Ekipe kluba
SENIORI
KK Zemun
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
MLAĐI PIONIRI
KK Zemun
KK Zemun 2
KK Zemun 3
KK Zemun 4
PIONIRI
KK Zemun
KK Zemun 2
KK Zemun 3
KK Zemun 4
KADETI
KK Zemun
KK Zemun 2
KK Zemun 3
JUNIORI
KK Zemun
KK Zemun 2
U19M
OMLADINCI
IGRAČI KLUBA
RUKOVODSTVO KLUBA
TRENERI
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: NAJAVA VIKENDA19.11.2010
MLAĐI PIONIRI GOSTUJU ORIONU, OŠ VLADIMIR RIBNIKAR, NEDELJA 21.11. U 12.20H.

JUNIORI 1 GOSTUJU PANDI, BALON PANDA, SUBOTA 20.11. U 12H.

JUNIORI 2 GOSTUJU VIZURI ŠARK 2. DVE NEPORAŽENE EKIPE IGRAJU U VIZURI SPORT U NEDELJU 21.11. U 10H.

SENIORI IGRAJU DERBI UTAKMICU ZA BEG IZ OPASNE ZONE. GOSTUJEMO ŽITKO BASKETU, RIVALU U BORBI ZA OPSTANAK. UTAKMICA SE IGRA U NEDELJU 21.11. SA POČETKOM U 16H U KOVILOVU.


:: POBEDE SVIH SELEKCIJA14.11.2010
OVOG VIKENDA SVE SELEKCIJE SU OSTVARILE POBEDE.

MLAĐI PIONIRI POBEDILI SU NA GOSTOVANJU ZVEZDARU CRONY 2 REZULTATOM 65 : 20.

PIONIRI SU POBEDILI NEJAKI BEOSTARS 05 126 : 16.

JUNIORI SU POBEDILI NA GOSTOVANJU BORČU REZULTATOM 85 : 60.

DRUGA JUNIORSKA EKIPA POBEDILA JE MONDO BASKET 2 REZULTATOM 73 : 57.

POSLE VEZANIH 5 PORAZA SENIORI SU POBEDILI ODLIČNU EKIPU PRO SPORT REZULTATOM 80 : 72. POBEDA JE OSTVARENA IZUZETNO TEŠKO PROTIV EKIPE KOJA IGRA SPECIFIČNU I NA JEDAN OD NAJLEPŠIH NAČINA IGRE U PRVO SRPSKOJ LIGI. ONO ŠTO JE NAJVEĆI MINUS NAŠE SELEKCIJE NAJVEĆI PLUS JE EKIPE PRO SPORT, IZUZETNA ENERGIJA, VOLJA, KOMPAKTNOST I LAKOĆA IGRE. NAŠA SELEKCIJA JE OVU UTAKMICU DOBILA NA MIŠIĆE I ZAHVALJUJUĆI NEKOLICINI POJEDINACA. IAKO SMO PONOVO BILI OSLABLJENI, U JEDNOM TRENUTKU NA POVREDU SE ŽALIO I PLEJ EGERIĆ, USPELI SMO DA OSTVARIMO IZUZETNO BITNU POBEDU U BEGU SA ZAČELJA. POBEDA PROTIV OVAKO KVALITETNE EKIPE POSLE NE BAŠ SJAJNE IGRE U KOJOJ IMA MNOGO PROSTORA ZA BOLJE, ULIVA NADU DA ĆEMO U NAREDNIM UTAKMICAMA OSTVARITI JOŠ POBEDA I UĆI U MIRNIJE VODE.

NA OVOJ UTAKMICI, POSLE DUGO VREMENA, PRISUSTVOVALI SU NAVIJAČI FUDBALSKOG KLUBA I TO U PRILIČNO VELIKOM BROJU. NJIHOVA PODRŠKA JE BILA FANTASTIČNA BEZ IJEDNE JEDINE MRLJE I ZAMERKE. ONI SU UMNOGOME DOPRINELI DA JE AMBIJENT BIO TAKAV DA BI NA NJEMU POZAVIDELI VEĆINA PRVOLIGAŠKIH TIMOVA I BILI SU IZUZETNO ZNAČAJNI ZA OSTVARENU POBEDU. NA OVAKVOJ PODRŠCI NJIMA VELIKO HVALA I NA OVAKAV NAČIN SU UVEK DOBRODOŠLI.

