Ekipe kluba
SENIORI
KK Zemun Borac
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
MLAĐI PIONIRI
KK Zemun
KK Zemun 2
KK Zemun 3
KK Zemun 4
KK Zemun 5
PIONIRI
KK Zemun
KK Zemun 2
KK Zemun 3
KK Zemun 4
KK Zemun 5
KADETI
KK Zemun
KK Zemun 2
JUNIORI
KK Zemun 2
KK Zemun Borac
U19M
OMLADINCI
IGRAČI KLUBA
RUKOVODSTVO KLUBA
TRENERI
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: NASTAVAK SARADNJE SA SAOBRAĆAJNIM INSTITUTOM CIP, VELIKA POMOĆ GRADA10.02.2010
U NAREDNOM PERIODU OD 6 MESECI, JEDNA OD VODEĆIH SRPSKIH KOMPANIJA, CIP SAOBRAĆAJNI INSTITUT FINANSIJSKI ĆE PODRŽATI PROGRAME KLUBA. UGOVOR O SPONZORSTVU POTPISAN JE DANAS A ZA PERIOD JANUAR - JUN 2010. GODINE. U TRENUCIMA OZBILJNE KONSOLIDACIJE KLUBA OVAKVA SARADNJA JE DRAGOCENA.
U IME SVIH ČLANOVA KLUBA VELIKO HVALA KOMPANIJI CIP A POSEBNO GENERALNOM DIREKTORU G-DINU MILUTINU IGNJATOVIĆU !!!

GRADSKI SEKRETARIJAT ZA SPORT DONEO JE ODLUKU DA SVIM KLUBOVIMA ODOBRI FINANSIJSKU DOTACIJU ZA ZAKUP TERMINA U SPORTSKIM SALAMA A ZA POTREBE TRENINGA SENIORSKIH TIMOVA. NAŠEM KLUBU ODOBRENA JE DOTACIJA ZA UKUPNO 250 SATI TRENINGA U HALI PINKI ŠTO POKRIVA 1/2 POTREBA. NA OVAJ NAČIN U NAREDNOM PERIODU REŠEN JE GORUĆI PROBLEM NAŠEG KLUBA A TO JE FINANSIRANJE SENIORSKOG TIMA. DOSADAŠNJE FINANSIRANJE VRŠENO JE IZ TEKUĆIH PRIHODA KLUBA I U NAJVEĆOJ MERI TAJ PROGRAM JE I UGROŽAVAO EGZISTENCIJU KLUBA.

OVA ODLUKA GRADSKOG SEKRETARIJATA ZA SPORT A ZA KOJU JE SVAKAKO NAJZASLUŽNIJI GRADSKI SEKRETAR G-DIN ACA KOVAČEVIĆ, PREDSTAVLJA JEDNU OD NAJPOZITIVNIJIH ODLUKA GRADSKE VLASTI ZA SPORT UNAZAD BAR 10 GODINA.


:: USPESI U NIZU09.02.2010
U PRETHODNIH NEKOLIKO DANA PRVE EKIPE SU OSTVARILE SVE POBEDE.

NAJZNAČAJNIJU POBEDU IZVOJEVALI SU PIONIRI NA GOSTOVANJU ZVEZDARI MI, DIREKTNOM KONKURENTU ZA PLASMAN NA FINALNI TURNIR PRVENSTVA SRBIJE. U HIČKOKOVSKOJ ZAVRŠNICI POGOTKOM 1.5 SEKUNDI PRE KRAJA OSTVARENA JE POBEDA 52 : 51. OVOM POBEDOM NAPRAVLJEN JE ODLUČUJUĆI KORAK KA PLASMANU NA FINALNI TURNIR I SAMO ČUDNO LOŠI REZULTATI TO BI MOGLI DA SPREČE.

MLAĐI PIONIRI POBEDILI SU UBEDLJIVO DOBRU EKIPU FLASH REZULTATOM 57 : 32.

