Ekipe kluba
SENIORI
KK Zemun
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
MLAĐI PIONIRI
KK Zemun
KK Zemun 2
KK Zemun 3
PIONIRI
KK Zemun
KK Zemun 2
KK Zemun 3
KK Zemun 4
KADETI
KK Zemun
KK Zemun 2
KK Zemun 3
KK Zemun 4
JUNIORI
KK Zemun
KK Zemun 2
U19M
OMLADINCI
IGRAČI KLUBA
RUKOVODSTVO KLUBA
TRENERI
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: RASPORED TRENINGA 21.-30. JUN, JUL I AVGUST15.06.2010
RASPORED TRENINGA 21.JUN - 30. AVGUSTTRENINZI U KLUBU ĆE SE ODRŽAVATI SVO VREME DO KRAJA JUNA, U JULU I AVGUSTU ZA ŠTA SU ODREĐENI TERMINI PO RASPOREDU U PRILOGU. SVI KOJI SU U BEOGRADU I NISU NA GODIŠNJEM ODMORU POŽELJNO JE DA TRENIRAJU.

TRENINZIMA MOGU PRISUSTVOVATI I SVI DRUGI KOJI NISU ČLANOVI KLUBA A ŽELE DA TRENIRAJU TOKOM LETA


:: TURNIR U BASKETU 3 NA 3 NA ADI CIGANLIJI13.06.2010
KOŠARKAŠKI SAVEZ BEOGRADA NAREDNOG VIKENDA ORGANIZUJE TRADICIONALNI TURNIR U BASKETU 3 NA 3. TURNIR SE ORGANIZUJE U SVIM MLAĐIM KATEGORIJAMA. NAŠ KLUB PO OBIČAJU UČESTVUJE SA NAJVIŠE EKIPA NA TURNIRU. NAREDNIH 1-2 DANA BIĆE PODELJENI PRIJAVNI LISTIĆI SVIMA ZAINTERESOVANIMA IZ KLUBA, PRIJAVA ĆE SE VRŠITI PREKO KLUBA.
POZIV SVIM ČLANOVIMA KLUBA DA U ŠTO VEĆEM BROJU UČESTVUJU I UŽIVAJU U ZABAVI NA TERENIMA ADE CIGANLIJE.


:: IZVEŠTAJ SA TURNEJE U FRANCUSKOJ12.06.2010
OPŠIRNIJI IZVEŠTAJ IZ FRANCUSKEISTIČEMO NAJBITNIJE I NAJLEPŠI UTISAK:

POSEBNO ZADOVOLJSTVO KOJE NOSIMO MI ODRASLI JESTE PONAŠANJE NAŠE DECE. BILI SU VIŠE NEGO FANTASTIČNI, NAJBOLJI IKADA I NA BILO KOM PUTOVANJU NAŠEG KLUBA. TEŠKO JE NAĆI I NAJMANJU PRIMEDBU I NE ŽELIMO DA JE TRAŽIMO I KVARIMO POSEBNO ZADOVOLJSTVO ŠTO SMO BILI DEO NJIHOVOG DRUŠTVA. NJIHOVA ODGOVORNOST I POSLUŠNOST BILI SU GOTOVO NEVEROVATNI ZA UZRAST I ZA NEMIRAN DUH NJIHOVIH GODINA. RETKO KADA SMO MORALI NEŠTO DVA PUTA DA PONOVIMO ILI TRAŽIMO. BILI SU ILI SU NA NAS OSTAVILI UTISAK VRLO SKROMNI, ZAHTEVNI BAŠ ONOLIKO KOLIKO OVA TURNEJA OMOGUĆAVA I TOLIKO DA NAM NISU STVARALI NI NAJMANJI DODATNI TERET ILI BRIGU. POSLUŽILA NAS JE SREĆA I SA POVREDAMA I BOLESTIMA JER, OSIM JEDNOG JEDNODNEVNOG SLUČAJA TEMPERATURE JEDNOG IGRAČA, NIŠTA SE NIJE DEŠAVALO. NAŽALOST BILO JE PAR SLUČAJEVA NESTAJANJA NOVCA, TELEFONA, TORBICA ALI TO IDE SA NJIHOVIM GODINAMA A PRIZNAJEMO DA SE TO DEŠAVALO I NAMA STARIJIMA.

