Ekipe kluba
SENIORI
KK Zemun Borac
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
MLAĐI PIONIRI
KK Zemun
KK Zemun 2
KK Zemun 3
KK Zemun 4
KK Zemun 5
PIONIRI
KK Zemun
KK Zemun 2
KK Zemun 3
KK Zemun 4
KK Zemun 5
KADETI
KK Zemun
KK Zemun 2
JUNIORI
KK Zemun 2
KK Zemun Borac
U19M
OMLADINCI
IGRAČI KLUBA
RUKOVODSTVO KLUBA
TRENERI
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: TRENINZI I U JULU I AVGUSTU02.07.2010
U TOKU LETNJIH MESECI JUL I AVGUST ODRŽAVAĆE SE TRENINZI VEĆINE GRUPA ŠKOLE KOŠARKE I SELEKCIJA. TRENINZI NISU OBAVEZNI ALI SVAKI IGRAČ KOJI JE U ZEMUNU I BEOGRADU A ŽELI DA TRENIRA MOĆI ĆE TO DA OSTVARI U SVOM KLUBU.

TRENINZI ŠKOLE KOŠARKE ZA DEČAKE KOJI SU TENIRALI U ŠKOLI MAJKA JUGOVIĆA I SREDNJOJ TURNISTIČKOJ ŠKOLI ODRŽAVAJU SE NA OTVORENOM TERENU KOD HALE PINKI UTORKOM, ČETVRTKOM I PETKOM OD 19 DO 20H.

TRENINZI ZA DEČAKE KOJI SU TRENIRALI U ŠKOLI DESANKA MAKSIMOVIĆ, MIHAJLO PUPIN GALENIKA I SAVA ŠUMANOVIĆ ALTINA ODRŽAVAJU SE NA OTVORENOM TERENU OŠ MIHAJLO PUPIN U NOVOJ GALENICI PONEDELJKOM, SREDOM I PETKOM UJUTRO OD 9 DO 10H.

ČLANARINA U LETNJIM MESECIMA ZA ŠKOLU KOŠARKE JE 1/2 REDOVNE ČLANARINE.

DODATNE INFORMACIJE MOGU SE DOBITI KOD TRENERA.


:: USPEH NAŠIH EKIPA U LIGI ZEMUNA01.07.2010
NA UPRAVO ZAVRŠENIM FINALNIM TURNIRIMA LIGE ZEMUNA NAŠE SELEKCIJE SU OSVOJILE PRVA TRI OD MOGUĆA ČETIRI MESTA. POBEDNICI LIGE ZEMUNA SU MLAĐI PIONIRI 1999, KADETI 1996 U KONKURENCIJI 1995. I DRUGA SELEKCIJA JUNIORA.
ODZIV EKIPA, INTERESOVANJE I KVALITET ZAVRŠNICE OPRAVDAVA ODRŽAVANJE I SVAKE GODINE PODIZANJE KVALITETA OTVORENOG PRVENSTVA ZEMUNA TJ. LIGE ZEMUNA. INICIJATOR OVE LIGE JE NAŠ KLUBA A PO UZORU NA LIGU ZEMUNA SADA SE ODRŽAVAJU LIGE I U DRUGIM OPŠTINAMA BEOGRADA.
DETALJNIJI REZULTATI BIĆE OBJAVLJENI NAREDNIH DANA


:: TRENER LAZIĆ MILOŠ DIPLOMIRAO, LEP USPEH NAŠIH EKIPA NA TURNIRU U BASKETU27.06.2010
TRENER NAŠEG KLUBA MILOŠ LAZIĆ OKONČAO JE SVOJE STUDIRANJE NA FAKULTETU ZA SPORT I FIZIČKU KULTURU (DIF) USPEŠNOM ODBRANOM DIPLOMSKOG RADA OCENOM 10. TIME SMO DOBILI JOŠ JEDNOG AKADEMCA U KLUBU. SVE ČESTITKE MILOŠU SA ŽELJAMA ZA USPEH NA POSLOVNOM I SPORTSKOM PLANU.

