Ekipe kluba
SENIORI
KK Zemun Borac
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
MLAĐI PIONIRI
KK Zemun
KK Zemun 2
KK Zemun 3
KK Zemun 4
KK Zemun 5
PIONIRI
KK Zemun
KK Zemun 2
KK Zemun 3
KK Zemun 4
KK Zemun 5
KADETI
KK Zemun
KK Zemun 2
JUNIORI
KK Zemun 2
KK Zemun Borac
U19M
OMLADINCI
IGRAČI KLUBA
RUKOVODSTVO KLUBA
TRENERI
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: PORAZ JUNIORA18.09.2010
U DRUGOM KOLU KVALIFIKACIJA JUNJIORI SU IZGUBILI OD SUPERFUNDA REZULTATOM 73 : 66. OVIM PORAZOM ZNATNO SU UMANJENE ŠANSE ZA PROLAZAK U DRUGI KRUG KVALIFIKACIJA I SAM PROLAZ VIŠE NIJE U NAŠIM RUKAMA VEĆ ZAVISI OD REZULTATA UTAKMICE OKK BEOGRAD : SUPERFUND.
DANAS SMO PLATILI DANAK ŠTO SMO MLAĐI ALI I OČIGLEDNOM OPTEREČENOŠĆU UTAKMICOM. KAKO DRUGAČIJE OBJASNITI ČAK 24 PROMAŠENA SLOBODNA BACANJA, TU LEŽI UZROK PORAZA. ZAKAZALI SMO OVOG PUTA I U PRISTUPU UTAKMICI I U POŠTOVANJU TRAŽENIH ZAHTEVA TRENERA. SVAKAKO DA JE OD POČETKA TURNIRA NAJVEĆI NEDOSTATAK IZOSTANAK DVA PLANIRANA VODEĆA IGRAČA NA SPOLJNIM POZICIJAMA RELJIĆ PAVLA I DESPIĆ DRAGOMIRA.
I U SLUČAJU DA NE OSTVARIMO DALJI PLASMAN OVA GODINA ĆE BITI GODINA PRIPREME SELEKCIJE 94 (UIGRAVANJE I DOVOĐENJE NOVIH IGRAČA) KAKO BISMO NAREDNE GODINE KONAČNO OSTVARILI PLASMAN U JUNIORSKU LIGU SRBIJE.


:: TAKMIČARSKA SEZONA OTVORENA POBEDOM JUNIORA, NEDOPUSTIVO LOŠI GESTOVI DVA JUNIORSKA IGRAČA17.09.2010
JUNIORSKA SELEKCIJA JE U PRVOJ UTAKMICI KVALIFIKACIJA ZA JUNIORSKU LIGU SRBIJE POBEDILA OKK BEOGRAD REZULTATOM 86 : 84. IZUZETNO DRAMATIČNA UTAKMICA PROTIV ODLIČNE TAKMIČARSKE EKIPE BEOGRADA REŠENA JE U POSLEDNJIH 5 SEKUNDI. TOKOM CELE UTAKMICE NAŠA SELEKCIJA JE VODILA 2-10 KOŠEVA PREDNOSTI ALI JE NA KRAJU MORALA DA REŠAVA UTAKMICU U POSLEDNJIM SEKUNDAMA. SA SAMO DVA IGRAČA GODIŠTA 1993. OVO JE ODLIČAN REZULTAT.
MORA SE ISTAĆI ODLIČNA IGRA BOROJEVIĆ MILUTINA KOJI JE, POSLE ODLIČNIH IGARA PROLETOS NA FINALU SRBIJE U ČAČKU, I U OVOJ UTAKMICI POKAZAO DA IMA SRCE ZA TEŠKE UTAKMICE.

SUTRA SA OOČETKOM U 12H NAŠA SELEKCIJA SE U DRUGOM KOLU SASTAJE SA EKIPOM SUPERFUND. UTAKMICA SE IGRA NA TORLAKU.