NA KRAJU, BILO I PONOVILO SE, POKUŠAĆEMO KAO KLUB DA ODRŽIMO OVAJ KONTAKT ZA NEKE BUDUĆE GENERACIJE. SVIM UČESNICIMA TURNEJE VELIKA ZAHVALNOST !

NAREDNIH DANA BIĆE POSTAVLJENA GALERIJA SLIKA SA TURNEJE, BILO IH JE I PREVIŠE

DETALJNIJE O TURNEJI U TEKSTU U PRILOGU


:: TAKMIČARSKA SEZONA ZA PONOS - REZIME31.05.2010
ŠTO JE PARTIZAN U EVROPI TO JE ZEMUN U SRBIJI


:: JUNIORI ZLATNI, PREDIVAN ZAVRŠETAK TAKMIČARSKE SEZONE30.05.2010
U IZUZETNOJ FINALNOJ UTAKMICI KVALITETNE LIGE BEOGRADA ZA PRVAKA BEOGRADA NAŠA SELEKCIJA POBEDILA JE IZVANREDNU SELEKCIJU MEGA VIZURE REZULTATOM 80 : 75. TIME JE GENERACIJA ROĐENIH 1992. OSTVARILA NAJVEĆI SVOJ USPEH U MLAĐIM KATEGORIJAMA ( DOSTA DAVNO, U KATEGORIJI MLAĐIH PIONIRA BILI SMO DRUGI). OSIM PEHARA NAMENJENOM KLUBU, SVAKI POJEDINAC IMA ZLATNI MEDALJU U TRAJNOJ USPOMENI ZA SAV NAPOR I ZNOJ KOJI SU ULOŽILI U SVOM TRENIRANJU I IGRANJU U MLAĐIM KATEGORIJAMA.
SAM TOK UTAKMICE NIJE OBEĆAVAO OVAKAV ZAVRŠETAK S OBZIROM DA JE MEGA GOTOVO CELU UTAKMICU VODILA, POVREMENO I SA VIŠE OD 10 KOŠEVA PREDNOSTI. JOŠ VEĆI PROBLEM BILE SU I NESREĆNE OKOLNOSTI: POVREDA VODEĆEG IGRAČA RELJIĆ PAVLA U JUČERAŠNJOJ UTAKMICI TAKO DA JE U DANAŠNJOJ SAMO BODRIO EKIPU SA KLUPE, RANE LIČNE GREŠKE CENTARA GDE SMO INAČE BILI DEFICITARNI SA VISINOM, NESREĆNA POVREDA ARKADE I 4 KOPČE NAJMLAĐEG CENTRA ZEJAKA. SJAJNOM TAKTIKOM I PRISTUPOM USPELI SU DA PREOKRENU REZULTAT I ISKUSNO PRIVEDU ZAVRŠNICU U SVOJU KORIST.
JOŠE JEDNOM ALAL VER IGRAČIMA ALI I TRENERU MILOŠU LAZIĆU KOJI IZ OVE SELEKCIJE IZVUKAO MAKSIMUM, VEROVATNO I VEĆI OD REALNOG.