ONO ŠTO JE VELIKA ZAMERKA JESTE IZUZETNO LOŠ ODNOS MLADIH IGRAČA I TO KAKO ONIH KOJI SU IMALI MANJU MINUTAŽU TAKO I ONIH KOJI NISU ULAZILI U IGRU. DOK SU NA DRUGOJ STRANI SVI IGRAČI PRO SPORTA SA KLUPE PROSLAVLJALI SVAKI KOŠ I BODRILI IGRAČE U IGRI DOTLE SU SE NAŠE MLADE ZVEZDICE DOSAĐIVALE ILI VEROVATNO BILE LJUTE NA KO ZNA KOGA ŠTO NE IGRAJU A RADILO SE O UTAKMICI OD VITALNOG ZNAČAJA. SIGURNO JE DA ĆE OVO BITI PRVA TEMA NAREDNOG SASTANKA SA PRVOTIMCIMA SA MOGUĆI OZBILJNIM MERAMA PREMA POJEDINCIMA.
POSEBNA PRIČA SU I POJEDINI JUNIORI KOJI TRENIRAJU SA PRVIM TIMOM I U KRUGU SU KANDIDATA DA ZAIGRAJU A NISU SE UDOSTOJILI NI DA DOĐU DA GLEDAJU I PODRŽE SVOJE DRUGARE. PREMA NJIMA ĆE TAKOĐE BITI PREDUZETE OŠTRE MERE.
OVO ŠTO DOBIJAJU U ZEMUNU RETKO GDE BI DOBILI. VIŠE TO NEĆE DOBIJATI NEGO ĆE MORATI ITEKAKO DA ZASLUŽE JER U KLUBU IMA MNOGO MLADĐIH I IZUZETNO PRESPEKTIVNIH IGRAČA KOJI MOGU DA ZAUZMU NJIHOVO MESTO PA I PO CENU REZULTATA, A REZULTAT NAM NIJE NAJBITINIJI.
TAKOĐE, VELIKE ZAMERKE ČLANOVIMA SVIH MLAĐIH SELEKCIJA KLUBA. OSIM MLAĐIH PIONIRA ZA KOJE JE TERMIN UTAKMICE BIO KASAN, ZA SVE OSTALE SELEKCIJE NEMA OPRAVDANJA. KAO DA IGRA NEKI TUĐI KLUB A NE NJIHOV, KAO DA ZA 2-3 GODINE MNOGI OD NJIH NEĆE IGRATI OVAKVE UTAKMICE. I OVIM PROBLEMOM ĆEMO SE POSEBNO POZABAVITI.


:: POJAČANJE KADETA, NAJAVA KOLA13.11.2010
ZAVRŠENE SU SVE FORMALNOSTI OKO PRELASKA IGRAČA PUŠICE VASILIJA IZ OKK BEOSTAR U NAŠ KLUB. OD STRANE NAŠEG KLUBA IZVRŠENA JE UPLATA DOGOVORENOG OBEŠTEĆENJA I U SAVEZU REGISTRACIJA IGRAČA ZA NAŠ KLUB.
RADI SE O KADETU ROĐENOM 1995., VRLO KVALITETNOM I PERSPEKTIVNOM, KOJI ĆE PREDSTAVLJATI ZNAČAJNO POJAČANJE NAŠE KADETSKE EKIPE.

MLAĐI PIONIRI GOSTUJU EKIPI ZVEZDARA CRONY U NEDELJU U 13.20 U OŠ MARIJA BURSAĆ.

PIONIRI DOČEKUJU BEOSTARS 05 I NEDELJU U HALI PINKI SA POČETKOM U 17.20 KAO PREDIGRA SENIORSKOM TIMU.

KADETI SU ZAVRŠILI KVALIFIKACIJE I PLASIRALI SE U PRVU KADETSKU LIGU.

JUNIORI GOSTUJU U BORČI U SUBOTU U 11.30 U HALI NA STADIONU BSK BORČA.

DRUGA SELEKCIJA JUNIORA DOČEKUJE DRUGU SELEKCIJU MONDO BASKET U SUBOTU U HALI PINKI U 14.30.

