Ekipe kluba
SENIORI
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
MLAĐI PIONIRI
PIONIRI
KK Zemun
KADETI
KK Zemun
JUNIORI
KK Zemun Borac
U19M
OMLADINCI
IGRAČI KLUBA
RUKOVODSTVO KLUBA
TRENERI
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: POSETA I SASTANAK SA PREDSEDNIKOM OPŠTINE05.05.2010
U SREDU 5.MAJA PREDSEDNIK OPŠTINE ZEMUN G-DIN BRANISLAV PROSTRAN PRIMIO JE PREDSEDNIKA NAŠEG KLUBA. BIO JE TO PRVI UVODNI KONTAKT SA CILJEM UPOZNAVANJA SA RADOM NAŠEG KLUBA KAO I MOGUĆNOSTIMA DALJE ZAJEDNIČKE SARADNJE. SMATRAMO OVAJ SASTANAK IZUZETNO VAŽNIM JER JE TO PRVI IKADA OSTVAREN NA OVOM NIVOU. PRVI UTISCI SU VRLO POVOLJNI. OSEĆAMO DA JE POSEBNO BILO POZITIVNO PRIHVAĆENO TO ŠTO SA STRANE KLUBA KAO OSNOV SARADNJE NISU POSTAVLJENA FINANSIJSKA DAVANJA OD STRANE OPŠTINE PREMA KLUBU VEĆ NEKI DRUGI OBLICI PODRŠKE PRE SVEGA LOGISTIČKE U OBEZBEĐENJU USLOVA ZA RAD (PRIORITET U ZAKUPU ŠKOLSKIH SALA NA PROSTORU ZEMUNA KAO I EVENTUALNA POMOĆ U OBEZBEĐENJU PROSTORA ZA KLUPSKI OBJEKAT, KOLIKO TO MOGUĆNOSTI OPŠTINE DOZVOLJAVAJU). KLUB SE STAVIO NA RASPOLAGANJE U ORGANIZACIJI SVIH MANIFESTACIJA OD ZNAČAJA ZA ZEMUN, POSEBNO U OBLASTI SPORTA. UPUTILI SMO I POZIV DA JEDAN OD PREDSTAVNIKA OPŠTINE PUTUJE (NARAVNO O TROŠKU KLUBA) SA NAŠOM DELEGACIJOM NA MEĐUNARODNI TURNIR U FRANCUSKOJ (MARSEJ) KAKO BI SE KONKRETNO UVERILI U KVALITET NAŠEG RADA.


:: FINALNI TURNIR MLAĐIH PIONIRA U ZEMUNU04.05.2010
NAŠEM KLUBU DODELJENA JE ORGANIZACIJA FINALNOG TURNIRA MLAĐIH PIONIRA. UČESTVUJU ČETIRI NAJBOLJA BEOGRADSKA KLUBA: ZVEZDARA MI, KOLUBARA (LAZAREVA), DIV BASKET I ZEMUN.

TURNIR SE ODRŽAVA U HALI PINKI PO SLEDEĆEM RASPOREDU:

07.MAJ PETAK 16.30 ZEMUN : DIV BASKET
18.20 KOLUBARA : ZVEZDARA MI
08.MAJ SUBOTA 17.30 DIV BASKET : ZVEZDARA MI
19.20 ZEMUN : KOLUBARA
09.MAJ NEDELJA 12.30 KOLUBARA : DIV BASKET
14.20 ZEMUN : ZVEZDARA MI

ZA SVE KLUBOVE UČESNIKE OBEZBEĐENI SU PEHARI ( OD 1. DO 4. MESTA) A ZA TRI PRVOPLASIRANE EKIPE MEDALJA ZA SVAKOG IGRAČA.


:: BRONZANI PIONIRI29.04.2010
PIONIRSKA SELEKCIJA 1996. OSVAJAČI BRONZANE MEDALJE NA PRVENSTVU SRBIJE


:: KADETI ČETVRTI U SRBIJI29.04.2010
KADETSKA SELEKCIJA ČETVRTO MESTO NA PRVENSTVU SRBIJE


:: FINALNI TURNIR MLAĐIH PIONIRA MOŽDA U ZEMUNU, VELIKO POJAČANJE PIONIRSKE SELEKCIJA ZA NAREDNU SEZONU28.04.2010
S OBZIROM DA SE PO TRADICIJI NAŠA SELEKCIJA MLAĐIH PIONIRA PLASIRALA MEĐU 4 NAJBOLJE U BEOGRADU, PO TRADICIJI SMO I PODNELI KANDIDATURU ZA ORGANIZACIJU FINALNOG TURNIRA U HALI PINKI U ZEMUNU. TURNIR SE IGRA 7.,8. I 9. MAJA PO SISTEMU SVAK SA SVAKIM. U NAREDNA DVA DANA BIĆE ODREĐEN DOMAĆIN FINALNOG TURNIRA.

