Ekipe kluba
SENIORI
KK Zemun Borac
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
MLAĐI PIONIRI
KK Zemun
KK Zemun 2
KK Zemun 3
KK Zemun 4
KK Zemun 5
PIONIRI
KK Zemun
KK Zemun 2
KK Zemun 3
KK Zemun 4
KK Zemun 5
KADETI
KK Zemun
KK Zemun 2
JUNIORI
KK Zemun 2
KK Zemun Borac
U19M
OMLADINCI
IGRAČI KLUBA
RUKOVODSTVO KLUBA
TRENERI
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: NEUSPEH JUNIORA, POBEDE SENIORA, KADETA I PIONIRA23.10.2009
JUNIORSKA SELEKCIJA NIJE USPELA DA OSTVARI PLASMAN U JEDINSTVENU LIGU SRBIJE. NA TURNIRU U KRAGUJEVCU U PRVOM KOLU IZGUBILI SMO OD RADNIČKOG (KRAGUJEVAC) KOJI SE POKAZAO KAO KLJUČAN PORAZ. SUTRADAN I PORED UBEDLJIVE POBEDE NAD VOJVODINOM SRBIJAGAS NIJE OSTVAREN PLASMAN JER JE RADNIČKI POBEDIO SLOGU IZ KRALJEVA I PLASIRAO SE U JEDINSTVENU LIGU.
OVOG VIKENDA JUNIORI POČINJU KVALIFIKACIJE ZA PRVU LIGU BEOGRADA KOJE ĆE BITI IZUZETNO JAKO TAKMIČENJE JER ĆE U NJEMU UČESTVOVATI SVI NAJBOLJI KLUBOVI IZ BEOGRADA (OSIM FMP-A, PARTIZANA I BEOVUKA).

SENIORI SU U ODLOŽENOJ UTAKMICI UBEDLJIVO POBEDILI ODLIČAN MLADI TIM CRVENE ZVEZDE REZULTATOM 95 : 68 I NAJAVILI USPEŠNU SEZONU.

KADETI SU NA GOSTOVANJU UBEDLJIVO POBEDILI MLADENOVAC 90 : 52 I JOŠ JEDNA POBEDA NAS DELI OD PLASMANA U PRVU LIGU.

PIONIRI SU NA GOSTOVANJU VIŠE NEGO UBEDLJIVO POBEDILI OKK BEOGRAD 109 : 26.


:: JUNIORI NASTAVLJAJU KVALIFIKACIJE, POBEDE KADETA I PIONIRA13.10.2009
POSLE DVA UBEDLJIVA PORAZA OD PARTIZANA I BEOVUKA ALI I UBEDLJIVE POBEDE NAD MEGA VIZUROM JUNIORI SU OBEZBEDILI DODATNE KVALIFIKACIJE ZA JEDINSTVENU JUNIORSKU LIGU SRBIJE.
U SREDU U HALI PIONIR OD 20.45H IGRA SE UTAKMICA SA CRVENOM ZVEZDOM ZA PLASMAN NA ZAVRŠNI KVALIFIKACIONI TURNIR.

NA PUTU KA PLASMANU U PRVU LIGU KADETI I PIONIRI OSTVARILI SU UBEDLJIVE I LAKE POBEDE, KADETI NAD OMLADINCEM 105 : 34 I PIONIRI NAD MONDO BASKETOM 100 : 46.


:: ZAVRŠNE KVALIFIKACIJE JUNIORSKE LIGE, PRVE PRVENSTVENE POBEDE, PODRŠKA SAVEZA09.10.2009
OD DANAS PA DO NEDELJE ODIGRAVAJU SE ZAVRŠNE KVALIFIKACIJE ZA JEDINSTVENU JUNIORSKU LIGU SRBIJE (12 NAJBOLJIH KLUBOVA). NAŠ KLUB JE DOMAĆIN I ORGANIZATOR TURNIRA SA AMBICIJAMA PLASMANA U JEDINSTVENU LIGU. SATNICA TURNIRA JE SLEDEĆA:
PETAK 16.30 MEGA VIZURA : BEOVUK 72
18.30 ZEMUN : PARTIZAN
SUBOTA 11.30 PARTIZAN : BEOVUK
13.30 ZEMUN : MEGA VIZURA
NEDELJA 11.30 MEGA VIZURA : PARTIZAN
13.30 ZEMUN : BEOVUK 72
UTAKMICE SE IGRAJU U HALI PINKI

POZIV SVIM ČLANOVIMA DA PODRŽE SVOJU JUNIORSKU SELEKCIJU.