SENIORI U ZNAČAJNOJ UTAKMICI DOČEKUJU PRO SPORT U NEDELJU U 19.30 U HALI PINKI. NADAMO SE USPEŠNOJ IGRI I POBEDI POSLE 5 UZASTOPNIH PORAZA A NA UTAKMICI ĆE ZAIGRATI I VELIKO POJAČANJE KLUBA PLEJMEJKER BORIS EGERIĆ. NAŽALOST, I NA OVOJ UTAKMICI BIĆEMO OSLABLJENI ZA DVA IZUZETNO BITNA VISOKA IGRAČA IZ PRVE PETORKE, BRANKA KAVURINA (OPERACIJA SLEPOG CREVA I MIROVANJE JOŠ NAJMANJE 1 MESEC) I NIKOLE MANDIĆA (BLAGO NAPRSNUĆE MIŠIĆA I MIROVANJE 15-20 DANA).


:: UBEDLJIVI KADETI PROTIV EUROBASKETA09.11.2010
POSLE LOŠEG POLUVREMENA, NE TOLIKO REZULTATSKI KOLIKO PRISTUPOM, I OPRAVDANIH PRIMEDBI I KRITIKA OD STRANE TRENERA DARKA PERUNIČIĆA, U DRUGOM POLUVREMENU SASVIM DRUGI PRISTUP, NEKA DRUGA EKIPA I NA KRAJU UBEDLJIVA POBEDA REZULTATOM 106 : 59. KAKO KAŽE TRENER PERUNIČIĆ, IGRAČI SU JOŠ SUVIŠE MLADI DA SAMI SEBI MOGU DA POSTAVE ZADATAK DA SVAKU UTAKMICU TREBA DA ODIGRAJU SA ODREĐENIM CILJEM POSEBNO AKO SE OČEKUJE LAKA UTAKMICA. JOŠ UVEK IM SE ZA SVAKU UTAKMICU MORAJU UNAPRED ODREDITI CILJEVI I ZADACI.


:: POBEDE PIONIRA I OBE JUNIORSKE SELEKCIJE08.11.2010
PIONIRI SU NA GOSTOVANJU OČEKIVANO LAKO I UBEDLJIVO POBEDILI RADIVOJ KORAĆ REZULTATOM 88 : 13.

PRVA SELEKCIJA JUNIORA JE KAO DOMAĆIN U HALI PINKI POBEDILA ZEMUNSKU MLADOST REZULTATOM 79 : 49.

DRUGA SELEKCIJA JUNIORA JE NA GOSTOVANJU POBEDILA DRUGU SELEKCIJU AS BASKET REZULTATOM 57 : 55.


:: NOVI PORAZ SENIORA, NOVA POBEDA MLAĐIH PIONIRA06.11.2010
SENIORI SU OČEKIVANO IZGUBILI NA GOSTOVANJU OD BEOVUK-A REZILTATOM 90 : 83. NIJE OPRAVDANJE ALI NEDAĆE PRVOG TIMA SE NASTAVLJAJU. POSLE KAVURIN BRANKA VAN PARKETA JE VELIKI BROJ VISOKIH IGRAČA, ZBOG POVREDE I ČLAN PRVE PETORKE NIKOLA MANDIĆ, ZBOG BOLESTI NIKOLA ZEJAK, ZBOG IGRANJA ZA OKK BEOGRAD MILOŠ DIMITRIJEVIĆ, ZBOG BOLESTI CELE NEDELJE NIJE TRENIRAO PRVI CENTAR GOLUBOVIĆ. KADA SE TOME DODA DA SU, PRE SVEGA ZAHVALJUJUĆI LOŠEM SUĐENJU, NA OVOJ UTAKMICI IZAŠLI SA 5 FAULOVA SVI VISOKI IGRAČI, DA SMO UTAKMICU ZAVRŠILI SA 4 IGRAČA A POSLEDNJIH 7-8 MINUTA IGRALI SA CELOKUPNOM POSTAVOM BEKOVA ONDA REZULTAT I NE TREBA DA ČUDI. ZA POHVALU JE BEKOVSKA POSTAVA KOJA JE USPELA DA SPUSTI RAZLIKU SA 20 NA 7 KOŠEVA.
UTAKMICU JE OBELEŽILA I DOSTA OZBILJNA POVREDA MLADOG MILUTINA BOROJEVIĆA (NA SVU SREĆU NE I TEŠKA KAO ŠTO JE IZGLEDALO U PRVOM TRENUTKU, SUMNJALO SE NA LOM NOGE ILI KIDANJE LIGAMENATA).
VEZANIH 5 PORAZA JESTE DEPRIMIRAJUĆE, ALI IDEMO DALJE, OD SLEDEĆEG KOLA JAČI ZA ISKUSNOG PLEJA EGERIĆA I NADAMO SE OPORAVLJENOG MANDIĆA I ZEJAKA, ZA POVRATNIKA U TIM DIMITRIJEVIĆA. SA OVIM IGRAČIMA TIM ĆE IZGLEDATI ZNATNO KVALITETNIJE I NADAMO SE PRVOJ POBEDI POSLE NIZA PORAZA. OČEKUJU NAS I NEŠTO LAKŠI PROTIVNICI, KONKURENTI U BORBI ZA OPSTANAK.

