Ekipe kluba
SENIORI
KK Zemun Borac
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
MLAĐI PIONIRI
KK Zemun
KK Zemun 2
KK Zemun 3
KK Zemun 4
KK Zemun 5
PIONIRI
KK Zemun
KK Zemun 2
KK Zemun 3
KK Zemun 4
KK Zemun 5
KADETI
KK Zemun
KK Zemun 2
JUNIORI
KK Zemun 2
KK Zemun Borac
U19M
OMLADINCI
IGRAČI KLUBA
RUKOVODSTVO KLUBA
TRENERI
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: POBEDE MLAĐIH PIONIRA I JUNIORA, OD 10 UTAKMICA OVOG VIKENDA SAMO 1 PORAZ21.02.2010
MLAĐI PIONIRI POBEDILI SU NA GOSTOVANJU SELEKCIJU BEST 98 UBEDLJIVO REZULTATOM 64 : 23.

JUNIORI SU POBEDILI SELEKCIJU BORČE REZULTATOM 77 : 42.

OSIM SELEKCIJE KADETA 3, SVE DRUGE I TREĆE SELEKCIJE OSTVARILE SU POBEDE NAJČEŠĆE PROTIV PRVIH SELEKCIJA DRUGIH KLUBOVA. I DALJE RADUJU REZULTATI ALI I POTENCIJAL SELEKCIJE 1999-2000 KOJA SE TAKMIČI PROTIV PRVIH SELEKCIJA DRUGIH KLUBOVA KOJE SU 1-2 GODINA STARIJI.
DRUGA SELEKCIJA KADETA (NAŠA SELEKCIJA 1995-1996 KOJA SE TAKMIČI U KATEGORIJI 1994) OSTVARILA JE NOVU REKORDNU POBEDU NA GOSTOVANJU PROTIV VIZURE ŠARK 2 REZULTATOM 132 : 17, UZ SAV TRUD TRENERA DA RAZLIKA NE BUDE TOLIKO UBEDLJIVA, JER TO NIJE CILJ U OVAKVIM UTAKMICAMA. MANJE NIJE MOGLO.


:: POBEDA KADETA, VREDNA POBEDA DRUGE SELEKCIJE JUNIORA, REKORDNA PORUDŽBINA KLUPSKE OPREME20.02.2010
KADETSKA SELEKCIJA OSTVARILA JE OČEKIVANU I UBEDLJIVU POBEDU NA GOSTUJUĆEM TERENU PROTIV KASTE REZULTATOM 89 : 46. KADETI IGRAJU SVE BOLJE I BOLJE I SA SVE VEĆIM FONDOM IGRAČA.

U OVOM KOLU VREDNU POBEDU OSTVARILA JE DRUGA SELEKCIJA JUNIORA NA GOSTUJUĆEM TERENU PROTIV DO SADA NEPORAŽENE SELEKCIJE MONDO BASKET REZULTATOM 61 : 55 I IZBILA NA PRVO MESTO U GRUPI REGIONALNE LIGE.

U PRETHODNIH 10 DANA ORGANIZOVANA JE NABAVKA OPREME KLUPSKOG DIZAJNA. U PONUDI SU: KOMPLET DRES I ŠORC MODEL SENIORSKI TIM, TRENERKA ACETAT MODEL SENIORSKI TIM I DRES SA 2 LICA. OSTVARENA JE REKORDNA NARUDŽA IKADA DO SADA OD PREKO 150 RAZLIČITIH ARTIKALA ŠTO DOVOLJNO GOVORI O POPULARNOSTI KLUPSKE OPREME ALI I O PRIVRŽENOSTI KLUPSKIM OBELEŽJIMA I KLUBU.