SENIORSKI TIM OSTVARIO JE PRVU PRVENSTVENU POBEDU NAD EKIPOM SAVE REZULTATOM 86 : 82. SENIORSKI TIM NAŠEG KLUBA ZNATNO JE PODMLAĐEN U ODNOSU NA PROŠLU SEZONU ( 3 IGRAČA 19 GODINA, 13 OD 18 GODINA I OSTALI MLAĐI). POBEDA JE IZUZETNO BITNA I POSEBNA ZBOG TOGA ŠTO JE TIM PRVI PUT PREDVODIO MLADI TRENER MILOŠ LAZIĆ KOME JE OVO PRVA POBEDA U SENIORSKOJ KONKURENCIJI. ODLIČNU IGRU PRUŽIO JE VLADIMIR STOJANOVIĆ POSTIGAVŠI 27 KOŠEVA.

KADETSKA SELEKCIJA DEMONSTRIRALA JE SVU SNAGU U KVALIFIKACIJIAMA PROTIV EKIPE NOVI BEOGRAD POBEDOM OD 127 : 14.

KOŠARKAŠKI SAVEZ SRBIJE TJ. UPRAVNI ODBOR SAVEZA, NA OSNOVU DOPISA NAŠEG KLUBA A POVODOM POKUŠAJA OTIMANJA MLADOG IGRAČA MARELJE ALEKSANDRA OD STRANE KK MAŠINAC A PREKO NEPOZNATOG KLUBA POLETA IZ RATINE, DONEO JE ODLUKU DA ĆE SE PRATITI DALJI PUT IGRAČA I U SLUČAJU DA SE POJAVI ZAHTEV ZA PRELAZAK U MAŠINAC, ZAHTEV NEĆE BITI ODOBREN BEZ PLAĆANJA ADEKVATNOG OBEŠTEĆENJA. KONAČNO PRAVA ODLUKA I STAV SAVEZA U ZAŠTITI INTERESA KLUBOVA PROIZVOĐAČA IGRAČA.


:: KVALIFIKACIJE ZA JUNIORSKU LIGU, DRUŽENJE SA DECOM IZ ČAČKA, PREVARE U PRELAZNOM ROKU21.09.2009
JUNIORSKA SELEKCIJA 92/93 ODIGRALA JE PRVI KRUG KVALIFIKACIJA ZA JEDINSTVENU LIGU SRBIJE ZA JUNIORE (ZA 12 NAJBOLJIH JUNIORSKIH EKIPA SRBIJE). POSLE POBEDE NA SUPERFUNDOM I ZVEZDAROM KRONI I PORAZA OD ŽITKO BASKETA NAŠA SELEKCIJA JE OSTVARILI PLASMAN NA DRUGI ZAVRŠNI KVALIFIKACIONI TURNIR.

U SUBOTU I NEDELJU 19.-20. AVGUSTA UGOSTILI SMO PIONIRSKU SELEKCIJU KLUBA MLADOST IZ ČAČKA. PRETHODNOG VIKENDA NAŠA PIONIRSKA I KADETSKA SELEKCIJA GOSTOVALE SU U ČAČKU I ODIGRALE PO DVE UTAKMICE SA DOMAĆINIMA. OVOGA PUTA BILI SMO DOMAĆINI PIONIRIMA. U OBA SLUČAJA DECA-IGRAČI SU SPAVALI I HRANILI SE KOD IGRAČA A CILJ JE BIO PROVERA TRENUTNIH MOGUĆNOSTI I NASTAVAK I UČVRŠĆIVANJE SARADNJE PRIJATELJSKIH KLUBOVA KOJI IMAJU IDENTIČNU FILOZOFIJU RADA I EGZISTENCIJE.