NA TURNIRU U BASKETU KOJI JE ODRŽAN NA ADI CIGANLIJI 26. JUNA A U ORGANIZACIJI KOŠARKAŠKOG SAVEZA BEOGRADA I GRADSKOG SEKRETARIJATA ZA SPORT I OMLADINU, PO OBIČAJU NAŠ KLUB JE UČESTVOVAO SA VIŠE EKIPA, OVE GODINE 9. OSTVARENI SU ODLIČNI REZULTATI. U KATEGORIJI MLAĐI PIONIRI NAŠA EKIPA JE OSVOJILA 2. MESTO, U KATEGORIJI PIONIRI NAŠA EKIPA JE OSVOJILA PRVO MESTO, U KATEGORIJI KADETI NISMO UČESTVOVALI, U KATEGORIJI JUNIORI NAŠA EKIPA JE OSVOJILA PRVO MESTO. OVAJ USPEH DOKAZUJE DA JE AKCENAT RADA U NAŠEM KLUBU NA TEHNIČKOM OSPOSOBLJAVANJU IGRAČA A BASKET JE UPRAVO IGRA GDE TO NAJVIŠE DOLAZI DO IZRAŽAJA.
MALO ŠALE : JEDINO ŠTO BRINE JESTE IME EKIPE U PIONIRIMA - BELGRADE STATE - ZAR DA SE ZEMUNSKA EKIPA TAKO ZOVE, MORAĆEMO O OVOME DA OZBILJNO PORAZGOVARAMO SA TRENEROM O LOKALNOM ZEMUNSKOM VASPITANJU NAŠE DECE !!!


:: FINALNI TURNIRI LIGE ZEMUNA25.06.2010
Raspored finalnih turnira lige ZemunaU narednim danima se održavaju finalni turniri lige Zemuna u svim kategorijama. U dodatku možete videti termine svih finalnih turnira.


:: RASPORED TRENINGA 21.-30. JUN, JUL I AVGUST15.06.2010
RASPORED TRENINGA 21.JUN - 30. AVGUSTTRENINZI U KLUBU ĆE SE ODRŽAVATI SVO VREME DO KRAJA JUNA, U JULU I AVGUSTU ZA ŠTA SU ODREĐENI TERMINI PO RASPOREDU U PRILOGU. SVI KOJI SU U BEOGRADU I NISU NA GODIŠNJEM ODMORU POŽELJNO JE DA TRENIRAJU.

TRENINZIMA MOGU PRISUSTVOVATI I SVI DRUGI KOJI NISU ČLANOVI KLUBA A ŽELE DA TRENIRAJU TOKOM LETA


:: TURNIR U BASKETU 3 NA 3 NA ADI CIGANLIJI13.06.2010
KOŠARKAŠKI SAVEZ BEOGRADA NAREDNOG VIKENDA ORGANIZUJE TRADICIONALNI TURNIR U BASKETU 3 NA 3. TURNIR SE ORGANIZUJE U SVIM MLAĐIM KATEGORIJAMA. NAŠ KLUB PO OBIČAJU UČESTVUJE SA NAJVIŠE EKIPA NA TURNIRU. NAREDNIH 1-2 DANA BIĆE PODELJENI PRIJAVNI LISTIĆI SVIMA ZAINTERESOVANIMA IZ KLUBA, PRIJAVA ĆE SE VRŠITI PREKO KLUBA.
POZIV SVIM ČLANOVIMA KLUBA DA U ŠTO VEĆEM BROJU UČESTVUJU I UŽIVAJU U ZABAVI NA TERENIMA ADE CIGANLIJE.


