Ekipe kluba
SENIORI
KK Zemun
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
MLAĐI PIONIRI
KK Zemun
KK Zemun 2
KK Zemun 3
KK Zemun 4
PIONIRI
KK Zemun
KK Zemun 2
KK Zemun 3
KK Zemun 4
KADETI
KK Zemun
KK Zemun 2
KK Zemun 3
U19M
JUNIORI
KK Zemun
KK Zemun 2
OMLADINCI
IGRAČI KLUBA
RUKOVODSTVO KLUBA
TRENERI
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: JOKIĆEV KLUPSKI MVP-INDEKS REKORD16.03.2010
ČLAN SENIORSKE SELEKCIJE JOKIĆ PETAR (1991. GODIŠTE) NA UTAKMICI U LAZAREVCU PROTIV KOLUBARE OSTVARIO JE KLUPSKI REKORD U MVP INDEKSU. POSLE EVIDENTIRANJA NJEGOVOG UČINKA PRERAČUNATI KOEFICIJENT IZNOSI FANTASTIČNIH 58 INDEKSNIH POENA. SVAKA ČAST JOKIĆU !!!


:: POBEDA JUNIORA14.03.2010
JUNIORI SU OSTVARILI OČEKIVANU I VISOKU POBEDU NAD SELEKCIJOM BEST 98 REZULTATOM 97 : 42 I TIME OSTALI I DALJE JEDINA NEPORAŽENA JUNIORSKA EKIPA U OKVIRU TAKMIČENJA KVALITETNE JUNIORSKE LIGE BEOGRADA.

U SREDU SE IGRA VELIKI DERBI KADETSKE LIGE IZMEĐU ZEMUNA I PARTIZANA. UTAKMICA SE IGRA U HALI PINKI SA POČETKOM U 21.30H.


:: OČEKIVANI PORAZI SENIORA I KADETA I POBEDE PIONIRA I MLAĐIH PIONIRA13.03.2010
SENIORI SU OČEKIVANO IZGUBILI OD SNAŽNE KOLUBARE U LAZAREVCU REZULTATOM 96 :83. IAKO ZNATNO OSLABLJENI NA CENTARSKIM POZICIJAMA, GDE JE JEDINI OD ISKUSNIJIH IGRAO BRANKO KAVURIN, PRUŽILI SMO ODLIČNU IGRU I OTPOR JAKOJ KOLUBARI. NA 3 MINUTA PRE KRAJA UTAKMICE BILO JE SAMO 2 KOŠA RAZLIKE ZA KOLUBARU. BRILJANTNU IGRU PRIKAZAO JE JOKIĆ PETAR SA 36 KOŠEVA, 10 SKOKOVA I INDEKSOM OKO 50 I POSLE SJAJNIH IGARA OVE SEZONE SIGURNO ĆE BITI NA METI MNOGIH PRVOLIGAŠKIH KLUBOVA.

KADETI SU IZGUBILI NA GOSTOVANJU OD VELIKOG FAVORITA U SRBIJI EKIPE FMP REZULTATOM 84 : 62. SAM REZULTAT MOŽE DA ZAVARA JER JE NAŠA SELEKCIJE DUGO PRUŽALA IZUZETAN OTPOR I POKAZALA U ODREĐENIM FAZAMA IGRE DA MOŽE RAVNOPRAVNO DA SE SUPROSTAVI FMP-U, ŠTO JE DOBAR SIGNAL PRED FINALNI TURNIR SRBIJE.

MLAĐI PIONIRI SU POBEDILI NA GOSTOVANJU SLABU EKIPU BEOKOŠA REZULTATOM 76 : 15.

VEOMA LEPU POBEDU OSTVARILA JE DRUGA SELEKCIJA MLAĐIH PIONIRA KOJA JE U DERBIJU NA DOMAĆEM TERENU POBEDILA DO TADA NEPORAŽENU PRVU SELEKCIJU CRVENE ZVEZDE REZULTATOM 44 : 42. POJEDINI IGRAČI IZ DRUGE SELEKCIJE POKAZALI SU POTENCIJAL I NEĆE BITI IZNENAĐENJE DA NEKO OD NJIH ISKOČI I U PRVI PLAN. SVE ČESTITKE MLADOM TRENERU MILOŠU PANIĆU KOME JE OVO PRVA SAMOSTALNA TAKMIČARSKA SEZONA. LUKAVOM TAKTIČKOM POSTAVKOM NIŽE PETORKE NA 4 MINUTA DO KRAJA PRI VOĐSTVU CRVENE ZVEZDE OD 6 KOŠEVA PREDNOSTI USPEO JE DA SVOJ TIM ODVEDE DO POBEDE.

