Ekipe kluba
SENIORI
KK Zemun Borac
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
MLAĐI PIONIRI
KK Zemun
KK Zemun 2
KK Zemun 3
KK Zemun 4
KK Zemun 5
PIONIRI
KK Zemun
KK Zemun 2
KK Zemun 3
KK Zemun 4
KK Zemun 5
KADETI
KK Zemun
KK Zemun 2
JUNIORI
KK Zemun 2
KK Zemun Borac
U19M
OMLADINCI
IGRAČI KLUBA
RUKOVODSTVO KLUBA
TRENERI
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: KADETI I PIONIRI NA TURNIRU U ČAČKU27.08.2010
KADETSKA I PIONIRSKA SELEKCIJA UČESTVUJU NA TURNIRU U ČAČKU ZAJEDNO SA DOMAĆINOM MLADOST ČAČAK, BORCEM ČAČAK I PARTIZANOM.
PRVOG DANA TURNIRA PIONIRSKA SELEKCIJA (1997/98) UBEDLJIVO JEPOBEDILA DOMAĆINA MLADOST (ČAČAK) REZULTATOM 71 : 36. DOBAR SIGNAL S OBZIROM DA JE MLADOST JEDAN OD NAJBOLJIH KLUBOVA U SRBIJI U RADU SA MLAĐIM KATEGORIJAMA I PO SVIM INFORMACIJAMA NJIHOVA PIONIRSKA SELEKCIJA JE I UBEDLJIVO NAJBOLJA U NJIHOVOM REGIONU.
KADETSKA SELEKLCIJA (1995/96) TAKOĐE JE UBEDLJIVO POBEDILA DOMAĆINA REZULTATOM 71 : 56.
TREBA ISTAĆI ODLIČNU ORGANIZACIJU I DOMAĆINSKI ODNOS MLADOSTI IZ ČAČKA (IGRAČI SU SMEŠTENI KOD DOMAĆIH IGRAČA A TRENERI U HOTELU) KAO I ZA OVE PRILIKE PRILIČNO INTERESOVANJE PUBLIKE. DANAŠNJE UTAKMICE JE POSMATRALO 200-300 GLEDALACA.

SUTRA NAS OČEKUJU DVOMEČI SA BORCEM IZ ČAČKA I PARTIZANOM.


:: IZUZETNO USPEŠAN KAMP21.08.2010
KAMP KOJI SMO OVE GODINE ORGANIZOVALI NA OPLENCU (TOPOLA) BIO JE U SVAKOM POGLEDU JEDAN OD NAJUSPEŠNIJIH IKADA ORGANIZOVANIH U KLUBU.
U POSLEDNJIH NEKOLIKO GODINA BIO JE OVO JEDAN OD NAJPOSEĆENIJIH KAMPOVA SA 130 POLAZNIKA. RADILI SMO U DVE SMENE. U PRVOJ SMENI JE BILO 90 DEČAKA UZRASTA 8-13 GODINA A POSEBNO RADUJE VELIKI BROJ (OKO 40) NAJMLAĐIH ROĐENIH 1999-2000. U DRUGOJ SMENIBILO JE 40 DEČAKA UZRASTA 14-15 GODINA.
USLOVI SU BILI IZVANREDNI:
• ODLIČNI USLOVI U HOTELU, GOTOVO BEZ ZAMERKI A I KAKO BI BILO KADA SMO MI NA OPLENCU VEĆ DOMAĆI, TRETIRAJU NAS KAO SVOJE
• ODLIČNI USLOVI TRENINGA, DVE IZVANREDNE SALE SA TERMINA KOLIKO GOD SMO HTELI
• PRELEPO OKRUŽENJE I AMBIJENT OPLENAČKOG BRDA SA HRAMOM
• EDUKATIVAN OBILAZAK FANTASTIČNOG I PRELEPOG KOMPLEKSA KARAĐORĐEVIĆA
• JEDNODNEVNI IZLET I KUPANJE NA NOVOM I LEPOM BAZENU (DECA BI TOGA I VIŠE, SLEDEĆI PUT ĆEMO O TOME RAZMISLITI)
• IZUZETNO MALI BROJ ODSUSTVOVANJA, U PRVOJ SMENI GOTOVO NIJEDAN, U DRUGOJ SMENI 2-3 DEČAKA
• INTERESANTNA TAKMIČENJA NAJMLAĐIH, POSEBNO INTERESOVANJE JE IZAZVAO MALI FUDBAL. SIGURNO DA ĆEMO SLEDEĆE KAMPOVE OBOGATITI SA JOŠ VIŠE TAKMIČENJA I TO ŠTO KOŠARKAŠKIH A ŠTO DRUGIH, POSEBNO ZA NAJMLAĐE
• IMALI SMO I DVA DEČAKA GOSTA IZ KANADE
• PIONIRSKA SELEKCIJA ODIGRALA JE ZANIMLJIVU UTAKMICU SA DOMAĆIM JUNIORIMA (3-4 GODINE STARIJIMA), SALA JE BILA GOTOVO PUNA A NA VELIKO IZNENAĐENJE NAŠA SELEKCIJA JE POBEDILA ZNATNO ZNATNO FIZIČKI JAČU SELEKCIJU DOMAĆINA
KAMP OPLENAC LETO 2010


