Ekipe kluba
SENIORI
KK Zemun
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
MLAĐI PIONIRI
KK Zemun
KK Zemun 2
KK Zemun 3
KK Zemun 4
PIONIRI
KK Zemun
KK Zemun 2
KK Zemun 3
KK Zemun 4
KADETI
KK Zemun
KK Zemun 2
KK Zemun 3
U19M
JUNIORI
KK Zemun
KK Zemun 2
OMLADINCI
IGRAČI KLUBA
RUKOVODSTVO KLUBA
TRENERI
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: TELEGRAM ČESTITKA PREDSEDNIKA OPŠTINE15.04.2010
U ČETVRTAK 15.APRILA NA VELIKO IZNENAĐENJE ALI I ZADOVOLJSTVO DOBILI SMO TELEGRAM ČESTITKU PREDSEDNIKA OPŠTINE ZEMUN G-DINA BRANISLAVA PROSTRANA POVODOM VELIKOG USPEHA NA NOVOBEOGRADSKOM KOŠARKAŠKOM TURNIRU. PRVI PUT U ISTORIJI KLUBA (OSNOVAN 1978. GODINE) DOBIJAMO BILO KAKVO PRIZNANJE I PODRŠKU OD STRANE OPŠTINSKIH RUKOVODIOCA. IZ TOG RAZLOGA VELIKO HVALA NA PODRŠCI SA NADOM DA ĆE SADAŠNJE RUKOVODSTVO PREPOZNATI SPORTSKO BLAGO KOJE IMAMO, A TIME I NAŠA OPŠTINA, U NAŠIM MLADIM KOŠARKAŠIMA. PRENOSIMO TEKST U CELOSTI:

MLADIM IGRAČIMA VAŠEG KLUBA ISKRENO ČESTITAM NA POSTIGNUTOM USPEHU NA NOVOBEOGRADSKOM KOŠARKAŠKOM TURNIRU. PONOSNI SMO ŠTO ZEMUN IMA TAKO TALENTOVANE I USPEŠNE MLADE SPORTISTE. ŽELIMO VAM I DALJE BOGATU I USPEŠNU SPORTSKU KARIJERU. PREDSEDNIK GRADSKE OPŠTINE ZEMUN BRANISLAV PROSTRAN


:: FINALNI TURNIR PRVENSTVA SRBIJE ZA PIONIRE13.04.2010
NAŠA PIONIRSKA SELEKCIJA (1996/97) U SREDU 14. APRILA POČINJE TAKMIČENJE NA FINALNOM TURNIRU PRVENSTVA SRBIJE, MEĐU 12 NAJBOLJIH SELEKCIJA SRBIJE U TOM UZRASTU. PRVOG DANA NAŠA SELEKCIJA IGRA DVE UTAKMICE U DANU, U 12H SA EKIPOM MLADOSTI (ČAČAK) I U 20H SA EKIPOM FLEŠ (BEOGRAD). TUNRIR SE IGRA U BEOGRADU U HALI BASKET SITI NA ČUKARIČKOJ PADINI (HALA FMP-A). SVE TRI EKIPE IMAJU PODJEDNAKE ŠANSE ZA PLASMAN U NAREDNI KRUG TAKMIČENJA.

POZIVAMO SVE ZEMUNCE, SVE ČLANOVE KLUBA, PRIJATELJE, POŠTOVAOCE NAŠEG RADA DA NAS PODRŽE I ISPRATE NA OVOM PRESTIŽNOM TAKMIČENJU I POMOGNU DA SE ŠTO BOLJE PREDSTAVIMO.

