Ekipe kluba
SENIORI
KK Zemun
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
MLAĐI PIONIRI
KK Zemun
KK Zemun 2
KK Zemun 3
KK Zemun 4
PIONIRI
KK Zemun
KK Zemun 2
KK Zemun 3
KK Zemun 4
KADETI
KK Zemun
KK Zemun 2
KK Zemun 3
JUNIORI
KK Zemun
KK Zemun 2
U19M
OMLADINCI
IGRAČI KLUBA
RUKOVODSTVO KLUBA
TRENERI
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: SENIORSKI TIM U PRVOJ SRPSKOJ LIGI, NOVO POJAČANJE U KADETIMA20.08.2009
INFORMACIJA ZA ČLANOVE I PRIJATELJE KLUBA: SENIORSKI TIM NAŠEG KLUBA I NAREDNE SEZONE TAKMIČIĆE SE U PRVOJ SRPSKOJ LIGI. PRVI SENIORSKI TIM ČINIĆE 6-8 SENIORA (NAŠIH MOMAKA ROĐENIH 1990. I 1991.), 10 IGRAČA JUNIORA (ROĐENIH 1992. I 1993.) I 2-3 KADETA (ROĐENIH 1994.). TRENINZI I UTAKMICE ODRŽAVAĆE SE U HALI PINKI. TRENER PRVOG TIMA JE MILOŠ LAZIĆ, TRENER JUNIORA U PROŠLOJ SEZONI I BIVŠI ASISTENT U PRVOM TIMU.

KADETSKA SELEKCIJA DOBILA JE IZUZETNO POJAČANJE. U PONEDELJAK 17.AVGUSTA U PROSTORIJAMA SAVEZA POTPISAN JE STIPENDIJSKI UGOVOR SA IZUZETNO TALENTOVANIM MLADIM KOŠARKAŠEM VUKAŠINOM MLADENOVIĆEM.
VUKAŠIN MLADENOVIĆ ROĐEN JE 1994. GODINE U JAGODINI GDE JE SVOJE PRVE A I KASNIJE KOŠARKAŠKE KORAKE OSTVARIO U MALOM ALI ORGANIZOVANOM KLUBU TOP BASKET. ZAHVALJUJUĆI VLASNIKU I TRENERU KLUBA GORANU MILENKOVIĆU, KOJI JE U NAŠEM KLUBU PREPOZNAO USLOVE ZA DALJI NAPREDAK IGRAČA, OSTVAREN JE TRANSFER IGRAČA NA ZADOVOLJSTVO SVIH STRANA.
VUKAŠIN JE VISOK 205 CM, IGRA NA POZICIJI SPOLJNOG VISOKOG IGRAČA, UPRAVO TAMO GDE U SELEKCIJE NIJE BILO PRAVOG REŠENJA, IMA IZUZETAN I REPREZENTATIVNI IGRAČKI POTENCIJAL, VELIKO JE POJAČANJE ZA EKIPU I NJEGOVA POJAVA BIĆE VELIKO IZNENAĐENJE ZA KOŠARKAŠKI BEOGRAD


:: POLAZAK NA KAMP/PRIPREME 17. AVGUSTA U 9.30. PRVA POJAČANJA U MLAĐIM KATEGORIJAMA11.08.2009
INFORMACIJA ZA SVE POLAZNIKE KAMPA DA JE POLAZAK NA KAMP PREDVIĐEN ZA 17.AVGUST U 9.30 ISPRED HALE PINKI. KAMP ĆE SE ODRŽATI U LOZNICI U PERIODU 17.-25.AVGUST U SPORTSKOM KOMPLEKSU PORED LAGATORA. TRENINZI ĆE SE ODRŽAVATI U HALI LAGATOR ( 10 SATI DNEVNO ) I U NOVOJ VELIKOJ ŠKOLSKOJ SALI 100M OD LAGATORA (7 SATI DNEVNO). NA RASPOLAGANJU ĆE BITI I VELIKI OLIMPIJSKI BAZEN. NA KAMP POLAZI UKUPNO 100 ČLANOVA PODELJENIH U 6 GRUPA KOJE ĆE ODVOJENO RADITI.