:: TAKMIČARSKI PLAN ZA SEZONU 2010-201116.08.2010
U nastupajućoj takmičarskoj sezoni 2010-2011 takmičarski plan i ambicije po selekcijama su sledeći:

SELEKCIJA MLAĐIH PIONIRA (1999-2000), trener Miloš Lazić. Ovo je selekcija koja će posle godinu dana rada na način okupljanja jednom nedeljno, preći na sistem rada najmlađe selekcije koji podrazumeva kvalitetnije selektiranje ove selekcije i zaseban rad i treninzi četiri puta nedeljno. Planirano mesto rada je Turistička škola Novi Beograd. Ova selekcija će biti uključena u prvo zvanično takmičenje za mlađe pionire, koje se igra samo na nivou regionalnih saveza, u našem slučaju Saveza Beograda. Očekujemo učešće u borbi za jedno od prva 3 mesta u Beogradu.

SELEKCIJA PIONIRA (1997-1998), trener Aleksandar Obajdin. Planirano mesto rada je OŠ Majka Jugovića, pored Hale Pinki. S obzirom na kvalitetno dopunjenu selekciju očekujemo učešće u borbi za odlazak na Finalni turnir prvenstva Srbije za pionire.

SELEKCIJA KADETA (1995-1996), trener Darko Peruničić. Mesto rada OŠ Sava Šumanović, Altina, vrhunska sala. Selekcija osvežena sa nekoliko igrača, očekujemo učešće u borbi za odlazak na Finalni turnir prvenstva Srbije za kadete.

SELEKCIJA JUNIORA (1993-1994), trener Dragoslav Tančić. Planirano mesto rada Hala Pinki. Očekujemo učešće u kvalifikacijama za Jedinstvenu juniorsku ligu sa realnim šansama plasmana među 5 najkvalitetnijih ekipa u Beogradu i eventualno veliki uspeh plasman u Jedinstvenu juniorsku ligu.

SENIORSKI TIM, trener Dragoslav tančić. Seniorski tim činiće kompletna selekcija juniora dopunjena sa 5-6 nešto starijih igrača koji su ponikli i igrali u našem klubu. Prvobitni plan je bio da seniorsku ekipu čini isključivo juniorska ekipa i da se takmiči u Drugoj srpskoj ligi ali s obzirom na uslov da se mogu igrati kvalifikacije za Jedinstvenu juniorsku ligu samo ukoliko je klub član najmanje Prve srpske lige, to ćemo i ove godine nastaviti takmičenje u Prvoj srpskoj ligi. Očekuje nas teška borba za opstana samo iz razloga što ne želimo da veštački pravimo seniorski tim već da ozbiljan teret seniorskog takmičenja podnesu i juniori, pa i po cenu rezultata. Ideja postojanja našeg seniorskog tima i jeste da bude u funkciji stvaranja igrača.


:: POLAZAK DRUGE GRUPE NA KAMP POMEREN NA 8.30, DOGOVORENO UČEŠĆE PIONIRA I KADETA NA TURNIRU U ČAČKU11.08.2010
KAKO BISMO POMOGLI NAŠEM PREVOZNIKU FIRMI ŠAMPION, U JEKU TURISTIČKE I POSLOVNE SEZONE, POMERILI SMO TERMIN POLASKA DRUGE GRUPE NA KAMP U TOPOLU TAKO DA JE POLAZAK AUTOBUSA U PETAK 13. AVGUSTA U 8.30H ISPRED HALE PINKI. MOLE SE IGRAČI DA DOĐU POLA SATA RANIJE.

SHODNO OVOME I POVRATAK PRVE GRUPE JE NEŠTO POMEREN TAKO DA ĆE PRVA GRUPA, POSLE ODRAĐENIH PREPODNEVNIH TRENINGA, KRENUTI ZA BEOGRAD (ZEMUN) U 12.15H I OČEKUJE SE DOLAZAK OKO 13.30.

NA POZIV NAŠIH SPORTSKIH PRIJATELJA KK MLADOST ČAČAK DVE NAŠE SELEKCIJE, PIONIRI I KADETI, UČESTVOVAĆE NA TURNIRU U ČAČKU. PORED DOMAĆINA I NAŠIH SELEKCIJA UČESTVOVAĆE I SELEKCIJE BORCA IZ ČAČKA I BEOGRADSKOG PARTIZANA. PREDVIĐENI TERMIN TURNIRA JE 27.-28. AVGUST (DVA DANA, IGRAČI ĆE BITI SMEŠTENI U PORODICAMA DOMAĆINA).


