Ekipe kluba
SENIORI
KK Zemun Borac
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
MLAĐI PIONIRI
KK Zemun
KK Zemun 2
KK Zemun 3
KK Zemun 4
KK Zemun 5
PIONIRI
KK Zemun
KK Zemun 2
KK Zemun 3
KK Zemun 4
KK Zemun 5
KADETI
KK Zemun
KK Zemun 2
JUNIORI
KK Zemun 2
KK Zemun Borac
U19M
OMLADINCI
IGRAČI KLUBA
RUKOVODSTVO KLUBA
TRENERI
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: PRIJEM KADETA I PIONIRA U OPŠTINI ZEMUN16.05.2011
U KABINETU PREDSEDNIKA OPŠTINE ZEMUN BRANISLAVA PROSTRANA ODRŽAN JE SVEČANI PRIJEM U ČAST KK ZEMUN, KADETSKE I PIONIRSKE SELEKCIJE I OSVAJANJA SREBRNIH MEDALJA NA PRVENSTVIMA SRBIJE ZA KADETE I PIONIRE.
SAM PRIJEM BIO JE IZUZETNO SRDAČAN, NA NEOČEKIVANO VISOKOM NIVOU I UZ PRISUSTVO NAJVIŠIH RUKOVODILACA OPŠTINE. OVO JE PRVI PUT U ISTORIJI KLUBA DA JE ODRŽAN JEDAN OVAKAV SKUP A UPRILIČEN OD STRANE OPŠTINE I NADAMO SE DA SE OVIM SKUPOM OTVARA JEDNA MNOGO LEPŠA STRANICA ODNOSA OPŠTINE PREMA NAŠEM KLUBU.
UZ SLATKO POSLUŽENJE I SOKOVE I UZ NEFORMALNI I IZUZETNO PRIJATAN RAZGOVOR ČELNICI OPŠTINE SU ISKAZALI VELIKO POŠTOVANJE PREMA OSTVARENIM REZULTATIMA, NE SAMO OVE GODINE, NEGO I UNAZAD VIŠE GODINA, ISKRENO ISTIČUĆI DA SA TIME NISU BILI UPOZNATI.

OVOM PRILIKOM PREDSEDNIK OPŠTINE URUČIO JE KLUBU REŠENJE O DODELI FINANSIJSKE POMOĆI NAMENJENE POKRIVANJU DELA TROŠKOVA UČEŠĆA NA PRETHODNIM TURNIRIMA. POMOĆ SKROMNA, U SKLADU SA TRENUTNIM MOGUĆNOSTIMA ALI IZUZETNO ZNAČAJNA NE TOLIKO ZBOG IZNOSA KOLIKO ZBOG SAMOG GESTA.

U ZNAK PAŽNJE I SEĆANJA NA, NADAMO SE, SAMO PRVI OVAKAV SUSRET IGRAČI SU PREDSEDNIKU OPŠTINE PREDALI PO JEDAN PRIMERAK SREBRNIH MEDALJA SA KADETSKOG I PIONIRSKOG TURNIRA.

IZVEŠTAJ SA PRIJEMA I VIDEO-KLIPOVI MOGU SE VIDETI NA SAJTU OPŠTINE WWW.ZEMUN.RS:: KADETI I PIONIRI U OPŠTINI ZEMUN15.05.2011
U PONEDELJAK 16.MAJA U 10.30H U SKUPŠTINI OPŠTINE ZEMUN PREDSEDNIK OPŠTINE BRANISLAV PROSTRAN I RUKOVODSTVO OPŠTINE ORGANIZUJE PRIJEM U ČAST NAŠEG KLUBA A POVODOM VELIKOG USPEHA NAŠEG KLUBA, OSVAJANJA DVE SREBRNE MEDALJE NA DRŽAVNOM PRVENSTVU.
NE PRIJEMU ĆE BITI PRISUTNI SVI ČLANOVI KADETSKE I PIONIRSKE SELEKCIJE, STRUČNI ŠTABOVI EKIPA I RUKOVODSTVO KLUBA.
OVA VRSTA PRIJEMA BIĆE UPRILIČENA NA OVAKAV NAČIN POSLE DUŽEG NIZA GODINA. PRILIKE ZA OVAKAV PRIJEM UNAZAD 10 GODINA BILO JE VIŠE PUTA (RAZLOG SU 12 MEDALJA NA PRVENSTVIMA SRBIJE) ALI SE NADAMO DA ĆE TO POSTATI TRADICIJA A DA ĆE SVAKE GODINE BITI ORGANIZOVAN I U ČAST NAŠEG KLUBA TJ. DA ĆEMO I DALJE SVAKE GODINE OSVAJATI BAR PO JEDNU MEDALJU.
BIĆE OVO PRILIKA DA RUKOVODSTVU OPŠTINE POKAŽEMO KAKVIM SPORTSKIM BLAGOM RASPOLAŽE PROSTOR ZEMUNA.
IZVEŠTAJ I FOTOGRAFIJE SA PRIJEMA BIĆE OBJAVLJENE NAREDNIH DANA.


