Ekipe kluba
SENIORI
KK Zemun Borac
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
MLAĐI PIONIRI
KK Zemun
KK Zemun 2
KK Zemun 3
KK Zemun 4
KK Zemun 5
PIONIRI
KK Zemun
KK Zemun 2
KK Zemun 3
KK Zemun 4
KK Zemun 5
KADETI
KK Zemun
KK Zemun 2
JUNIORI
KK Zemun 2
KK Zemun Borac
U19M
OMLADINCI
IGRAČI KLUBA
RUKOVODSTVO KLUBA
TRENERI
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: POZIV IZ KABINETA PREDSEDNIKA OPŠTINE27.04.2010
DANAS SMO PRIMILI POZIV IZ KABINETA PREDSEDNIKA OPŠTINE I UPUĆENE SU NAM ČESTITKE POVODOM OSTVARENOG REZULTATA. INFORMISANI SMO DA ĆEMO U NAREDNOM PERIODU DOBITI FINANSIJSKU POMOĆ U REALIZACIJI SVOJIH PROGRAMA.
SVE POHVALE ZA JEDAN OVAKAV GEST, NAMA MNOGO ZNAČI I BUDI NADU U BUDUĆU LEPU SARADNJU SA LOKALNOM SAMOUPRAVOM I OČEKIVANJE DA ĆEMO ZAUZETI ODGOVARAJUĆE MESTO U AKTIVNOSTIMA OPŠTINE, SHODNO NAŠEM ODONOSU PREMA DECI I KVALITETU KOJI OSTVARUJEMO I SHODNO IMENU KLUBA.


:: KADETI ČETVRTI U SRBIJI26.04.2010
KADETSKA SELEKCIJA NIJE USPELA DA OSVOJI MEDALJU NA PRVENSTVU SRBIJE. KAKO SE KAŽE, TAKO BLIZU A TAKO DALEKO.
POSLE TRI SJAJNE POBEDE SA VELIKIM SAMOPUZDANJEM OČEKIVALI SMO DVE UTAKMICE OD KOJIH JE POBEDA U BAR JEDNOJ DONOSILA MEDALJU.
U UTAKMICI POLUFINALA SA PARTIZANOM, POSLE LOŠE PRVE ČETVRTINE, ODIGRALI SMO RAVNOPRAVNU UTAKMICU U KOJOJ JE NA KRAJU PARTIZAN POBEDIO SA 69 : 59 I PLASIRAO SE U FINALE. DEO NAŠIH IGRAČĆA JE PREGOREO U ŽELJI ZA USPEHOM A DEO NIJE MOGAO, ZBOG NEISKUSTVA, DA PODNESE TERET TEŠKE UTAKMICE.
U UTAKMICI ZA BRONZANU MEDALJU SASTALI SMO SE SA EKIPOM HEMOFARMA. S OBZIROM NA VIĐENO KAO I DOTADAŠNJE IGRE, NAŠA SELEKCIJA JE BILA BLAGI FAVORIT OVE UTAKMICE. MEĐUTIM, OČIGLEDNO JE BILO DA JE PORAZ U UTAKMICI SA PARTIZANOM OSTAVIO NEPREMOSTIV PRE SVEGA PSIHOLOŠKI TRAG I PRAZNINU. NAŠI MLADI IGRAČI NISU USPELI DA SE OPORAVE. I U TAKVOM STANJU BILI SU RAVNOPRAVNI TOKOM CELE UTAKMICE U KOJOJ JE NA KRAJU HEMOFARM SLAVIO SA 75 : 67. OSTAO JE VELIKI ŽAL I PRAZNINA JER JE NAŠA SELEKCIJA, PO PROCENI SVIH, PO KVALITETU NAJMANJE TREĆA EKIPA U SRBIJI. NAŽALOST, NIJE KVALITE UVEK DOVOLJAN ZA USPEH.
ŽALIMO A NE BI TREBALO. MNOGO SMO ULOŽILI, MNOGO SE MUČILI I KAO EKIPA I KAO KLUB DA DOĐEMO DO MEDALJE A NISMO USPELI.
BITI ČETVRTI U SRBIJI JE FANTASTIČAN REZULTAT JER, PONAVLJAMO, ISPRED NAS SU SAMO VELIKI FMP, PARTIZAN I HEMOFARM A IZA ČITAVA KOŠARKAŠKA SRBIJA. DA SMO KOJIM SLUČAJEM OSVOJILI MEDALJU BILI BISMO UZ FMP JEDINI KLUB SA DVE MEDALJE NA PRVENSTVIMA SRBIJE. I PO SADAŠNJIM REZULTATIMA SPADAMO U SAM VRH, TO NAM SVI POTVRĐUJU. MNOGI SE ČUDE, ODAKLE VAM VIŠE TAKO KVALITETNA DECA I TAKO DOBRI REZULTATI. NI NE SLUTE ŠTA SLEDI NAREDNIH GODINA JER DOLAZE SJAJNE GENERACIJE ROĐENE 1997-2000 GOD. I OVE KOJE SU IGRALE POSLEDNJE DVE GODINE I OSVOJILE ČETIRI MEDALJE U PIONIRSKOJ KONKURENCIJI (1993 - 1996), UZ DODATNO SELEKTIRANJE, I NAREDNIH GODINA ĆE VODITI JEDNU OD VODEĆIH ULOGA U SRBIJI U KADETSKOJ I JUNIORSKOJ KATEGORIJI.:: KADETI ZA PONOS, MLAĐI PINIRI NA FINALNOM TURNIRU24.04.2010
KADETSKA SELEKCIJA OSTVARILA JE FANTASTIČAN REZULTAT PLASMANOM U POLUFINALE PRVENSTVA SRBIJE I OBEZBEDILA JOŠ DVE UTAKMICE U BORBI ZA MEDALJU.
U UTAKMICI ZA PLASMAN, POSLE FENOMENALNE I SUPERIORNE IGRE, POBEĐENA JE IZUZETNO PERSPEKTIVNA SELEKCIJA KADET (NOVI SAD) UBEDLJIVIM REZULTATOM 79 : 53. U OVOJ UTAKMICI SVI IGRAČI SU DOBILI ŠANSU DA IGRAJU, NOSIOCI PRILIKU I DA SE ODMORE A DA IGRA 5 MINUTA I DA SE UPIŠE U LISTU STRELACA DODOBIO JE I NAJMLAĐI IGRAČ TURNIRA NAŠ DVE GODINE MLAĐI PIONIR UROŠ VIDOVIĆ.