:: RASPORED POLAZAKA NA KAMP16.07.2010
RASPORED POLAZAKA NA KAMP JE SLEDEĆI:

PRVA GRUPA POLAZAK 5. AVGUSTA U 10H ISPRED HALE PINKI. PRVU KOJU ČINE ŠKOLE KOŠARKE ZEMUN I UGRINOVCI, SELEKCIJA 97/98, DRUGA SELEKCIJA 97/98, I SVI OSTALI UČESNICI UZRASTA RODJENI 1997 - 2000. POVRATAK OVE GRUPE JE 13. AVGUSTA OKO 16H

DRUGA GRUPA POLAZAK 13.AVGUSTA U 10H ISPRED HALE PINKI U ZEMUNU. DRUGU GRUPU ČINE SELEKCIJA 95/96, DRUGA SELEKCIJA 95, DRUGA SELEKCIJA 96 I SVI OSTALI IGRAČI RODJENI 1995-1996. POVRATAK 21.AVGUST OKO 16H


:: IGRAČI ZEMUNA NA METI VEĆIH KLUBOVA06.07.2010
ZA NEKOLIKO MLADIH IGRAČA NAŠEG KLUBA PRVOLIGAŠKI KLUBOVI POKAZUJU ODREĐENO INTERESOVANJE.

NAJVEĆU PAŽNJU PRIVLAČI PETAR JOKIĆ (1991.) ZA KOGA JE ZAINTERESOVANO NEKOLIKO DOMAĆIH PRVOLIGAŠKIH I B-LIGAŠKIH KLUBOVA ALI I NEKOLIKO INOSTRANIH KLUBOVA OD KOJIH JE NAJUPORNIJI RUMUNSKI ASESOFT, PRVAK I UČESNIK EVRO-ČELENDŽ TAKMIČENJA. KLUB I IGRAČ SU U FAZI PRONALAŽENJA NAJBOLJEG REŠENJA ZA OBE STRANE, PETRA I ZEMUN.

PORED JOKIĆA INTERESOVANJE JE POKAZANO I ZA NEKADAŠNJEG KADETSKOG REPREZENTATIVCA NIKŠU NIKOLIĆA (1991.) KAO I SADAŠNJEG POTENCIJALNOG KADETSKOG REPREZENTATIVCA PAVLA RELJIĆA (1993.).

JEDAN OD CILJEVA RADA NAŠEG KLUBA JESTE I PRODUKCIJA VRHUNSKIH IGRAČA ZA PRVOLIGAŠKE KLUBOVE. SVAKAKO DA JE PREDUSLOV TOME I NADOKNADA ZA FINANSIJSKO ULAGANJA ZEMUNA U RAZVOJ IGRAČA KROZ ODGOVARAJUĆE FINANSIJSKO OBEŠTEĆENJE. DANAS TO OBEŠTEĆENJE SIGURNO NE MOŽE BITI REALNO ALI MORA BITI TAKVO DA ODMAH DELIMIČNO POKRIJE DEO TROŠKOVA RADA KLUBA, DEO ULAGANJA U NOVE IGRAČE (VEĆ U OVOM PRELAZNOM ROKU KLUB JE ZA DVA MLADA IGRAČA ROĐENA 1997. I 1995. DOGOVORIO SA NJIHOVIM MATIČNIM KLUBOVIMA UPLATU OBEŠTEĆENJA U IZNOSU OD 250.000 DINARA) A DEO FINANSIJSKIH SREDSTAVA JE ZEMUN SPREMAN DA SAČEKA PO POTPUNOM KOŠARKAŠKOM RAZVOJU IGRAČA. NEREALNO JE DA ZEMUN KOREKTNO PLAĆA ZA PRELASKE IZRAZITO MLADIH IGRAČA A DA VEĆ AFIRMISANI IGRAČI ODLAZE IZ ZEMUNA BEZ NADOKNADE. PROTIV TOGA ĆEMO SE BORITI I TRAŽIMO PODRŠKU SVOJIH IGRAČA KOJI SU SADAŠNJU AFIRMACIJU STEKLI U ZEMUNU.


:: TRENINZI I U JULU I AVGUSTU02.07.2010
U TOKU LETNJIH MESECI JUL I AVGUST ODRŽAVAĆE SE TRENINZI VEĆINE GRUPA ŠKOLE KOŠARKE I SELEKCIJA. TRENINZI NISU OBAVEZNI ALI SVAKI IGRAČ KOJI JE U ZEMUNU I BEOGRADU A ŽELI DA TRENIRA MOĆI ĆE TO DA OSTVARI U SVOM KLUBU.