:: NAJAVA KOLA, BIVŠI IGRAČI NA TRENINZIMA U SVOM MATIČNOM KLUBU13.05.2011
MLAĐI PIONIRI GOSTUJU EKIPI FLEŠ, U NEDELJU 15.MAJA SA POČETKOM U 15.45 U ŠKOLI 12.GIMNAZIJA.

JUNIORI U UTAKMICI ZA ODBRANU DRUGOG MESTA GOSTUJU DIREKTNOM KONKURENTU ŽITKO BASKETU. UTAKMICA SE IGRA U SUBOTU 14.MAJA SA POČETKOM U 12.30 U SC KOVILOVO.

NEKOLIKO BIVŠIH IGRAČA PRIKLJUČILO SE TRENINZIMA NAŠEG KLUBA. U ŽELJI DA SE PRIPREME I ŠTO BOLJE DOČEKAJU TRAŽENJE BUDUĆEG PROFESIONALNOG ANGAŽMANA SA NAMA TRENIRAJU STEFAN NIKOLIĆ (1987., PROŠLE SEZONE ODLIČNO ODIGRAO U RUMUNIJI I SPREMA SE ZA OZBILJNIJI ANGAŽMAN), FILIP ŠEPA (1990., PROŠLE SEZONE U NOVOM SADU DOSTA OMETEN POVREDAMA I BOLEŠĆU, ŽELJAN DA SE NAREDNE SEZONE PREDSTAVI NA PRVOLIGAŠKOJ SCENI U PRAVOM IZDANJU) I MLADEN ĐURIĆ (1987., PROŠLE SEZONE ODLIČNA IGRA U B-LIGAŠU INĐIJI, NA PREKRETNICI SVOJE KARIJERE). SAMA POJAVA OVIH IGRAČA DODATNO MOTIVIŠE NA JAČI RAD NAŠE MLADE IGRAČE ŽELJNE NADMETANJA SA ISKUSNIJIMA.
U NAREDNOM PERIODU OČEKUJE SE PRIKLJUČENJE JOŠ NEKIH BIVŠIH IGRAČA NAŠEG KLUBA.
ZEMUN ĆE UVEK BITI I NJIHOV KLUB.


:: SJAJNI JUNIORI12.05.2011
U DERBIJU LIGAŠKOG DELA TAKMIČENJA NAŠA JUNIORSKA SELEKCIJA UBEDLJIVO JE POBEDILA DO SADA NEPORAŽENI OKK BEOGRAD REZULTATOM 103 : 79.
JUNIORI SU ODIGRALI DALEKO NAJBOLJU UTAKMICU SEZONE. SVE LEPO ŠTO SE MOŽE VIDETI U NAPADAČKOJ KOŠARCI VIDELO SE OD NAŠE EKIPE U OVOJ UTAKMICI. IZVANREDAN PRISTUP, FANTASTIČNA BORBENOST I BACANJE PO TERENU ČAK I NA 30 RAZLIKE, IZUZETAN ASORTIMAN I RAZNOVRSNOST U NAPADU KRASILI SU OVU UTAKMICU.IZUZETNO JE BITNO I TO JE VEROVATNO PREVAGA U POSLEDNJIH NEKOLIKO UTAKMICA, IMAMO ODLIČAN AMBIJENT U EKIPI.
NAŠA SELEKCIJA JE ODMAH NA STARTU UTAKMICE UBEDLJIVO POVELA DA BI VEĆ NA POLUVREMENU VODILA SA 30 KOŠEVA PREDNOSTI UZ FANTASTIČNO DATIH ČAK 60 KOŠEVA. NA KRAJU KONAČNIH 24 KOŠEVA PREDNOSTI PROTIV PONAVLJAMO DO SADA NE PORAŽENOG OKK BEOGRADA DOVOLJNO GOVORI O KVALITETU IGRE NAŠE SELEKCIJE. I OPET PONAVLJAMO, ZNATNO SMO BILI MLAĐI, IZUZETNO VELIKA MINUTAŽA ALI I IZVANREDAN UČINAK I KADETA.

