Ekipe kluba
SENIORI
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
MLAĐI PIONIRI
PIONIRI
KK Zemun
KADETI
KK Zemun
JUNIORI
KK Zemun Borac
U19M
OMLADINCI
IGRAČI KLUBA
RUKOVODSTVO KLUBA
TRENERI
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: KADETI OSVOJILI NOVI BEOGRAD, U TOKU SU PRIPREME ZA FINALNE TURNIRE SRBIJE I POSLAT DOPIS OPŠTINI ZEMUN ZA POMOĆ, U SREDU SENIORI SA MEGOM06.04.2010
KADETSKA SELEKCIJA ZAUZELA JE PRVO MESTO NA VELIKOM TURNIRU U ORGANIZACIJI OPŠTINE NOVI BEOGRAD KOJI JE ODIGRAN U HALI SPORTOVA. DANAS U FINALU POBEĐENA JE SELEKCIJA PAETIZAN 95 REZULTATOM 77 : 63.

SUTRA SU NA PROGRAMU DVE FINALNE UTAKMICE.
MLAĐI PIONIRI IGRAJU SA DIV BASKETOM U 9H A PIONIRI SA PARTIZANOM U 10.45H. OBE UTAKMICE SE IGRAJU U HALI SPORTOVA NA NOVOM BEOGRADU SA VELIKIM IZGLEDIMA DA NAŠ KLUB BUDE TROSTRUKI POBEDNIK TURNIRA.

PIONIRSKA I KADETSKA SELEKCIJA SE UVELIKO PRIPREMAJU ZA FINALNE TURNIRE SRBIJE. U OKVIRU TOGA OBEZBEĐENI SU TERMINI U DVEMA NAJKVALITETNIJIM SALAMA U ZEMUNU, U HALI PINKI I U IZUZETNOJ SALI OŠ SAVA ŠUMANOVIĆ NA ALSTINI, KAKO BI SE NAŠE SELEKCIJE U POTPUNOSTI ADAPTIRALE NA USLOVE IGRANJA U ŽELEZNIKU TJ. ČAČKU.

ZA POTREBE BORAVKA KADETSKE SELEKCIJE U ČAČKU OBEZBEĐENO JE I IZVRŠENA REZERVACIJA ODLASKA U ČAČAK JEDAN DAN RANIJE PRE TURNIRA, BORAVAK U HOTELU LIVADE KAO I VEČERNJI ŠUTERSKI TRENING U HALI U KOJOJ SE IGRAJU UTAKMICE, DAN PRE POČETKA TURNIRA. NE ŽELIMO NIŠTA DA PREPUSTIMO SLUČAJU VEĆ DA NAŠA SELEKCIJA IMA MAKSIMALNE USLOVE KAKO BI POKUŠALA DA OSTVARI ŠTO BOLJI PLASMAN.

U SKLOPU OBEZBEĐENJA FINANSIJSKIH SREDSTAVA ZA UČEŠĆE NA DVA FINALNA TURNIRA SRBIJE (POTREBNO OKO 400.000 DINARA) UPUTILI SMO DOPIS PREDSEDNIKU OPŠTINE ZEMUN SA MOLBOM ZA FINANSIJSKOM POMOĆI ZA UČEŠĆE NA TURNIRU. OČEKUJEMO POZITIVAN ODGOVOR JER MI NA TIM TURNIRIMA REPREZENTUJEMO KAKO KLUB TAKO I NAŠU OPŠTINU. OVA DVA TAKMIČENJA ĆE U OVOJ GODINI BITI JEDNI OD NAJZNAČAJNIJIH NA KOJIMA UČESTVUJU ZEMUNSKI SPORTKI KLUBOVI.
NAREDNIH DANA UPUTIĆEMO DOPIS ZA POMOĆ PRIVREDNICIMA I PRIJATELJIMA KLUBA KAKO BISMO LAKŠE REALIZOVALI UČEŠĆE.

U SREDU SA POČETKOM U 15.30 SENIORSKI TIM IGRA UTAKMICU SA MEGA VIZUROM. UTAKMICA SE IGRA U HALI PINKI U ZEMUNU.J


:: I KADETI U FINALU NOVOBEOGRADSKOG TURNIRA05.04.2010
I naša kadetska ekipa obezbedila je plasman u finale Novobeogradskog turnira posle sve tri pobede u grupi.
Finalna utakmica kadeta igra se u utorak 06.04.2010 od 14.30 časova u Hali sportova na Novom Beogradu.
Finala mlađih pionira i pionira su na programu u sredu 07.04.2010 od 9.00 i 10.45 časova takodje u hali na Novom Beogradu.


