Ekipe kluba
SENIORI
KK Zemun Borac
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
MLAĐI PIONIRI
KK Zemun
KK Zemun 2
KK Zemun 3
KK Zemun 4
KK Zemun 5
PIONIRI
KK Zemun
KK Zemun 2
KK Zemun 3
KK Zemun 4
KK Zemun 5
KADETI
KK Zemun
KK Zemun 2
JUNIORI
KK Zemun 2
KK Zemun Borac
U19M
OMLADINCI
IGRAČI KLUBA
RUKOVODSTVO KLUBA
TRENERI
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: KREĆU UPISI U ŠKOLE KOŠARKE , TURNIR ZA APSOLUTNOG KADETSKOG PRVAKA BEOGRADA - DVE POBEDE08.09.2014
Na turniru za apsolutnog prvaka Beograda u kategoriji 1997/98 naša selekcija je ostvarila dve veoma ubedljive pobede.
U prvom kolu pobeđen je Slodes 76 : 38 a u drugom komšije Vizura 79 : 53.
Sledeće nedelje u finalu sa Zvezdarom naša selekcija će pokušati da osvoji prvo mesto.

Od danas su treneri našeg kluba na terenu I vrše podelu marketinško materijala za upis najmlađih polaznika škole košarke.
Prethodnih nedelja I pored toga što se još nismo oglasili, javio se veoma veliki broj zainteresovanih dečaka da u našem klubu treniraju, veliki broj je već počeo da trenira, OČEKUJEMO REKORDNI UPIS NOVIH ČLANOVA!

Upisna mesta su:
- OŠ MAJKA JUGOVIĆA Zemun, utorak, četvrtak od 19h, subota 10h
- OŠ SUTJESKA Zemun, ponedeljak, sreda, petak od 18.45
- OŠ IVAN GUNDULIĆ NBG Fontana, utorak, četvrtak 18.30h, nedelja 10h
- OŠ MIHAJLO PUPIN N.Galenika, ponedeljak sreda 19h, subota 12h
- OŠ STANKO MARIĆ, Ugrinovci, utorak 20h, četvrtak I petak 19h
- OŠ KRALJ ALEKSANDAR, subota, nedelja 12h, treći termin biće naknadno objavljen:: POBEDE U PRIPREMNIM UTAKMICAMA06.09.2014
Selekcija našeg kluba 97/98 na turniru za apsolutnog prvaka Beograda u četvrtfinalu ubedljivo I lako je pobedila selekciju Slodesa rezultatom 76 : 38.
Kadeti 98/99 ugostili su slovenačku ekipu Janće I pobedili 97 : 64.
Druga selekcija juniora koja nastupa pod imenom Borac pobedila je slovenčke juniore Janče 83 : 57.


:: LUKA GLIŠOVIĆ (1999, FOKA KRAGUJEVAC) VELIKO POJAČANJE KADETA31.08.2014
Najavili smo I neka zvučna pojačanja u septembru. Jedno od najznačajnijih je dogovoreni prelazak iz FOKE Kragujevac LUKE GLIŠOVIĆA rođenog 1999.
Radi se o jednom od najboljih igrača Finalnog turnira Srbije za pionire koji je održan u Vizuri I na kome je FOKA postala prvak Srbije pobedom u finalu nad našim pionirima. Upravo u finalnoj utakmici Luka je bio daleko najbolji igrač I svojim košgeterskim učinkom ( pet trojki) najviše doprineo FOKI u pobedi.
Luka je izuzetno perpsektivan igrač, verovatno I najperspektivniji u Srbiji u svom godištu na poziciji krila.
Svi detalji I uslovi prelaska su dogovoreni I Luka će biti naš član u septembarskom prelaznom roku.:: NOVI ČLANOVI-POJAČANJA KLUBA22.08.2014
Približava se septembarski rok a u našem klubu je uzavrelo. Brojna pojačanja od kojih su neka već dogovorena a neka se očekuju narednih dana, OČEKUJEMO NEKOLIKO VEOMA ZNAČAJNIH I ZVUČNIH POJAČANJA ČAK I REPREZENTATIVACA U MLAĐIM KATEGORIJAMA.