PIONIRSKA SELEKCIJA (ROĐENI 1997.) DOBILA JE VELIKO POJAČANJE. PRISTUPNICU ZA KLUB POTPISAO JE EKSTRA TALENTOVANI SLOBODAN JOVANOVIĆ, ČLAN KLUBA ALL STAR. SLOBODAN JE BIO NA METI SVIH NAŠIH VODEĆIH KLUBOVA ALI JE POSLE NEKOLIKO DANA PROVEDENIH NA TRENINZIMA NAŠE SELEKCIJE, ZAJEDNO SA RODITELJIMA ODLUČIO DA SVOJ DALJI KOŠARKAŠKI NAPREDAK NASTAVI U NAŠEM KLUBU. SVAKAKO DA JE U TOJ ODLUCI PRESUDIO KVALITET USLOVI I TRENINGA KAO I PROGRAM U NAREDNIH NEKOLIKO GODINA ALI I REZULTATI UNAZAD NEKOLIKO GODINA KAKO TAKMIČARSKI TAKO I U PRODUKCIJI IGRAČA.
NAŠ KLUB ĆE IZVRŠITI UPLATU OBEŠTEĆENJA ZA PRELAZAK IGRAČA KOŠARKAŠKOM KLUBU ALL STAR.
U NAREDNOM PERIODU OČEKUJEMO ANGAŽOVANJE JOŠ NEKOLIKO TALENTOVANIH I PERSPEKTIVNIH IGRAČA U MLAĐIM KATEGORIJAMA I TO U SVIM SELEKCIJAMA POČEV OD MLAĐIH PIONIRA PA DO JUNIORA. SVE JE VIŠE MLADIH IGRAČA KOJI SVOJ KOŠARKAŠKI NAPREDAK ŽELE DA OSTVARE U NAŠEM KLUBU.


:: POZIV IZ KABINETA PREDSEDNIKA OPŠTINE27.04.2010
DANAS SMO PRIMILI POZIV IZ KABINETA PREDSEDNIKA OPŠTINE I UPUĆENE SU NAM ČESTITKE POVODOM OSTVARENOG REZULTATA. INFORMISANI SMO DA ĆEMO U NAREDNOM PERIODU DOBITI FINANSIJSKU POMOĆ U REALIZACIJI SVOJIH PROGRAMA.
SVE POHVALE ZA JEDAN OVAKAV GEST, NAMA MNOGO ZNAČI I BUDI NADU U BUDUĆU LEPU SARADNJU SA LOKALNOM SAMOUPRAVOM I OČEKIVANJE DA ĆEMO ZAUZETI ODGOVARAJUĆE MESTO U AKTIVNOSTIMA OPŠTINE, SHODNO NAŠEM ODONOSU PREMA DECI I KVALITETU KOJI OSTVARUJEMO I SHODNO IMENU KLUBA.