:: NOVOBEOGRADSKI TURNIR31.03.2010
Ovogodišnji Novobeogradski turnir održava se u Hali Sportova na Novom Beogradu u periodu od 15.03 - 07.04.2010 . Naš klub učestvuje u sve tri kategorije , a naše dve ekipe pioniri i mladji pioniri već su se plasirali u finale dok kadetska ekipa tek počinje svoje takmičenje.

Rezultati M.Pioniri :
Zemun - Best 98 80-14
Zemun - All star 72-49
Zemun - Eurobasket 92-14
Finalna utakmica M.Pionira igra se u sredu 07.04.2010 u 9.00 časova u Hali sportova na Novom Beogradu, a protivnik je Div Basket .

Rezultati Pioniri :
Zemun - Flash 111-36
Zemun - All star 86-48
Zemun - Zvezdara M.I 72-52
Finalna utakmica Pionira igra se u sredu 07.04.2010 u 10.45 časova u Hali sportova na Novom Beogradu, a protivnik je Partizan.

Raspored utakmica Kadetske ekipe :
Sreda 31.03.2010 15.30 časova Zemun - Zvezdara M.I
Petak 02.04.2010 15.30 časova Zemun - OKK Beograd
Ponedeljak 05.04.2010 16.30 časova Zemun - As Basket
Finalna utakmica kadeta igra se 06.04.2010 od 14.00 časova , a utakmica za treće mesto je istog dana od 12.30 časova .


:: PIONIRI U BEOGRADU, KADETI U ČAČKU31.03.2010
NA SEDNICI UPRAVNOG ODBOR KSS ODREĐENI SU DOMAĆINI FINALNIH TURNIRA PRVENSTVA SRBIJE ZA PIONIRE I KADETE.

PIONIRI ĆE IGRATI U BEOGRADU, DOMAĆIN JE FMP.

KADETI ĆE IGRATI U ČAČKU, DOMAĆIN JE MLADOST (ČAČAK).


:: IZVUČENI RASPOREDI FINALNIH TURNIRA PRVENSTVA SRBIJE ZA PIONIRE I KADETE29.03.2010
DANAS JE U KUĆI KOŠARKE IZVRŠENO ŽREBANJE GRUPA FINALNIH TURNIRA PRVENSTVA SRBIJE ZA PIONIRE I KADETE.
BILO JE VELIKO ZADOVOLJSTVO I ČAST BITI DANAS U KUĆI KOŠARKE JER JE TO EGZAKTAN DOKAZ DA U RADU SA DECOM VREDIMO. PLASMAN NA DVA FINALNA TURNIRA JE FANTASTIČAN USPEH.

U KATEGORIJI PIONIRA NAŠA SELEKCIJA SE U PRVOM KRUGU TAKMIČENJA NALAZI U GRUPI SA EKIPAMA FLEŠ (BEOGRAD) I MLADOST (ČAČAK). TURNIR SE IGRA U PERIODU 14.-18.APRIL. NAŠA SELEKCIJA PRVOG DANA 14.APRILA IGRA U 12H SA EKIPOM MLADOST (ČAČAK) I ISTOG DANA U 20H SA EKIPOM FLEŠ (BEOGRAD). DVE PRVOPLASIRANE EKIPE IZ GRUPE NASTAVLJAJU TAKMIČENJE U ČETVRTFINALU.

U KATEGORIJI KADETA NAŠA SELEKCIJA SE U PRVOM KRUGU TAKMIČENJA NALAZI U GRUPI SA EKIPAMA MEGA VIZURA (BEOGRAD) I MLADOST (ČAČAK).TURNIR SE IGRA U PERIODU 21.-25.APRIL. NAŠA SELEKCIJA PRVOG DANA 14.APRILA IGRA U 12H SA EKIPOM MLADOST (ČAČAK) I ISTOG DANA U 20H SA EKIPOM MEGA VIZURA (BEOGRAD). DVE PRVOPLASIRANE EKIPE IZ GRUPE NASTAVLJAJU TAKMIČENJE U ČETVRTFINALU.

MESTA ODIGRAVANJA TURNIRA BIĆE OBJAVLJENA U NAREDNIH 2-3 DANA.

KAO ŠTO SE VIDI, PREDSTOJI NAM DVOMEČ SA VELIKIM SPORTSKIM PRIJATELJIMA I KLUBOM GOTOVO IDENTIČNE KONCEPCIJE RADA I KVALITETA, KK MLADOST IZ ČAČKA. BIĆE TO RAT NA TERENU ALI I VRHUNSKO DRUŽENJE VAN NJEGA. BIĆE TO VIŠESTRUKO UŽIVANJE !!!


