Ekipe kluba
SENIORI
KK Zemun Borac
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
MLAĐI PIONIRI
KK Zemun
KK Zemun 2
KK Zemun 3
KK Zemun 4
KK Zemun 5
PIONIRI
KK Zemun
KK Zemun 2
KK Zemun 3
KK Zemun 4
KK Zemun 5
KADETI
KK Zemun
KK Zemun 2
JUNIORI
KK Zemun 2
KK Zemun Borac
U19M
OMLADINCI
IGRAČI KLUBA
RUKOVODSTVO KLUBA
TRENERI
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: LUKA GLIŠOVIĆ (1999, FOKA KRAGUJEVAC) VELIKO POJAČANJE KADETA31.08.2014
Najavili smo I neka zvučna pojačanja u septembru. Jedno od najznačajnijih je dogovoreni prelazak iz FOKE Kragujevac LUKE GLIŠOVIĆA rođenog 1999.
Radi se o jednom od najboljih igrača Finalnog turnira Srbije za pionire koji je održan u Vizuri I na kome je FOKA postala prvak Srbije pobedom u finalu nad našim pionirima. Upravo u finalnoj utakmici Luka je bio daleko najbolji igrač I svojim košgeterskim učinkom ( pet trojki) najviše doprineo FOKI u pobedi.
Luka je izuzetno perpsektivan igrač, verovatno I najperspektivniji u Srbiji u svom godištu na poziciji krila.
Svi detalji I uslovi prelaska su dogovoreni I Luka će biti naš član u septembarskom prelaznom roku.:: NOVI ČLANOVI-POJAČANJA KLUBA22.08.2014
Približava se septembarski rok a u našem klubu je uzavrelo. Brojna pojačanja od kojih su neka već dogovorena a neka se očekuju narednih dana, OČEKUJEMO NEKOLIKO VEOMA ZNAČAJNIH I ZVUČNIH POJAČANJA ČAK I REPREZENTATIVACA U MLAĐIM KATEGORIJAMA.

Naši već novi članovi su:

SENIORI:
SLAVEN MILOŠEVIĆ, 1994, BORČA

JUNIORI:
ALEKSA DOBRIJEVIĆ, 1997, OKK BEOGRAD
PETAR BALEVIĆ, 1997, MONDO BASKET

KADETI:
VELJKO ILIĆ, 1998, ZLATAR NOVA VAROŠ
STEFAN ACEVSKI, 1998, PARTIZAN
STEFAN TOŠIĆ, 1998, SURČIN
NIKOLA RANČIĆ, 1998, BORČA
RADONJA SPALEVIĆ, 1999, DIV BASKET

PIONIRI:
FILIP NIKOLIĆ, 2001, SURČIN


:: ĆIRA I SLOBA DO SVETSKE BRONZE16.08.2014
Sloba Jvanović I Nikola Ćirković danas su ostvarili fnomenalan uspeh sa kadetskom reprezentacijom na svetskom prvenstvu. U borbi za treće mesto I bronzanu medalju pobedili su Španiju I time im se I revanširali za prošlogodišnji poraz u finalu evropskog pvenstva.

Sve čestitke I svaka čast momci


:: SENIORI-JUNIORI STARTOVALI, AMBICIJE SENIORA PLASMAN U DRUGU LIGU14.08.2014
Posle dužeg vremena naš klub ima veće ambicije I u seniorskom rangu takmičenja.
Unutar kluba postignuta je saglasnost da ove godine pokušamo da ostvarimo plasman u viši rang.
Shodno tome biće I prilagođen koncept rada tako da će za seniorski tim akcenat biti na 6-7 za ovaj rang ozbiljnih seniorskih igrača koji bi uz značajnu ulogu nekoliko juniora moga da konkuriše za najviši plasman.
Do prelaznog roka pokušaćemo da kompletiramo sve potrebne seniorske igrače, već su u toku pregovori sa većim brojem veoma ozbiljnih igrača za ovu konkurenciju I očekujemo brze dogovore.
Za sada je najveći problem pozicija prvog seniora-plejmejkera I na tome je najveći akcenat u dobijanju informacija o profilu igrača koji može ekipu da izvede do plasmana u viši rang.
Pri svemu ovome vodimo I računa da seniorske igrače koje odaberemo imaju ambicije za prvoligašku scenu I da pored plasmana u viši rang lansiramo I neko novo ime za prvoligašku konkurenciju.