:: KADETI ČETVRTI U SRBIJI26.04.2010
KADETSKA SELEKCIJA NIJE USPELA DA OSVOJI MEDALJU NA PRVENSTVU SRBIJE. KAKO SE KAŽE, TAKO BLIZU A TAKO DALEKO.
POSLE TRI SJAJNE POBEDE SA VELIKIM SAMOPUZDANJEM OČEKIVALI SMO DVE UTAKMICE OD KOJIH JE POBEDA U BAR JEDNOJ DONOSILA MEDALJU.
U UTAKMICI POLUFINALA SA PARTIZANOM, POSLE LOŠE PRVE ČETVRTINE, ODIGRALI SMO RAVNOPRAVNU UTAKMICU U KOJOJ JE NA KRAJU PARTIZAN POBEDIO SA 69 : 59 I PLASIRAO SE U FINALE. DEO NAŠIH IGRAČĆA JE PREGOREO U ŽELJI ZA USPEHOM A DEO NIJE MOGAO, ZBOG NEISKUSTVA, DA PODNESE TERET TEŠKE UTAKMICE.
U UTAKMICI ZA BRONZANU MEDALJU SASTALI SMO SE SA EKIPOM HEMOFARMA. S OBZIROM NA VIĐENO KAO I DOTADAŠNJE IGRE, NAŠA SELEKCIJA JE BILA BLAGI FAVORIT OVE UTAKMICE. MEĐUTIM, OČIGLEDNO JE BILO DA JE PORAZ U UTAKMICI SA PARTIZANOM OSTAVIO NEPREMOSTIV PRE SVEGA PSIHOLOŠKI TRAG I PRAZNINU. NAŠI MLADI IGRAČI NISU USPELI DA SE OPORAVE. I U TAKVOM STANJU BILI SU RAVNOPRAVNI TOKOM CELE UTAKMICE U KOJOJ JE NA KRAJU HEMOFARM SLAVIO SA 75 : 67. OSTAO JE VELIKI ŽAL I PRAZNINA JER JE NAŠA SELEKCIJA, PO PROCENI SVIH, PO KVALITETU NAJMANJE TREĆA EKIPA U SRBIJI. NAŽALOST, NIJE KVALITE UVEK DOVOLJAN ZA USPEH.
ŽALIMO A NE BI TREBALO. MNOGO SMO ULOŽILI, MNOGO SE MUČILI I KAO EKIPA I KAO KLUB DA DOĐEMO DO MEDALJE A NISMO USPELI.
BITI ČETVRTI U SRBIJI JE FANTASTIČAN REZULTAT JER, PONAVLJAMO, ISPRED NAS SU SAMO VELIKI FMP, PARTIZAN I HEMOFARM A IZA ČITAVA KOŠARKAŠKA SRBIJA. DA SMO KOJIM SLUČAJEM OSVOJILI MEDALJU BILI BISMO UZ FMP JEDINI KLUB SA DVE MEDALJE NA PRVENSTVIMA SRBIJE. I PO SADAŠNJIM REZULTATIMA SPADAMO U SAM VRH, TO NAM SVI POTVRĐUJU. MNOGI SE ČUDE, ODAKLE VAM VIŠE TAKO KVALITETNA DECA I TAKO DOBRI REZULTATI. NI NE SLUTE ŠTA SLEDI NAREDNIH GODINA JER DOLAZE SJAJNE GENERACIJE ROĐENE 1997-2000 GOD. I OVE KOJE SU IGRALE POSLEDNJE DVE GODINE I OSVOJILE ČETIRI MEDALJE U PIONIRSKOJ KONKURENCIJI (1993 - 1996), UZ DODATNO SELEKTIRANJE, I NAREDNIH GODINA ĆE VODITI JEDNU OD VODEĆIH ULOGA U SRBIJI U KADETSKOJ I JUNIORSKOJ KATEGORIJI.:: KADETI ZA PONOS, MLAĐI PINIRI NA FINALNOM TURNIRU24.04.2010
KADETSKA SELEKCIJA OSTVARILA JE FANTASTIČAN REZULTAT PLASMANOM U POLUFINALE PRVENSTVA SRBIJE I OBEZBEDILA JOŠ DVE UTAKMICE U BORBI ZA MEDALJU.
U UTAKMICI ZA PLASMAN, POSLE FENOMENALNE I SUPERIORNE IGRE, POBEĐENA JE IZUZETNO PERSPEKTIVNA SELEKCIJA KADET (NOVI SAD) UBEDLJIVIM REZULTATOM 79 : 53. U OVOJ UTAKMICI SVI IGRAČI SU DOBILI ŠANSU DA IGRAJU, NOSIOCI PRILIKU I DA SE ODMORE A DA IGRA 5 MINUTA I DA SE UPIŠE U LISTU STRELACA DODOBIO JE I NAJMLAĐI IGRAČ TURNIRA NAŠ DVE GODINE MLAĐI PIONIR UROŠ VIDOVIĆ.

ZADOVOLJSVO JE NEVEROVATNO KADA SE POGLEDA LISTA ČETIRI NAJBOLJE SELEKCIJE: NAŠI NAJVEĆI KLUBOVI PARTIZAN, HEMOFARM, FMP I VELIKI ZEMUN. TO ZNAČI DA BI SVAKA POBEDA U NAREDNE DVE UTAKMICE I OSVAJANJE BILO KOJE MEDALJE PREDSTAVLJALO PODVIG I NEVEROVATAN REZULTAT.