PIONIRI SU OSTVARILI OČEKIVANU POBEDU NA GOSTOVANJU PROTIV SELEKCIJE PARTIZANA REZULTATOM 67 : 61.

VREDNO JE ISTAĆI I USPEHE DRUGE SELEKCIJE JUNIORA KOJA JE JEDINA SELEKCIJA BEZ PORAZA. IAKO U SASTAVU SA IGRAČIMA 1-2 GODINE MLAĐIM I U GRUPI SA VIŠE PRVIH SELEKCIJA KLUBOVA ONI NE ZNAJU ZA PORAZ A U OVOM KOLU NA GOSTOVANJU JE POBEĐENA DRUGA SELEKCIJA BASK-A UBEDLJIVIM REZULTATOM 73 : 47.

SVE POHVALE SVIM MLADIM TENERIMA-POMOĆNICIMA KOJI SU U DOSADAŠNJEM DELU SEZONE SA DRUGIM I TREĆIM SELEKCIJAMA OSTVARILI SJAJNE REZULTATE A VEĆINI NAŠIH MLADIH TRENERA JE OVO PRVA TAKMIČARSKA SEZONA.


:: POBEDA JUNIORA10.03.2010
JUNIORI SU U JEDNOM OD DERBIJA U HALI PINKI POBEDILI TORLAK REZULTATOM 60 : 57 I OSTALI I DALJE JEDINA NEPORAŽENA EKIPA U GRUPI. OSIM REZULTATA I DONEKLE UČINKA I ANGAŽOVANJA GARDOVIĆA, SVE OSTALO JE BILO U SLABIJEM IZDANJU OD OČEKIVANOG. ALI POBEDI SE U ZUBE NE GLEDA.


:: VIKEND POBEDA08.03.2010
OVOG VIKENDA SVE PRVE SELEKCIJE OSTVARILE SU POBEDE, SVEUKUPNO SAMO DVE SELEKCIJE SU PORAŽENE.

SENIORI SU, U ZNATNO OSLABLJENOM SASTAVU, BEZ TRI CENTRA, USPELI DA POBEDE UVEK NEUGODNU GROCKU REZULTATOM 78 : 68. IZUZETNU IGRU PONOVO JE PRIKAZAO PETAR JOKIĆ ZBOG ČIJIH ATRAKTIVNIH POTEZA, KOJI SE RETKO VIĐAJU NA KOŠARKAŠKOJ SCENI SRBIJE, VREDI GLEDATI UTAKMICE NAŠE SENIORSKE EKIPE.

KADETI SU, POSLE IZUZETNO KVALITETNE IGRE, POBEDILI UVEK VELIKOG RIVALA CRVENU ZVEZDU UBEDLJIVIM REZULTATOM 82 : 53. IZUZETNO KVALITETNA IGRA PLEJA FILIPA TOMIĆA, SVE BOLJA IGRA IVANA BOGDANOVIĆA A POSEBNO KVALITETNA IGRA I PRISTUP SJAJNOG MOMKA VUKAŠINA ERAKOVIĆA. SVAKA POBEDA PROTIV NAŠIH NAJBOLJIH KLUBOVA CRVENE ZVEZDE I PARTIZANA UVEK IMA POSEBNU DRAŽ, JER VELIKE KLUBOVE POŠTUJEMO I U UTAKMICAMA SA NJIMA IMAMO POSEBAN MOTIV.

PIONIRI SU OSTVARILI OČEKIVANO UBEDLJIVU I LAGANU POBEDU PROTIV RASA REZULTATOM 80 : 40.

MLAĐI PIONIRI SU U DERBIJU GRUPE POBEDILI ODLIČNU EKIPU KOLUBARE REZULTATOM 48 : 38. OVOM POBEDOM, ZBOG BOLJEG MEĐUSOBNOG KOŠ KOLIČNIKA, NAŠA SELEKCIJA JE PREUZELA PRVO MESTO U GRUPI I ZA OČEKIVATI JE DA SA TE POZICIJE STARTUJE U DALJEM RAZIGRAVANJU.