Vrata kluba su otvorena za sve ambiciozne igrače koji žele da se nametnu!


:: SARADNJA KK ZEMUN I KK BORAC ZEMUN13.08.2014
KK Zemun i KK Borac Zemun dogovorili su da u narednom period realizuju saradnju koja bi bila od obostranog interesa a pre svega od velike koristi za mlade igrače I jednog I drugog tima. Saradnja je dogovorena po sličnom modelu kao I sa KK Novi Beograd 7.
Sporazum podrazumeva stratešku saradnju u cilju razvoja oba kluba a pre svega mladih igrača. U toj saradnji svaki klub je samostalan u radu, u razvijanju široke baze igrača a KK Zemun je taj klub u kome će biti skoncentrisani najperspektivniji igrači oba kluba I kroz vrhunske uslove I takmičenja spremati se za najvišu košarkašku scenu.
Dogovoreni su svi detalji uslova transfera igrača u oba pravca kao I sve moguće zajedničke aktivnosti I zajednički nastupi koji bi podizali kvalitet rada oba kluba.
Prvi vid saradnje je I formiranje kvalitetne juniorske I kadetske selekcije pod imenom KK Borac koje bi bile uključene u kvalifikacije za Jedisntvene kadetsku I Juniorsku ligu Srbije.
Razlog ovom dogovoru je što se u KK Zemun pojavljuje znatan broj kvalitetnih igrača koji premašuju potrebe prve juniorske I kadetske ekipe Zemuna. Pod imenom Borac a u znatnoj kontroli uslova I kvaliteta rada od strane KK Zemun stvaraju se uslovi da veći broj kvalitetnih igrača bude u istim ili sličnim uslovima rada I takmičenja čime se pruža veća mogućnost stvaranja najkvalitetnijih mladih igrača.
U narednom period do prelaznog roka radiće se dodatna dopuna kadetske I juniorske selekcije Borac za kvalifikacije Juniorske I Kadetske lige Srbije.
Takođe, Borac će nastupati I sa svojim seniorskim timom u Prvoj muškoj regionalnoj ligi I u toku je I dodatna selekcija igrača I za seniorski tim.


:: KAMP ZLATIBOR 201410.08.2014
Naš klub u periodu od 17 do 27 avgusta organizuje kamp na Zlatiboru. Dostavljamo Vam osnovne informacije vezane za predstojeći kamp.
Planirani polazak je u nedelju 17.08.2014 u 9.00 časova ispred hale Pinki u Zemunu.Prevoz je obezbeđen preko firme Lasta.
U petak 15.08.2014 od 18.45 održaće se roditeljski satanak u OŠ Majka Jugovića na otvorenim terenima.
Planirani povratak je u Sredu 27.08.2014 oko 14.00 časova ispred hale Pinki u Zemunu.
Ovim putem Vam dajemo i neke osnovne informacije vezane za
kamp.
1. Nije potrebno nositi košarkaške lopte , jer na samom kampu je obezbeđen dovoljan broj lopti za trening
2.U smeštaju nisu obezbeđeni peškiri , tako da ste u obavezi da ponesete dovoljan broj peškira za 10 dana.
3.U objektu postoji lekar koji je dežuran 24 časa , a Vi ste u obavezi da detetu spakujete zdravstvenu knjižicu.
4. potrebno je da se ponese dovoljan broj čarapa, šorceva i majci za trening, predviđeno je oko 25 treninga za deset dana boravka na kampu.
5. Obavezno je nošenje i toplije garderobe jer u većernjim satima temperatura se dosta spušta

Pozivamo sve roditelje čija deca putuju na kamp da prisusutvuju sastanku koji će se održati u petak 15.08.2014 godine od 18.45


:: SLOBA I ĆIRKO U KADETSKOJ REPREZENTACIJI05.08.2014
Lepe vesti za naše igrače i klub. Dva naša igrača SLOBODAN JOVANOVIĆ i NIKOLA ĆIRKOVIĆ posle dugih priprema uspeli su da se izbore za učešće među 12 igrača kadetske reprezentacije Srbije U17 koja će igrati na SVETSKOM prvenstvu u Dubaiju.
Obojica su prošle godine bili i članovi reprezentacije na evropskom prvenstvu gde su osvojili srebrne medalje te je ovo i logičan nastavak njihovog puta kroz reprezentativne selekcije.
Po prvi put imamog igrae koji su članovi našeg kluba I učesnici nekog SVETSKOG takmičenja.

