Ekipe kluba
SENIORI
KK Zemun Borac
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
MLAĐI PIONIRI
KK Zemun
KK Zemun 2
KK Zemun 3
KK Zemun 4
KK Zemun 5
PIONIRI
KK Zemun
KK Zemun 2
KK Zemun 3
KK Zemun 4
KK Zemun 5
KADETI
KK Zemun
KK Zemun 2
JUNIORI
KK Zemun 2
KK Zemun Borac
U19M
OMLADINCI
IGRAČI KLUBA
RUKOVODSTVO KLUBA
TRENERI
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: RASPORED POLAZAKA NA KAMP16.07.2010
RASPORED POLAZAKA NA KAMP JE SLEDEĆI:

PRVA GRUPA POLAZAK 5. AVGUSTA U 10H ISPRED HALE PINKI. PRVU KOJU ČINE ŠKOLE KOŠARKE ZEMUN I UGRINOVCI, SELEKCIJA 97/98, DRUGA SELEKCIJA 97/98, I SVI OSTALI UČESNICI UZRASTA RODJENI 1997 - 2000. POVRATAK OVE GRUPE JE 13. AVGUSTA OKO 16H

DRUGA GRUPA POLAZAK 13.AVGUSTA U 10H ISPRED HALE PINKI U ZEMUNU. DRUGU GRUPU ČINE SELEKCIJA 95/96, DRUGA SELEKCIJA 95, DRUGA SELEKCIJA 96 I SVI OSTALI IGRAČI RODJENI 1995-1996. POVRATAK 21.AVGUST OKO 16H


:: IGRAČI ZEMUNA NA METI VEĆIH KLUBOVA06.07.2010
ZA NEKOLIKO MLADIH IGRAČA NAŠEG KLUBA PRVOLIGAŠKI KLUBOVI POKAZUJU ODREĐENO INTERESOVANJE.

NAJVEĆU PAŽNJU PRIVLAČI PETAR JOKIĆ (1991.) ZA KOGA JE ZAINTERESOVANO NEKOLIKO DOMAĆIH PRVOLIGAŠKIH I B-LIGAŠKIH KLUBOVA ALI I NEKOLIKO INOSTRANIH KLUBOVA OD KOJIH JE NAJUPORNIJI RUMUNSKI ASESOFT, PRVAK I UČESNIK EVRO-ČELENDŽ TAKMIČENJA. KLUB I IGRAČ SU U FAZI PRONALAŽENJA NAJBOLJEG REŠENJA ZA OBE STRANE, PETRA I ZEMUN.

PORED JOKIĆA INTERESOVANJE JE POKAZANO I ZA NEKADAŠNJEG KADETSKOG REPREZENTATIVCA NIKŠU NIKOLIĆA (1991.) KAO I SADAŠNJEG POTENCIJALNOG KADETSKOG REPREZENTATIVCA PAVLA RELJIĆA (1993.).

JEDAN OD CILJEVA RADA NAŠEG KLUBA JESTE I PRODUKCIJA VRHUNSKIH IGRAČA ZA PRVOLIGAŠKE KLUBOVE. SVAKAKO DA JE PREDUSLOV TOME I NADOKNADA ZA FINANSIJSKO ULAGANJA ZEMUNA U RAZVOJ IGRAČA KROZ ODGOVARAJUĆE FINANSIJSKO OBEŠTEĆENJE. DANAS TO OBEŠTEĆENJE SIGURNO NE MOŽE BITI REALNO ALI MORA BITI TAKVO DA ODMAH DELIMIČNO POKRIJE DEO TROŠKOVA RADA KLUBA, DEO ULAGANJA U NOVE IGRAČE (VEĆ U OVOM PRELAZNOM ROKU KLUB JE ZA DVA MLADA IGRAČA ROĐENA 1997. I 1995. DOGOVORIO SA NJIHOVIM MATIČNIM KLUBOVIMA UPLATU OBEŠTEĆENJA U IZNOSU OD 250.000 DINARA) A DEO FINANSIJSKIH SREDSTAVA JE ZEMUN SPREMAN DA SAČEKA PO POTPUNOM KOŠARKAŠKOM RAZVOJU IGRAČA. NEREALNO JE DA ZEMUN KOREKTNO PLAĆA ZA PRELASKE IZRAZITO MLADIH IGRAČA A DA VEĆ AFIRMISANI IGRAČI ODLAZE IZ ZEMUNA BEZ NADOKNADE. PROTIV TOGA ĆEMO SE BORITI I TRAŽIMO PODRŠKU SVOJIH IGRAČA KOJI SU SADAŠNJU AFIRMACIJU STEKLI U ZEMUNU.