:: UBEDLJIV PORAZ SENIORA28.03.2010
SENIORI SU DOŽIVELI UBEDLJIV PORAZ NA GOSTOVANJU OD PANDE REZULTATOM 87 : 67. VELIKA ŽELJA IGRAČA PANDE DA POBEDOM OSTANU U KONKURENCIJI ZA OPSTANAK I NJIHOVA ODLIČNA IGRA ALI I INDISPONIRANOST I LOŠA IGRA I PRISTUP VODEĆIH IGRAČA NAŠE EKIPE BILI SU RAZLOG VISOKOG PORAZA.
JEDNA UTAKMICA NE SME DA POKVARI ODLIČAN UČINAK I UTISAK SENIORA U CELOJ SEZONI.


:: PORAZ KADETA, POBEDE JUNIORA, PIONIRA I MLAĐIH PIONIRA27.03.2010
KADETI SU PORAŽENI NA GOSTOVANJU PROTIV PARTIZANA SA 11 KOŠEVA RAZLIKE I U KONAČNOM PLASMANU ZAUZELI ČETVRTO MESTO I PLASIRALI SE NA FINALNI TURNIR PRVENSTVA SRBIJE.
PIONIRI SU U PINKIJU POBEDILI CERAK REZULTATOM 69 : 58 I U KONAČNOM PLASMANU ZAUZELI ČETVRTO MESTO I PLASIRALI SE NA FINALNI TURNIR PRVENSTVA SRBIJE.

FANTASTIČAN REZULTAT NAŠEG KLUBA, U DVE KATEGORIJE PLASMAN NA FINALNI TURNIR PRVENSTVA SRBIJE ŠTO JE U BEOGRADU USPEO JOŠ SAMO FMP !!!
U PONEDELJAK SE ODREĐUJU MESTA ODIGRAVANJA FINALNIH TURNIRA KAO I RASPORED TAKMIČENJA. SREĆNO PIONIRIMA I KADETIMA ALI I KLUBU ĆE TREBATI MNOGO SREĆE U OBEZBEĐENJU FINANSIJSKIH SREDSTAVA ZA UČEŠĆE NA FINALNIM TURNIRIMA.

JUNIORI SU POBEDILI NA DOMAĆEM TERENU EKIPU FLEŠA REZULTATOM 64 55.
MLAĐI PIONIRI SU POBEDILI NA GOSTOVANJU EKIPU FLEŠA REZULTATOM 66 : 39


:: PROMOCIJA I OTVARANJE ŠKOLE KOŠARKE U NASELJU ALTINA UZ MEDIJSKU PODRŠKU SOS-KANALA27.03.2010
U PONEDELJAK SA POČETKOM U 10 ČASOVA U OŠ SAVA ŠUMANOVIĆ U NASELJU ALTINA BIĆE ODRŽANA PROMOCIJA I JAVNI ČAS ŠKOLE KOŠARKE. TO ĆE UJEDNO BITI I ZVANIČNI POČETAK RADA ŠKOLE KOŠARKE U NOVOM MLADOM NASELJU ZEMUNA.
PROMOCIJU I OTVARANJE ŠKOLE KOŠARKE PODRŽAĆE SVOJIM PRISUSTVOM I MEDIJSKIM PREDSTAVLJANJEM JEDINI SRPSKI SPORTSKI TV KANAL SOS KANAL I NAJBOLJI KOŠARKAŠKI NOVINAR VLADAN TEGELTIJA.
U JEDNOJ OD NAJLEPŠIH I NAJUSLOVNIJIH SALA U BEOGRADU, SVAKAKO NAJLEPŠOJ U ZEMUNU, PORED ŠKOLE KOŠARKE TRENIRAĆE I IZUZETNO PERSPEKTIVNA SELEKCIJA PIONIRA 95/96 KOJA JE TIME DOBILA USLOVE ZA VRHUNSKI RAD I NAPREDAK.
SA OVOM SALOM PRIBLIŽAVAMO SE KVALITETIMA USLOVA NAJBOLJEM U SRBIJI FMP-U A SA SIGURNOŠĆU MOŽEMO REĆI DA SA PINKIJEM I OVOM SALOM IMAMO KVALITETNIJE USLOVE ZA RAD OD SVIH DRUGIH BEOGRADSKIH KLUBOVA.
PLAN KLUBA JE DA U SVAKOM NASELJU U ZEMUNU OTVORIMO ŠKOLU KOŠARKE. SADA, OSIM CENTRALNOG DELA ZEMUNA, TO SMO USPELI U UGRINOVCIMA (OKO 40 DEČAKA), NASELJU NOVA GALENIKA (OKO 30 DEČAKA) I SADA U NASELJU ALTINA. PLAN NAM JE DA TO ISTO POKUŠAMO I NADAMO SE DA ĆEMO SHODNO USPESIMA I KVALITETU RADA IMATI PRIORITE, DA OTVORIMO I U NASELJU ZEMUN POLJE (PODIGNUTA NOVA SALA I KONKURISALI SMO ZA TERMINE) KAO I U NASELJU BATAJNICA. TIME BISMO CELOKUPNOM PROSTORU ZEMUNA PONUDILI VRHUNSKI USLOVE I VRHUNSKI KVALITET RADA.