KADETSKA SELEKCIJA 1994/95 DOBILA JE KVALITETNO POJAČANJE IZ VRANJA. ČLAN NAŠEG KLUBA POSTAO JE PERSPEKTIVNI DUGAJLIJA IZ VRANJA MITIĆ NIKOLA. OVIH DANA OČEKUJEMO DA ĆE NAŠEM KLUBU PRISTUPITI JOŠ JEDAN IZUZETNO PERSPEKTIVNI 205CM VISOK IGRAČ ČIME ĆE AMBICIJE NAŠE SELEKCIJE, OSVAJANJE JEDNE OD MEDALJA NA KADETSKOM PRVENSTVU SRBIJE, BITI JOŠ REALNIJE.

I U DRUGIM SELEKCIJAMA OČEKUJU SE BROJNA POJAČANJA. TO DOVOLJNO GOVORI O KVALITETU NAŠEG RADA JER JE NAŠ KLUB POSTAO IZUZETNO INTERESANTAN ZA MNOGE PERSPEKTIVNE IGRAČE KOJI KROZ NAŠ SISTEM RADA VIDE MOGUĆNOST VRHUNSKOG NAPRETKA.
DOKAZ KVALITETA NAŠEG RADA JE I DA SU GOTOVO SVI IGRAČI SENIORSKOG TIMA A IZRAZITO MLADI I ROĐENI 1990/91 NA METI BROJNIH NAŠIH I STRANIH PRVOLIGAŠKIH KLUBOVA SA REALNIM ŠANSAMA DA VEĆINA NASTAVI PRVOLIGAŠKU KARIJERU. NEMA KLUBA U SRBIJI ČIJI SU IGRAČI TOLIKO TRAŽENI I NA CENI.


:: FILIP ŠEPA U LAJONSIMA05.08.2009
FILIP ŠEPA, BIVŠI IGRAČ NAŠEG KLUBA, DO SKORA IGRAČ CRVENE ZVEZDE, NAPUSTIO JE REDOVE CRVENE ZVEZDE I PREŠAO U VRŠAČKE LAJONSE. RAZLOG JE NEZADOVOLJSTVO IGRAČA STATUSOM I NEIGRANJEM U PRVOM TIMU ZVEZDE. ČINJENICA JE DA FILIP NIJE DOBIO TRETMAN ADEKVATAN JEDNOM OD NAJPERSPEKTIVNIJIH MLADIH IGRAČA EVROPE KAKAV JE BIO U TRENUTKU ODLASKA IZ ZEMUNA. OČEKUJEMO DA ĆE SE IGRAMA ZA TIM LAJONSA U NLB LIGI I DOMAĆEM PRVENSTVU FILIP VRATITI NA VELIKU KOŠARKAŠKU SCENU NA KOJOJ JE BIO DO ODLASKA IZ NAŠEG KLUBA.
OSTVARENJU ŽELJE FILIPA DA PREĐE U LAJONSE UMNOGOME JE DOPRINEO I NAŠ KLUB ODLAGANJEM REALIZACIJE DELA TRANSFERA ZA PERIOD KADA ĆE FILIP OSTVARITI PUNU KOŠARKAŠKU AFIRMACIJU. OVO JE BIO PRAVI PRIMER ISKRENE I DALJE ZAJEDNIČKE SARADNJE FILIPA, NJEGOVIH RODITELJA I KLUBA I DA ODNOS KLUBA I IGRAČA NE PRESTAJE NJEGOVIM ODLASKOM IZ KLUBA. TIME SMO POKAZALI DA JE INTERES NAŠEG KLUBA PRVO PUNA IGRAČKA AFIRMACIJA NAŠIH MLADIH IGRAČA A TEK POTOM I REALIZACIJA NAŠIH FINANSIJSKIH PRAVA I INTERESA.