NASTAVLJAJU SE UBEDLJIVE POBEDE MLAĐIH PIONIRA. NA GOSTOVANJU UBEDLJIVO JE POBEĐEN ALL-STAR REZULTATOM 45 : 15.


:: SJAJAN UČINAK NAŠIH BIVŠIH IGRAČA JOKIĆA I NIKOLIĆA, NAJAVA VIKENDA04.11.2010
U VANREDNOM KOLU PRVE LIGE SRBIJE DVA NAŠA MLADA IGRAČA DALI SU BITAN DOPRINOS POBEDAMA SVOJIH TIMOVA.

NIKOLIĆ NIKŠA JE U POBEDI MEGA VIZURE NAD SUPERFUNDOM IMAO UČINAK OD 15 KOŠEVA, INDEKS 12 ZA SJAJNIH 25 MINUTA IGRE. TREBA ISTAĆI I DOBRU MINUTAŽU U PRVOLIGAŠKOJ UTAKMICI MLADOG RELJIĆ PAVLA (11 MINUTA).

JOKIĆ PETAR JE U POBEDI NOVOG SADA (PREDVOĐENOG NEKADAŠNJIM NAŠIM TROFEJNIM TRENEROM SINIŠOM MATIĆEM) IMAO ODLIČAN UČINAK OD 14 KOŠEVA, INDEKS 15 ZA 20 MINUTA IGRE. I TREĆI ČLAN NOVOG SADA OGNJEN KUŽETA JE IMAO ZAPAŽEN UČINAK SA 11 KOŠEVA, INDEKS 13 ZA 27 MINUTA. FILIP ŠEPA JE PROPUSTIO OVO KOLO ZBOG POVREDE KOLENA.

OVOG VIKENDA NAŠE SELEKCIJE IGRAJU PO SLEDEĆEM RASPOREDU:

MLAĐI PIONIRI GOSTUJU ALL-STAR-U U SUBOTU U 13.30. 5. GIMNAZIJA.
PIONIRI GOSTUJU EKIPI RADIVOJ KORAĆ, NEDELJA 20.10 OŠ MILAN Đ. MILIĆEVIĆ.
KADETI SU DOMAĆINI EUROBASKET-U, PONEDELJAK 21.30 OŠ MAJKA JUGOVIĆA.
JUNIORI SU DOMAĆINI MLADOST-I, NEDELJA 14.30 HALA PINKI.
DRUGA SELEKCIJA JUNIORA GOSTUJE AS-BASKET-U, NEDELJA 13.30 OŠ KNEGINJE MILICE.

SENIORI GOSTUJU BEOVUKU. UTAKMICA SE IGRA U SUBOTU U 14H, HALA VIZURA SPORT U CARA DUŠANA (ZEMUN).