VEĆ SAMO UČEŠĆE NA OVOM TURNIRU PREDSTAVLJA OGROMAN USPEH. NA POČETKU SEZONE ZACRTANI PLAN RADA OVE SELEKCIJE JE BIO SELEKTIRANJE, NE TAKMIČARSKE, VEĆ PERSPEKTIVNE SELEKCIJE I SISTEM TRENINGA I TAKMIČENJA DA PERSPEKTIVNI ŠTO VIŠE NAPREDUJU A U TAKMIČARSKOM POGLEDU PLASMAN NA ZAVRŠNI TURNIR PRVENSTVA SRBIJE. PLAN JE OSTVAREN U POTPUNOSTI I NA TURNIR IDEMO DA PROBAMO DA UŽIVAMO.
IMAMO KOGA DA PREDSTAVIMO JER JE OVO JEDNA OD NAJPERSPEKTIVNIJIH GENERACIJA KLUBA I U KOJOJ SE NALAZI NEKOLIKO NAJPERSPEKTIVNIJIH IGRAČA SRBIJE. IMAMO AMBICIJE I DA SE TAKMIČIMO PA DOKLE DOGURAMO. SVAKA POBEDA I SVAKI DALJI PLASMAN JE PREBAČAJ PLANA.
OVA GENERACIJA IMA TEŽAK ZADATAK. IZUZETAN JE PODATAK DA JE NAŠ KLUB UNAZAD TRI GODINE ZA REDOM OSVAJAO MEDALJE NA PIONIRSKIM PRVENSTVIMA SRBIJE (GENERACIJA 93 SREBRO, GENERACIJA 94 SREBRO, GENERACIJA 95 BRONZA). RETKO KOJI KLUB U SRBIJI SE OVIM MOŽE POHVALITI. U ZEMUNU I NOVOM BEOGRADU TO JE SAMO U DOMENU ŽELJA I MAŠTE OSTALIH KLUBOVA. TO JE DOKAZ KVALITETA RADA I USLOVA I DOKAZ ZAŠTO TREBA TRENIRATI I IGRATI U ZEMUNU. TO JE DOVOLJAN RAZLOG ZA SVE MLADE IGRAČE KOJI IMAJU VRHUNSKE SPORTSKE AMBICIJE GDE TO MOGU DA OSTVARE, U ZEMUNU !!!


:: PORAZI SENIORA I JUNIORA, UTVRĐEN PLAN PUTOVANJA NA TURNIR U FRANCUSKOJ, PROMENA TERMINA LETNJEG KAMPA12.04.2010
SENIORSKA SELEKCIJA IZGUBILA JE NA GOSTOVANJU OD DOMAĆINA KOTEŽA REZULTATOM 82 : 75. POSLE IZJEDNAČENE UTAKMICE U SAMOM FINIŠU PRESUDILE SU GODINE I ISKUSTVO IGRAČA KOTEŽA.
JUNIORI SU POMALO NEOČEKIVANO IZGUBILI NA DOMAĆEM TERENU OD ODLIČNE I VEOMA PERSPEKTIVNE SELEKCIJE MEGA VIZURA REZULTATOM 87 : 92. RADUJE IZVANREDNA IGRA POTENCIJALNOG KADETSKOG REPREZENTATIVCA PAVLA RELJIĆA KAO I ODLIČNA IGRA DESPIĆA I TADIĆA.

UTVRĐENI SU SVI DETALJI UČEŠĆA NA VELIKOM MEĐUNARODNOM TURNIRU U FRANCUSKOJ (MARSEJ). UČESTVUJU DVE NAŠE SELEKCIJE ROĐENI 1997/8 I 1995/96. PREDVIĐEN JE POLAZAK IZ ZEMUNA 3.JUNA OKO 15H, DOLAZAK U MARSEJ 4. JUNA U POPODNEVNIM SATIMA. TIRNIR SE IGRA 5. I 6. JUNA I U POPODNEVNIM SATIMA ODLAZAK ZA KAN I SMEŠTAJ U HOTEL. 7.JUN JE PREDVIĐEN ZA CELODNEVNI BORAVAK U KANU I MORSKO KUPANJE A U PREDVEČERNJIM SATIMA ODLAZAK ZA NICU I SMEŠTAJ U HOTEL. 8. JUN JE PREDVIĐEN ZA OBILAZAK NICE I MONTEKARLA, KUPANJE, U PREDVECERNJIM SATIMA ODLAZAK ZA ITALIJU (VERONA) I SMEŠTAJ U HOTEL. 9. JUN JE PREDVIĐEN ZA CELODNEVNI BORAVAK U VELIKOM ZABAVNOM PARKU GARDALEND A U PREDVEČERNJIM SATIMA POLAZAK ZA ZEMUN. DOLAZAK U ZEMUN PREDVIĐEN JE ZA 10. JUN U PREPODNEVNIM SATIMA.