:: PAVLE RELJIĆ (1993) JOŠ JEDAN REPREZENTATIVAC IZ NAŠEG KLUBA17.07.2009
PAVLE RELJIĆ, KADET NAŠEG KLUBA, ODLUKOM TRENERA KADETSKE REPREZENTACIJE SRBIJE ODREĐEN JE ZA JEDNOG OD 12 ČLANOVA KADETSKE REPREZENTACIJE ZA UČEŠĆE NA TAKMIČENJU EJOF I EVROPSKOM PRVENSTVU ZA KADETE. POSLE DUGIH 6 MESECI SELEKTIVNOG PROGRAMA PAVLE JE USPEO, U ŽESTOKOJ KONKURENCIJI, DA SE IZBORI ZA MESTO U KADETSKOJ REPREZENTACIJI. SVOJIM TALENTOM, PRISTUPOM I UČINKOM SIGURNO JE TO ZASLUŽIO. SVE ČESTITKE NAŠEM NOVOM REPREZENTATIVCU SA OČEKIVANJEM DA SEBI LIČNO PA I KLUBU DONESE NOVU EVROPSKU MEDALJU.


:: SAOBRAĆAJNI INSTITUT CIP SA NAMA NAJMANJE DO KRAJA GODINE, JOŠ JEDAN NAŠ BIVŠI ČLAN USPEŠAN U EVROPI08.07.2009
DANA 06. JUNA POTPISAN JE NOVI UGOVOR O SPONZORSTVU SA JEDNOM OD NAJUSPEŠNIJIH SRPSKIH FIRMI SAOBRAĆAJNIM INSTITUTOM CIP. UGOVOR JE POTPISAN DO KRAJ OVE GODINE SA OPCIJOM DALJEG PRODUŽETKA PO ISTEKU. OVO JE VEĆ TREĆE PRODUŽENJE UGOVORA SA CIP-OM ZA NAŠ KLUB IZUZETNO ZNAČAJNO POSEBNO U DANAŠNJE VREME KADA VEĆINA FIRMI ODBIJA OVAKVE VRSTE SARADNJE ČESTO I BEZRAZLOŽNO PRAVDAJUĆI SE SVETSKOM KRIZOM.
VELIKU ZAHVALNOST DUGUJEMO GENERALNOM DIREKTORU CIP-A G-DINU MILUTINU IGNJATOVIĆU ALI I JEDNOM NAŠEM RODITELJU KOJI JE NAJZASLUŽNIJI ZA OVU SARADNJU I NJENO VIŠESTRUKO PRODUŽAVANJE.

POSLE VLADIMIRA DADE ARNAUTOVIĆA JOŠ JEDAN BIVŠI ČLAN NAŠEG KLUBA OSTVARIO JE IZUZETAN TRENERSKI REZULTAT. PREDRAG KRUNIĆ, NEKADAŠNJI IGRAČ NAŠEG KLUBA KOJI JE I SVOJE PRVE TRENERSKE KORAKE ZAPOČEO U NAŠEM KLUBU PRVIM PROJEKTOM I UTEMELJENJEM ŠKOLE KOŠARKE, VODEĆI NEMAČKOG PRVOLIGAŠA OLDENBURG NAPRAVIO JE PRAVU SENZACIJU OSVAJANJEM TITULE PRVAKA NEMAČKE. TAKO ĆEMO PO PRVI PUT IMATI I TRENERA U EVROLIGI A KOJI JE TRENERSKI PONIKAO U NAŠEM KLUBU. PUNO SREĆE PEĐI SA ŽELJOM DA DOGURA ŠTO DALJE U EVROPI.