ZADOVOLJSVO JE NEVEROVATNO KADA SE POGLEDA LISTA ČETIRI NAJBOLJE SELEKCIJE: NAŠI NAJVEĆI KLUBOVI PARTIZAN, HEMOFARM, FMP I VELIKI ZEMUN. TO ZNAČI DA BI SVAKA POBEDA U NAREDNE DVE UTAKMICE I OSVAJANJE BILO KOJE MEDALJE PREDSTAVLJALO PODVIG I NEVEROVATAN REZULTAT.

DANAS U 17H ZA PLASMAN U VELIKO FINALE IGRAMO SA NAJVEĆIM, PARTIZANOM. PARTIZAN JESTE FAVORIT ALI I NAŠ DUŽNIK IZ PRVENSTVA, IMAMO ATMOSFERU, AMBIJENT I TAKVU ENERGIJU DA SMO U STANJU DA MOŽDA NAPRAVIMO I IZNENAĐENJE.
U DRUGOM POLUFINALU SASTAJU SE FMP I HEMOFARM, U 15H.

MLAĐI PIONIRIR (ROĐENI 1998.) NASTAVLJAJU TRADICIJU PRETHODNIH GENERACIJA. SA DVE UBEDLJIVE POBEDE NAD BARAJEVOM (OBE OKO 40 RAZLIKE) OBEZBEDILI SU UČEŠĆE NA FINALNOM TURNIRU ČETIRI NAJBOLJE SELEKCIJE U BEOGRADU. NAPOMINJEMO DA SE FINALNI TURNIR SRBIJE U OVOM UZRASTU NE IGRA.