U SUBOTU SA POČETKOM U 12.30H U KOVILOVU OČEKUJE NAS UTAKMICA SA ŽITKO BASKETOM KOJA ODLUČUJE KO ĆE OSVOJITI DRUGO MESTO U GUPI I EVENTUALNO NEŠTO LAKŠEG PROTIVNIKA U BARAŽU ZA FINALNI TURNIR.


:: JUNIORI U DERBIJU SA OKK BEOGRADOM11.05.2011
U SREDU 11.MAJA SA POČETKOM U 21.45 U HALI PINKI JUNIORI DOČEKUJU NEPORAŽENI OKK BEOGRAD. BIĆE OVO PRAVA PRILIKA DA DOSTA IZMENJENI SASTAV NAŠE JUNIORSKE SELEKCIJE U ODNOSU NA POČETAK SEZONE, POKAŽE DA LI JE KADAR ZA NAJVIŠI PLASMAN U BEOGRADU. MORA SE ISTAĆI DA JE NAŠA TRENUTNA JUNIORSKA SELEKCIJA ZNATNO MLAĐA OD JUNIORA OKK BEOGRADA (POLA EKIPE I ZA 2-3 GODINE MLAĐA).


:: UBEDLJIVI JUNIORI I MLAĐI PIONIRI08.05.2011
JUNIORI SU OSTVARILI UBEDLJIVU POBEDU POSLE ODLIČNE IGRE, SAVLADAN JE BEOSTAR REZULTATOM 89 : 69. U JEDNOM TRENUTKU PREDNOST JE IZNOSILA I ČITAVIH 30 POENA.
PORED STANDARDNO ODLIČNOG TADIĆA I ERAKOVIĆA, POSLEDNJIH UTAKMICA ODLIČNIH KADETA PUŠICE, TOMIĆA I ZAGORCA MORA SE ISTAĆI IZVANREDNA IGRA, VEROVATNO DO SADA NAJBOLJA OD KADA JE U NAŠEM KLUBU BEKA LALIĆA KOJI JE ZA 20 MINUTA POSTIGAO 14 POENA I IMAO INDEKS USPEŠNOSTI 26.

MLAĐI PIONIR POBEDILI SU PRVOG PRATIOCA ŠK ZVEZDARU REZULTATOM 60 : 44 I PORED ODSUSTVA PRVOG PLEJA ĐORĐŠA OBRADOVIĆA. POBEDA NI JEDNOG TRENUTKA NIJE DOLAZILA U PITANJE.


