Ekipe kluba
SENIORI
KK Zemun Borac
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
MLAĐI PIONIRI
KK Zemun
KK Zemun 2
KK Zemun 3
KK Zemun 4
KK Zemun 5
PIONIRI
KK Zemun
KK Zemun 2
KK Zemun 3
KK Zemun 4
KK Zemun 5
KADETI
KK Zemun
KK Zemun 2
JUNIORI
KK Zemun 2
KK Zemun Borac
U19M
OMLADINCI
IGRAČI KLUBA
RUKOVODSTVO KLUBA
TRENERI
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: LIGA ZEMUNA 27.05.2010
BILTEN BR.3PROŠLOG VIKENDA NASTAVLJENO JE TAKMIČENJE U LIGI ZEMUNA , A REZULTATE, TABELE I NAJAVU NAREDNOG KOLA MOŽETE POGLEDATI U PRILOGU.


:: FINALNI TURNIR KVALITETNE LIGE BEOGRADA ZA JUNIORE27.05.2010
RASPORED:

PETAK 28.MAJ 15.00 ZEMUN : ZVEZDARA CRONY
17.00 MEGA VIZURA : OKK BEOGRAD

SUBOTA 29. MAJ 15.00 MEGA VIZURA : ZVEZDARA CRONY
17.00 OKK BEOGRAD : ZEMUN

NEDELJA 30. MAJ 14.00 ZVEZDARA CRONY : OKK BEOGRAD
16.00 ZEMUN : MEGA VIZURA


:: JUNIORI NA FINALNOM TURNIRU KVALITETNE LIGE BEOGRADA26.05.2010
UBEDLJIVOM POBEDOM NAD STARIM DIFOM REZULTATOM 83 : 47 JUNIORI SU SE PLASIRALI NA FINALNI TURNIR. OČEKUJE NAS IZUZETNO KVALITETNO TAKMIČENJE I LEPO DRUŠTVO, MEGA VIZURA, OKK BEOGRAD I ZVEZDARA KRONI.
TURNIR SE ODRŽAVA U PERIODU 28.-30.MAJ, DOMAĆIN JE MEGA VIZURA, MESTO ODIGRAVANJA VIZURA SPORT U ZEMUNU U CARA DUŠANA. NAŠA SELEKCIJA PRVU UTAKMICU IGRA U PETAK U 15H.


:: PRIPREME ZA PUT U FRANCUSKU U PUNOM ZAMAHU25.05.2010
DVE SELEKCIJE NAŠEG KLUBA (1995. I 1997.) UČESTVUJU NA TURNIRU U FRANCUSKOJ U MARSEJU U PERIODU 5.-6.JUN.
PRIPREME ZA PUT U FRANCUSKU SU U ZAVRŠNOJ FAZI. UGOVORENI SU GOTOVO SVI DETALJI:
- POLAZAK JE 3. JUNA U 18H ISPRED HALE PINKI, OČEKIVANI DOLAZAK U MARSEJ 4. JUNA U POPODNEVNIM SATIMA
- SMEŠTAJ U HOSTEL OKO 19H
- 5. I 6. JUNA TAKMIČENJA. ZAVRŠETAK TAKMIČENJA 6. JUNA U POPODNEVNIM SATIMA KADA JE I PREDVIĐEN POLAZAK ZA NICU. U VEČERNJIM SATIMA SMEŠTAJ U HOTELU.
- 7. JUN OBILAZAK KANA I OČEKIVANO KUPANJE U MORU
- 8. JUN OBILAZAK NICE I MONTEKARLA. U POPODNEVNIM SATIMA POLAZAK ZA ITALIJU. SMEŠTAJ U HOTELU U BREŠI
- 9. JUN ODLAZAK U GARDALEND (ZABAVNI PARK KOD VERONE) I CELODNEVNI BORAVAK UKLJUČUJUĆI I OBILAZAK NEKE VRSTE VELIKOG AKVARIJUMA. U VEČERNJIM SATIMA POLAZAK ZA ZEMUN
- 10. JUN DOLAZAK U ZEMUN, OČEKUJE SE U PREPODNEVNIM SATIMA

USLUGU PREVOZA ĆE OBAVITI PREDUZEĆE ZA PREVOZ TRANSPRODUKT IZ BEOGRADA. PUTOVAĆEMO AUTOBUSOM VISOKE KLASE SETRA 417, GODINE PROIZVODNJE 2008., SA UKUPNO 61 MESTOM, ŠTO ZNAČI DA ĆE SVAKI POJEDINAC IMATI 2 MESTA NA RASPOLAGANJU. OVAKO KVALITETNU USLUGU PREVOZA OMOGUĆIO NAM JE NAŠ SARADNIK ZA POTREBE PREVOZA FIRMA ŠAMPION IZ BEOGRADA.