:: FANTASTIČAN USPEH KADETA NA FINALU SRBIJE22.04.2010
KADETSKA SELEKCIJA OSTVARILA JE MAKSIMALAN UČINAK NA FINALNOM TURNIRU KADETSKOG PRVENSTVA SRBIJE.
U PRVOM KOLU KVALIFIKACIJA U OKVIRU GRUPE POBEĐENA JE IZVANREDNA SELEKCIJA DOMAĆINA MLADOSTI (ČAČAK) U DRAMATIČNOJ UTAKMICI REZULTATOM 72 : 71.
U DRUGOJ UTAKMICI POBEDOM NAD VELIKIM BEOGRADSKIM RIVALOM MEGA VIZUROM REZULTATOM 83 : 72 OBEZBEĐENO JE PRVO MESTO U GRUPI I PLASMAN MEĐU 8 NAJBOLJIH EKIPA SRBIJE. UTAKMICA SA MEGOM REŠENA JE ODMAH NA POČETKU UTAKMICE KADA JE OSTVARENA PREDNOST OD 10 KOŠEVA KOJU JE NAŠA SELEKCIJA, UZ MANJE PADOVE I USPONE, RUTINSKI I ISKUSNO ODRŽAVALA CELIM TOKOM UTAKMICE.

U ČETVRTFINALU I UTAKMICI ZA PLASMAN MEĐU 4 EKIPE SASTAJEMO SE SA SELEKCIJOM KADET (NOVI SAD). UTAKMICA SE IGRA U PETAK SA POČETKOM U 14H.


:: BRONZANI PIONIRI U POZORIŠTU, MLAĐI PIONIRI IGRAJU ZA PLASMAN MEĐU 420.04.2010
PIONIRSKA SELEKCIJA, OSVAJAČ BRONZANE MEDALJE, VEČERAS GRUPNO I ORGANIZOVANO GLEDAĆE POZORIŠNU PREDSTAVU BUBA U UHU, U JUGOSLOVENSKOM DRAMSKOM POZORIŠTU.
INICIJATIVA JE POTEKLA OD TRENERA PERUNIČIĆA PRE POČETKA FINALNOG TURNIRA, KAO NAGRADA ZA RAD TOKOM CELE SEZONE. OVAJ IZLAZAK JE NAJAVLJEN PRE POČETKA FINALNOG TURNIRA TE NIJE NAGRADA ZA BRONZANU MEDALJU, ALI KAD JE VEĆ OSVOJENA UŽITAK ZAJEDNIČKOG IZLASKA JE JOŠ VEĆI. NARAVNO DA U OVOJ AKCIJI IMAMO VELIKU PODRŠKU RODITELJA A IMALI SMO JE I TOKOM CELE SEZONE KROZ MIR U EKIPI ZA NESMETANI RAD.

MLAĐI PIONIRI VEČERAS IGRAJU PRVU OD DVE UTAKMICE KVALIFIKACIJA ZA PLASMAN NA FINALNI TURNIR MEĐU ČETIRI NAJBOLJE SELEKCIJE U BEOGRADU. PROTIVNIK JE SELEKCIJA BARAJEVA. OČEKUJEMO DA OVA GENERACIJA (1998/99) NASTAVI TRADICIJU UČEŠĆA NA FINALNIM TURNIRIMA UNAZAD 12 GODINA, POČEV OD GENERACIJE NOVICE VELIČKOVIĆA (1986/87), SA JEDINIM IZOSTANKOM GENERACIJE 1988.


:: ZAVRŠNE PRIPREME KADETA, ČESTITKE SA SVIH STRANA POVODOM USPEHA PIONIRA19.04.2010
KADETI VEČERAS ODRŽAVAJU POSLEDNJI TRENING I DOGOVOR PRED POLAZAK U ČAČAK NA FINALNI TURNIR PRVENSTVA SRBIJE ZA KADETE.
SELEKCIJA I STRUČNI ŠTAB POLAZE U UTORAK U 16H, MINIBUSOM NAŠEG PREVOZNIKA FIRME ŠAMPION. PO DOLASKU PREDVIĐEN JE SMEŠTAJ U HOTEL LIVADE U ČAČKU. U VEČERNJIM SATIMA OD 21-22.30 PREDVIĐEN JE LAKŠI TRENING U SALI U KOJOJ SE ODRŽAVAJU TAKMIČENJA, KAKO BI SE NAŠI IGRAČI KOLIKO TOLIKO ADAPTIRALI USLOVIMA IGRE.