U SENCI OVG TURNIRA SU DVA NEDOPUSTIVA POTEZA IGRAČA ČLANOVA JUNIORSKE SELEKCIJE. OGNJEN IVANOVIĆ I DRAGOMIR DESPIĆ OSTAVILI SU EKIPU I KLUB NA, KAKO SE KAŽE, CEDILU NEPOSREDNO UOČI TURNIRA, ZNATNO OSLABILI EKIPU I TIME SMANJILI ŠANSE ZA PLASMAN U LIGU SRBIJE.
IAKO SE EKIPA PRIPREMA SKORO DVA MESECA OGNJEN IVANOVIĆ JE DONEO ODLUKU DA IDE NA EKSKURZIJU U VREME TURNIRA. SHODNO TOME DONETA JE ODLUKA DA SE PREBACI U DRUGU SELEKCIJU KLUBA BEZ PRAVA VRAĆANJA U PRVU SELEKCIJU A KRAJEM SEZONE BIĆE DONETA ODLUKA O NJEGOVOM DALJEM STATUSU U KLUBU.
DRAGOMIR DESPIĆ JE SAMOINICIJATIVNO I PROTIV ODLUKE KLUBA OTIŠAO NA NAZOVIMO PROBU U HEMOFARM. SAM ČIN NEMA NIKAKVE LOGIKE S OBZIROM DA JE VEĆ BIO NA PROBI PRE PRELAZNOG ROKA, DA NIJE ZADOVOLJIO, DA JE NASTAVIO DA TRENIRA U KLUBU GDE JE PLANIRAN DA BUDE JEDAN OD VODEĆIH IGRAČA OKO KOGA SE KONCIPIRAO SISTEM IGRE I JUNIORSKE I SENIORSKE EKIPE. KOJI SU TO SAVETNICI I NEZNALICE KOJI SU UVUKLE IGRAČA I NEREALNU PRIČU JER JE PRELAZNI ROK PROŠAO I NAŠ KLUB NIJE BIO VOLJAN DA DOZVOLI IGRAČU PRELAZAK PRE ZAVRŠETKA KVALIFIKACIJA I BEZ OBEŠTEĆENJA. OVIM JE IGRAČ NANEO NEMERLJIVU ŠTETU I KLUBU ALI I SEBI JER JE IZGUBIO STATUS ČLANA OVE SELEKCIJE. OČEKUJE GA IZOSTANAK IZ TAKMIČARSKOG PROGRAMA CELE GODINE ILI EVENTUALNO ODOBRENJE PRELASKA U DRUGI KLUB UZ KVALITETNO FINANSIJSKO OBEŠTEĆENJE.

NAPOMINJEMO DA SU OBA IGRAČA IMALA I SPECIJALAN STATUS U KLUBU TJ. DA SU VIŠE GODINA BILI OSLOBOĐENI PLAĆANJA ČLANARINA I KAMPOVA A POSLEDNJIH 6 MESECI PLAĆALI SU POLA ČLANARINE TAKO DA NEMA GOVORA O NEKOM SLOBODNOM ODLASKU IZ KLUBA. OBA IGRAČA SU UPOZORENA NA MOGUĆE POSLEDICE, ŠTO SU IGNORISALI TE BOLJI ODNOS NIČIM NI NE ZASLUŽUJU, NE BI BILO FER NI PREMA SVIM ČLANOVIMA KLUBA.