:: TRENINZI I U JULU I AVGUSTU02.07.2010
U TOKU LETNJIH MESECI JUL I AVGUST ODRŽAVAĆE SE TRENINZI VEĆINE GRUPA ŠKOLE KOŠARKE I SELEKCIJA. TRENINZI NISU OBAVEZNI ALI SVAKI IGRAČ KOJI JE U ZEMUNU I BEOGRADU A ŽELI DA TRENIRA MOĆI ĆE TO DA OSTVARI U SVOM KLUBU.

TRENINZI ŠKOLE KOŠARKE ZA DEČAKE KOJI SU TENIRALI U ŠKOLI MAJKA JUGOVIĆA I SREDNJOJ TURNISTIČKOJ ŠKOLI ODRŽAVAJU SE NA OTVORENOM TERENU KOD HALE PINKI UTORKOM, ČETVRTKOM I PETKOM OD 19 DO 20H.

TRENINZI ZA DEČAKE KOJI SU TRENIRALI U ŠKOLI DESANKA MAKSIMOVIĆ, MIHAJLO PUPIN GALENIKA I SAVA ŠUMANOVIĆ ALTINA ODRŽAVAJU SE NA OTVORENOM TERENU OŠ MIHAJLO PUPIN U NOVOJ GALENICI PONEDELJKOM, SREDOM I PETKOM UJUTRO OD 9 DO 10H.

ČLANARINA U LETNJIM MESECIMA ZA ŠKOLU KOŠARKE JE 1/2 REDOVNE ČLANARINE.

DODATNE INFORMACIJE MOGU SE DOBITI KOD TRENERA.


:: USPEH NAŠIH EKIPA U LIGI ZEMUNA01.07.2010
NA UPRAVO ZAVRŠENIM FINALNIM TURNIRIMA LIGE ZEMUNA NAŠE SELEKCIJE SU OSVOJILE PRVA TRI OD MOGUĆA ČETIRI MESTA. POBEDNICI LIGE ZEMUNA SU MLAĐI PIONIRI 1999, KADETI 1996 U KONKURENCIJI 1995. I DRUGA SELEKCIJA JUNIORA.
ODZIV EKIPA, INTERESOVANJE I KVALITET ZAVRŠNICE OPRAVDAVA ODRŽAVANJE I SVAKE GODINE PODIZANJE KVALITETA OTVORENOG PRVENSTVA ZEMUNA TJ. LIGE ZEMUNA. INICIJATOR OVE LIGE JE NAŠ KLUBA A PO UZORU NA LIGU ZEMUNA SADA SE ODRŽAVAJU LIGE I U DRUGIM OPŠTINAMA BEOGRADA.
DETALJNIJI REZULTATI BIĆE OBJAVLJENI NAREDNIH DANA


:: TRENER LAZIĆ MILOŠ DIPLOMIRAO, LEP USPEH NAŠIH EKIPA NA TURNIRU U BASKETU27.06.2010
TRENER NAŠEG KLUBA MILOŠ LAZIĆ OKONČAO JE SVOJE STUDIRANJE NA FAKULTETU ZA SPORT I FIZIČKU KULTURU (DIF) USPEŠNOM ODBRANOM DIPLOMSKOG RADA OCENOM 10. TIME SMO DOBILI JOŠ JEDNOG AKADEMCA U KLUBU. SVE ČESTITKE MILOŠU SA ŽELJAMA ZA USPEH NA POSLOVNOM I SPORTSKOM PLANU.

NA TURNIRU U BASKETU KOJI JE ODRŽAN NA ADI CIGANLIJI 26. JUNA A U ORGANIZACIJI KOŠARKAŠKOG SAVEZA BEOGRADA I GRADSKOG SEKRETARIJATA ZA SPORT I OMLADINU, PO OBIČAJU NAŠ KLUB JE UČESTVOVAO SA VIŠE EKIPA, OVE GODINE 9. OSTVARENI SU ODLIČNI REZULTATI. U KATEGORIJI MLAĐI PIONIRI NAŠA EKIPA JE OSVOJILA 2. MESTO, U KATEGORIJI PIONIRI NAŠA EKIPA JE OSVOJILA PRVO MESTO, U KATEGORIJI KADETI NISMO UČESTVOVALI, U KATEGORIJI JUNIORI NAŠA EKIPA JE OSVOJILA PRVO MESTO. OVAJ USPEH DOKAZUJE DA JE AKCENAT RADA U NAŠEM KLUBU NA TEHNIČKOM OSPOSOBLJAVANJU IGRAČA A BASKET JE UPRAVO IGRA GDE TO NAJVIŠE DOLAZI DO IZRAŽAJA.
MALO ŠALE : JEDINO ŠTO BRINE JESTE IME EKIPE U PIONIRIMA - BELGRADE STATE - ZAR DA SE ZEMUNSKA EKIPA TAKO ZOVE, MORAĆEMO O OVOME DA OZBILJNO PORAZGOVARAMO SA TRENEROM O LOKALNOM ZEMUNSKOM VASPITANJU NAŠE DECE !!!