:: ALJOŠA MITROVIĆ I SINIŠA MATIĆ NA VELIKOJ KOŠARKAŠKOJ SCENI. BIVŠI KAPITEN ARNAUTOVIĆ TROFEJNI TRENER U RUMUNIJI21.06.2009
JOŠ JEDAN OD ZLATNIH KADETA ZEMUNA, GENERACIJE ROĐENE 1990. NASTAVLJA SVOJU IGRAČKU KARIJERU U JEDNOM OD NAJVEĆIH SRPSKIH I EVROPSKIH KLUBOVA.
ALEKSANDAR ALJOŠA MITROVIĆ, DO SKORA ČLAN NAŠEG KLUBA, U MEĐUVREMENU ČLAN MEGA AKVA MONTA, DOGOVORIO JE VIŠEGODIŠNJU SARADNJU SA NAJBOLJIM SRPSKIM KLUBOM PARTIZANOM. TO JE PRE SVEGA NJEGOV LIČNI USPEH ALI I USPEH NAŠEG KLUBA. ALJOŠA ĆE IMATI TEŽAK I NADAMO SE USPEŠAN ZADATAK DA NADMAŠI SVOG PRETHODNIKA U PARTIZANU, TAKOĐE BIVŠEG ČLANA NAŠEG KLUBA NOVICU VELIČKOVIĆA. VALIKE ČESTITKE ALJOŠI I NJEGOVIM RODITELJIMA.
NAJTROFEJNIJI TRENER U ISTORIJI NAŠEG KLUBA, SINIŠA MATIĆ, SVOJU TRENERSKU KARIJERU NASTAVLJA U PRVOLIGAŠKOM KLUBU. SINIŠA JE DOGOVORIO SARADNJU SA NOVOSADSKIM PRVOLIGAŠEM NOVI SAD PANONSKA BANKA. NOVOSAĐANI IMAJU VELIKE AMBICIJE U RADU SA MLADIM IGRAČIMA I U SINIŠI SU PREPOZNALI NAJVEĆI TRENERSKI POTENCIJAL. UJEDNO, SINIŠA IMA VELIKE SPORTSKE AMBICIJE A U NAŠEM KLUBU NIJE PREDVIĐEN PROGRAM GDE BI ON TO OSTVARIO. KRAJNJE JE VREME DA IZ NAŠEG KLUBA I NEKI TRENER KROČI NA VELIKU SCENU. U NAŠEM KLUBU JE OSTVARIO VIŠE OD REALNOG I MAKSIMUMA. UKOLIKO U NOVOM SADU OSTVARI SAMO DEO TOGA SRPSKA KOŠARKA ĆE DOBITI NOVE IGRAČE ASOVE. PUNO SREĆE SINIŠI U NOVIM IZAZOVIMA.
NE TAKO DAVNO KAPITEN NAŠEG TIMA VLADIMIR DADO ARNAUTOVIĆ DRUGU GODINU ZA REDOM OSVAJA KAO TRENER DVOSTRUKU TITULU U RUMUNIJI. DADO JE TRENERSKU KARIJERU ZAPOČEO U SVOM NEKADAŠNJEM KLUBU ASESOFT I OVE GODINE JE OSVOJIO DUPLU KRUNU, KUP I PRVENSTVO A OD JESENI GA OČEKUJU I EVROPSKI IZAZOVI. OSIM TRENERSKOG USPEHA DADO JE I PRAVI AMBASADOR SRPSKE KOŠARKE U RUMUNIJI JER JE POMOGAO MNOGIM SRPSKIM IGRAČIMA DA SVOJ ANGAŽMAN NAĐU U RUMUNSKIM KOŠARKAŠKIH KLUBOVIMA A KOŠARKA U RUMUNIJI JE U VELIKOJ EKSPANZIJI.


:: USPEH I U BASKETU17.06.2009
NA TURNIRU U BASKETU 3 NA 3 DACAPO, KOJI JE ORGANIZOVAO KOŠARKAŠKI SAVEZ BEOGRADA NAŠ KLUB I IGRAČI NAŠEG KLUBA SU OSTVARILI SJAJNE REZULTATE.
KAO PRVO NAŠ KLUB JE BIO UBEDLJIVO NAJBROJNIJI SA UKUPNO 15 EKIPA ČIME SMO DALI PUNI DOPRINOS I PODRŠKU KOŠARKAŠKOM SAVEZU BEOGRADA U SPROVOĐENJU SVOJIH PROGRAMA I JOŠ JEDNOM DOKAZALI ZAŠTO SMO BROJ 1. NA RANG LISTI KSB-A.
KADETSKA EKIPA NAŠEG KLUBA (ROĐENI 1993.) ZA KOJI SU NASTUPALI RUŽIĆ BORIVOJE, IVANOVIĆ OGNJEN I STOŠIĆ NENAD OSVOJILA JE 1. MESTO U SVOJOJ KATEGORIJI.
DVE SELEKCIJE MLAĐIH PIONIRA (ROĐENIH 1997.) PLASIRALE SU SE MEĐU 4 NAJBOLJE A JEDNA OD NJIH JE ZAUZELA 2. MESTO.
ČLAN NAŠEG KLUBA RUŽIĆ BORIVOJE (ROĐEN 1993.) POBEDIO JE U ŠUTIRANJU TROJKI U KONKURENCIJI SVIH GODIŠTA UKLJUČUJUĆI I SENIORE.