:: KREĆE TAKMIČARSKI KARAVAN, PROMOCIJA KLUBA NA ALTINI15.09.2010
OVOG VIKENDA POČINJU ZVANIČNA TAKMIČENJA NAŠIH SELEKCIJA.
PRVI NA PARKET IZLAZE JUNIORI U KVALIFIKACIJAMA ZA JEDINSTVENU JUNIORSKU LIGU SRBIJE.
U PRVOM KRUGU KVALIFIKACIJA NAŠA SELEKCIJA SE TAKMIČI U GRUPI SA EKIPAMA OKK BEOGRAD, SUPERFUND I TORLAK (DVA PRVOLIGAŠA I JEDAN SRPSKOLIGAŠ).
RASPORED UTAKMICA:
PETAK U 19.20 ZEMUN : OKK BEOGRAD
SUBOTA 12.00 ZEMUN : SUPERFUND
NEDELJA 14.00 ZEMUN : TORLAK
SVE UTAKMICE SE IGRAJU U HALI VELEFARM NA TORLAKU.

KAO I PROŠLE GODINE I OVE GODINE POVODOM OTVARANJA ŠKOLE KOŠARKE U NASELJU ALTINA U OŠ SAVA ŠUMANOVIĆ U PETAK SA POČETKOM U 10.00 ČASOVA BIĆE ODRŽANA PROMOCIJA KLUBA. U OKVIRU PROMOCIJE PRED SVIM UČENICIMA 1-4 RAZREDA ŠKOLE BIĆE DEMONSTRIRANI NEKI OD SEGMENATA RADA U ŠKOLI KOŠARKE A DEMONSTRATORI ĆE BITI ČLANOVI PIONIRSKE SELEKCIJE KLUBA. ISTOG DANA POČEĆE SA RADOM ŠKOLA KOŠARKE U PRELEPOJ SALI ŠKOLE. TERMINI TRENINGA SU: PONEDELJKOM U 19H, SREDOM I PETKOM U 19.30H.


:: JOŠ JEDAN INTERESANTAN DEČAK U NAŠEM KLUBU, UPIS U ŠKOLU KOŠARKE U TOKU08.09.2010
NOVOFORMIRANA SALEKCIJA 1999/2000 SVAKIM DANOM JE BOGATIJA ZA JEDNO POZNATO IME PA JE NEKI U ŠALI I NAZIVAJU VIP-SELEKCIJA.

OVIH DANA KLUBU JE PRISTUPIO I IZRAZITO MLADI MARIO NAKIĆ, ROĐEN 2001. GODINE. MARIO JE SIN NEKADAŠNJEG POZNATOG SJAJNOG IGRAČA IVE NAKIĆA. IAKO IZRAZITO MLAD, KOD MARIA SE VEĆ SADA POKAZUJU IZRAZITI KOŠARKAŠKI GENI.

NEĆE BITI LAKO TRENERU MILOŠU LAZIĆU SA DECOM VELIKIH KOŠARKAŠKIH IMENA. ŠALIMO SE, NAJČEŠĆE TAKVA KOŠARKAŠKA IMENA SU I NAJKOOPERATIVNIJA I NAJREALNIJA U SARADNJI OKO KOŠARKAŠKOG RAZVOJA SVOJE DECE

U TOKU JE VELIKA MARKETINŠKA AKCIJA KLUBA U ANIMACIJI DEČAKA ZA BAVLJENJE KOŠARKOM. U TOKU JE OBILAZAK VIŠE OD 25 OSNOVNIH ŠKOLA NOVOG BEOGRADA I ZEMUNA I PODELA VIŠE OD 5.000 PRIMERAKA REKLAMNOG MATERIJALA.

ZA SVE ZAINTERESOVANE NAVODIMO MESTA UPISA:

OŠ MAJKA JUGOVIĆA, ZEMUN, UTORAK I ČETVRTAK OD 19H
SREDNJA TURISTIČKA NOVI BEOGRAD, UTORAK I ČETVRTAK OD 20H
OŠ MIHAJLO PUPIN GALENIKA, PONEDELJAK, SREDA, PETAK OD 18.30H
OŠ SAVA ŠUMANOVIĆ, ALTINA, SVAKI RADNI DAN OD 20.30
OŠ STANKO MARIĆ UGRINOVCI, UTORAK, ČETVRTAK, PETAK OD 19H

KLUB JE KONKURISAO, U PREGOVORIMA SMO I OČEKUJEMO POČETAK RADA I U DVE NOVE SALE OŠ SONJA MARINKOVIĆ ZEMUN I OŠ ILIJA BIRČANIN ZEMUN POLJE.