:: POBEDA SENIORA18.02.2010
SENIORSKA SELEKCIJA POBEDILA JE NA GOSTOVANJU U KOVILOVU SELEKCIJU ŽITKO BASKET UBEDLJIVIM REZULTATOM 87 : 71. I PORED TOGA ŠTO JE U TOKU UTAKMICE BILO I 30 KOŠEVA RAZLIKE ZA NAŠU SELEKCIJU, NAŠA SELEKCIJA JE ODIGRALA VEOMA SLABU UTAKMICU, UZ NEKOLIKO DALEKOMETNIH TROJKI VASOVIĆA I STOJANOVIĆA JEDINA SVETLA TAČKA NA UTAKMICI BIO JE IZVANREDNI PETAR JOKIĆ. JOKIĆ JE POSTIGAO 31 POEN UZ BEZBROJ ATRAKTIVNIH ZAKUCAVANJA A IGRAMA TOKOM CELE SOZENE, U KOJOJ JE DO SADA NAŠ NAJBOLJI IGRAČ, POKAZUJE DA MU JE VEĆ SADA MESTO I NA PRVOLIGAŠKOJ SCENI. RAZOČARAVAJUĆU IGRU PRIKAZALI SU NAJMLAĐI ČLANOVI SENIORSKOG TIMA, JUNIORI, KOJI SU NA OVOJ UTAKMICI DOBILI DOSTA PROSTORA DA IGRAJU ALI SVOJU ŠANSU NISU ISKORISTILI NA NAJBOLJI NAČIN TAKO DA IM SLEDI NOVO DOKAZIVANJE KAKO BI POKAZALI DA LI MOGU SLEDEĆE GODINE DA BUDU NOSIOCI SENIORSKOG TIMA.


:: POHVALE IZ GRADSKOG SEKRETARIJATA, SENIORI SA ŽITKOM,PROMENA E-MAIL ADRESE KLUBA16.02.2010
U TEKSTU OBJAVLJENOM U BLICU DANA 16.FEBRUARA, INTERVJU GRADSKOG SEKRETARA ZA SPORT ACE KOVAČEVIĆA, KK ZEMUN JE NAVEDEN KAO PRIMER KLUBA KAKVIMA ĆE GRADSKI SEKRETARIJAT POMAGATI A DA PRI TOME TI KLUBOVI NE OSTVARUJU I NE MORAJU DA OSTVARUJU VRHUNSKE REZULTATE U SENIORSKOM TAKMIČENJU. I ZA GRAD JE BITNA MASOVNOST I STVARANJE VRHUNSKIH IGRAČA. REZULTATI U TOM SEGMENTU BIĆE MERILO I KRITERIJUM ZA DOTACIJE OD STRANE GRADA.

U ČETVRTAK 18.FEBRUARA U KOVILOVU SA POČETKOM U 17H SENIORSKI TIM IGRA UTAKMICU PROTIV ŽITKO BASKETA.

NOVE E-MAIL ADRESA ZA KONTAKT JE : KKZEMUN@SBB.RS

STARA E-MAIL ADRESA KKZEMUN@EUNET.RS BICE U FUNKCIJI JOS IZVESNO VREME ZBOG OBAVESTAVANJA SVIH ZAINTERESOVANIH


:: POBEDE MLAĐIH PIONIRA I KADETA15.02.2010
MLAĐI PIONIRI OSTVARILI SU JOŠ JEDNU POBEDU NA GOSTOVANJU. NA JEDNOM OD TEŽIH GOSTOVANJA POBEĐEN JE DIV BASKET REZULTATOM 39 : 36.

KADETI SU OSTVARILI OČEKIVANU I LAGANU POBEDU NA GOSTOVANJU SUPERFUNDU REZULTATOM 80 : 55.


:: POBEDA SENIORA, PONOVO INDIVIDUALNI TRENINZI U PINKIJU13.02.2010
SENIORI SU ISTVARILI TEŠKU POBEDU PROTIV ISKUSNE EKIPE STARI DIF REZULTTOM 80 : 78. I PORED OTEŽANIH USLOVA IGRANJA ZBOG IZUZETNO LOŠEG SUĐENJA NA ŠTETU NAŠE EKIPE (DOVOLJAN PODATAK JE DA JE NAŠA EKIPA IMALA DUPLO VIŠE FAULOVA NEGO GOSTUJUĆA A OBE EKIPE SU VEĆINU UTAKMICE IGRALE ZONU, UZ GOMILU DVOSTRUKIH ARŠINA U PRESUĐIVANJU ZA ISTE STVARI A NA ŠTETU NAŠE EKIPE) NAŠA EKIPA JE SMOGLA SNAGE DA U POSLEDNJIM SEKUNDAMA UTAKMICE OBEZBEDI LEPU POBEDU.