KAKAV ZAVRŠETAK FANTASTIČNE TAKMIČARSKE SEZONE KLUBA. DA LI JEDAN OVAKAV KLUB SA OVAKVIM KONCEPTOM I BEZ ZALEĐINE BILO KOGA OZBILJNOG U BILO KOJOJ SFERI DRUŠTVA, OSLONJEN NA SOPSTVENO ZNANJE MOŽE DA POSTIGNE VIŠE? OČIGLEDNO DA DA, JER OVO PITANJE SE POSTAVLJA NA KRAJU SVAKE SEZONE I GOTOVO PO PRAVILU NOVA SEZONA DONESE JOŠ VIŠE. OČIGLEDNO DA NAMA NE TREBA NIKAKVA ZALEĐINA JER SMO DOVOLJNO KVALITETNI, JAKI, ORGANIZOVANI I DA VREDIMO. MOŽDA JE I NAJVEĆI KVALITET ŠTO SMO AUTOHTONI I NEZAVISNI I NAJČEŠĆE NAM JE SAMO SPORT BITAN, ZA RAZLIKU OD VEĆINE NAMA RAVNIMA GDE JE TO VIŠE OD IGRE I SPORTA.

DA REZIMIRAMO: MLAĐI PIONIRI 1999. DRUGI U BEOGRADU, MLAĐI PIONIRI 1998. PRVI U BEOGRADU, PIONIRI 1996. TREĆI U SRBIJI, KADETI 1994. ČETVRTI U SRBIJI I JUNIORI 1992. PRVI U BEOGRADU.
PO POVRATKU IZ FRANCUSKE PLANIRAMO JAVNO OBELEŽAVANJE OVAKO VELIKOG USPEHA.

IMA LI KO JAČI I BOLJI ?


:: POBEDA JUNIORA NA FINALNOM TURNIRU28.05.2010
NA FINALNOM TURNIRU KVALITETNE LIGE BEOGRADA NAŠA JUNIORSKA SELEKCIJA POBEDILA JE ODLIČNU SELEKCIJU ZVEZDARE CRONY REZULTATOM 63 : 53. I PORED IZRAZITO LOŠEG ŠUTERSKOG DANA CELE EKIPE SJAJNOM ODBRANOM NAŠA SELEKCIJA JE OSTVARILA VREDNU POBEDU. OVOM POBEDOM OTVARAJU SE ŠIROM VRATA JEDNE OD MEDALJA.

SUTRA SA POČETKOM U 17H U HALI VIZURA SPORT U ZEMUNU IGRAMO SA OKK BEOGRADOM KOJI JE U PRVOM KOLU IZGUBIO UBEDLJIVO OD MEGA VIZURE. U SLUČAJU POBEDE NAŠA SELEKCIJA ĆE OBEZBEDITI DRUGO MESTO I U NEDELJU BI IGRALA ODLUČUJUĆU UTAKMICU ZA PRVAKA BEOGRADA.

POZIV SVIM POŠTOVAOCIMA KLUBA DA NAREDNA DVA DANA ISPRATE NAŠU SELEKCIJU ALI I OSTALE JER SE IGRA ODLIČNA KOŠARKA !


:: LIGA ZEMUNA 27.05.2010
BILTEN BR.3PROŠLOG VIKENDA NASTAVLJENO JE TAKMIČENJE U LIGI ZEMUNA , A REZULTATE, TABELE I NAJAVU NAREDNOG KOLA MOŽETE POGLEDATI U PRILOGU.


:: FINALNI TURNIR KVALITETNE LIGE BEOGRADA ZA JUNIORE27.05.2010
RASPORED:

PETAK 28.MAJ 15.00 ZEMUN : ZVEZDARA CRONY
17.00 MEGA VIZURA : OKK BEOGRAD

SUBOTA 29. MAJ 15.00 MEGA VIZURA : ZVEZDARA CRONY
17.00 OKK BEOGRAD : ZEMUN

NEDELJA 30. MAJ 14.00 ZVEZDARA CRONY : OKK BEOGRAD
16.00 ZEMUN : MEGA VIZURA


:: JUNIORI NA FINALNOM TURNIRU KVALITETNE LIGE BEOGRADA26.05.2010
UBEDLJIVOM POBEDOM NAD STARIM DIFOM REZULTATOM 83 : 47 JUNIORI SU SE PLASIRALI NA FINALNI TURNIR. OČEKUJE NAS IZUZETNO KVALITETNO TAKMIČENJE I LEPO DRUŠTVO, MEGA VIZURA, OKK BEOGRAD I ZVEZDARA KRONI.
TURNIR SE ODRŽAVA U PERIODU 28.-30.MAJ, DOMAĆIN JE MEGA VIZURA, MESTO ODIGRAVANJA VIZURA SPORT U ZEMUNU U CARA DUŠANA. NAŠA SELEKCIJA PRVU UTAKMICU IGRA U PETAK U 15H.