U NEPOSREDNO ZAVRŠENOM PRELAZNOM ROKU NAŠ KLUB JE DOŽIVEO DVE NEPRAVDE KOJE UGROŽAVAJU KLUB I FINANSIJSKU STABILNOST KLUBA.
IGRAČ KLUBA VUKOVIĆ NIKOLA BEZ ODOBRENJA KLUBA A KORSITEĆI MANJKAVOSTI REGISTRACIONOG PRAVILNIKA, NAPUSTIO JE KLUB I PREŠAO U NOVOG SRPSKOLIGAŠA ŽITKO BASKET. ČETIRI GODINE VUKOVIĆ JE TRENIRAO BESPLATNO, BIO NA KAMPOVIMA BESPLATNO, KUPOVANE SU MU PATIKE I PUTOVAO NA TURNIRE U INOSTRANSTVO BESPLATNO. KROZ RAD U KLUBU POSTAO JE JEDAN OD IGRAČA ZA KOGA SU BILI ZAINTERESOVANI PRVOLIGAŠKI KLUBOVI (MAŠINAC IZ KRALJEVA, NAPREDAK IZ KRUŠEVCA I VOJVODINA IZ N.SADA). SA MAŠINCEM SU BILI DOGOVORENI I KONKRETNI I ODLIČNI USLOVI ZA IGRAČA KAO I FINANSIJSKO OBEŠTEĆENJE ZA KLUB. SA ŽELJOM DA IZIGRA KLUB, NIKOLA JE POTPISAO ZA SRPSKOLIGAŠA ŽITKO TE JE TIME KLUB OŠTEĆEN ZA OKO 200.000 DINARA U VISINI OBEŠTEĆENJA A ŠTO JE JOŠ GORE NISMO SA NJIM RADILI DA GA SPREMIMO ZA SRPSKU VEĆ PRVU LIGU.
U ISTOM PRELAZNOM ROKU TALENTOVANI JUNIOR MARELJA ALEKSANDAR BEZ ODOBRENJA KLUBA PREŠAO JE U KLUB POLET IZ RATINE (OKOLINA KRALJEVA) SA OSNOVNOM NAMEROM DA U SLEDEĆEM PRELAZNOM ROKU PREĐE U MAŠINAC IZ KRAJEVA. I OVDE JE U PITANJU NAMERA DA SE ZEMUN OŠTETI JER JE VISINA OBEŠTEĆENJA KOJE JE KLUBU UPLAĆENO 21.000 DINARA UMESTO 250.000 DINARA KOLIKO JE KLUB TRAŽIO (PO REGISTRACIONOM PRAVILNIKU IMALI SMO PRAVO NA 500.000 DINARA). BORIĆEMO SE DA DALJI NJEGOV PRELAZAK OSPORIMO I ZAŠTITIMO INTERESE KLUBA. NAPOMINJEMO DA SMO U TOKU LETA BILI U KONTAKTIMA SA TRI NAJVEĆA NAŠA KLUBA OKO EVENTUALNOG PRELASKA IGRAČA U TE KLUBOVE.
I JEDAN I DRUGI PRIMER SU DIREKTNO UGROŽAVANJE EGZISTENCIJE KLUBA POSEBNO U SADAŠNJIM TEŠKIM FINANSIJSKIM OKOLNOSTIMA I DOVODE NAS U DILEMU SMISLA RADA I ULAGANJA U RAZVOJ I PRODUKCIJU VRHUNSKIH MLADIH KOŠARKAŠA.


:: JOŠ JEDNO POJAČANJE U JUNIORIMA, STEFAN NIKOLIĆ NA TRENINZIMA PRVOG TIMA01.09.2009
JUNIORSKA SELEKCIJA DOBILA JE ZNAČAJNO POJAČANJE. NAŠEM KLUBU PRISTUPIO JE TADIĆ NIKOLA, DOSADAŠNJI ČLAN KK ZVEZDARA MI. NIKOLA JE ROĐEN 1993. GODINE, VISOK JE 200CM I IGRA NA POZICIJI CENTRA. I PORED NEKOLIKO INTERESANTNIH PONUDA, NA PREDLOG RUKOVODSTVA I TRENERA ZVEZDARE MI, OPREDELIO SE DA DALJI KOŠARKAŠKI NAPREDAK OSTVARI U NAŠEM KLUBU. NIKOLA PREDSTAVLJA OZBILNO POJAČANJE JUNIORSKE SELEKCIJA I OČEKUJEMO I ZNAČAJNO UČEŠĆE U SENIORSKOJ SELEKCIJI.
SA DVA POJAČANJA, PLEJ STRAHINJA SAVIĆ I CENTAR NIKOLA TADIĆ, JUNIORSKA SELEKCIJA ĆE PREDSTAVLJATI JEDNU OD TAKMIČARSKI NAJOZBILJNIJIH EKIPA U BEOGRADU.

STEFAN NIKOLIĆ, NEKADAŠNJI ČLAN KLUBA, BIVŠI KADETSKI I JUNIORSKI REPREZENTATIVAC, PROŠLE GODINE ČLAN NEMAČKOG KELNA, TRENIRA SA NAŠIM SENIORSKIM TIMOM U OČEKIVANJU KOŠARKAŠKOG ANGAŽMANA U INOSTRANSTVU.