:: DVA NAŠA IGRAČA JOKIĆ PETAR I RELJIĆ PAVLE NA PRVOLIGAŠKOJ SCENI, INTERESANTNI DOLASCI U MLAĐIM KATEGORIJAMA01.09.2010
TALENTOVANI IGRAČ NAŠEG KLUBA PETAR JOKIĆ NASTAVLJA SVOJU KOŠARKAŠKU KARIJERU U PRVOLIGAŠU NOVI SAD. IAKO U MLAĐIM KATEGORIJAMA NIJE BIO U KRUGU NAJZNAČAJNIJIH IGRAČA, KROZ PROGRAM SENIORSKOG TIMA I PRVE SRPSKE LIGE U POSLEDNJE DVE SEZONE POSTAO JE IZUZETNO INTERESANTAN ZA NEKOLIKO PA ČAK I NAŠIH NAJBOLJIH KLUBOVA. OPREDELENJE ZA NOVI SAD JESTE PROGRAM RADA I FORSIRANJA MLADIH IGRAĆA KOJI ĆE TAMO PROVODITI NAŠ NAJTROFEJNIJI TRENER A SADA TRENER PRVOG TIMA NOVOG SADA SINIŠA MATIĆ. MI SMO KAO KLUB ZADOVOLJNI USLOVIMA ODLASKA U ČEMU JE MNOGO POMOGAO I OTAC PETRA. PETRU MNOGO SREĆE I HRABROSTI KOJU JE POKAZAO U POSLEDNJE DVE SEZONE.

PAVLE RELJIĆ, IZUZETNO PERSPEKTIVNI IGRAČ NAŠEG KLUBA SVOJU DALJU KOŠARKAŠKU NADOGRADNJU NASTAVIĆE U PRVOLIGAŠU MEGA VIZURI. KADA VEĆ NIJE OSTAO U NAŠEM KLUBU, ŽELJAN NOVIH IZAZOVA, OVO JE NAJBOLJE MOGUĆE REŠENJE DALJEG NAPRETKA PAVLA I NOVI VELIKI MOTIV DA RADI I VIŠE OD 100 POSTO. MI KAO KLUB MOŽEMO BITI ZADOVOLJNI USLOVIMA ODLASKA S OBZIROM NA IZUZETNO TEŠKU SITUACIJU NA KOŠARKAŠKOM TRŽIŠTU. IZMEĐU OSTALOG POTPISAN JE I UGOVOR IZMEĐU MEGA VIZURE I ZEMUNA VEZANO ZA DALJE BUDUĆE TRANSFERE RELJIĆA. PAVLE JE KAO IGRAČ BIO JEDAN OD NAJZASLUŽNIJIH ZA SREBRNU MEDALJU PIONIRSKE SELEKCIJE 1993/94.
PAVLU ŽELIMO U BUDUĆNOSTI PRE SVEGA PUNO ZDRAVLJA I ŠTO MANJE POVREĐIVANJA, ZA OSTALO JE SPREMAN DA SE SAM POTRUDI.

NAŠEM GLUBU PRISTUPIO JE JEDAN IZUZETNO INTERESANTAN MLADI IGRAČ. RADI SE O MARKU PECARSKOM, SINU MIROSLAVA PECARSKOG, VELIKOG IMENA NAŠE KOŠARKE. MARKO JE ROĐEN 2000. GODINE, IZUZETNIH JE FIZIČKIH I RADNIH POTENCIJALA.
U NAREDNA DVA DANA OČEKUJEMO I DOLAZAK JOŠ JEDNOG DEČAKA IZ KOŠARKAŠKE PORODICE, ĐORĐA OBRADOVIĆA, SINA PROSLAVLJENOG IGRAČA A POSEBNO TRENERA ŽELJKA OBRADOVIĆA.