:: DVA PORAZA PIONIRA, POBEDA KADETA05.03.2010
U DVA DERBIJA PIONIRI SU DOŽIVELI DVA PORAZA.
NA GOSTUJUĆEM TERENU ZVEZDARA CRONY JE BILA BOLJA REZULTATOM 79 : 65 I POKAZALA DA JE JEDAN OD FAVORITA I ZA MEDALJU NA PRVENSTVU SRBIJE. RADUJE ODLIČNA IGRA I POTENCIJAL KOJI POKAZUJU JEKOVIĆ I RANKOVIĆ A POSEBNO BALŠA DRAGOVIĆ KOJI NAJAVLJUJE POTANCIJAL NOVOG VELIKOG KOŠARKAŠKOG BISERA NAŠEG KLUBA I SRPSKE KOŠARKE.
U DRUGOJ UTAKMICI PROTIV SELEKCIJE FLESH NAŠA SELEKCIJA JE PORAŽENA NA DOMAĆEM TERENU REZULTATOM 58 : 59. IAKO SE RADI O ODLIČNOJ SELEKCIJI FLESH, SAMO 2 PORAZA DO SADA, NAŠA SELEKCIJA JE ODIGRALČA ISPOD OČEKIVANOG NIVOA.

KADETI SU OSTVARILI SIGURNU POBEDU NA GOSTUJUĆEM TERENU PROTIV UVEK NEUGODNOG BEOVUKA 68 : 59. ČITAVU UTAKMICI NAŠA SELEKCIJA JE IGRALA SIGURNO I VODIL 10-15 KOŠEVA RAZLIKE.

U NEDELJU KADETSKA SELEKCIJA IGRA U 20.30H U HALI PINKI PROTIV CRVENE ZVEZDE I POBEDOM BISMO I TEORETSKI OBEZBEDILI PLASMAN NA FINALNI TURNIR SRBIJE.

U NEDELJU I MLAĐI PIONIRI IGRAJU U DESANKI MAKSIMOVIĆ PROTIV KOLUBARE IZ LAZAREVCA U UTAKMICI ZA PRVO MESTO U GRUPI.


:: OČEKIVAN PORAZ SENIORA I NEOČEKIVAN PORAZ KADETA27.02.2010
SENIORI SU IZGUBILI NA GOSTOVANJU PROTIV EKIPE VIVA BASKET REZULTATOM 93 : 83. IAKO JE PORAZ OČEKIVAN, JER JE VIVA BASKET PO REZULTATIMA JEDNA OD NAJBOLJIH EKIPA LIGE, SAMA UTAKMICA TO NIJE NAGOVEŠTAVALA. NAŠA EKIPA JE IGRALA IZVANREDNO 27-28 MINUTA, U TRI NAVRATA VODILA 15-20 KOŠEVA RAZLIKE I ONDA NEOBJAŠNJIVO PRESTALA DA IGRA I POSLEDNJIH 12 MINUTA IZGUBILA SA GOTOVO 30 RAZLIKE.

KADETI SU NA DOMAĆEM TERENU U HALI PINKI DOŽIVELI NEOČEKIVAN PORAZ OD JEDNOG OD GLAVNIH KONKIURENATA SELEKCIJE MEGA VIZURE. IAKO JE NAŠA SELEKCIJA PO SVIM PARAMETRIMA KVALITETNIJA I PERSPEKTIVNIJA NA OVOJ UTAKMICI GOTOVO DA NIJE BILA NI BLIZU POBEDE. DVA DOMINANTNA IGRAČA GOSTUJUĆE SELEKCIJE BILA SU DOVOLJNA ZA POBEDU. RAZLOG PORAZA TREBA TRAŽITI PRE SVEGA U PRISTUPU I ULASKU U SAMU UTAKMICU KOJI JE BIO PO SISTEMU LAKO ĆEMO, MI SMO FAVORITI A TO SE NAJČEŠĆE NEGATIVNO VRATI. DOKAZ TOM PRISTUPU JE GOTOVO 20 PROMAŠENIH SLOBODNIH BACANJA KOJI GOVORI O NEOBAVEZNOM ODNOSU U IGRI. LOŠ POČETAK ODREDIO JE I ČITAV TOK UTAKMICE.
NIJEDAN PORAZ NIJE DOBAR ALI BI OVAJ TREBAO DA BUDE PORAZ OTREŽNJENJA. U PITANU JE LIGA TAKMIČENJE GDE JE ZA OČEKIVATI PORAZE I POBEDE. BITNO JE DOĆI DO CILJA, TO JE PLASMAN NA FINALNI TURNIR, A NAŠA SELEKCIJA JE NA KORAK DA TO OBEZBEDI.