:: POJAČANJE U JUNIORIMA, POBEDA PIONIRA29.08.2009
JUNIORSKA SELELCIJA DOBILA JE ZNAČAJNO POJAČANJE. NAŠEM KLUBU PRISTUPIO JE TALENTOVANI PLEJMEJKER STRAHINJA SAVIĆ. ROĐEN JE 1993., VISOK 190, STASAO U KLUBU TOP BASKET IZ JAGODINE, POSLE GODINU DANA PROVEDENIH U VIZURI ODLUČIO JE DA DALJI KOŠARKAŠKI NAPREDAK I AFIRMACIJU OSTVARI PREKO NAŠEG KLUBA. ODLIKUJU GA ODLIČNE FIZIČKE PREDISPOZICIJE, VRHUNSKE RADNE SPOSOBNOSTI, IZRAZITI TALENAT ZA NAPADAČKU IGRU I KADA SE MALO DOTERA PRISTUP KOLEKTIVNOJ IGRI BIĆE OZBILJNO POIJAČANJE I ZA SENIORSKI TIM I OČEKUJEMO IZNENAĐUJUĆE OSVEŽENJE ZA BEOGRADSKU I SRPSKU KOŠARKU.

PIONIRSKA SELEKCIJA OSTVARILA JE POBEDU U PRIPREMNOJ UTAKMICI. VIŠE NEGO UBEDLJIVO SA 37 KOŠEVA RAZLIKE POBEĐENA JE SELEKCIJA CRVENE ZVEZDE. UTAKMICA JE ODIGRANA NA GOSTUJUĆEM TERENU NA KALEMEGDANU.


:: IGRAČI ZEMUNA NA PRAGU PRVOLIGAŠKIH KLUBOVA, MOGUĆA POJAČANJA U JUNIORSKOJ SELEKCIJI, POBEDE NA PRIPREMAMA, PRED DOGOVOROM SA NOVIM ŠKOLAMA24.08.2009
BIVŠI KAPITEN NAŠE SENIORSKE EKIPE DARKO MATIĆ PRED POTPISOM JE PROFESIONALNOG UGOVORA SA RUMUNSKIM PRVOLIGAŠEM KRAJOVOM. DARKO JE U NAŠ KLUB STIGAO IZ ODLIČNOG KLUBA ZVEZDARA MI, KOD NAS JE DOŽIVEO PUNU AFIRMACIJU I SADA GA OČEKUJE POKUŠAJ BAVLJENJA PROFESIONALNOM KOŠARKOM.

PROŠLOGODIŠNJI CENTAR RATKO PETRIĆ PRED POTPISOM JE PROFESIONALNOG UGOVORA SA RADNIČKIM IZ KRAGUJEVCA. RATKO, GOTOVO OTPISAN ZA BEOGRADSKE KOŠARKAŠKE KRUGOVE, POSLE 2.5 GODINE RADA U NAŠEM KLUBU POSTAO JE JEDAN OD INTERESANTNIJIH CENTARA NA NAŠEM KOŠARKAŠKOM TRŽIŠTU. PRILIKOM DOLASKA U KLUB OBEĆALI SMO MU DA ĆE IZ NAŠEG KLUBA ILI PRESTATI DA SE BAVI KOŠARKOM ILI ĆE BITI IGRAČ ZA PRVU LIGU. MI SMO SVOJE ODRADILI A NA NJEMU JE DA DALJE NAPREDUJE I DOKAŽE DA MOŽE DA IGRA OZBILJNU KOŠARKU.

NIKOLA CANIĆ 1990., KOJI JE U NAŠ KLUB DOŠAO IZ EUROBASKETA, POSLE SAMO GODINU DANA PROVEDENIH U NAŠEM KLUBU, SVOJ KOŠARKAŠKI USPON NASTAVLJA U PRVOJ B LIGI, U EKIPI BEOVUKA. ZA GODINU DANA OSTAVIO JE IZVANREDAN UTISAK I NIJE ČUDO DA JE ODMAH ODSKOČIO ZA DALJE.

U NAREDNIH 2-3 DANA ZNAĆE SE DA LI ĆE NAŠU JUNIORSKU SELEKCIJU POJAČATI DVA TALENTOVANA IGRAČA SA KOJIMA BI NAŠA SELEKCIJA BILA JEDAN OD KANDIDATA ZA VISOK TAKMIČARSKI PLASMAN.