:: EGERIĆ BORIS VELIKO POJAČANJE SENIORA I VASILIJE PUŠICA KVALITETNO POJAČANJE KADETA01.11.2010
SENIORSKA EKIPA DOBILA JE VELIKO POJAČANJE NA NAJOSETLJIVIJOJ POZICIJI PLEJMEJKERA. DANAS JE PRISTUPNICU ZA KLUB POTPISAO NEKADAŠNJI NAŠ ČLAN EGERIĆ BORIS. RADI SE O IGRAČU PRVOLIGAŠKOG KVALITETA, DOVOLJNO MLADOM (25 GODINA) ALI I ISKUSNOM, IGRAČU KOJI JE U DVE SEZONE PROVEDENE U KLUBU BIO JEDAN OD VODEĆIH IGRAČA. POSLE IGRANJA U NAŠEM KLUBU BORIS JE NASTAVIO KARIJERU U PRVOLIGAŠKIM KLUBOVIMA U SRBIJI I VAN SRBIJE. RADI SE O IGRAČU KOJI IMA I POSEBAN ODNOS I POŠTOVANJE PREMA KLUBU U KOME JE DOŽIVEO PRILIČNO VELIKU LIČNU AFIRMACIJU. SMATRAMO DA JE BORIS I TEORETSKI I PRAKTIČNO NAJBOLJE MOGUĆE IGRAČKO REŠENJE ZA NAŠ MLAD SENIORSKI TIM A DA ĆEMO SE U TO UVERITI POSLE 2-3 KOLA.

KADETSKA EKIPA OČEKUJE ZNAČAJNO POJAČANJE NA POZICIJI PLEJMEJKERA. DANAS SU DOGOVORENI SVI DETALJI OKO PRELASKA TALENTOVANOG I PERSPEKTIVNOG IGRAČA BEOSTARA VASILIJA PUŠICE. UTANAČENI SU FINANSIJSKI DETALJI PRELASKA I NAREDNIH 2-3 DANA OČEKUJEMO REALIZACIJU. VASILIJE ĆE PREDSTAVLJATI ZNAČAJNO POJAČANJE KADETSKE EKIPE U OVOJ SEZONI, ALI SMO PRI DOVOĐENJU RAZMIŠLJALI I O SLEDEĆOJ SEZONI GDE ON, SVOJIM IGRAMA U KADETSKOJ EKIPI, TREBA DA POTVRDI NAŠA OČEKIVANJA DA ĆE I SLEDEĆE GODINE BITI ZNAČAJAN ČLAN JUNIORSKE EKIPE 1994-95. SA FILIPOM TOMIĆEM I VASOM PUŠICOM TREBALO BI DA SMO REŠILI PITANJE PLEJMEJKERA JUNIORSKE EKIPE ZA SLEDEĆU TAKMIČARSKU SEZONU.


:: PORAZ SENIORA, UBEDLJIVI MLAĐI PIONIRI I KADETI31.10.2010
SENIORI SU IZGUBILI JOŠ JEDNU TAKMICU NA DOMAĆEM TERENU ALI OVOG PUTA NEMAMO ZA ČIME DA ŽALIMO. REZULTAT 77 : 90. ODIGRALI SU IZVANREDNIH 35 MINUTA PROTIV PRAVE SENIORSKE EKIPE LAZAREVCA, MOŽDA I NAJBOLJE U LIGI, IZUZETNO SPREMNE I FIZIČKI SNAŽNE, EKIPE KOJA BI IGRALA ZNAČAJNU ULOGU I U VIŠEM RANGU TAKMIČENJA. MALERI NAS I DALJE NE ZAOBILAZE, I NA OVOJ UTAKMICI NAS JE ZADESIO VELIKI PEH. VEĆ U DRUGOM MINUTU POVREDIO SE JEDAN OD VODEĆIH VISOKIH IGRAČA MANDIĆ NIKOLA A TO JE BIO VELIKI HENDIKEP U ODNOSU NA LAZAREVAC SA 4 IZRAZITO VISOKA I SNAŽNA CENTRA. NAŠA SELEKCIJA JE ODIGRALA SNAŽNO IAKO JE U SVAKOM TRENUTKU NA TERENU BILO NAJMANJE 2 IGRAČA ROĐENIH 1994, U JEDNOM PERIODU ČAK ČETIRI JUNIORA. U 35 MINUTU PRI NAŠEM VOĐSTVU 74 : 73, LAZAREVAC JE FANTASTIČNOM SERIJOM OD 6 VEZANIH TROJKI PRELOMIO UTAKMICU. NOVU ODLIČNU IGRU PRUŽILI SU CENTAR MILENKO GOLUBOVIĆ I BEK VLADA STOJANOVIĆ ALI I SVE POHVALE ZA IGRU TOMIĆA, ERAKOVIĆA, MLADENOVIĆA I TADIĆA. POSEBNE POHVALE MLADOM MILUTINU BOROJEVIĆU KOJI JE SVOJIM ŽAROM, ODNOSOM I NAČINOM IGRE POKAZAO KAKO TREBA DA SE PONAŠA MLAD IGRAČ KOJI ULAZI NA KAŠIČICU SA KLUPE.