DANAS U 17H ZA PLASMAN U VELIKO FINALE IGRAMO SA NAJVEĆIM, PARTIZANOM. PARTIZAN JESTE FAVORIT ALI I NAŠ DUŽNIK IZ PRVENSTVA, IMAMO ATMOSFERU, AMBIJENT I TAKVU ENERGIJU DA SMO U STANJU DA MOŽDA NAPRAVIMO I IZNENAĐENJE.
U DRUGOM POLUFINALU SASTAJU SE FMP I HEMOFARM, U 15H.

MLAĐI PIONIRIR (ROĐENI 1998.) NASTAVLJAJU TRADICIJU PRETHODNIH GENERACIJA. SA DVE UBEDLJIVE POBEDE NAD BARAJEVOM (OBE OKO 40 RAZLIKE) OBEZBEDILI SU UČEŠĆE NA FINALNOM TURNIRU ČETIRI NAJBOLJE SELEKCIJE U BEOGRADU. NAPOMINJEMO DA SE FINALNI TURNIR SRBIJE U OVOM UZRASTU NE IGRA.


:: FANTASTIČAN USPEH KADETA NA FINALU SRBIJE22.04.2010
KADETSKA SELEKCIJA OSTVARILA JE MAKSIMALAN UČINAK NA FINALNOM TURNIRU KADETSKOG PRVENSTVA SRBIJE.
U PRVOM KOLU KVALIFIKACIJA U OKVIRU GRUPE POBEĐENA JE IZVANREDNA SELEKCIJA DOMAĆINA MLADOSTI (ČAČAK) U DRAMATIČNOJ UTAKMICI REZULTATOM 72 : 71.
U DRUGOJ UTAKMICI POBEDOM NAD VELIKIM BEOGRADSKIM RIVALOM MEGA VIZUROM REZULTATOM 83 : 72 OBEZBEĐENO JE PRVO MESTO U GRUPI I PLASMAN MEĐU 8 NAJBOLJIH EKIPA SRBIJE. UTAKMICA SA MEGOM REŠENA JE ODMAH NA POČETKU UTAKMICE KADA JE OSTVARENA PREDNOST OD 10 KOŠEVA KOJU JE NAŠA SELEKCIJA, UZ MANJE PADOVE I USPONE, RUTINSKI I ISKUSNO ODRŽAVALA CELIM TOKOM UTAKMICE.

U ČETVRTFINALU I UTAKMICI ZA PLASMAN MEĐU 4 EKIPE SASTAJEMO SE SA SELEKCIJOM KADET (NOVI SAD). UTAKMICA SE IGRA U PETAK SA POČETKOM U 14H.


:: BRONZANI PIONIRI U POZORIŠTU, MLAĐI PIONIRI IGRAJU ZA PLASMAN MEĐU 420.04.2010
PIONIRSKA SELEKCIJA, OSVAJAČ BRONZANE MEDALJE, VEČERAS GRUPNO I ORGANIZOVANO GLEDAĆE POZORIŠNU PREDSTAVU BUBA U UHU, U JUGOSLOVENSKOM DRAMSKOM POZORIŠTU.
INICIJATIVA JE POTEKLA OD TRENERA PERUNIČIĆA PRE POČETKA FINALNOG TURNIRA, KAO NAGRADA ZA RAD TOKOM CELE SEZONE. OVAJ IZLAZAK JE NAJAVLJEN PRE POČETKA FINALNOG TURNIRA TE NIJE NAGRADA ZA BRONZANU MEDALJU, ALI KAD JE VEĆ OSVOJENA UŽITAK ZAJEDNIČKOG IZLASKA JE JOŠ VEĆI. NARAVNO DA U OVOJ AKCIJI IMAMO VELIKU PODRŠKU RODITELJA A IMALI SMO JE I TOKOM CELE SEZONE KROZ MIR U EKIPI ZA NESMETANI RAD.

MLAĐI PIONIRI VEČERAS IGRAJU PRVU OD DVE UTAKMICE KVALIFIKACIJA ZA PLASMAN NA FINALNI TURNIR MEĐU ČETIRI NAJBOLJE SELEKCIJE U BEOGRADU. PROTIVNIK JE SELEKCIJA BARAJEVA. OČEKUJEMO DA OVA GENERACIJA (1998/99) NASTAVI TRADICIJU UČEŠĆA NA FINALNIM TURNIRIMA UNAZAD 12 GODINA, POČEV OD GENERACIJE NOVICE VELIČKOVIĆA (1986/87), SA JEDINIM IZOSTANKOM GENERACIJE 1988.Prezentacije ostalih klubovaPortal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.