ZBOG VELIKOG INTERESOVANJA ZA UČEŠĆE NA KLUPSKOM KAMPU U AVGUSTU NA OPLENCU, PRIMORANI SMO DA KAMP ORGANIZUJEMO U DVE SMENE I SHODNO TOME USAGLASIMO TERMINE BORAVKA. NOVI TERMINI SU PRVA GRUPA 5. AVGUST, U TOJ SMENI SU NAJMLAĐI IZ ŠKOLE KOŠARKE, NAJMLAĐA SELEKCIJA 1999/2000, SELEKCIJA MLAĐIH PIONIRA 1997/98 PRVA I DRUGA SELEKCIJA. DUGA GRUPA 13. AVGUST SELEKCIJA PIONIRA 1995/96, DRUGA SELEKCIJA 1995, DRUGA SELEKCIJA 1996 I DRUGA SELEKCIJA 1993/94. O OVIM IZMENAMA SVI ČLANOVI KLUBA DOBIĆE PISMENO OBAVEŠTENJE.


:: NOVI BEOGRAD U BOJAMA ZEMUNA, PORAZ SENIORA09.04.2010
NA VELIKOM NOVOBEOGRADSKOM KOŠARKAŠKOM TURNIRU PONOSNO JE BILO BITI IZ ZEMUNA. MLADI IGRAČI NAŠEG KLUBA U SVIM KATEGORIJAMA POKAZALI SU NAJVIŠE (NAJUSPEŠNIJI U SVIM KATEGORIJAMA, ROĐENIM 1994/95, 1996/97, 1998/99, 2000 i 2001), KLUBU JE URUČEN VELIKI PRELAZNI PEHAR ZA SVEUKUPNOG POBEDNIKA. POSEBNU DRAŽ DALI SU NAJMLAĐI ROĐENI 2000 I 2001 KOJI SU SVOJOM TEHNIČKOM OBUČENOŠĆU A POSEBNO PRISTUPOM (MNOGI SU ODRALI KOLENA U BORBI ZA SVAKU LOPTU) POKAZALI DA STASAVAJU DVA NOVA KVALITETNA GODIŠTA.
NA TURNIRU JE URUČENO SPECIJALNO PRIZNANJE ASOCIJACIJE ZA MINI-BASKET. NAŠEM KLUBU I PARTIZANU URUČENE SU ZAHVALNICE ZA IZUZETAN DOPRINOS RAZVOJU I AFIRMACIJI MINI-BASKETA.

SENIORSKA SELEKCIJA IZGUBILA JE U HALI PINKI OD IZUZETNO POJAČANE SELEKCIJE MEGA VIZURA U PRODUŽETKU REZULTATOM 100 : 96. UTAKMICA JE OBILOVALA PREOKRETIMA I DRAMATIKOM. U REGULARNOM DELU NAŠA EKIPA JE TROJKOM NIKŠE NIKOLIĆA NA O.7 SEKUNDI PRE KRAJA POVELA SA 3 KOŠA PREDNOSTI. TEORETSKI JE UTAKMICA BILA DOBIJENA ALI SU KOŠARKAŠKI MEGE USPELI DA U PREOSTALOM VREMENU POSTIGNU TROJKU I IZBORE PRODUŽETAK I U PRODUŽETKU POBEDE NAŠU PRETHODNIM EPILOGOM ŠOKIRANU EKIPU. VIĐENA JE IZUZETNO KVALITETNA KOŠARKA, PREDSTAVILO SE NEKOLIKO VANSERIJSKI TALENTOVANIH MLADIH IGRAČA. U NAŠOJ EKIPI PONOVO JE BIO MAESTRALAN PETAR JOKIĆ SA 29 POENA I INDEKSOM 38 I PO KO ZNA KOJI PUT OVE SEZONE POKAZAO DA MU JE MOŽDA VEĆ SADA MESTO NA PREDSTOJEĆOJ ZAVRŠNICI NAŠE SENIORSKE SUPER LIGE, U NEKOM OD VODEĆIH OSAM KLUBOVA.


:: NAŠ KLUB OSVOJIO NOVOBEOGRDSKI TURNIR U SVE TRI KATEGORIJE08.04.2010
VELIKI USPEH NAŠEG KLUBA KOJI JE USPEO DA OSVOJI TURNIR U SVIM KATEGORIJAMA ,A USPEH JE JOŠ VEĆI JER NIJE IZGUBLJENA NI JEDNA UTAKMICA NA TURNIRU .

