Ekipe kluba
SENIORI
KK Zemun
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
MLAĐI PIONIRI
KK Zemun
PIONIRI
KK Zemun
KADETI
KK Zemun
JUNIORI
KK Zemun
KK Zemun 2
U19M
OMLADINCI
IGRAČI KLUBA
RUKOVODSTVO KLUBA
TRENERI
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: SLOBA JOVANOVIĆ UČESNIK JORDAN KAMPA, TURNIR U MARSEJU, VELIKO INTERESOVANJE ZA LETNJI KAMP, PRIJAVA TRENERA ZA STAŽIRANJE16.02.2013
Slobodan Jovanović, naš kadet i jedan od najtalentovanijih u Srbiji pozvan je i učestvovaće na prestižnom NIKE JORDAN KAMP-u. Ove godine kamp se organizuje u Barceloni 1.-4-marta i učestvuje 40 najtalentovanijih mladih igrača Evrope. Posle tog kampa biće određeno 10 najtalentovaniji koji će u aprilu učestvovati na svetskom kampu i Njujorku. Čestitke Slobi sa željom da učestvuje i u Americi.

I ove godine naš klub je dobio poziv da učestvuje na turniru u Marseju (Francuska). Naš klub će učestvovati sa 3 selekcije (98, 2000 i 2001) a kao i prethodnih godina turneja će biti obogaćena posetom Kanu, Monaku, Nici i zabavnom parku Gardalend (Italija), svaukupno 7 dana, početkom juna.

Što se tiče letnjeg kampa koji će se ove godine održati u prestižnom kampu MAXIMA na Zlatiboru, interesovanje naših članova je veliko i do sada se prijavilo oko 60 polaznika: Nikada do sada u ovo vreme nismo imali toliko interesovanje, očigledno je da je atraktivna lokacija Zlatibora učinila da interesovanje bude veliko.

Posle objavljenog konkursa za prijavu trenera za stažiranje u našem klubu do sada se javilo 5 trenera od koji su 3 uključena u rad (dvojica trenera nisu zadovoljila uslov godina tj. stariji su od predviđenih godina). Raduje da su sva tri potencijalna mlada trenera nekada trenirala u našem klubu


:: POBEDE KADETA, JUNIORA, PIONIRA I MLAĐIH PIONIRA12.02.2013
U velikom komšijskom derbiju sa MEGA VIZUROM kadetska selekcija je na gostovanju u Vizuri Sport ostvarila vrednu pobedu rezultatom 74 : 73. pobeda je ostvarena u poslednjih 5 sekundi.
Nije počelo dobro jer je Mega povela sa čak 15 koševa prednosti. Naša selekcija je do kraja poluvremena smanjila na minimalnih 1. U trećoj četvrtini naša selekcija je odigrala snažnije, posle dosta skokova otvoreno je i puno kontri. I pored toga što je promašeno 3-4 čista zicera naša selekcija je povela sa 4 koša prednosti. Usledila je rafalna paljba Mege, čak 5 trojki i vođstvo od 7 koševa. Izgledalo je da je to nedostižno ali onda čudom preokret i 5 sekundi pre kraja poveli smo sa 1 košem prednosti. Mega je imala napad koji je Sloba Jovanović odmah presekao i osigurao pobedu. Ovom pobedom naša selekcija je preuzela od Mege prvo mesto u Kadetskoj ligi Srbije.

Sigurne pobede su ostvarili mlađi pioniri,pioniro i juniori.

Mlađi su pobedili na gostovaju OPET KOMŠIJE Vizuru Šark sa ubedljivih 85 : 24.

Pioniri su ubedljivo pobedili All Star rezultatom 87 : 44.

Juniori su na gostovanju teškom mukom pobedili BEKO 102 : 99.


:: UBEDLJIVI KADETI UZ SJAJNOG BRACU JEKOVIĆA, UBEDLJIVI I JUNIORI04.02.2013
Kadeti su lakše od očekivanog i bez reprezentativaca Starinčevića i Jovanovića ubedljivo porazili Actavis Academy iz Leskovca rezultatom 91 : 60.
Kao sat je igrao Braca Jeković, posebno u prvom poluvremenu kada je ostvario indeks 20. Ukupno indeks 28, 22 poena, 12 skokova i 8 iznuđenih faulova uz veoma raznovrsnu igru koju je pokazao.
Veoma dobro su ga pratili i Danilo Ostojić sa 21 poenom i indeksom 22 i Uroš Vidović sa 15 poena.

Juniori su u laganom ritmu ubedljivo porazili OKK Beograd rezultatom 91 : 54 pri čemu su se svi igrači izigrali.


:: POBEDE SENIORA I MLAĐIH PIONIRA02.02.2013
Seniori su na gostovanju Grockoj ubedljivo pobedili rezultatom 103 : 70.
Pored ubedljive pobede vredno je istaći i debi u seniorskoj konkurenciji kadeta Brace Jekovića i njegovu veoma korektnu igru.