PIONIRSKA I KADETSKA SELEKCIJA NA PRIPREMAMA U LOZNICI ODIGRALI SU PRVE TRENING UTAKMICE. POBEĐENE SU KVALITETNE SELEKCIJE ŠAPCA A OBE SELEKCIJE SU NAJAVILE VELIKE MOGUĆNOSTI.

U ZAVRŠNOJ FAZI PREGOVORA SMO SA DVE NOVE ŠKOLE U ZEMUNU OKO POČETKA RADA U TIM ŠKOLAMA. RADI SE O KVALITETNIM ŠKOLAMA U KOJIMA ŽELIMO DA OTVORIMO NOVE ŠKOLE KOŠARKE SA CILJEM PROŠIRENJA BAZE IGRAČA I POBOLJŠANJA MATERIJALNE SITUACIJE KLUBA ALI I DA POBOLJŠAMO KVALITET USLOVA RADA ZA POJEDINE SELEKCIJE. NA OVOME SE NEĆEMO ZAUSTAVITI VEĆ ZAPOČINJEMO PREGOVORE SA JOŠ DVE ŠKOLE SA ISTIM CILJEVIMA. ŽELIMO DA NAŠ KLUB BUDE PONOVO ŠTO JE NEKADA BIO PO BROJU ČLANOVA, MEĐU 3 NAJBROJNIJA U SRBIJI.


:: SENIORSKI TIM U PRVOJ SRPSKOJ LIGI, NOVO POJAČANJE U KADETIMA20.08.2009
INFORMACIJA ZA ČLANOVE I PRIJATELJE KLUBA: SENIORSKI TIM NAŠEG KLUBA I NAREDNE SEZONE TAKMIČIĆE SE U PRVOJ SRPSKOJ LIGI. PRVI SENIORSKI TIM ČINIĆE 6-8 SENIORA (NAŠIH MOMAKA ROĐENIH 1990. I 1991.), 10 IGRAČA JUNIORA (ROĐENIH 1992. I 1993.) I 2-3 KADETA (ROĐENIH 1994.). TRENINZI I UTAKMICE ODRŽAVAĆE SE U HALI PINKI. TRENER PRVOG TIMA JE MILOŠ LAZIĆ, TRENER JUNIORA U PROŠLOJ SEZONI I BIVŠI ASISTENT U PRVOM TIMU.

KADETSKA SELEKCIJA DOBILA JE IZUZETNO POJAČANJE. U PONEDELJAK 17.AVGUSTA U PROSTORIJAMA SAVEZA POTPISAN JE STIPENDIJSKI UGOVOR SA IZUZETNO TALENTOVANIM MLADIM KOŠARKAŠEM VUKAŠINOM MLADENOVIĆEM.
VUKAŠIN MLADENOVIĆ ROĐEN JE 1994. GODINE U JAGODINI GDE JE SVOJE PRVE A I KASNIJE KOŠARKAŠKE KORAKE OSTVARIO U MALOM ALI ORGANIZOVANOM KLUBU TOP BASKET. ZAHVALJUJUĆI VLASNIKU I TRENERU KLUBA GORANU MILENKOVIĆU, KOJI JE U NAŠEM KLUBU PREPOZNAO USLOVE ZA DALJI NAPREDAK IGRAČA, OSTVAREN JE TRANSFER IGRAČA NA ZADOVOLJSTVO SVIH STRANA.
VUKAŠIN JE VISOK 205 CM, IGRA NA POZICIJI SPOLJNOG VISOKOG IGRAČA, UPRAVO TAMO GDE U SELEKCIJE NIJE BILO PRAVOG REŠENJA, IMA IZUZETAN I REPREZENTATIVNI IGRAČKI POTENCIJAL, VELIKO JE POJAČANJE ZA EKIPU I NJEGOVA POJAVA BIĆE VELIKO IZNENAĐENJE ZA KOŠARKAŠKI BEOGRAD


:: POLAZAK NA KAMP/PRIPREME 17. AVGUSTA U 9.30. PRVA POJAČANJA U MLAĐIM KATEGORIJAMA11.08.2009
INFORMACIJA ZA SVE POLAZNIKE KAMPA DA JE POLAZAK NA KAMP PREDVIĐEN ZA 17.AVGUST U 9.30 ISPRED HALE PINKI. KAMP ĆE SE ODRŽATI U LOZNICI U PERIODU 17.-25.AVGUST U SPORTSKOM KOMPLEKSU PORED LAGATORA. TRENINZI ĆE SE ODRŽAVATI U HALI LAGATOR ( 10 SATI DNEVNO ) I U NOVOJ VELIKOJ ŠKOLSKOJ SALI 100M OD LAGATORA (7 SATI DNEVNO). NA RASPOLAGANJU ĆE BITI I VELIKI OLIMPIJSKI BAZEN. NA KAMP POLAZI UKUPNO 100 ČLANOVA PODELJENIH U 6 GRUPA KOJE ĆE ODVOJENO RADITI.