REZULTATI FINALNIH UTAKMICA :
MLAĐI PIONIRI: ZEMUN - DIV BASKET 36-18
PIONIRI : ZEMUN - PARTIZAN 80-47
KADETI : ZEMUN - PARTIZAN 77 - 63


:: KADETI OSVOJILI NOVI BEOGRAD, U TOKU SU PRIPREME ZA FINALNE TURNIRE SRBIJE I POSLAT DOPIS OPŠTINI ZEMUN ZA POMOĆ, U SREDU SENIORI SA MEGOM06.04.2010
KADETSKA SELEKCIJA ZAUZELA JE PRVO MESTO NA VELIKOM TURNIRU U ORGANIZACIJI OPŠTINE NOVI BEOGRAD KOJI JE ODIGRAN U HALI SPORTOVA. DANAS U FINALU POBEĐENA JE SELEKCIJA PAETIZAN 95 REZULTATOM 77 : 63.

SUTRA SU NA PROGRAMU DVE FINALNE UTAKMICE.
MLAĐI PIONIRI IGRAJU SA DIV BASKETOM U 9H A PIONIRI SA PARTIZANOM U 10.45H. OBE UTAKMICE SE IGRAJU U HALI SPORTOVA NA NOVOM BEOGRADU SA VELIKIM IZGLEDIMA DA NAŠ KLUB BUDE TROSTRUKI POBEDNIK TURNIRA.

PIONIRSKA I KADETSKA SELEKCIJA SE UVELIKO PRIPREMAJU ZA FINALNE TURNIRE SRBIJE. U OKVIRU TOGA OBEZBEĐENI SU TERMINI U DVEMA NAJKVALITETNIJIM SALAMA U ZEMUNU, U HALI PINKI I U IZUZETNOJ SALI OŠ SAVA ŠUMANOVIĆ NA ALSTINI, KAKO BI SE NAŠE SELEKCIJE U POTPUNOSTI ADAPTIRALE NA USLOVE IGRANJA U ŽELEZNIKU TJ. ČAČKU.

ZA POTREBE BORAVKA KADETSKE SELEKCIJE U ČAČKU OBEZBEĐENO JE I IZVRŠENA REZERVACIJA ODLASKA U ČAČAK JEDAN DAN RANIJE PRE TURNIRA, BORAVAK U HOTELU LIVADE KAO I VEČERNJI ŠUTERSKI TRENING U HALI U KOJOJ SE IGRAJU UTAKMICE, DAN PRE POČETKA TURNIRA. NE ŽELIMO NIŠTA DA PREPUSTIMO SLUČAJU VEĆ DA NAŠA SELEKCIJA IMA MAKSIMALNE USLOVE KAKO BI POKUŠALA DA OSTVARI ŠTO BOLJI PLASMAN.

U SKLOPU OBEZBEĐENJA FINANSIJSKIH SREDSTAVA ZA UČEŠĆE NA DVA FINALNA TURNIRA SRBIJE (POTREBNO OKO 400.000 DINARA) UPUTILI SMO DOPIS PREDSEDNIKU OPŠTINE ZEMUN SA MOLBOM ZA FINANSIJSKOM POMOĆI ZA UČEŠĆE NA TURNIRU. OČEKUJEMO POZITIVAN ODGOVOR JER MI NA TIM TURNIRIMA REPREZENTUJEMO KAKO KLUB TAKO I NAŠU OPŠTINU. OVA DVA TAKMIČENJA ĆE U OVOJ GODINI BITI JEDNI OD NAJZNAČAJNIJIH NA KOJIMA UČESTVUJU ZEMUNSKI SPORTKI KLUBOVI.
NAREDNIH DANA UPUTIĆEMO DOPIS ZA POMOĆ PRIVREDNICIMA I PRIJATELJIMA KLUBA KAKO BISMO LAKŠE REALIZOVALI UČEŠĆE.

U SREDU SA POČETKOM U 15.30 SENIORSKI TIM IGRA UTAKMICU SA MEGA VIZUROM. UTAKMICA SE IGRA U HALI PINKI U ZEMUNU.J


:: I KADETI U FINALU NOVOBEOGRADSKOG TURNIRA05.04.2010
I naša kadetska ekipa obezbedila je plasman u finale Novobeogradskog turnira posle sve tri pobede u grupi.
Finalna utakmica kadeta igra se u utorak 06.04.2010 od 14.30 časova u Hali sportova na Novom Beogradu.
Finala mlađih pionira i pionira su na programu u sredu 07.04.2010 od 9.00 i 10.45 časova takodje u hali na Novom Beogradu.


:: NOVOBEOGRADSKI TURNIR31.03.2010
Ovogodišnji Novobeogradski turnir održava se u Hali Sportova na Novom Beogradu u periodu od 15.03 - 07.04.2010 . Naš klub učestvuje u sve tri kategorije , a naše dve ekipe pioniri i mladji pioniri već su se plasirali u finale dok kadetska ekipa tek počinje svoje takmičenje.