Mlađi pioniri su takođe veoma ubedljivo pobedili u ovom uzrastu uvek kvalitetnu i neugodnu Zvezdaru MI 59 : 33. Ponovo se istakao Marko Pecarski koji je i pored 3 faula već u prvoj četvrtini uspeo da izdrži do kraja utakmice uz prikazanu odličnu i raznovrsnu igru.


:: UBEDLJIVI PIONIRI NA GOSTOVANJU VIZURI31.01.2013
Na gostovanju i najavljivano vrućem terenu Vizure pioniri su ostvarili ubedljivu pobedu rezultatom 84 : 58.
U prosečnoj a može se reći i slabijoj igri istakli su se Vuk Vulikić sa 20 poena, Vuk Starčić sa 20 poena i 11 skokova i Marko Pecarski sa 19 poena i 13 skokova.


:: U DVA DERBIJA DVE POBEDE, PORAZ SENIORA U PRODUŽETKU26.01.2013
Pioniri su na prvom ozbiljnijem gostovanju pokazali svu snagu. Do nogu su potukli Koledž rezultatom 89 : 50. Veoma bitna pobeda u prenosu bodova u narednu fazu takmičenja.

Kadeti su na nezgodnom gostovanju u Vršcu uz mnogo muke pobedili Vršac rezultatom 85 : 78.
Do pobede je vodio trio Starinčević (32 poena, 13 iznuđenih faulova i indeks 36), Ostojić (12 poena, 8 skokova i indeks 20) i Jeković (16 poena, 8 skokova i indeks 17).

U pripremi za ovu utakmicu naša selekcija je odigrala jaku kontolnu utakmicu sa kompletnim Partizanom. U gostima u odličnoj igri naša selekcija je pobedila sa 23 razlike. Na toj utakmici debitovao je potencijalni reprezentativac i od januara pojačanje Nikola Ćirković i pokazao da će biti ozbiljan šraf u ekipi.

Seniori su na teškom gostovanju izgubili od jakog Žarkova 117 : 103.
Počeli smo katastrofalno, prva četvrtina preko 20 razlike, poluvreme tačno 20 koševa zaostatka.
U drugom poluvremenu sasvim druga ekipa koja je u poslednjim sekundama izborila produžetak.
I kada se činilo da će u produžetku, kako je to po običaju u ovakvim situacijama, doći i pobeda, ponovo period loše igre i poraz.
Ohrabrujući rezultat jer smo igrali bez dva bitna igrača centra Tadića i plejmejkera Starinčevića.
Ruku na srce, i neki drugi svojim nezneanjem nisu nam dali da pobedimo.


:: NOVA MOGUĆNOST NARUČIVANJA OPREME12.01.2013
Posle veoma velikinih narudžbina opreme pred Novu godinu, znatan broj članova se javio sa zahtevom za novu narudžbinu ili dopunu. Stoga smo doneli odluku da se u narednih 7 dana može izvršiti nova narudžbina opreme.
Narudžbine se mogu predati kod trenera a isporuka se može oćekivati u narednih 10-15 dana.


:: PODSECANJE, TRENINZI ZA OSNOVCE U PINKIJU07.01.2013
U saradnji sa halom Pinki KK ZEMUN organizuje treninge škole košarke za osnovce Zemuna.
Treninzi su besplatni i traju do 13.januara. Održavaju se radnim danima i subotom od 12h u hali Pinki. dovoljni je doći 15 minta ranije i prijaviti se dežurnom treneru kluba u velikoj sali.


:: RASPORED TRENINGA ZA VREME ZIMSKOG RASPUSTA03.01.2013
RASPORED TRENINGA RASPUST JANUAR 2013Raspored u dokumentu u prilogu !


:: KONKURS ZA TRENERE STAŽISTE03.01.2013
KK ZEMUN OVIM PUTEM OBJAVLJUJE KONKURS ZA PRIJEM TRENERA-STAŽISTA.

U periodu od februara do juna 2013. godine našem klubu su potrebni treneri-stažisti koji bi u tom periodu radili volonterski. Konkurs je namenjen trenerima-početnicima koji žele da u jednom ozbiljnom trenerskom sistemu staknu početna znanja za budući ozbiljniji rad. U ovaj program predvideli smo da uključimo 4 mlada buduća trenera sa realnom opcijom da neko od njih, ukoliko zadovolji kriterijume i ukoliko obim posla bude iziskivao, da od septembra bude uključen u redovan rad u klubu.
Predviđeno je da treneri-stažisti prođu kroz sve trenerske strukture u klubu: rad u školi košarke, rad u selekciji i kraći rad pri prvom timu.

SVI ZAINTERESOVANI TREBA DA DOSTAVE PRIJAVU NA SLEDEĆI NAČIN:
Prijavu poslati na mejl sasaobajdin@gmail.com
U prijavi navesti osnovne podatke:
- ime i prezime, datum rođenja
- adresa stanovanja
- kontakt telefon i mejl adresa
- redovna školska sprema i eventualna trenerska školska sprema
- kraća biografija uključujući i sportsku bilo igračku ili trenersku

Po prijemu prijava, biće obavljen usmeni razgovor i potom doneta odluka ko će biti uklčjučen u program trenerskog stažiranja.Prezentacije ostalih klubovaPortal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.