:: LEPA I VREDNA POBEDA JUNIORA25.02.2010
JUNIORSKA SELEKCIJA OSTVARILA JE VREDNU POBEDU PROTIV DIREKTNOG KONKURENTA ZA NAJVIŠI PLASMAN U GRUPI KVALITETNE LIGE BEOGRADA. NA GOSTUJUĆEM TERENU POBEĐENA JE ODGOVARAJUĆA SELEKCIJA PRVOLIGAŠA MEGA VIZURA REZULTATOM 110 : 97. IAKO OSLABLJENI NEIGRANJEM GOTOVO KOMPLETNE CENTARSKE LINIJE, IZUZETNO RASPOLOŽENA SPOLJNA BEKOVSKA LINIJA JE NAPRAVILA DOVOLJNU PREVAGU ZA ZNAČAJNU POBEDU. POSEBNO ISTIČEMO ODLIČNU I RUTINSKU IGRU BEKOVA DASPIĆA I LJUBOJEVIĆA.
POSEBNO ISTIČEMO GOTOVO NESVAKIDAŠNJI PODATAK: NAJMLAĐI IGRAČ NAŠE SELEKCIJE KADET FILIP TOMIĆ UŠAO JE U IGRU POSLEDNJI PUT U POSLEDNJE 4 SEKUNDE UTAKMICE I U TOM PERIODU REALIZOVAO 4 SLOBODNA BACANJA I POGODIO TROJKU U POSLEDNJOJ SEKUNDI, UKUPNO 7 POENA. TO GOVORI DA SE I U OVAKO KRATKOM VREMENU MOŽE NAPRAVITI UČINAK, NIJE UVEK POTREBNO 20-30 MINUTA I DA SVAKU ŠANSU TREBA ISKORISTITI ALI ISTO TAKO GOVORI I O KARAKTERU IGRAČA FILIPA. NE ČUDI NJEGOVA RUTINSKA I SJAJNA IGRA I VOĐENJE KADETSKE SELEKCIJE KOJA BELEŽI ODLIČNE REZULTATE.


:: POBEDE MLAĐIH PIONIRA I JUNIORA, OD 10 UTAKMICA OVOG VIKENDA SAMO 1 PORAZ21.02.2010
MLAĐI PIONIRI POBEDILI SU NA GOSTOVANJU SELEKCIJU BEST 98 UBEDLJIVO REZULTATOM 64 : 23.

JUNIORI SU POBEDILI SELEKCIJU BORČE REZULTATOM 77 : 42.

OSIM SELEKCIJE KADETA 3, SVE DRUGE I TREĆE SELEKCIJE OSTVARILE SU POBEDE NAJČEŠĆE PROTIV PRVIH SELEKCIJA DRUGIH KLUBOVA. I DALJE RADUJU REZULTATI ALI I POTENCIJAL SELEKCIJE 1999-2000 KOJA SE TAKMIČI PROTIV PRVIH SELEKCIJA DRUGIH KLUBOVA KOJE SU 1-2 GODINA STARIJI.
DRUGA SELEKCIJA KADETA (NAŠA SELEKCIJA 1995-1996 KOJA SE TAKMIČI U KATEGORIJI 1994) OSTVARILA JE NOVU REKORDNU POBEDU NA GOSTOVANJU PROTIV VIZURE ŠARK 2 REZULTATOM 132 : 17, UZ SAV TRUD TRENERA DA RAZLIKA NE BUDE TOLIKO UBEDLJIVA, JER TO NIJE CILJ U OVAKVIM UTAKMICAMA. MANJE NIJE MOGLO.


:: POBEDA KADETA, VREDNA POBEDA DRUGE SELEKCIJE JUNIORA, REKORDNA PORUDŽBINA KLUPSKE OPREME20.02.2010
KADETSKA SELEKCIJA OSTVARILA JE OČEKIVANU I UBEDLJIVU POBEDU NA GOSTUJUĆEM TERENU PROTIV KASTE REZULTATOM 89 : 46. KADETI IGRAJU SVE BOLJE I BOLJE I SA SVE VEĆIM FONDOM IGRAČA.

U OVOM KOLU VREDNU POBEDU OSTVARILA JE DRUGA SELEKCIJA JUNIORA NA GOSTUJUĆEM TERENU PROTIV DO SADA NEPORAŽENE SELEKCIJE MONDO BASKET REZULTATOM 61 : 55 I IZBILA NA PRVO MESTO U GRUPI REGIONALNE LIGE.

U PRETHODNIH 10 DANA ORGANIZOVANA JE NABAVKA OPREME KLUPSKOG DIZAJNA. U PONUDI SU: KOMPLET DRES I ŠORC MODEL SENIORSKI TIM, TRENERKA ACETAT MODEL SENIORSKI TIM I DRES SA 2 LICA. OSTVARENA JE REKORDNA NARUDŽA IKADA DO SADA OD PREKO 150 RAZLIČITIH ARTIKALA ŠTO DOVOLJNO GOVORI O POPULARNOSTI KLUPSKE OPREME ALI I O PRIVRŽENOSTI KLUPSKIM OBELEŽJIMA I KLUBU.Prezentacije ostalih klubovaPortal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.