NAREDNIH 7 DANA OČEKUJEMO PRVO BITNO POJAČANJE NA POZICIJI PLEJMEJKERA. U OPTICAJU SU DVA KVALITETNA REŠENJA: PRVA OPCIJA JE EGERIĆ BORIS, SJAJAN PLEJMEJKER KVALITETA NAŠE PRVE LIGE, IGRAO DVE SEZONE ZA NAŠ KLUB I TO FANTASTIČNO, IZRAZIO JE SPREMNOST DA NAM POMOGNE DO KRAJA SEZONE I OČEKUJEMO DA ĆEMO NAREDNIH 2-3 DANA DOGOVORITI USLOVE. U PROTIVNOM DRUGO MOGUĆE REŠENJE JE MLADI PLEJMEJKER IZ CRNE GORA ŽARKO KRIVOKAPIĆ (ROĐEN 1991., IZVANREDNOG KVALITETA I PREDISPOZICIJA), OVO REŠENJE JE MALO TEŽE I TRAŽI DUŽE VREME REALIZACIJE JER JE POTREBNO DA SE OKONČA PROCEDURA DOBIJANJA DRŽAVLJANSTVA.
POSLE REŠAVANJA PITANJA PRVOG PLEJMEJKERA, TRAŽIĆEMO JOŠ JEDNO KVALITETNO ISKUSNIJE REŠENJE NA POZICIJI 3-4.

U NAZOVIMO DERBIJU KOLA NAŠA SELEKCIJA POBEDILA JE DO SADA NEPORAŽENU EKIPU BB BASKET MLADENOVAC SA UBEDLJIVIH 75 : 7. RADUJE ODGOVORNA IGRA I POŠTOVANJE TRENEROVIH ZADATAKA VEĆ U OVOM UZRASTU, UZ NESPORAN TALENTA KOJI NAŠA SELEKCIJA IMA.

KADETI SU LAGANO I UBEDLJIVO POBEDILI NA GOSTOVANJU POŠTAR REZULTATOM 125 : 5


:: NAJAVA VIKENDA30.10.2010
VIKEND OTVARAJU MLAĐI PIONIRI UTAKMICOM PROTIV BB BASKET (MLADENOVAC), DERBI GRUPE DVE NEPORAŽENE EKIPE. UTAKMICA SE IGRA U SUBOTU U HALI PINKI U 15.20.

PIONIRI SU SLOBODNI OVO KOLO.

KADETI GOSTUJU POŠTARU U NEDELJU U ŠKOLI OSLOBODIOCI BEOGRADA U 16.20.

JUNIORI SU SLOBODNI OVO KOLO.

IZUZETNO TEŠKU UTAKMICU IMAJU SENIORI. NA DOMAĆEM TERENU HALE PINKI U NEDELJU U 16.30 DOČEKUJU SUPER SNAŽNI LAZAREVAC, JEDNU OD NAJBOLJIH EKIPA LIGE. BIĆE TO TEŽAK ISPIT A POBEDA BI BILA RAVNA PODVIGU. PORED TOGA ŠTO SMO EKSTRA MLADI DODATNI PROBLEM JE DUŽE ODSUSTVO BRANKA KAVURINA A U NEDELJU SU POD ZNAKOM PITANJA I NIKOLA MANDIĆ (JEDAN OD ISKUSNIJIH I VODEĆIH IGRAČA EKIPE) KAO I PRVI PLEJMEJKER STEVAN JERONČIĆ (PITANJE IGRANJA ZBOG POVREDE). BIĆE TO PRILIKA JUNIORIMA DA JOŠ RANIJE UĐU U VATRU SENIORA.Prezentacije ostalih klubovaPortal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.