Na ovo treba dodati da je DANILO OSTOJIĆ, član juniorske selekcije koja je osvojila srebrnu medalju na evropskom, samo pre godinu dana bio član našeg kluba.
Na ovo treba dodati I da je samo povreda I bolest sprečila našeg igrača JOVANA STARINČEVIĆA da bude član te iste juniorske reprezentacije.
Nadamo se da se na ovome neće završiti priča o našim reprezentativcima jer ima još reprezentativnih akcija do kraja avgusta.

SVE U SVEMU, REKORDAN BROJ NAŠIH IGRAČA U RERPREZENTATIVNIM PROGRAMIMA OVOG LETA U ISTORIJI KLUBA!

MOMCI, SVAKA ČAST I VELIKA ČAST I PONOS KLUBA !


:: POČETAK RADA, PRVI KREĆU KADETI25.07.2014
Kadeti prvi otvaraju pripreme za narednu sezonu.
Trener Peruničić je zakazao prvo okupljanje u ponedeljak 28.jula sa početom u 19 časova. Očekuje se dolazak svih igrača među kojima I brojne novajlije I potencijalna pojačanja.


:: Tančić Rastko u stručnom štabu seniorske reprezentacije Srbije16.07.2014
Još jedno veliko priznanje za klub a pre svega za našeg člana. Dugogodišnji fizioterapeut kluba Tančić Rastko određen je za jednog od tri fizioterapeuta koji će voditi brigu o zdravlju seniorskih reprezentativaca Srbije.
Izuzetno priznanje I za Rastka I za klub, za Rastka velika prilika da stekne vrhunsko iskustvo a za klub veliki dobitak da sa takvim iskustvom nastavi kasnije rad u klubu.
Rastko je trenutno sa reprezntacijom na bazičnim pripremama na Kopaoniku.
Svi u kkubu smo zbog ovoga veoma sretni I zadovoljni I ovim putem javna čestitka fiziu Raletu.


:: BROJNA POJAČANJA U SEPTEMBRASKOM PRELAZNOM ROKU ?28.06.2014
Na osnovu interesovanja mnogih mladih perspektivnih igrača da u našem klubu nastave dalji košarkaški napredak, mogu se očekivati brojna pojačanja u narednom septembarskom prelaznom roku.
Očigledno je da kontinuitet rezultata I sjajni uspesi ove sezone predstavljaju motiv I garanciju mlađim igračima da pokušaju da u našem klubu dostignu košarkaške visine.
Igranje juniorske I kadetske lige Srbij, medalje kadeta, pionira I mlađih pionira, uslovi rada I trenerski kadar su nešto čemu se teško odoleva.
Pojačanja se očekuju u svim selekcijama, veiko broj igrača već sada trenira sa klubom.
Za sada je dogovoreno pojačanje u kategoriji kadeta. Dogovorena je saradnja sa mladim centrum Zlatara iz Nove Varoši, Veljkom Ilićem, rođenim 1998. visokim 204cm, u ovo trenutku na spisku 15 igrača rođenih 1998. koji su u najužem reprezentativnom izboru. Predviđeno je da konkuriše I u kategoriji juniora. Uz joše nekoliko veoma pespektivnih kadeta koji su na probi trener Darko Peruničić gotovo da ima formiranu ekipu I slatke muke.

Dogovorena je saradnja sa veoma kvalitetnim doskorašnjim kadetom OKK Beograda 200cm visokim krilom Dobrijević Aleksom.

Veoma je izgledna saradnja sa klubom Surčin Dobanovci I dolazak dva perspektivna igrača, visokog krila kadeta I plejmejkera pionira.

Blizu smo dogovora sa kvalitetnim krilnim centrum juniora Mondo Basketa.

Sigurni smo da nećemo imati dovoljno mesta za sve koji su zainteresovani za dolazak a u najavi su I moguća izrazito velika pojačanja reprezentvinih potencijala.

Već sada urađenim smo prezadovoljni I možemo očekivati uživanje u narednoj sezoni u kvalitetnim igračima.Prezentacije ostalih klubovaPortal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.