ZAHVALJUJUĆI VEĆ OBJAVLJENOJ POMOĆI GRADA, DOGOVORILI SMO SA RUKOVODSTVOM HALE PINKI VRAĆANJE TERMINA ZA DODATNE TRENINGE NAJTALENTOVANIJIH IGRAČA. SVAKOG UTORKA I ČETVRTKA U TRAJANJU OD PO 2 SATA RADIĆE NAJPERSPEKTIVNIJI IGRAČI NA USAVRŠAVANJU INDIVIDUALNIH TEHNIČKIH ELEMENATA I NEDOSTATAKA. TO JE ONO ŠTO JE U RANIJIM PERIODIMA DAVALO DODATNI KVALITET NAŠIM IGRAČIMA A ŠTO SMO BILI PRIMORANI DA PRIVREMENO OBUSTAVIMO U PRETHODNIH 2 MESECA. I OVO JE DOKAZ DALJE KONSOLIDACIJE RADA KLUBA.


:: NASTAVAK SARADNJE SA SAOBRAĆAJNIM INSTITUTOM CIP, VELIKA POMOĆ GRADA10.02.2010
U NAREDNOM PERIODU OD 6 MESECI, JEDNA OD VODEĆIH SRPSKIH KOMPANIJA, CIP SAOBRAĆAJNI INSTITUT FINANSIJSKI ĆE PODRŽATI PROGRAME KLUBA. UGOVOR O SPONZORSTVU POTPISAN JE DANAS A ZA PERIOD JANUAR - JUN 2010. GODINE. U TRENUCIMA OZBILJNE KONSOLIDACIJE KLUBA OVAKVA SARADNJA JE DRAGOCENA.
U IME SVIH ČLANOVA KLUBA VELIKO HVALA KOMPANIJI CIP A POSEBNO GENERALNOM DIREKTORU G-DINU MILUTINU IGNJATOVIĆU !!!

GRADSKI SEKRETARIJAT ZA SPORT DONEO JE ODLUKU DA SVIM KLUBOVIMA ODOBRI FINANSIJSKU DOTACIJU ZA ZAKUP TERMINA U SPORTSKIM SALAMA A ZA POTREBE TRENINGA SENIORSKIH TIMOVA. NAŠEM KLUBU ODOBRENA JE DOTACIJA ZA UKUPNO 250 SATI TRENINGA U HALI PINKI ŠTO POKRIVA 1/2 POTREBA. NA OVAJ NAČIN U NAREDNOM PERIODU REŠEN JE GORUĆI PROBLEM NAŠEG KLUBA A TO JE FINANSIRANJE SENIORSKOG TIMA. DOSADAŠNJE FINANSIRANJE VRŠENO JE IZ TEKUĆIH PRIHODA KLUBA I U NAJVEĆOJ MERI TAJ PROGRAM JE I UGROŽAVAO EGZISTENCIJU KLUBA.

OVA ODLUKA GRADSKOG SEKRETARIJATA ZA SPORT A ZA KOJU JE SVAKAKO NAJZASLUŽNIJI GRADSKI SEKRETAR G-DIN ACA KOVAČEVIĆ, PREDSTAVLJA JEDNU OD NAJPOZITIVNIJIH ODLUKA GRADSKE VLASTI ZA SPORT UNAZAD BAR 10 GODINA.


:: USPESI U NIZU09.02.2010
U PRETHODNIH NEKOLIKO DANA PRVE EKIPE SU OSTVARILE SVE POBEDE.