U TOKU JUČERAŠNJEG I DANAŠNJEG DANA DOBILI SMO BEZBROJ ČESTITKI ŠTO PRIJATELJA, ŠTO SPORTSKIH RADNIKA POVODOM VELIKOG USPEHA PIONIRA SA DIVLJENJEM ZA OSTVARENI REZULTAT. TREĆI U SRBIJI JE OGROMAN USPEH I ZA MNOGO VEĆE KLUBOVE.


:: NOVA MEDALJA PIONIRA, POBEDA SENIORA, SINIŠA MATIĆ JUNIORSKI PRVAK SRBIJE18.04.2010
PIONIRI NAŠEG KLUBA OSTVARILI SU FANTASTIČAN REZULTAT NA FINALNOM TURNIRU SRBIJE OSVAJANJEM TREĆEG MESTA I BRONZANE MEDALJE. U UTAKMICI ZA TREĆE MESTO POBEDILI SU MLADOST (ZAJEČAR) REZULTATOM 61 : 52.
CELOKUPAN UTISAK O NAŠOJ SELEKCIJI JE FANTASTIČAN POČEV OD KOŠARKAŠKE PERSPEKTIVNOSTI PA DO TAKMIČARSKOG REZULTATA. NAŠA SELEKCIJA JE DOBILA MNOGO KOMPLIMENATA OD KOŠARKAŠKIH ZNALACA. ODIGRALA JE 5 IZUZETNIH UTAKMICA, NE ZNA SE KOJA OD KOJE KVALITETNIJA I TO SU UTAKMICE KOJE STVARAJU IGRAČE.
OVIM USPEHOM NASTAVLJEN JE GOTOVO NEVEROVATAN NIZ USPEHA NA PIONIRSKIM PRVENSTVIMA UNAZAD 4 GODINE UZASTOPNO, GENERACIJE 1993, 1994, 1995 I SADA 1996 OSVAJALE SU MEDALJE. POSEBNO INTERESANTAN PODATAK JE DA SU DVA TRENERA OSVOJILA PO DVE MEDALJE NA PIONIRSKOM PRVENSTVU SA DVE GENERACIJE KOJE RADE ZAJEDNO, TANČIĆ DRAGOSLAV SA GENERACIJOM 1993/94 I PERUNIČIĆ DARKO SA GENERACIJOM 1995/96.
NA ŽALOST, OVAJ PEHAR I MEDALJA MORAĆE DA SAČEKAJU NEKA BOLJA VREMENA KAKO BI ZAUZELI SVOJE MESTO NA ZIDU TROFEJA JER JOŠ UVEK NISMO U MOGUĆNOSTI DA PRIUŠTIMO SOPSTVENI KLUPSKI PROSTOR.

SENIORI SU U POSLEDNJEM KOLU U HALI PINKI POBEDILI TORLAK REZULTATOM 87 : 82 I SA SKOROM 13 POBEDA I 13 PORAZA ZAUZELI DEVETO MESTO. ODLIČAN REZULTAT PODLAĐENOG TIMA. SLEDI PERIOD TEHNIČKIH TRENINGA I SELEKTIRANJE JOŠ MLAĐEG TIMA ZA NAREDNO SEZONU JER STIŽU NEKI NOVI JOŠ MLAĐI KLINCI IZ NAŠEG MLAĐEG KOŠARKAŠKOG POGONA.

DOSKORAŠNJI TRENER NAŠEG KLUBA SINIŠA MATIĆ, SADA TRENER JUNIORA NOVOG SADA, OSTVARIO JE ONO ŠTO NIJE SA NAŠIM JUNIORIMA I DOPUNIO PALETU MEDALJA. JUNIORI NOVOG SADA NOVI SU JUNIORSKI PRVACI SRBIJE POSLE POBEDE NA HEMOFARMOM U VRŠCU REZULTATOM 68 : 63. SIKI JE PONEO I PRIZNANJE NAJBOLJEG TRENERA JEDINSTVENE JUNIORSKE LIGE SRBIJE. FANTASTIČAN USPEH NAŠEG TRENERA KOJI JE POSLE DUGOG NIZA GODINA NOVOM SADU, KLUBU I GRADU, DONEO JEDNU OVAKVU TITULU. ALAL VERA SIKI !!!


:: PIONIRI ZA BRONZU, NAŠ DOSKORAŠNJI TRENER SINIŠA MATIĆ SA JUNIORIMA NOVOG SADA U FINALU JUNIORSKOG PRVENSTVA17.04.2010
PIONIRSKA SELEKCIJA IZGUBILA JE U POLUFINALNOJ UTAKMICI PRVENSTVA SRBIJE OD ZVEZDARE KRONI REZULTATOM 85 : 82.