TRENINZI ŠKOLE KOŠARKE ZA DEČAKE KOJI SU TENIRALI U ŠKOLI MAJKA JUGOVIĆA I SREDNJOJ TURNISTIČKOJ ŠKOLI ODRŽAVAJU SE NA OTVORENOM TERENU KOD HALE PINKI UTORKOM, ČETVRTKOM I PETKOM OD 19 DO 20H.

TRENINZI ZA DEČAKE KOJI SU TRENIRALI U ŠKOLI DESANKA MAKSIMOVIĆ, MIHAJLO PUPIN GALENIKA I SAVA ŠUMANOVIĆ ALTINA ODRŽAVAJU SE NA OTVORENOM TERENU OŠ MIHAJLO PUPIN U NOVOJ GALENICI PONEDELJKOM, SREDOM I PETKOM UJUTRO OD 9 DO 10H.

ČLANARINA U LETNJIM MESECIMA ZA ŠKOLU KOŠARKE JE 1/2 REDOVNE ČLANARINE.

DODATNE INFORMACIJE MOGU SE DOBITI KOD TRENERA.


:: USPEH NAŠIH EKIPA U LIGI ZEMUNA01.07.2010
NA UPRAVO ZAVRŠENIM FINALNIM TURNIRIMA LIGE ZEMUNA NAŠE SELEKCIJE SU OSVOJILE PRVA TRI OD MOGUĆA ČETIRI MESTA. POBEDNICI LIGE ZEMUNA SU MLAĐI PIONIRI 1999, KADETI 1996 U KONKURENCIJI 1995. I DRUGA SELEKCIJA JUNIORA.
ODZIV EKIPA, INTERESOVANJE I KVALITET ZAVRŠNICE OPRAVDAVA ODRŽAVANJE I SVAKE GODINE PODIZANJE KVALITETA OTVORENOG PRVENSTVA ZEMUNA TJ. LIGE ZEMUNA. INICIJATOR OVE LIGE JE NAŠ KLUBA A PO UZORU NA LIGU ZEMUNA SADA SE ODRŽAVAJU LIGE I U DRUGIM OPŠTINAMA BEOGRADA.
DETALJNIJI REZULTATI BIĆE OBJAVLJENI NAREDNIH DANA


:: TRENER LAZIĆ MILOŠ DIPLOMIRAO, LEP USPEH NAŠIH EKIPA NA TURNIRU U BASKETU27.06.2010
TRENER NAŠEG KLUBA MILOŠ LAZIĆ OKONČAO JE SVOJE STUDIRANJE NA FAKULTETU ZA SPORT I FIZIČKU KULTURU (DIF) USPEŠNOM ODBRANOM DIPLOMSKOG RADA OCENOM 10. TIME SMO DOBILI JOŠ JEDNOG AKADEMCA U KLUBU. SVE ČESTITKE MILOŠU SA ŽELJAMA ZA USPEH NA POSLOVNOM I SPORTSKOM PLANU.

NA TURNIRU U BASKETU KOJI JE ODRŽAN NA ADI CIGANLIJI 26. JUNA A U ORGANIZACIJI KOŠARKAŠKOG SAVEZA BEOGRADA I GRADSKOG SEKRETARIJATA ZA SPORT I OMLADINU, PO OBIČAJU NAŠ KLUB JE UČESTVOVAO SA VIŠE EKIPA, OVE GODINE 9. OSTVARENI SU ODLIČNI REZULTATI. U KATEGORIJI MLAĐI PIONIRI NAŠA EKIPA JE OSVOJILA 2. MESTO, U KATEGORIJI PIONIRI NAŠA EKIPA JE OSVOJILA PRVO MESTO, U KATEGORIJI KADETI NISMO UČESTVOVALI, U KATEGORIJI JUNIORI NAŠA EKIPA JE OSVOJILA PRVO MESTO. OVAJ USPEH DOKAZUJE DA JE AKCENAT RADA U NAŠEM KLUBU NA TEHNIČKOM OSPOSOBLJAVANJU IGRAČA A BASKET JE UPRAVO IGRA GDE TO NAJVIŠE DOLAZI DO IZRAŽAJA.
MALO ŠALE : JEDINO ŠTO BRINE JESTE IME EKIPE U PIONIRIMA - BELGRADE STATE - ZAR DA SE ZEMUNSKA EKIPA TAKO ZOVE, MORAĆEMO O OVOME DA OZBILJNO PORAZGOVARAMO SA TRENEROM O LOKALNOM ZEMUNSKOM VASPITANJU NAŠE DECE !!!


:: FINALNI TURNIRI LIGE ZEMUNA25.06.2010
Raspored finalnih turnira lige ZemunaU narednim danima se održavaju finalni turniri lige Zemuna u svim kategorijama. U dodatku možete videti termine svih finalnih turnira.Prezentacije ostalih klubovaPortal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.