NAMA KAO KLUBU IZUZETNO IMPONUJE DA SU DVA TAKO VELIKA IMENA SRPSKE KOŠARKE ODLUČILA DA NAMA UKAŽU POVERENJE U KOŠARKAŠKOM USAVRŠAVANJU SVOJE DECE. MOGLI SU DA BIRAJU SVAKI KLUB I SVAKO BI IH RADO VIDEO U SVOJOJ SREDINI ALI SU SE ODLUČILI ZA NAS. NA NAMA I TRENERU MILOŠU LAZIĆU JE DA OPRAVDAMO NJIHOVO ALI I POVERENJE SVE DECE KOJA ĆE U NAREDNIH 1-2 MESECA BITI SELEKTIRANA U NAJMLAĐU SELEKCIJU 1999-2000.


:: PORAZI KADETA I POBEDE PIONIRA28.08.2010
DRUGOG DANA TURNIRA U ČAČKU KADETSKA SELEKCIJA DOŽIVELA JE DVA PORAZA.
U PREPODNEVNOM TERMINU, POSLE ODLIČNIH 25 MINUTA KADETI SU UBEDLJIVO PORAŽENI OD IZUZETNE SELEKCIJE PARTIZANA SA 25 KOŠEVA RAZLIKE.
U POPODNEVNOM TERMINU, VIDNO FIZIČKI UMORNI I PSIHOLOŠKI ISTROŠENI DOŽIVELI SU PORAZ OD OBJEKTIVNO SLABIJE EKIPE BORCA SA 10 KOŠEVA PREDNOSTI.

ZA RAZLIKU OD KADETA PIONIRI SU NASTAVILI SA UBEDLJIVIM IGRAMA. U PREPODNEVNOM TERMINU UBEDLJIVO SU POBEDILI PARTIZAN SA 19 KOŠEVA RAZLIKE A U POPODNEVNOM TERMINU BORAC IZ ČAČKA SA 39 KOŠEVA RAZLIKE.

BILE SU OVO ODLIČNE PROVERE MOGUĆNOSTI PRE POČETAK TAKMIČARSKE SEZONE SA PROTIVNICIMA RAZLIČITOG KVALITETA.


:: KADETI I PIONIRI NA TURNIRU U ČAČKU27.08.2010
KADETSKA I PIONIRSKA SELEKCIJA UČESTVUJU NA TURNIRU U ČAČKU ZAJEDNO SA DOMAĆINOM MLADOST ČAČAK, BORCEM ČAČAK I PARTIZANOM.
PRVOG DANA TURNIRA PIONIRSKA SELEKCIJA (1997/98) UBEDLJIVO JEPOBEDILA DOMAĆINA MLADOST (ČAČAK) REZULTATOM 71 : 36. DOBAR SIGNAL S OBZIROM DA JE MLADOST JEDAN OD NAJBOLJIH KLUBOVA U SRBIJI U RADU SA MLAĐIM KATEGORIJAMA I PO SVIM INFORMACIJAMA NJIHOVA PIONIRSKA SELEKCIJA JE I UBEDLJIVO NAJBOLJA U NJIHOVOM REGIONU.
KADETSKA SELEKLCIJA (1995/96) TAKOĐE JE UBEDLJIVO POBEDILA DOMAĆINA REZULTATOM 71 : 56.
TREBA ISTAĆI ODLIČNU ORGANIZACIJU I DOMAĆINSKI ODNOS MLADOSTI IZ ČAČKA (IGRAČI SU SMEŠTENI KOD DOMAĆIH IGRAČA A TRENERI U HOTELU) KAO I ZA OVE PRILIKE PRILIČNO INTERESOVANJE PUBLIKE. DANAŠNJE UTAKMICE JE POSMATRALO 200-300 GLEDALACA.