:: FINALNI TURNIRI LIGE ZEMUNA25.06.2010
Raspored finalnih turnira lige ZemunaU narednim danima se održavaju finalni turniri lige Zemuna u svim kategorijama. U dodatku možete videti termine svih finalnih turnira.


:: RASPORED TRENINGA 21.-30. JUN, JUL I AVGUST15.06.2010
RASPORED TRENINGA 21.JUN - 30. AVGUSTTRENINZI U KLUBU ĆE SE ODRŽAVATI SVO VREME DO KRAJA JUNA, U JULU I AVGUSTU ZA ŠTA SU ODREĐENI TERMINI PO RASPOREDU U PRILOGU. SVI KOJI SU U BEOGRADU I NISU NA GODIŠNJEM ODMORU POŽELJNO JE DA TRENIRAJU.

TRENINZIMA MOGU PRISUSTVOVATI I SVI DRUGI KOJI NISU ČLANOVI KLUBA A ŽELE DA TRENIRAJU TOKOM LETA


:: TURNIR U BASKETU 3 NA 3 NA ADI CIGANLIJI13.06.2010
KOŠARKAŠKI SAVEZ BEOGRADA NAREDNOG VIKENDA ORGANIZUJE TRADICIONALNI TURNIR U BASKETU 3 NA 3. TURNIR SE ORGANIZUJE U SVIM MLAĐIM KATEGORIJAMA. NAŠ KLUB PO OBIČAJU UČESTVUJE SA NAJVIŠE EKIPA NA TURNIRU. NAREDNIH 1-2 DANA BIĆE PODELJENI PRIJAVNI LISTIĆI SVIMA ZAINTERESOVANIMA IZ KLUBA, PRIJAVA ĆE SE VRŠITI PREKO KLUBA.
POZIV SVIM ČLANOVIMA KLUBA DA U ŠTO VEĆEM BROJU UČESTVUJU I UŽIVAJU U ZABAVI NA TERENIMA ADE CIGANLIJE.


:: IZVEŠTAJ SA TURNEJE U FRANCUSKOJ12.06.2010
OPŠIRNIJI IZVEŠTAJ IZ FRANCUSKEISTIČEMO NAJBITNIJE I NAJLEPŠI UTISAK:

POSEBNO ZADOVOLJSTVO KOJE NOSIMO MI ODRASLI JESTE PONAŠANJE NAŠE DECE. BILI SU VIŠE NEGO FANTASTIČNI, NAJBOLJI IKADA I NA BILO KOM PUTOVANJU NAŠEG KLUBA. TEŠKO JE NAĆI I NAJMANJU PRIMEDBU I NE ŽELIMO DA JE TRAŽIMO I KVARIMO POSEBNO ZADOVOLJSTVO ŠTO SMO BILI DEO NJIHOVOG DRUŠTVA. NJIHOVA ODGOVORNOST I POSLUŠNOST BILI SU GOTOVO NEVEROVATNI ZA UZRAST I ZA NEMIRAN DUH NJIHOVIH GODINA. RETKO KADA SMO MORALI NEŠTO DVA PUTA DA PONOVIMO ILI TRAŽIMO. BILI SU ILI SU NA NAS OSTAVILI UTISAK VRLO SKROMNI, ZAHTEVNI BAŠ ONOLIKO KOLIKO OVA TURNEJA OMOGUĆAVA I TOLIKO DA NAM NISU STVARALI NI NAJMANJI DODATNI TERET ILI BRIGU. POSLUŽILA NAS JE SREĆA I SA POVREDAMA I BOLESTIMA JER, OSIM JEDNOG JEDNODNEVNOG SLUČAJA TEMPERATURE JEDNOG IGRAČA, NIŠTA SE NIJE DEŠAVALO. NAŽALOST BILO JE PAR SLUČAJEVA NESTAJANJA NOVCA, TELEFONA, TORBICA ALI TO IDE SA NJIHOVIM GODINAMA A PRIZNAJEMO DA SE TO DEŠAVALO I NAMA STARIJIMA.

NA KRAJU, BILO I PONOVILO SE, POKUŠAĆEMO KAO KLUB DA ODRŽIMO OVAJ KONTAKT ZA NEKE BUDUĆE GENERACIJE. SVIM UČESNICIMA TURNEJE VELIKA ZAHVALNOST !

NAREDNIH DANA BIĆE POSTAVLJENA GALERIJA SLIKA SA TURNEJE, BILO IH JE I PREVIŠE

DETALJNIJE O TURNEJI U TEKSTU U PRILOGU


:: TAKMIČARSKA SEZONA ZA PONOS - REZIME31.05.2010
ŠTO JE PARTIZAN U EVROPI TO JE ZEMUN U SRBIJIPrezentacije ostalih klubovaPortal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.