U KATEGORIJI MLAĐIH PIONIRA TREBA ISTAĆI NEOČEKIVANO ODLIČNE IGRE SELEKCIJE 1999-2000 KOJA JE, IAKO GODINU I DVE MLAĐA, DO SADA DO SADA IZGUBILA SAMO JEDNU UTAKMICU. STASAVA JEDNA IZRAZITO PERSPEKTIVNA SELEKCIJA.

KADETI SU OSTVARILI OČEKIVANU POBEDU NA EKIPOM MEDŽIKA REZULTATOM 93 : 70 I VEĆ SADA SKORO SIGURNI UČESNIK FINALNOG TURNIRA PRVENSTVA SRBIJE. U OVOJ UTAKMICI TREBA ISTAĆI SJAJNU IGRU VUKAŠINA MLADENOVIĆA UZ IZRAZITO VISOK INDEKS USPEŠNOSTI 36. RADI SE O IGRAČU KOJI JE OVE SEZONE DOŠAO U NAŠ KLUB IZ JAGODINE, VISOK JE 207CM I JEDAN JE OD NAJPERSPEKTIVNIJIH IGRAČA SRBIJE U SVOM GODIŠTU. PROŠAO JE PERIOD ADAPTACIJE NA KLUB I GRAD I SVAKIM KOLOM OSTVARUJE SVE BOLJI UČINAK.

JUNIORI SU RUTINSKI POBEDILI NA GOSTOVANJU FLASH REZULTATOM 75 : 48.

SENIORI SU, I PORED IZRAZITO LOŠEG IZDANJA, POBEDILI NA GOSTOVANJU MLADI TIM CRVENE ZVEZDE REZULTATOM 76 : 71.


:: UČEŠĆE NA TURNIRU U FRANCUSKOJ09.02.2010
NAŠ KLUB DOBIO JE POZIV ZA UČEŠĆE NA VELIKOM KOŠARKAŠKOM TURNIRU U FRANCUSKOJ.
TURNIR SE ODRŽAVA U PERIODU 4.-6. JUN U MARSELJU. UČESTVOVAĆE NAŠE DVE SELEKCIJE MLAĐI PIONIRI 97-98 I PIONIRI 95-96. UČEŠĆE SMO POTVRDILI I VEĆ SADA SMO U PRIPREMI PUTOVANJA KOJE NEĆE BITI SAMO SPORTSKO. ISKORISTIĆEMO PRILIKU I OBIĆI AZURNU OBALU, NARAVNO SA NICOM I KANOM A U PLANU JE PRI POVRATKU DAN BORAVKA U ITALIJI U VELIKOM ZABAVNOM PARKU GARDALEND.


:: NOVA POBEDA PIONIRA09.02.2010
PIONIRI SU OSTVARILI JOŠ JEDNU UBEDLJIVU POBEDU. NA GOSTUJUĆEM TERENU SAVLADANA JE UVEK NEUGODNA EKIPA BEOVUKA REZULTATOM 55 : 36. TIME JE ELIMINISAN JOŠ JEDAN TEORETSKI MOGUĆI KONKURENT ZA PLASMAN NA FINALNI TURNIR. BRAVO ZA PIONIRE KOJE PREDVODI ISKUSNI VUK TRENER DARKO PERUNIČIĆ !!!


:: NAJAVA VELIKIH UTAKMICA OVOG VIKENDA22.01.2010
M.PIONIRI ZEMUN 1 - BEOKOŠ SUBOTA 23.01.2010 U 14.20 DESANKA MAKSIMOVIĆ
PIONIRI: FMP - ZEMUN 1 SUBOTA 23.01.2010 U 15.00 BASKETLEND
KADETI: ZEMUN 1 - FMP SUBOTA 23.01.2010 U 16.30 HALA PINKI
JUNIORI: BEST 98 - ZEMUN 1 ČETVRTAK 28.01.2010 U 21.00 LOLA
SENIORI: SAVA - ZEMUN SUBOTA 23.01.2010 U 14.30 BALON SAVA