:: IZVEŠTAJ SA TURNEJE U FRANCUSKOJ12.06.2010
OPŠIRNIJI IZVEŠTAJ IZ FRANCUSKEISTIČEMO NAJBITNIJE I NAJLEPŠI UTISAK:

POSEBNO ZADOVOLJSTVO KOJE NOSIMO MI ODRASLI JESTE PONAŠANJE NAŠE DECE. BILI SU VIŠE NEGO FANTASTIČNI, NAJBOLJI IKADA I NA BILO KOM PUTOVANJU NAŠEG KLUBA. TEŠKO JE NAĆI I NAJMANJU PRIMEDBU I NE ŽELIMO DA JE TRAŽIMO I KVARIMO POSEBNO ZADOVOLJSTVO ŠTO SMO BILI DEO NJIHOVOG DRUŠTVA. NJIHOVA ODGOVORNOST I POSLUŠNOST BILI SU GOTOVO NEVEROVATNI ZA UZRAST I ZA NEMIRAN DUH NJIHOVIH GODINA. RETKO KADA SMO MORALI NEŠTO DVA PUTA DA PONOVIMO ILI TRAŽIMO. BILI SU ILI SU NA NAS OSTAVILI UTISAK VRLO SKROMNI, ZAHTEVNI BAŠ ONOLIKO KOLIKO OVA TURNEJA OMOGUĆAVA I TOLIKO DA NAM NISU STVARALI NI NAJMANJI DODATNI TERET ILI BRIGU. POSLUŽILA NAS JE SREĆA I SA POVREDAMA I BOLESTIMA JER, OSIM JEDNOG JEDNODNEVNOG SLUČAJA TEMPERATURE JEDNOG IGRAČA, NIŠTA SE NIJE DEŠAVALO. NAŽALOST BILO JE PAR SLUČAJEVA NESTAJANJA NOVCA, TELEFONA, TORBICA ALI TO IDE SA NJIHOVIM GODINAMA A PRIZNAJEMO DA SE TO DEŠAVALO I NAMA STARIJIMA.

NA KRAJU, BILO I PONOVILO SE, POKUŠAĆEMO KAO KLUB DA ODRŽIMO OVAJ KONTAKT ZA NEKE BUDUĆE GENERACIJE. SVIM UČESNICIMA TURNEJE VELIKA ZAHVALNOST !

NAREDNIH DANA BIĆE POSTAVLJENA GALERIJA SLIKA SA TURNEJE, BILO IH JE I PREVIŠE

DETALJNIJE O TURNEJI U TEKSTU U PRILOGU


:: TAKMIČARSKA SEZONA ZA PONOS - REZIME31.05.2010
ŠTO JE PARTIZAN U EVROPI TO JE ZEMUN U SRBIJI


:: JUNIORI ZLATNI, PREDIVAN ZAVRŠETAK TAKMIČARSKE SEZONE30.05.2010
U IZUZETNOJ FINALNOJ UTAKMICI KVALITETNE LIGE BEOGRADA ZA PRVAKA BEOGRADA NAŠA SELEKCIJA POBEDILA JE IZVANREDNU SELEKCIJU MEGA VIZURE REZULTATOM 80 : 75. TIME JE GENERACIJA ROĐENIH 1992. OSTVARILA NAJVEĆI SVOJ USPEH U MLAĐIM KATEGORIJAMA ( DOSTA DAVNO, U KATEGORIJI MLAĐIH PIONIRA BILI SMO DRUGI). OSIM PEHARA NAMENJENOM KLUBU, SVAKI POJEDINAC IMA ZLATNI MEDALJU U TRAJNOJ USPOMENI ZA SAV NAPOR I ZNOJ KOJI SU ULOŽILI U SVOM TRENIRANJU I IGRANJU U MLAĐIM KATEGORIJAMA.
SAM TOK UTAKMICE NIJE OBEĆAVAO OVAKAV ZAVRŠETAK S OBZIROM DA JE MEGA GOTOVO CELU UTAKMICU VODILA, POVREMENO I SA VIŠE OD 10 KOŠEVA PREDNOSTI. JOŠ VEĆI PROBLEM BILE SU I NESREĆNE OKOLNOSTI: POVREDA VODEĆEG IGRAČA RELJIĆ PAVLA U JUČERAŠNJOJ UTAKMICI TAKO DA JE U DANAŠNJOJ SAMO BODRIO EKIPU SA KLUPE, RANE LIČNE GREŠKE CENTARA GDE SMO INAČE BILI DEFICITARNI SA VISINOM, NESREĆNA POVREDA ARKADE I 4 KOPČE NAJMLAĐEG CENTRA ZEJAKA. SJAJNOM TAKTIKOM I PRISTUPOM USPELI SU DA PREOKRENU REZULTAT I ISKUSNO PRIVEDU ZAVRŠNICU U SVOJU KORIST.
JOŠE JEDNOM ALAL VER IGRAČIMA ALI I TRENERU MILOŠU LAZIĆU KOJI IZ OVE SELEKCIJE IZVUKAO MAKSIMUM, VEROVATNO I VEĆI OD REALNOG.