:: PRVI PORAZ JUNIORA22.03.2010
JUNIORSKA SELEKCIJA JE DOŽIVELA PRVI PORAZ NA GOSTOVANJU PROTIV ZVEZDARE CRONY 58 : 52.


:: POBEDE SVIH PRVIH SELEKCIJA, NAŠA ŠKOLA KOŠARKE U NASELJU ALTINA21.03.2010
SELEKCIJA MLAĐIH PIONIRA UBEDLJIVO JE POBEDILA SELEKCIJU ŠKK ZVEZDARA 70 : 38.
TREBA ISTAĆI VREDNU I UBEDLJIVU POBEDU DRUGE SELEKCIJE MLAĐIH PIONIRA PROTIV PRVE SELEKCIJE MLADOSTI NA GOSTUJUĆEM TERENU.
PIONIRI SU POSLE ODLIČNE IGRE POBEDILI NA GOSTOVANJU NEUGODNU SELEKCIJU ALL STAR UBEDLJIVIM REZULTATOM 85 : 56 I SADA I TEORETSKI OBEZBEDILI PLASMAN NA FINALNI TURNIR PRVENSTVA SRBIJE.
KADETI SU U HALI PINKI UBEDLJIVO POBEDILI VIZURU REZULTATOM 99 : 78, U UTAKMICI U KOJOJ SU SE NAIGRALI SVI IGRAČI UKLJUČUJUĆI I NAJMLAĐEG IGRAČA UTAKMICE PIONIRA VIDOVIĆ UROŠA (ROĐEN 1996.).

OSTVARENA JE I JOŠE JEDNA POBEDA VAN TERENA. U KONKURENCIJI ZNAČAJNOG BROJA KLUBOVA NAŠEM KLUBU JE POVERENO DA U NOVOJ ŠKOLI U ZEMUNSKOM NASELJU ALTINA ORGANIZUJE ŠKOLU KOŠARKE. ODLUKA JE DONETA NA ŠKOLSKOM ODBORU OŠ SAVA ŠUMANOVIĆ ODRŽANOM U SREDU 17. MARTA I OVIM PUTEM JAVNO HVALA ŠKOLSKOM ODBORU I DIREKTORKI ŠKOLE NA POVERENJU. DOGOVOR JE DA SE SARADNJA ZAKLJUČI DO KRAJA ŠKOLSKE GODINE A DA SE PRED NOVU ŠKOLSKU GODINU DOGOVARA NASTAVAK SARADNJE. U PRELEPOJ ŠKOLOSKOJ SALI TRENIRAĆE I PIONIRSKA SELEKCIJA KLUBA KOJA ĆE TIME DOBITI VRHUNSKE USLOVE U VRHUNSKOJ SALI ZA DALJI NAPREDAK.
PREDSTOJI NAM JAKO TEŽAK POSAO ANIMACIJE DECE ŠKOLE ALI I ČITAVOG NASELJA I OKRUŽENJA KAKO BI ŠTO VIŠE DEČAKA BILO UKLJUČENO U RAD NAŠEG KLUBA. SIGURNO ĆE BITI POTREBNO 2-3 GODINE MUKOTRPNOG RADA I ZNAČAJNIH FINANSIJSKIH ULAGANJA KAKO BISMO DECU OVOG NASELJA ZARAZILI KOŠARKOM. NE POSTOJI ŠKOLA I NASELJE U KOME TO NISMO USPELI.
U TOKU NAREDNE NEDELJE U ŠKOLI ĆE BITI ODRŽANI JAVNI PROMOTIVNI ČASOVI I PODELA REKLAMNOG MATERIJALA KAKO BI SE ŠTO PRE OFORMILA BAZNA GRUPA ZA POČETAK RADA.
OVIM PUTEM I POZIV SVIM DEČACIMA NASELJA ALTINA UZRASTA 7-12 GODINA DA SE INFORMIŠU O TERMINIMA TRENINGA I POČETKU RADA.Prezentacije ostalih klubovaPortal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.