Rezultati M.Pioniri :
Zemun - Best 98 80-14
Zemun - All star 72-49
Zemun - Eurobasket 92-14
Finalna utakmica M.Pionira igra se u sredu 07.04.2010 u 9.00 časova u Hali sportova na Novom Beogradu, a protivnik je Div Basket .

Rezultati Pioniri :
Zemun - Flash 111-36
Zemun - All star 86-48
Zemun - Zvezdara M.I 72-52
Finalna utakmica Pionira igra se u sredu 07.04.2010 u 10.45 časova u Hali sportova na Novom Beogradu, a protivnik je Partizan.

Raspored utakmica Kadetske ekipe :
Sreda 31.03.2010 15.30 časova Zemun - Zvezdara M.I
Petak 02.04.2010 15.30 časova Zemun - OKK Beograd
Ponedeljak 05.04.2010 16.30 časova Zemun - As Basket
Finalna utakmica kadeta igra se 06.04.2010 od 14.00 časova , a utakmica za treće mesto je istog dana od 12.30 časova .


:: PIONIRI U BEOGRADU, KADETI U ČAČKU31.03.2010
NA SEDNICI UPRAVNOG ODBOR KSS ODREĐENI SU DOMAĆINI FINALNIH TURNIRA PRVENSTVA SRBIJE ZA PIONIRE I KADETE.

PIONIRI ĆE IGRATI U BEOGRADU, DOMAĆIN JE FMP.

KADETI ĆE IGRATI U ČAČKU, DOMAĆIN JE MLADOST (ČAČAK).


:: IZVUČENI RASPOREDI FINALNIH TURNIRA PRVENSTVA SRBIJE ZA PIONIRE I KADETE29.03.2010
DANAS JE U KUĆI KOŠARKE IZVRŠENO ŽREBANJE GRUPA FINALNIH TURNIRA PRVENSTVA SRBIJE ZA PIONIRE I KADETE.
BILO JE VELIKO ZADOVOLJSTVO I ČAST BITI DANAS U KUĆI KOŠARKE JER JE TO EGZAKTAN DOKAZ DA U RADU SA DECOM VREDIMO. PLASMAN NA DVA FINALNA TURNIRA JE FANTASTIČAN USPEH.

U KATEGORIJI PIONIRA NAŠA SELEKCIJA SE U PRVOM KRUGU TAKMIČENJA NALAZI U GRUPI SA EKIPAMA FLEŠ (BEOGRAD) I MLADOST (ČAČAK). TURNIR SE IGRA U PERIODU 14.-18.APRIL. NAŠA SELEKCIJA PRVOG DANA 14.APRILA IGRA U 12H SA EKIPOM MLADOST (ČAČAK) I ISTOG DANA U 20H SA EKIPOM FLEŠ (BEOGRAD). DVE PRVOPLASIRANE EKIPE IZ GRUPE NASTAVLJAJU TAKMIČENJE U ČETVRTFINALU.

U KATEGORIJI KADETA NAŠA SELEKCIJA SE U PRVOM KRUGU TAKMIČENJA NALAZI U GRUPI SA EKIPAMA MEGA VIZURA (BEOGRAD) I MLADOST (ČAČAK).TURNIR SE IGRA U PERIODU 21.-25.APRIL. NAŠA SELEKCIJA PRVOG DANA 14.APRILA IGRA U 12H SA EKIPOM MLADOST (ČAČAK) I ISTOG DANA U 20H SA EKIPOM MEGA VIZURA (BEOGRAD). DVE PRVOPLASIRANE EKIPE IZ GRUPE NASTAVLJAJU TAKMIČENJE U ČETVRTFINALU.

MESTA ODIGRAVANJA TURNIRA BIĆE OBJAVLJENA U NAREDNIH 2-3 DANA.

KAO ŠTO SE VIDI, PREDSTOJI NAM DVOMEČ SA VELIKIM SPORTSKIM PRIJATELJIMA I KLUBOM GOTOVO IDENTIČNE KONCEPCIJE RADA I KVALITETA, KK MLADOST IZ ČAČKA. BIĆE TO RAT NA TERENU ALI I VRHUNSKO DRUŽENJE VAN NJEGA. BIĆE TO VIŠESTRUKO UŽIVANJE !!!Prezentacije ostalih klubovaPortal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.