ZA POTREBE PUTA U PRIPREMI JE NAMENSKA OPREMA, NADMAJICE ZA IGRAČE, ZASTAVICE, REKLAMNE MAJICE KOJE ĆE SE DELITI DOMAĆINIMA KAO I PRIGODNI TRADICIONALNI SRPSKI POKLONI .

SA NAMA ĆE NA PUT KRENUTI I G-DIN MIROSLAV STAMENOV,PREDSTAVNIK OPŠTINE ZEMUN, KAO GOST KLUBA KAKO BI STEKLI SLIKU JEDNOG SEGMENTA U NAŠEM RADU I ORGANIZACIJI. OČEKUJE SE I DA ĆE GOST KLUBA NA PUTOVANJU BITI I PREDSEDNIK KOŠARKAŠKOG SAVEZA BEOGRADA G-DIN DEJAN DIMITRIJEVIĆ, OČEKUJEMO POTVRDU.


:: NASTAVLJA SE TRADICIJA U KUPU BEOGRADA ZA NAJMLAĐE23.05.2010
TROFEJ BEOGRADAU TAKMIČENJU KUP BEOGRADA ZA NAJMLAĐE PONOVO SMO U VRHU I PO KO ZNA KOJI PUT OVE SEZONE IMAMO MNOGO RAZLOGA ZA RADOST, ZADOVOLJSTVO I PONOS.

POSLE DVE POBEDE DRUGA SELEKCIJA (ROĐENI 2000-TE) IZGUBILA JE OD EKIPE KK SAVA REZULTATOM 40 : 25 (SAVA KASNIJE OSVOJILA TREĆE MESTO).

PRVA SELEKCIJA JE U UTAKMICI ZA PLASMAN MEĐU TRI ODIGRALA DRAMATIČAN I TEŽAK MEČ SA SJAJNIM PARTIZANOM I POBEDILA REZULTATOM 28 : 26. OVOM POBEDOM OBEZBEĐENE SU JOŠ DVE UTAKMICE ZA PLASMAN U TRI NAJBOLJE EKIPE.
OČIGLEDNO JE TEŠKA UTAKMICA SA PARTIZANOM OSTAVILA TRAGA PA JE NAŠA SELEKCIJA ODIGRALA JOŠ DRAMATIČNIJU UTAKMICU KOJA JE ODLUČILA POBEDNIKA TURNIRA. NAŠA SELEKCIJA PORAŽENA JE OD ZVEZDARE MI REZULTATOM 27 : 25 I TA UTAKMICA JE ODREDILA I POBEDNIKA TURNIRA. NAŠA SELEKCIJA IMALA JE GOTOVO DOBIJEN MEČ U REGULARNOM TOKU UTAKMICE. NA TRI SEKUNDE PRE KRAJA PRI NEREŠENOM REZULTATU IMALI SMO DVA SLOBODNA BACANJA I LOPTU SA STRANE. NISMO POGODILI NI JEDNO SLOBODNO BACANJE. U PRODUŽETKU PONOVO JE NAŠA SELEKCIJA IMALA GOTOVO DOBIJENU UTAKMICU. NA MINUT DO KRAJA IMALI SMO TRI KOŠA PREDNOSTI, PROMAŠLI ČAK OSAM BACANJA I DOZVOLILI PROTIVNIKU DA POBEDI.
U TREĆOJ UTAKMICI ZA REDOM KOJA JE ODLUČILA O DRUGOPLASIRANOJ EKIPI TURNIRA NAŠA SELEKCIJA JE, ZBOG VELIKOG UMORA I EMOTIVNE ISPRAŽNJENOSTI PRETHODNIM PORAZOM, OČEKIVANO TEŠKO DOBILA KK SAVU REZULTATOM 25 : 23. IAKO SMO TOKOM UTAKMICE IMALI I DESET KOŠEVA PREDNOSTI UMOR JE UČINIO SVOJE.