NAJZNAČAJNIJU POBEDU IZVOJEVALI SU PIONIRI NA GOSTOVANJU ZVEZDARI MI, DIREKTNOM KONKURENTU ZA PLASMAN NA FINALNI TURNIR PRVENSTVA SRBIJE. U HIČKOKOVSKOJ ZAVRŠNICI POGOTKOM 1.5 SEKUNDI PRE KRAJA OSTVARENA JE POBEDA 52 : 51. OVOM POBEDOM NAPRAVLJEN JE ODLUČUJUĆI KORAK KA PLASMANU NA FINALNI TURNIR I SAMO ČUDNO LOŠI REZULTATI TO BI MOGLI DA SPREČE.

MLAĐI PIONIRI POBEDILI SU UBEDLJIVO DOBRU EKIPU FLASH REZULTATOM 57 : 32.

U KATEGORIJI MLAĐIH PIONIRA TREBA ISTAĆI NEOČEKIVANO ODLIČNE IGRE SELEKCIJE 1999-2000 KOJA JE, IAKO GODINU I DVE MLAĐA, DO SADA DO SADA IZGUBILA SAMO JEDNU UTAKMICU. STASAVA JEDNA IZRAZITO PERSPEKTIVNA SELEKCIJA.

KADETI SU OSTVARILI OČEKIVANU POBEDU NA EKIPOM MEDŽIKA REZULTATOM 93 : 70 I VEĆ SADA SKORO SIGURNI UČESNIK FINALNOG TURNIRA PRVENSTVA SRBIJE. U OVOJ UTAKMICI TREBA ISTAĆI SJAJNU IGRU VUKAŠINA MLADENOVIĆA UZ IZRAZITO VISOK INDEKS USPEŠNOSTI 36. RADI SE O IGRAČU KOJI JE OVE SEZONE DOŠAO U NAŠ KLUB IZ JAGODINE, VISOK JE 207CM I JEDAN JE OD NAJPERSPEKTIVNIJIH IGRAČA SRBIJE U SVOM GODIŠTU. PROŠAO JE PERIOD ADAPTACIJE NA KLUB I GRAD I SVAKIM KOLOM OSTVARUJE SVE BOLJI UČINAK.

JUNIORI SU RUTINSKI POBEDILI NA GOSTOVANJU FLASH REZULTATOM 75 : 48.

SENIORI SU, I PORED IZRAZITO LOŠEG IZDANJA, POBEDILI NA GOSTOVANJU MLADI TIM CRVENE ZVEZDE REZULTATOM 76 : 71.


:: UČEŠĆE NA TURNIRU U FRANCUSKOJ09.02.2010
NAŠ KLUB DOBIO JE POZIV ZA UČEŠĆE NA VELIKOM KOŠARKAŠKOM TURNIRU U FRANCUSKOJ.
TURNIR SE ODRŽAVA U PERIODU 4.-6. JUN U MARSELJU. UČESTVOVAĆE NAŠE DVE SELEKCIJE MLAĐI PIONIRI 97-98 I PIONIRI 95-96. UČEŠĆE SMO POTVRDILI I VEĆ SADA SMO U PRIPREMI PUTOVANJA KOJE NEĆE BITI SAMO SPORTSKO. ISKORISTIĆEMO PRILIKU I OBIĆI AZURNU OBALU, NARAVNO SA NICOM I KANOM A U PLANU JE PRI POVRATKU DAN BORAVKA U ITALIJI U VELIKOM ZABAVNOM PARKU GARDALEND.


:: NOVA POBEDA PIONIRA09.02.2010
PIONIRI SU OSTVARILI JOŠ JEDNU UBEDLJIVU POBEDU. NA GOSTUJUĆEM TERENU SAVLADANA JE UVEK NEUGODNA EKIPA BEOVUKA REZULTATOM 55 : 36. TIME JE ELIMINISAN JOŠ JEDAN TEORETSKI MOGUĆI KONKURENT ZA PLASMAN NA FINALNI TURNIR. BRAVO ZA PIONIRE KOJE PREDVODI ISKUSNI VUK TRENER DARKO PERUNIČIĆ !!!Prezentacije ostalih klubovaPortal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.