:: SJAJAN START KADETA U NOVOJ GODINI17.01.2010
KADETI SU OSTVARILI IZUZETNU POBEDU. NA GOSTUJUĆEM TERENU POBEĐENA JE CRVENA ZVEZDA REZULTATOM 86 : 75. SAMO U JEDNOM KRAĆEM DELU UTAKMICE ZVEZDA JE IMALA MINIMALNO VOĐSTVO, SVO OSTALO VREME NAŠA EKIPA JE KONTROLISALA UTAKMICU.
ONO ŠTO POSEBNO RADUJE JESTE JEDAN NOVI ZAJEDNIČKI DUH U EKIPI I IZUZETNA ENERGIJA SA KOJOM SU IGRAČI PRIŠLI UTAKMICI. PRIKAZALI SU I IZUZETAN I KOLEKTIVNI ALI I INDIVIDUALNI KVALITET. SAMO KADA JE TREBALO POJEDINCI SU ISKAKALI IZ KOLEKTIVA I INDIVIDUALNIM AKCIJAMA DONOSILI REZULTAT A SVO OSTALO VREME BILI U FUNKCIJI TIMA I POBEDE. RADUJE I PODATAK DA JE TRENER TANČIĆ VODIO UTAKMICU SA PUNO ROTACIJA U IGRI SA ČAK 11 IGRAČA.
OSIM POBEDE RADUJE DA JE NAŠA SELEKCIJA KVALITETNIJA ALI I DALEKO KOŠARKAŠKI PERSPEKTIVNIJA SELEKCIJA.
POSLE POBEDA NA MEGA VIZUROM I BEOVUKOM, OVOM POBEDOM OSTVARENA JE PREDNOST NAD JOŠ JEDNIM DIREKTNIM KONKURENTOM ZA PLASMAN NA FINALNI TURNIR SRBIJE.
NAREDNOG VIKENDA OČEKUJU NAS DVA NOVA ISPITA OBA PROTIV FMP-A, U PIONIRSKOJ I KADETSKOJ KONKURENCIJI.
PRETHODNO, U SREDU U 21.30 U HALI PINKI PIONIRI SU DOMAĆINI PARTIZANU.


:: USPEH PIONIRA I MEĐUNARODNA POBEDA KADETA29.12.2009
PIONIRSKA SELEKCIJA 1996/97 NA PRESTIŽNOM NOVOGODIŠNJEM TURNIRU, I PORED UBEDLJIVOG PORAZA OD MOĆNE EKIPE FMP, OSTVARILA JE IZUZETAN REZULTAT OSVAJANJEM DRUGOG MESTA. TIME SU NASTAVILI TRADICIJU PRETHODNIH GENERACIJA A KLUB DOVELI PONOVO NA STUPKE DNEVNE SPORTSKE ŠTAMPE. SVAKAKO DA JE OVAJ REZULTAT POKAZATELJ VISOKOG KVALITETA I NAJAVA BORBE ZA PLASMAN NA FINALNI TURNIR PRVENSTVA SRBIJE.

KADETSKA SELEKCIJA 1994/95, IAKO OSLABLJENA NEIGRANJEM TRI BITNA I VISOKA IGRAČA, OSTVARILA JE VREDNU POBEDU NA KADETSKOM REPREZENTACIJOM BUGARSKE REZULTATOM 97 : 96. ODIGRANA JE TRILER UTAKMICA SA TRI PRODUŽETKA A OBE EKIPE SU HALU NAPUSTILE SA PUNO ZADOVOLJSTVA.