NA KRAJU, OSVAJANJEM PEHARA ZA DRUGO MESTO I SREBRNIH MEDALJA ZA SVAKOG IGRAČA NAŠA SELEKCIJA NASTAVILA JE TRADICIJU VISOKIH PLASMANA NA OVOM TAKMIČENJU (U POSLEDNJE ČETIRI GODINE 96-TO DRUGI, 97-MO PRVI, 98-MO PRVI I SADA 99-TO DRUGI). RADUJE OVAJ USPEH JER JE PRVI PUT NEKA NAŠA SELEKCIJA UČESTVOVALA NA OVAKVOM TURNIRU A DA JE PRI TOME IMALA JAKO MALO ZAJEDNIČKIH TENINGA I JOŠ UVEK NE TRENIRA KAO ZASEBNA SELEKCIJA VEĆ SE ODABIRA IZ VIŠE ŠKOLI KOŠARKE. IMALI SMO PRILIKU DA STEKNEMO LEPU SLIKU U VELIKU PERSPEKTIVU VIŠE OD 20 DEČAKA ROĐENIH 1999-2000 A IMA IH JOŠ OKO 40 U KLUBU TOG UZRASTA. OD SEPTEMBRA KADA TA GRUPA BUDE IMALA KOMPLETAN ZAJEDNIČKI SELEKTIVAN PROGRAM REZULTATI ĆE BITI JOŠ VIDLJIVIJI.


:: POBEDE U KUPU BEOGRADA ZA NAJMLAĐE22.05.2010
OBE NAŠE SELEKCIJE, 1999. I 2000., OSTVARILE SU POBEDE U KUPU BEOGRADA ZA NAJMAĐE I PLASIRALE SE MEĐU 12 NAJBOLJIH EKIPA.
PRVA SELEKCIJA 1999. OČEKIVANO JE POBEDILA KOTEŽ REZULTATOM 40 : 15.
DRUGA SELEKCIJA NEOČEKIVANO JE OSTVARILA DVE POBEDE. U PRVOJ UTAKMICI POBEĐEN JE RADIVOJ KORAĆ REZULTATOM 17 : 14. U DRUGOJ UTAKMICI POBEĐEN JE OKK BEOGRAD REZULTATOM 32 : 15.
SUTRA, U NEDELJU, PRVA SELEKCIJA IGRA U 10H A DRUGA SELEKCIJA U 11H.


:: LIGA ZEMUNA REZULTATI 21.05.2010
BILTEN BR.2 U BILTENU MOŽETE POGLEDATI REZULTATE I TABELE UTAKMICA 2. KOLA I NAJAVU UTAKMICA 3 KOLA LIGE ZEMUNA .


:: DVE EKIPE ZEMUNA NA KUPU BEOGRADA ZA NAJMLAĐE20.05.2010
U SUBOTU SE ODRŽAVA VELIKI TURNIR ZA NAJMLAĐE IGRAČE ROĐENE 1999 I MLAĐE.
NAŠ KLUB UČESTVUJE SA DVE SELEKCIJE, SELEKCIJOM 1999 I SELEKCIJOM 2000.
TAKMIČENJE ZAPOČINJE SELEKCIJA 2000. UTAKMICOM PROTIV RADIVOJ KORAĆA. UTAKMICA SE IGRA U SUBOTU U 10H U BALONU SAVA (KOD STADIONA JNA, PREKO PUTA VILE JELENE).
SELEKCIJA 1999. IGRA U 15H PROTIV KOTEŽA .
UNAZAD VIŠE GODINA NAŠE SELEKCIJE SU SE UVEK PLASIRALE U SAMU ZAVRŠNICU A NAJČEŠĆE I OSVAJALE PRVO MESTO. POSLEDNJI PUT JE TO UČINILA SELEKCIJA 1998. PROŠLE 2009. GODINE. I OVE GODINE NAŠE SELEKCIJE SU MEĐU FAVORITIMA.