KAKAV ZAVRŠETAK FANTASTIČNE TAKMIČARSKE SEZONE KLUBA. DA LI JEDAN OVAKAV KLUB SA OVAKVIM KONCEPTOM I BEZ ZALEĐINE BILO KOGA OZBILJNOG U BILO KOJOJ SFERI DRUŠTVA, OSLONJEN NA SOPSTVENO ZNANJE MOŽE DA POSTIGNE VIŠE? OČIGLEDNO DA DA, JER OVO PITANJE SE POSTAVLJA NA KRAJU SVAKE SEZONE I GOTOVO PO PRAVILU NOVA SEZONA DONESE JOŠ VIŠE. OČIGLEDNO DA NAMA NE TREBA NIKAKVA ZALEĐINA JER SMO DOVOLJNO KVALITETNI, JAKI, ORGANIZOVANI I DA VREDIMO. MOŽDA JE I NAJVEĆI KVALITET ŠTO SMO AUTOHTONI I NEZAVISNI I NAJČEŠĆE NAM JE SAMO SPORT BITAN, ZA RAZLIKU OD VEĆINE NAMA RAVNIMA GDE JE TO VIŠE OD IGRE I SPORTA.

DA REZIMIRAMO: MLAĐI PIONIRI 1999. DRUGI U BEOGRADU, MLAĐI PIONIRI 1998. PRVI U BEOGRADU, PIONIRI 1996. TREĆI U SRBIJI, KADETI 1994. ČETVRTI U SRBIJI I JUNIORI 1992. PRVI U BEOGRADU.
PO POVRATKU IZ FRANCUSKE PLANIRAMO JAVNO OBELEŽAVANJE OVAKO VELIKOG USPEHA.

IMA LI KO JAČI I BOLJI ?


:: POBEDA JUNIORA NA FINALNOM TURNIRU28.05.2010
NA FINALNOM TURNIRU KVALITETNE LIGE BEOGRADA NAŠA JUNIORSKA SELEKCIJA POBEDILA JE ODLIČNU SELEKCIJU ZVEZDARE CRONY REZULTATOM 63 : 53. I PORED IZRAZITO LOŠEG ŠUTERSKOG DANA CELE EKIPE SJAJNOM ODBRANOM NAŠA SELEKCIJA JE OSTVARILA VREDNU POBEDU. OVOM POBEDOM OTVARAJU SE ŠIROM VRATA JEDNE OD MEDALJA.

SUTRA SA POČETKOM U 17H U HALI VIZURA SPORT U ZEMUNU IGRAMO SA OKK BEOGRADOM KOJI JE U PRVOM KOLU IZGUBIO UBEDLJIVO OD MEGA VIZURE. U SLUČAJU POBEDE NAŠA SELEKCIJA ĆE OBEZBEDITI DRUGO MESTO I U NEDELJU BI IGRALA ODLUČUJUĆU UTAKMICU ZA PRVAKA BEOGRADA.

POZIV SVIM POŠTOVAOCIMA KLUBA DA NAREDNA DVA DANA ISPRATE NAŠU SELEKCIJU ALI I OSTALE JER SE IGRA ODLIČNA KOŠARKA !Prezentacije ostalih klubovaPortal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.