:: PRIPREME ZA PUT U FRANCUSKU U PUNOM ZAMAHU25.05.2010
DVE SELEKCIJE NAŠEG KLUBA (1995. I 1997.) UČESTVUJU NA TURNIRU U FRANCUSKOJ U MARSEJU U PERIODU 5.-6.JUN.
PRIPREME ZA PUT U FRANCUSKU SU U ZAVRŠNOJ FAZI. UGOVORENI SU GOTOVO SVI DETALJI:
- POLAZAK JE 3. JUNA U 18H ISPRED HALE PINKI, OČEKIVANI DOLAZAK U MARSEJ 4. JUNA U POPODNEVNIM SATIMA
- SMEŠTAJ U HOSTEL OKO 19H
- 5. I 6. JUNA TAKMIČENJA. ZAVRŠETAK TAKMIČENJA 6. JUNA U POPODNEVNIM SATIMA KADA JE I PREDVIĐEN POLAZAK ZA NICU. U VEČERNJIM SATIMA SMEŠTAJ U HOTELU.
- 7. JUN OBILAZAK KANA I OČEKIVANO KUPANJE U MORU
- 8. JUN OBILAZAK NICE I MONTEKARLA. U POPODNEVNIM SATIMA POLAZAK ZA ITALIJU. SMEŠTAJ U HOTELU U BREŠI
- 9. JUN ODLAZAK U GARDALEND (ZABAVNI PARK KOD VERONE) I CELODNEVNI BORAVAK UKLJUČUJUĆI I OBILAZAK NEKE VRSTE VELIKOG AKVARIJUMA. U VEČERNJIM SATIMA POLAZAK ZA ZEMUN
- 10. JUN DOLAZAK U ZEMUN, OČEKUJE SE U PREPODNEVNIM SATIMA

USLUGU PREVOZA ĆE OBAVITI PREDUZEĆE ZA PREVOZ TRANSPRODUKT IZ BEOGRADA. PUTOVAĆEMO AUTOBUSOM VISOKE KLASE SETRA 417, GODINE PROIZVODNJE 2008., SA UKUPNO 61 MESTOM, ŠTO ZNAČI DA ĆE SVAKI POJEDINAC IMATI 2 MESTA NA RASPOLAGANJU. OVAKO KVALITETNU USLUGU PREVOZA OMOGUĆIO NAM JE NAŠ SARADNIK ZA POTREBE PREVOZA FIRMA ŠAMPION IZ BEOGRADA.

ZA POTREBE PUTA U PRIPREMI JE NAMENSKA OPREMA, NADMAJICE ZA IGRAČE, ZASTAVICE, REKLAMNE MAJICE KOJE ĆE SE DELITI DOMAĆINIMA KAO I PRIGODNI TRADICIONALNI SRPSKI POKLONI .

SA NAMA ĆE NA PUT KRENUTI I G-DIN MIROSLAV STAMENOV,PREDSTAVNIK OPŠTINE ZEMUN, KAO GOST KLUBA KAKO BI STEKLI SLIKU JEDNOG SEGMENTA U NAŠEM RADU I ORGANIZACIJI. OČEKUJE SE I DA ĆE GOST KLUBA NA PUTOVANJU BITI I PREDSEDNIK KOŠARKAŠKOG SAVEZA BEOGRADA G-DIN DEJAN DIMITRIJEVIĆ, OČEKUJEMO POTVRDU.Prezentacije ostalih klubovaPortal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.