:: POBEDA SELEKCIJE 95/96, SINIŠA MATIĆ PRVOLIGAŠKI TRENER, LIGA ZEMUNA16.05.2010
SELEKCIJA 95/96 OSVOJILA JE TREĆE MESTO NA TURNIRU KUP DEMŠAR POBEDOM NAD SELEKCIJOM NOVOG SADA REZULTATOM 81 : 74. IGROM I OVOM POBEDOM POPRAVLJEN JE UTISAK OD PRETHODNOG DANA POSLE PORAZA OD VOJVODINE SRBIJAGAS.

DOSKORAŠNJI TROFEJNI TRENER NAŠEG KLUBA KOJI NAM JE DONEO PRVE MEDALJE I NAJVEĆE USPEHE U MLAĐIM KATEGORIJAMA, DOGOVORIO JE SA UPRAVOM PRVOLIGAŠA NOVI SAD DA PREUZME SENIORSKI TIM. NAKON USPEHA SA NAŠIM MLAĐIM SELEKCIJAMA I OSVAJANJA TITULE JUNIORSKOG PRVAKA DRŽAVE SA NOVIM SADOM, OVO JE SAMO LOGIČAN ISHOD. SIGURNI SMO DA ĆE SINIŠA BITI OSVEŽENJE NA SRPSKOJ PRVOLIGAŠKOJ SCENI ALI I DA ĆE SVOJIM VIZIONARSKIM RADOM DOPRINETI DA SE NAĐE MODEL PREVAZILAŽENJA PROBLEMA SRPSKE KOŠARKE,PRELASKA IGRAČA IZ MLAĐIH SELEKCIJA U SENIORSKE VODE. SIKIJU ŽELIMO DA OSTVARI NAJMANJE USPEHA KAO ŠTO JE U MLAĐIM KATEGORIJAMA, TRI TITULE PRVAKA DRŽAVE (DVE SA ZEMUNOM I JEDNU SA NOVIM SADOM).

ZAHUKTAVA SE LIGA ZEMUNA ZA MLAĐE KATEGORIJE. ODIGRANA SU DVA KOLA A U TOKU NEDELJE OBEZBEDIĆEMO AŽURNO I DETALJNO INFORMISANJE PUTEM NAŠEG SAJTA (RASPOREDI TAKMIČENJA I REZULTATI)


:: POBEDA JUNIORA, POBEDA I PORAZ SELEKCIJE 95/9615.05.2010
JUNIORI SU U UTAKMICI KVALIFIKACIJA ZA PLASMAN NA FINALNI TURNIR KVALITETNE LIGE BEOGRADA POBEDILI U GOSTIMA STARI DIF REZULTATOM 69 : 62. POSLE LOŠE IGRE TOKOM GOTOVO CELE UTAKMICE NAŠA SELEKCIJE JE USPELA U POSLEDNJIM MINUTIMA DA ODIGRA MALO KVALITETNIJE I OPRAVDA ULOGU FAVORITA U OVOJ UTAKMICI.

SELEKCIJA 95/96 NA TURNIRU KUP DEMŠAR U NOVOM SADU U PRVOJ UTAKMICI POBEDILA JE SPARTAK (SUBOTICA) SA 11 KOŠEVA RAZLIKE. MEĐUTIM U DRUGOJ UTAKMICI NAŠA SELEKCIJA JE UBEDLJIVO PORAŽENA OD VOJVODINE SRBIJAGAS SA 26 KOŠEVA RAZLIKE. IAKO SE RADI O SJAJNOJ SELEKCIJI VOJVODINE KOJA JE U STVARI SKUP NAJBOLJIH IGRAČA TRI KLUBA IZ NOVOG SADA, OVAKO VISOK PORAZ JE NEOČEKIVAN. NAŠA SELEKCIJA JE ODIGRALA IZUZETNO LOŠE A VREME ĆE POKAZATI DA LI JE TO STVAR SAMO LOŠEG DANA (MOŽDA JE NA TAKO VISOK PORAZ UTICAO I CELODNEVNI BORAVAK U NOVOM SADU) ILI STVAR REALNOG KVALITETA KOJI ĆE NAS NATERATI DA DODATNO OJAČAMO I OSVEŽIMO EKIPU NEKIM NOVIM IGRAČIMA. U NEDELJU NAŠA SELEKCIJA IGRA ZA TREĆE MESTO.Prezentacije ostalih klubovaPortal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.