SUTRA NAS OČEKUJU DVOMEČI SA BORCEM IZ ČAČKA I PARTIZANOM.


:: IZUZETNO USPEŠAN KAMP21.08.2010
KAMP KOJI SMO OVE GODINE ORGANIZOVALI NA OPLENCU (TOPOLA) BIO JE U SVAKOM POGLEDU JEDAN OD NAJUSPEŠNIJIH IKADA ORGANIZOVANIH U KLUBU.
U POSLEDNJIH NEKOLIKO GODINA BIO JE OVO JEDAN OD NAJPOSEĆENIJIH KAMPOVA SA 130 POLAZNIKA. RADILI SMO U DVE SMENE. U PRVOJ SMENI JE BILO 90 DEČAKA UZRASTA 8-13 GODINA A POSEBNO RADUJE VELIKI BROJ (OKO 40) NAJMLAĐIH ROĐENIH 1999-2000. U DRUGOJ SMENIBILO JE 40 DEČAKA UZRASTA 14-15 GODINA.
USLOVI SU BILI IZVANREDNI:
• ODLIČNI USLOVI U HOTELU, GOTOVO BEZ ZAMERKI A I KAKO BI BILO KADA SMO MI NA OPLENCU VEĆ DOMAĆI, TRETIRAJU NAS KAO SVOJE
• ODLIČNI USLOVI TRENINGA, DVE IZVANREDNE SALE SA TERMINA KOLIKO GOD SMO HTELI
• PRELEPO OKRUŽENJE I AMBIJENT OPLENAČKOG BRDA SA HRAMOM
• EDUKATIVAN OBILAZAK FANTASTIČNOG I PRELEPOG KOMPLEKSA KARAĐORĐEVIĆA
• JEDNODNEVNI IZLET I KUPANJE NA NOVOM I LEPOM BAZENU (DECA BI TOGA I VIŠE, SLEDEĆI PUT ĆEMO O TOME RAZMISLITI)
• IZUZETNO MALI BROJ ODSUSTVOVANJA, U PRVOJ SMENI GOTOVO NIJEDAN, U DRUGOJ SMENI 2-3 DEČAKA
• INTERESANTNA TAKMIČENJA NAJMLAĐIH, POSEBNO INTERESOVANJE JE IZAZVAO MALI FUDBAL. SIGURNO DA ĆEMO SLEDEĆE KAMPOVE OBOGATITI SA JOŠ VIŠE TAKMIČENJA I TO ŠTO KOŠARKAŠKIH A ŠTO DRUGIH, POSEBNO ZA NAJMLAĐE
• IMALI SMO I DVA DEČAKA GOSTA IZ KANADE
• PIONIRSKA SELEKCIJA ODIGRALA JE ZANIMLJIVU UTAKMICU SA DOMAĆIM JUNIORIMA (3-4 GODINE STARIJIMA), SALA JE BILA GOTOVO PUNA A NA VELIKO IZNENAĐENJE NAŠA SELEKCIJA JE POBEDILA ZNATNO ZNATNO FIZIČKI JAČU SELEKCIJU DOMAĆINA
KAMP OPLENAC LETO 2010


:: TAKMIČARSKI PLAN ZA SEZONU 2010-201116.08.2010
U nastupajućoj takmičarskoj sezoni 2010-2011 takmičarski plan i ambicije po selekcijama su sledeći:

SELEKCIJA MLAĐIH PIONIRA (1999-2000), trener Miloš Lazić. Ovo je selekcija koja će posle godinu dana rada na način okupljanja jednom nedeljno, preći na sistem rada najmlađe selekcije koji podrazumeva kvalitetnije selektiranje ove selekcije i zaseban rad i treninzi četiri puta nedeljno. Planirano mesto rada je Turistička škola Novi Beograd. Ova selekcija će biti uključena u prvo zvanično takmičenje za mlađe pionire, koje se igra samo na nivou regionalnih saveza, u našem slučaju Saveza Beograda. Očekujemo učešće u borbi za jedno od prva 3 mesta u Beogradu.