:: PORAZ SENIORA, DVE POBEDE PIONIRA, MEĐUNARONA UTAKMICA SA KADETSKOM REPREZENTACIJOM BUGARSKE27.12.2009
SENIORI SU IZGUBILI NA GOSTOVANJU OD EKIPE TORLAKA BOCA REZULTATOM 77 : 74. I PORED VOĐSTVA TOKOM CELE UTAKMICE, ČETIRI VEZANE GREŠKE U POSLEDNJIH 2 MINUTA DOVELE SU DO NOVOG PORAZA.
PIONIRI SU NA PRESTIŽNOM NOVOGODIŠNJEM TURNIRU KOJI ORGANIZUJE SAVEZ BEOGRAD I GRADSKI SEKRETARIJAT ZA SPORT, OSTVARILI DVE POBEDE, PROTIV BEOBUKE 64 : 52 I PROTIV PARTIZANA 65 : 55. tIME JE OBEZBEĐENO DRUGO MESTO A U PONEDELJAK U 14H U HALI PIONIR IGRAMO SA MOĆNIM FMP-OM ZA PRVO MESTO.
SEZONU UTAKMICA ZAVRŠAVAMO NA NAJLEPŠI NAČIN UTAKMICOM KADETA ZEMUNA I KADETSKE REPREZENTACIJE BUGARSKE. UTAKMICA SE IGRA U PONEDELJAK OD 16H U HALI PINKI.


:: NOVA POMOĆ GALENIKE A.D24.12.2009
JEDNA OD NAJVEĆIH SRPSKIH KOMPANIJA I SVAKAKO NAJVEĆA NA PROSTORU NAŠE OPŠTINE GALENIKA A.D. ODOBRILA JE I UPLATILA KLUBU ZNAČAJNU FINANSIJSKU POMOĆ. U RELATIVNO KRATKOM PERIODU OD MESEC DANA RUKOVODSTVO GALENIKA JE PO DRUGI PUT ODOBRILO NE MALU I ZA KLUB IZUZETNO ZNAČAJNU POMOĆ U VIDU SPONZORSTVA. OVIM PUTEM, U IME SVIH ČLANOVA KLUBA, UPUĆUJEMO VELIKU JAVNU ZAHVALNOST KOMPANIJA A POSEBNO LJUDIMA KOJI SU NAJZNAČAJNIJI U REALIZACIJI OVE SARADNJE GENERALNOM DIREKTORU NENADU OGNJENOVIĆU I POMOĆNIKU DIREKTORA DRAGANU ŠEBREKU.


:: VIKEND POBEDA 22.12.2009
U POSLEDNJEM TAKMIČARSKOM KOLU PRETHODNOG VIKENDA OSTVAREN JE SJAJAN REZULTAT, U 9 UTAKMICA OSTVARENO JE 8 POBEDA UZ SAMO 1 PORAZ.

MLAĐI PIONIR NA DOMAĆEM TERENU UBEDLJIVO SU POBEDILI ZVEZDARU KRONI REZULTATOM 85 : 19. U KATEGORIJI MLAĐI PIONIRI TREBA NAGLASITI I DVE LEPE POBEDE, DRUGA SELEKCIJA 98 OSTVARILA JE I DRUGU POBEDU U GOSTIMA, A SELEKCIJA 1999/2000 U KATEGORIJI 1998/99 OSTVARILA JE TAKOĐE DRUGU POBEDU.

PIONIRI SU NA GOSTUJUĆEM TERENU UBEDLJIVO POBEDILI RAS REZULTATOM 83 : 45.

KADETI NA DOMAĆEM TERENU HALE PINKI UBEDLJIVO SU POBEDILI VELIKOG RIVALA BEOVUK REZULTATOM 89 : 53 I SA SKOROM 5 : 0 ZASELI NA PRVO MESTO. KADETI SU ODIGRALI IZUZETNO DOBRO I NA MOMENTE ATRAKTIVNO UZ UĆINAK SVIH KOJI SU BILI U SASTAVU EKIPE.

JUNIORI SU NA DOMAĆEM TERENU LAGANO POBEDILI BASK REZULTATOM 81 : 63.

SVE SU ZAČINILI SENIORI IZVANREDNOM IGROM I VREDNOM POBEDOM PROTIV KOTEŽA REZULTATOM 76 : 70. PROTIV ODLIČNE, SNAŽNE I MNOGO ISKUSNIJE EKIPE NAŠ MLADI TIM JE ODIGRAO MOŽDA I NAJBOLJU UTAKMICU SEZONE, NEOČEKIVANO FIZIČKI IZUZETNO SNAŽNO I ISKUSNO, SA MINIMUM GREŠAKA.Prezentacije ostalih klubovaPortal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.