PONOVO JE NAŠA SELEKCIJA ODIGRALA SJAJNU UTAKMICU PROTIV IZUZETNO TAKMIČARSKI JAKE ZVEZDARE KRONI. NEMAMO ZA ČIM DA ŽALIMO, OVO JE U OVOM TRENUTKU VIŠE OD OČEKIVANOG I PLANIRANOG. IMPONOVALA JE SNAGA U NAŠOJ EKIPI POSLE TRI FIZIČKI I PSIHOLOŠKI TEŠKE UTAKMICE, ZA RAZLIKU OD PROTIVNIKA KOJI SE PRAKTIČNO ODMARAO U PRETHODNIM UTAKMICAMA ZBOG SLABOG KVALITETA PROTIVNIKA. POSLE NAJVEĆEG VOĐSTVA PROTIVNIKA OD 15 KOŠEVA RAZLIKE NAŠA SELEKCIJA JE U POSLEDNJOJ ČETVRTINI DOŠLA DO IZJEDNAČENJA I U POSLEDNJOJ ČETVRTINI ODLUČILA JE PENAL ZAVRŠNICA.

UTAKMICU JE OBELEŽIO RETKO VIĐEN DUEL DVA IGRAČA SA IZUZETNIM UČINKOM, JOVANA STARINČEVIĆA (ZVEZDARA KRONI) KOJI JE POSTIGAO 53 POENA I IMAO INDEKS USPEŠNOSTI 50 I NAŠEG UROŠA VIDOVIĆA KOJI JE POSTIGAO 42 POENA I IMAO INDEKS USPEŠNOSTI 46.

SUTR U VELIKOJ UTAKMICI ZA BRONZU IGRAMO SA EKIPOM MLADOST (ZAJEČAR) SA POČETKOM U 12H.

VELIKI USPEH NAPRAVIO JE NAŠ DOSKORAŠNJI TRENER SINIŠA MATIĆ.U POLUFINALU JUNIORSKOG PRVENSTVA SRBIJE SVOJU EKIPU NOVI SAD DOVEO JE DO FINALA POBEDOM NA EVROPSKOM EKIPOM FMP. SUTRA U FINALU U VRŠCU IGRAJU PROTIV HEMOFARMA.
OVIM PUTEM SVE ČESTITKE SIKIJU SA ŽELJOM DA OSTVARI ONO ŠTO NIJE SA NAŠIM JUNIORIMA I KOMPLETIRA NIZA MEDALJA ZLATOM U JUNIORIMA A ONDA PUT POD NOGE U PRVOLIGAŠKE VODE !!!


:: PRELEP USPEH PIONIRA !!!16.04.2010
PIONIRI SU OSTVARILI I TREĆU POBEDU NA FINALNOM TURNIRU SRBIJE. POBEDILI SU SELEKCIJU PRVOLIGAŠA SLOGE (KRALJEVO) REZULTATOM 62 : 58. PONOVO IZUZETNO TEŠKA UTAKMICA, TREĆA ZA REDOM, I SVAKA ČAST NAŠOJ DECI KAKO SVE TO FIZIČKI IZDRŽAVAJU. VODILI SMO TOKOM ČITAVE UTAKMICE, U NEKOLIKO NAVRATA I OKO 10, NAJVIŠE 11 KOŠEVA PREDNOSTI, ALI JE SAM FINIŠ BIO UZBUDLJIV. IAKO SLOGA NI JEDNOM NIJE POVELA STREPELI SMO ZA KRAJNJI REZULTAT JER SE OSETILA FIZIČKA ISCRPLJENOST. MEĐUTIM, ISKUSNO SMO PRIVELI UTAKMICU KRAJU I OSTVARILI FANTASTIČAN REZULTAT, PLASMAN MEĐU 4 EKIPE I 2 UTAKMICE U BORBI ZA MEDALJU.

SUTRA U 14H NAŠA EKIPA IGRA ZA PLASMAN U FINALE SA IZVANREDNOM SELEKCIJOM ZVEZDARA KRONI. POSLE DVE POBEDE NAD NAŠOM SELEKCIJOM U LIGI BEOGRADA ZVEZDARA KRONI JE FAVORIT ALI MOŽEMO SA NJIMA DA IGRAMO.

