DOSTAVLJENI OD STRANE KLUBOVA)


:: NOVA POBEDA MLAĐIH PIONIRA ZA OVERU PRVOG MESTA26.05.2011
MLAĐI PIONIRI SU NA TEŠKOM GOSTOVANJU PROTIV CRVENE ZVEZDE POBEDILI REZULTATOM 55 : 49. PROTIV NEZGODNE ZVEZDE NAŠI IGRAČI SU ODIGRALI GOTOVO IDENTIČNO KAO PROTIV TORLAKA, BORBENO I AGRESIVNO I CELU UTAKMICU VODILI SA OKO 10 KOŠEVA PREDNOSTI.
I OVOG PUTA ODLIČNO JE ODIGRALA CELA EKIPA, SVI PODJEDNAKO.Prezentacije ostalih klubovaPortal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.