Naši već novi članovi su:

SENIORI:
SLAVEN MILOŠEVIĆ, 1994, BORČA

JUNIORI:
ALEKSA DOBRIJEVIĆ, 1997, OKK BEOGRAD
PETAR BALEVIĆ, 1997, MONDO BASKET

KADETI:
VELJKO ILIĆ, 1998, ZLATAR NOVA VAROŠ
STEFAN ACEVSKI, 1998, PARTIZAN
STEFAN TOŠIĆ, 1998, SURČIN
NIKOLA RANČIĆ, 1998, BORČA
RADONJA SPALEVIĆ, 1999, DIV BASKET

PIONIRI:
FILIP NIKOLIĆ, 2001, SURČIN


:: ĆIRA I SLOBA DO SVETSKE BRONZE16.08.2014
Sloba Jvanović I Nikola Ćirković danas su ostvarili fnomenalan uspeh sa kadetskom reprezentacijom na svetskom prvenstvu. U borbi za treće mesto I bronzanu medalju pobedili su Španiju I time im se I revanširali za prošlogodišnji poraz u finalu evropskog pvenstva.

Sve čestitke I svaka čast momci


:: SENIORI-JUNIORI STARTOVALI, AMBICIJE SENIORA PLASMAN U DRUGU LIGU14.08.2014
Posle dužeg vremena naš klub ima veće ambicije I u seniorskom rangu takmičenja.
Unutar kluba postignuta je saglasnost da ove godine pokušamo da ostvarimo plasman u viši rang.
Shodno tome biće I prilagođen koncept rada tako da će za seniorski tim akcenat biti na 6-7 za ovaj rang ozbiljnih seniorskih igrača koji bi uz značajnu ulogu nekoliko juniora moga da konkuriše za najviši plasman.
Do prelaznog roka pokušaćemo da kompletiramo sve potrebne seniorske igrače, već su u toku pregovori sa većim brojem veoma ozbiljnih igrača za ovu konkurenciju I očekujemo brze dogovore.
Za sada je najveći problem pozicija prvog seniora-plejmejkera I na tome je najveći akcenat u dobijanju informacija o profilu igrača koji može ekipu da izvede do plasmana u viši rang.
Pri svemu ovome vodimo I računa da seniorske igrače koje odaberemo imaju ambicije za prvoligašku scenu I da pored plasmana u viši rang lansiramo I neko novo ime za prvoligašku konkurenciju.

Vrata kluba su otvorena za sve ambiciozne igrače koji žele da se nametnu!


:: SARADNJA KK ZEMUN I KK BORAC ZEMUN13.08.2014
KK Zemun i KK Borac Zemun dogovorili su da u narednom period realizuju saradnju koja bi bila od obostranog interesa a pre svega od velike koristi za mlade igrače I jednog I drugog tima. Saradnja je dogovorena po sličnom modelu kao I sa KK Novi Beograd 7.
Sporazum podrazumeva stratešku saradnju u cilju razvoja oba kluba a pre svega mladih igrača. U toj saradnji svaki klub je samostalan u radu, u razvijanju široke baze igrača a KK Zemun je taj klub u kome će biti skoncentrisani najperspektivniji igrači oba kluba I kroz vrhunske uslove I takmičenja spremati se za najvišu košarkašku scenu.
Dogovoreni su svi detalji uslova transfera igrača u oba pravca kao I sve moguće zajedničke aktivnosti I zajednički nastupi koji bi podizali kvalitet rada oba kluba.
Prvi vid saradnje je I formiranje kvalitetne juniorske I kadetske selekcije pod imenom KK Borac koje bi bile uključene u kvalifikacije za Jedisntvene kadetsku I Juniorsku ligu Srbije.
Razlog ovom dogovoru je što se u KK Zemun pojavljuje znatan broj kvalitetnih igrača koji premašuju potrebe prve juniorske I kadetske ekipe Zemuna. Pod imenom Borac a u znatnoj kontroli uslova I kvaliteta rada od strane KK Zemun stvaraju se uslovi da veći broj kvalitetnih igrača bude u istim ili sličnim uslovima rada I takmičenja čime se pruža veća mogućnost stvaranja najkvalitetnijih mladih igrača.
U narednom period do prelaznog roka radiće se dodatna dopuna kadetske I juniorske selekcije Borac za kvalifikacije Juniorske I Kadetske lige Srbije.
Takođe, Borac će nastupati I sa svojim seniorskim timom u Prvoj muškoj regionalnoj ligi I u toku je I dodatna selekcija igrača I za seniorski tim.