:: VREDNA POBEDA JUNIONA, NAJAVA KOLA08.05.2011
JUNIORI SU NA VRUĆEM GOSTUJUĆEM TERENU UBEDLJIVO POBEDILI KOLEDŽ 90 : 72. U UTAKMICI POD NAJAVLJENIM MOGUĆIM VEĆIM NABOJEM (ZBOG TUČE U HALI PINKI U PRVOJ UTAKMICI) NAŠA SELEKCIJA JE ODMAH OD STARTA POVELA, RAZLIKA JE IZ MINUTA U MINUT BILA SVE VEĆA I VEĆA DO MAKSIMALNIH 26, NA KRAJU UBEDLJIVIH 18.
PORED STANDARDNO ODLIČNOG TADIĆA (16 POENA, INDEKS 29) I DAMJANOVIĆA (13 POENA) SJAJAN UČINAK IMAO JE KADETSKI TRIO ZAGORAC, PUŠICA, TOMIĆ.
NEVEROVATNA RAFALNA PALJBA TROJKI RADETA ZAGORCA (ZA 26 MINUTA OD 10 POKUŠAJA 8 POGOĐENIH TROJKI, DAVNO SE NIJE MOGAO ČUTI OVAKAV PODATAK, POSEBNO IGRAČA KOJI JE 2 GODINE MLAĐI) I INDEKS 24.
IZVANREDNI SU BILI I VASILIJE PUŠICA (33 MINUTA, 14 POENA I INDEKS 22) I MARKO TOMIĆ (25 MINUTA, 14 POENA I INDEKS 16).
BILA JE OVO JAKO VAŽNA POBEDA ZA OBEZBEĐENJE ŠTO BOLJE POZICIJE PRED BARAŽ ZA FINALNI TURNIR.

VEĆ U NEDELJU SA POČETKOM U 14.15 U HALI PINKI JUNIORI IGRAJU NOVU UTAKMICU, OVOG PUTA SA BEOSTAROM.

U PREDIGRI U DERBIJU MLAĐI PIONIRI SE SASTAJU SA NAJBLIŽIM PRATIOCEM ŠK ZVEZDARA. UTAKMICA SE IGRA TAKOĐE U NEDELJU U HALI PINKI SA POČETKOM U 12.20.:: NIZ UTAKMICA JUNIORA, MLAĐI PIONIRI U NEDELJU U PINKIJU05.05.2011
JUNIORSKA SELEKCIJA U NAREDNIH 7 DANA ODIGRAĆE 4 UTAKMICE, ZAOSTALE IZ PRETHODNOG PERIODA.

5. MAJA U ČETVRTAK SA POČETKOM U 19.20 GOSTUJEMO TORLAKU U HALI VELEFARM NA TORLAKU.
6. MAJA U PETAK SA POČETKOM U 15.30 GOSTUJEMO KOLEDŽU U HALI FMP U ŽELEZNIKU.
8.MAJA U NEDELJU SA POČETKOM U 14.15 DOMAĆINI SMO BEOSTARU.
11. MAJA U SREDU SA POČETKOM U 21.45 DOMAĆINI SMO BEOGRADU, DERBI NAŠE GRUPE.

MLAĐI PIONIRI DOMAĆINI SU ŠKK ZVEZDARI U NEDELJU 8.MAJA SA POČETKOM U 12.15 U HALI PINKI.


:: PORAZ JUNIORA05.05.2011
JUNIORI SU NA GOSTOVANJU IZGUBILI OD TORLAKA REZULTATOM 73 : 67. TEŠKO JE OČEKIVATI NEKE BOLJE REZULTATE S OBZIROM DA JE JUNIORSKA EKIPA PRILIČNO OSLABLJENA I U ČIJEM SASTAVU JE ČAK 5-6 KADETA. PLAN JE DA DO KRAJA JUNIORSKOG TAKMIČENJA BAR 3-4 KADETA DOBIJU VEĆU MINUTAŽU KAKO BISMO IH PRIPREMILI ZA SLEDEĆU SEZONU. TO ĆE DO KRAJA LIGE BITI NAJVEĆI PRIORITET I PO CENU REZULTATA.


:: NIKOLA ZEJAK SA ZVEZDOM NA EVROLIGI03.05.2011
NIKOLA ZEJAK, JUNIOR NAŠE KLUBA, U DOGOVORU NAŠEG KLUBA SA CRVENOM ZVEZDOM BIĆE U SASTAVU JUNIORSKE EKIPE ZVEZDE NA FINALNOM TURNIRU JUNIORSKE EVROLIGE U BARSELONI. NIKOLA ĆE POKUŠATI DA SVOJIM UČINKOM POMOGNE JUNIORIMA ZVEZDE DA OSVETLAJU OBRAZ KLUBA ALI I SRPSKE KOŠARKE.Prezentacije ostalih klubovaPortal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.