POZIV SVIM ČLANOVIMA I PRIJATELJIMA KLUBA DA SUTRA I PREKOSUTRA PODRŽE NAŠ KLUB U BORBI ZA MEDALJU. AKO JE I NE BUDE NEĆEMO TUGOVATI JER JE SADAŠNJI USPEH VEĆ VIŠE OD MEDALJE


:: PIONIRI U ČETVRTFINALU PRVENSTVA SRBIJE15.04.2010
NAŠA PIONIRSKA SELEKCIJA NAPRAVILA JE PRAVI PODVIG PRVOG DANA FINALNOG TURNIRA PRVENSTVA SRBIJE. U DVE IZRAZITO TEŠKE UTAKMICE (FIZIČKI I PSIHOLOŠKI) OSTVARENE SU DVE POBEDE I PLASMAN MEĐU OSAM NAJBOLJIH SELEKCIJA.

U PRVOJ UTAKMICI POBEĐEN JE VELIKI RIVAL MLADOST (ČAČAK) POSLE ISCRPLJUJUĆE UTAKMICE I PRODUŽETKA. U REGULARNOM TOKU UTAKMICE NAŠA SELEKCIJA JE BILA U STALNOJ ALI MALOJ PREDNOSTI. U FINIŠU PROTIVNIK JE POVEO, BIO U PRILICI DA POBEDI ALI ISTO TAKO I NAŠA SELEKCIJA KOJA JE IMALA POSLEDNJI NAPAD I 13 SEKUNDI ZA POBEDU. U PRODUŽETKU NAŠA SELEKCIJA ODIGRALA NAJBOLJE NA UTAKMICI I POBEDILA REZULTATOM 71 : 66.

ISTOG DANA POSLE SAMO 5 SATI ODMORA ODIGRANA JE UTAKMICA ZA PLASMAN MEĐU 8 NAJBOLJIH. PROTIVNIK JE BIO FLEŠ, SJAJNA SELEKCIJA OD KOJE SMO DVA PUTA PORAŽENI U OKVIRU TAKMIČENJA KVALITETNE LIGE BEOGRADA. POMALO SMO STREPELI DA LI ĆE NAŠI IGRAČI USPETI DA SE FIZIČKI OPORAVE OD PRETHODNE UTAKMICE. PONOVO DRAMATIČNA I ISCRPLJUJUĆA UTAKMICA. PROTIVNIK JE VODIO VEĆIM DELOM UTAKMICE SVE DO POSLEDNJE ČETVRTINE, U JEDNOM MOMENTU I SA 9 KOŠEVA PREDNOSTI. U POSLEDNJOJ ČETVRTINI NAŠA SELEKCIJA JE ODIGRALA MOŽDA I NAJBOLJE OVE SEZONE. PRORADILE SU SVE LINIJE TIMA, POSEBNO NEVEROVATAN PRISTUP, AGRESIVNOST I ENERGIJA KAO DA NISMO IGRALI PRETHODNU UTAKMICU. POSLEDNJU ČETVRTINU NAŠA SELEKCIJA JE DOBILA SA 8 KOŠEVA PREDNOSTI I KONAČNU POBEDU 65 : 57. MORA SE ISTAĆI BITAN UČINAK GODINU DANA MLAĐEG ACE MILIĆEVIĆA KOJI JE ULASKOM UNEO NEVEROVATNU ENERGIJU, AGRESIVNOST, ASISTENCIJE PA I POENTIRANJE ŠTO JE BILO I ODLUČUJUĆE.

U PETAK SA POČETKOM U 14H NAŠA SELEKCIJA IGRA NAJBITNIJU UTAKMICU NA TURNIRU, UTAKMICU ZA PLASMAN MEĐU 4 NAJBOLJE EKIPE, UTAKMICU KOJA OBEZBEĐUJE 2 DODATNE UTAKMICE ZA OSVAJANJE MEDALJE. PROTIVNIK JE VEOMA NEUGODNA EKIPA SLOGE (KRALJEVO), KOJA JE DO PLASMANA DOŠLA ELIMINISAVŠI HEMOFARM (VRŠAC).Prezentacije ostalih klubovaPortal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.