SELEKCIJA PIONIRA (1997-1998), trener Aleksandar Obajdin. Planirano mesto rada je OŠ Majka Jugovića, pored Hale Pinki. S obzirom na kvalitetno dopunjenu selekciju očekujemo učešće u borbi za odlazak na Finalni turnir prvenstva Srbije za pionire.

SELEKCIJA KADETA (1995-1996), trener Darko Peruničić. Mesto rada OŠ Sava Šumanović, Altina, vrhunska sala. Selekcija osvežena sa nekoliko igrača, očekujemo učešće u borbi za odlazak na Finalni turnir prvenstva Srbije za kadete.

SELEKCIJA JUNIORA (1993-1994), trener Dragoslav Tančić. Planirano mesto rada Hala Pinki. Očekujemo učešće u kvalifikacijama za Jedinstvenu juniorsku ligu sa realnim šansama plasmana među 5 najkvalitetnijih ekipa u Beogradu i eventualno veliki uspeh plasman u Jedinstvenu juniorsku ligu.

SENIORSKI TIM, trener Dragoslav tančić. Seniorski tim činiće kompletna selekcija juniora dopunjena sa 5-6 nešto starijih igrača koji su ponikli i igrali u našem klubu. Prvobitni plan je bio da seniorsku ekipu čini isključivo juniorska ekipa i da se takmiči u Drugoj srpskoj ligi ali s obzirom na uslov da se mogu igrati kvalifikacije za Jedinstvenu juniorsku ligu samo ukoliko je klub član najmanje Prve srpske lige, to ćemo i ove godine nastaviti takmičenje u Prvoj srpskoj ligi. Očekuje nas teška borba za opstana samo iz razloga što ne želimo da veštački pravimo seniorski tim već da ozbiljan teret seniorskog takmičenja podnesu i juniori, pa i po cenu rezultata. Ideja postojanja našeg seniorskog tima i jeste da bude u funkciji stvaranja igrača.


:: POLAZAK DRUGE GRUPE NA KAMP POMEREN NA 8.30, DOGOVORENO UČEŠĆE PIONIRA I KADETA NA TURNIRU U ČAČKU11.08.2010
KAKO BISMO POMOGLI NAŠEM PREVOZNIKU FIRMI ŠAMPION, U JEKU TURISTIČKE I POSLOVNE SEZONE, POMERILI SMO TERMIN POLASKA DRUGE GRUPE NA KAMP U TOPOLU TAKO DA JE POLAZAK AUTOBUSA U PETAK 13. AVGUSTA U 8.30H ISPRED HALE PINKI. MOLE SE IGRAČI DA DOĐU POLA SATA RANIJE.

SHODNO OVOME I POVRATAK PRVE GRUPE JE NEŠTO POMEREN TAKO DA ĆE PRVA GRUPA, POSLE ODRAĐENIH PREPODNEVNIH TRENINGA, KRENUTI ZA BEOGRAD (ZEMUN) U 12.15H I OČEKUJE SE DOLAZAK OKO 13.30.

NA POZIV NAŠIH SPORTSKIH PRIJATELJA KK MLADOST ČAČAK DVE NAŠE SELEKCIJE, PIONIRI I KADETI, UČESTVOVAĆE NA TURNIRU U ČAČKU. PORED DOMAĆINA I NAŠIH SELEKCIJA UČESTVOVAĆE I SELEKCIJE BORCA IZ ČAČKA I BEOGRADSKOG PARTIZANA. PREDVIĐENI TERMIN TURNIRA JE 27.-28. AVGUST (DVA DANA, IGRAČI ĆE BITI SMEŠTENI U PORODICAMA DOMAĆINA).Prezentacije ostalih klubovaPortal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.