KADETSKA SELEKCIJA 1994/95 DOBILA JE KVALITETNO POJAČANJE IZ VRANJA. ČLAN NAŠEG KLUBA POSTAO JE PERSPEKTIVNI DUGAJLIJA IZ VRANJA MITIĆ NIKOLA. OVIH DANA OČEKUJEMO DA ĆE NAŠEM KLUBU PRISTUPITI JOŠ JEDAN IZUZETNO PERSPEKTIVNI 205CM VISOK IGRAČ ČIME ĆE AMBICIJE NAŠE SELEKCIJE, OSVAJANJE JEDNE OD MEDALJA NA KADETSKOM PRVENSTVU SRBIJE, BITI JOŠ REALNIJE.

I U DRUGIM SELEKCIJAMA OČEKUJU SE BROJNA POJAČANJA. TO DOVOLJNO GOVORI O KVALITETU NAŠEG RADA JER JE NAŠ KLUB POSTAO IZUZETNO INTERESANTAN ZA MNOGE PERSPEKTIVNE IGRAČE KOJI KROZ NAŠ SISTEM RADA VIDE MOGUĆNOST VRHUNSKOG NAPRETKA.
DOKAZ KVALITETA NAŠEG RADA JE I DA SU GOTOVO SVI IGRAČI SENIORSKOG TIMA A IZRAZITO MLADI I ROĐENI 1990/91 NA METI BROJNIH NAŠIH I STRANIH PRVOLIGAŠKIH KLUBOVA SA REALNIM ŠANSAMA DA VEĆINA NASTAVI PRVOLIGAŠKU KARIJERU. NEMA KLUBA U SRBIJI ČIJI SU IGRAČI TOLIKO TRAŽENI I NA CENI.


:: FILIP ŠEPA U LAJONSIMA05.08.2009
FILIP ŠEPA, BIVŠI IGRAČ NAŠEG KLUBA, DO SKORA IGRAČ CRVENE ZVEZDE, NAPUSTIO JE REDOVE CRVENE ZVEZDE I PREŠAO U VRŠAČKE LAJONSE. RAZLOG JE NEZADOVOLJSTVO IGRAČA STATUSOM I NEIGRANJEM U PRVOM TIMU ZVEZDE. ČINJENICA JE DA FILIP NIJE DOBIO TRETMAN ADEKVATAN JEDNOM OD NAJPERSPEKTIVNIJIH MLADIH IGRAČA EVROPE KAKAV JE BIO U TRENUTKU ODLASKA IZ ZEMUNA. OČEKUJEMO DA ĆE SE IGRAMA ZA TIM LAJONSA U NLB LIGI I DOMAĆEM PRVENSTVU FILIP VRATITI NA VELIKU KOŠARKAŠKU SCENU NA KOJOJ JE BIO DO ODLASKA IZ NAŠEG KLUBA.
OSTVARENJU ŽELJE FILIPA DA PREĐE U LAJONSE UMNOGOME JE DOPRINEO I NAŠ KLUB ODLAGANJEM REALIZACIJE DELA TRANSFERA ZA PERIOD KADA ĆE FILIP OSTVARITI PUNU KOŠARKAŠKU AFIRMACIJU. OVO JE BIO PRAVI PRIMER ISKRENE I DALJE ZAJEDNIČKE SARADNJE FILIPA, NJEGOVIH RODITELJA I KLUBA I DA ODNOS KLUBA I IGRAČA NE PRESTAJE NJEGOVIM ODLASKOM IZ KLUBA. TIME SMO POKAZALI DA JE INTERES NAŠEG KLUBA PRVO PUNA IGRAČKA AFIRMACIJA NAŠIH MLADIH IGRAČA A TEK POTOM I REALIZACIJA NAŠIH FINANSIJSKIH PRAVA I INTERESA.Prezentacije ostalih klubovaPortal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.