:: KAMP ZLATIBOR 201410.08.2014
Naš klub u periodu od 17 do 27 avgusta organizuje kamp na Zlatiboru. Dostavljamo Vam osnovne informacije vezane za predstojeći kamp.
Planirani polazak je u nedelju 17.08.2014 u 9.00 časova ispred hale Pinki u Zemunu.Prevoz je obezbeđen preko firme Lasta.
U petak 15.08.2014 od 18.45 održaće se roditeljski satanak u OŠ Majka Jugovića na otvorenim terenima.
Planirani povratak je u Sredu 27.08.2014 oko 14.00 časova ispred hale Pinki u Zemunu.
Ovim putem Vam dajemo i neke osnovne informacije vezane za
kamp.
1. Nije potrebno nositi košarkaške lopte , jer na samom kampu je obezbeđen dovoljan broj lopti za trening
2.U smeštaju nisu obezbeđeni peškiri , tako da ste u obavezi da ponesete dovoljan broj peškira za 10 dana.
3.U objektu postoji lekar koji je dežuran 24 časa , a Vi ste u obavezi da detetu spakujete zdravstvenu knjižicu.
4. potrebno je da se ponese dovoljan broj čarapa, šorceva i majci za trening, predviđeno je oko 25 treninga za deset dana boravka na kampu.
5. Obavezno je nošenje i toplije garderobe jer u većernjim satima temperatura se dosta spušta

Pozivamo sve roditelje čija deca putuju na kamp da prisusutvuju sastanku koji će se održati u petak 15.08.2014 godine od 18.45


:: SLOBA I ĆIRKO U KADETSKOJ REPREZENTACIJI05.08.2014
Lepe vesti za naše igrače i klub. Dva naša igrača SLOBODAN JOVANOVIĆ i NIKOLA ĆIRKOVIĆ posle dugih priprema uspeli su da se izbore za učešće među 12 igrača kadetske reprezentacije Srbije U17 koja će igrati na SVETSKOM prvenstvu u Dubaiju.
Obojica su prošle godine bili i članovi reprezentacije na evropskom prvenstvu gde su osvojili srebrne medalje te je ovo i logičan nastavak njihovog puta kroz reprezentativne selekcije.
Po prvi put imamog igrae koji su članovi našeg kluba I učesnici nekog SVETSKOG takmičenja.

Na ovo treba dodati da je DANILO OSTOJIĆ, član juniorske selekcije koja je osvojila srebrnu medalju na evropskom, samo pre godinu dana bio član našeg kluba.
Na ovo treba dodati I da je samo povreda I bolest sprečila našeg igrača JOVANA STARINČEVIĆA da bude član te iste juniorske reprezentacije.
Nadamo se da se na ovome neće završiti priča o našim reprezentativcima jer ima još reprezentativnih akcija do kraja avgusta.

SVE U SVEMU, REKORDAN BROJ NAŠIH IGRAČA U RERPREZENTATIVNIM PROGRAMIMA OVOG LETA U ISTORIJI KLUBA!

MOMCI, SVAKA ČAST I VELIKA ČAST I PONOS KLUBA !


:: POČETAK RADA, PRVI KREĆU KADETI25.07.2014
Kadeti prvi otvaraju pripreme za narednu sezonu.
Trener Peruničić je zakazao prvo okupljanje u ponedeljak 28.jula sa početom u 19 časova. Očekuje se dolazak svih igrača među kojima I brojne novajlije I potencijalna pojačanja.Prezentacije ostalih klubovaPortal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.