:: NOVI PEHAR U KLUBU U OVOJ SEZONI, MLAĐI PIONIRI DRUGI NA FINALNOM TURNIRU01.06.2009
NA FINALNOM TURNIRU ZA MLAĐE PIONIRE (ROĐENE 1997. I MLAĐE) NAŠA SELEKCIJA JE OSTVARILA IZVANREDAN REZULTAT OSVAJANJEM DRUGOM MESTA I SREBRNE MEDALJE.
POSLE VRLO LOŠEG STARTA I UBEDLJIVOG PORAZA OD FAVORITA I POBEDNIKA TURNIRA EKIPE ALL STAR REZULTATOM 41 : 70, NAŠA SELEKCIJA SE BRZO OPORAVILA, I OSTVARILA DVE POBEDE. PRVO JE POBEĐENA SELEKCIJA VRAČARA REZULTATOM 55 : 48 A POTOM U BORBI ZA DRUGO MESTO SELEKCIJA PARTIZANA (OFI) REZULTATOM 45 : 39.
OVIM USPEHOM NASTAVLJENA JE TRADICIJA UČEŠĆA NA FINALNIM TURNIRIMA MLAĐIH PIONIRA I OSVAJANJA MEDALJA.
OVO JE SIGURAN ZNAK DA U KLUBU STASAVA JOŠ JEDNA KVALITETNA SELEKCIJA DVOGODIŠTA 1997/98 ALI I JOŠ JEDAN TRENER KOJI NAGOVEŠTAVA DA JE OD SVOJIH PRETHODNIKA NAUČIO KAKO SE STVARAJU IGRAČI I PRAVI REZULTAT I POLAKO TO POČEO DA PRIMENJUJE.
OVIM USPEHOM ZAOKRUŽENA JE IZUZETNA TAKMIČARSKA SEZONA U KOJOJ JE NAŠ KLUB UZ FMP (SRPSKO I EVROPSKO ČUDO U MLAĐIM KATEGORIJAMA) JEDINI U BEOGRADU I VEROVATNO SRBIJI OSVOJIO TRI MEDALJE: MLAĐI PIONIRI SREBRO, PIONIRI BRONZU I STARIJI JUNIORI ZLATO. NE TAKO DAVNO MAŠTALI SMO DA OSVOJIMO PRVU MEDALJU A OVO JE DRUGA GODINA ZA REDOM KAKO NAŠE SELEKCIJE OSVAJAJU TRI MEDALJE U JEDNOJ SEZONI.


:: JOŠ JEDAN IGRAČ ZEMUNA U PARTIZANU, MLAĐI PIONIRI U BORBI ZA MEDALJU27.05.2009
NA NIVOU UPRAVA NAŠEG KLUBA I KK PARTIZAN POTPISAN JE UGOVOR O PRELASKU-TRANSFERU EKSTRAPERSPEKTIVNOG IGRAČA NIKOLA ZEJAKA (1994. GOD.) IZ ZEMUNA U PARTIZAN. IGRAČ ĆE PREĆI U PARTIZAN U SEZONI 2010-2011 ŠTO ZNAČI DA ĆE NAREDNU SEZONU U KADETSKOJ KATEGORIJI I DALJE NASTUPATI ZA ZEMUN. TIME JE ISPOŠTOVANA ŽELJA IGRAČA I PARTIZANA ALI I KONCEPT NAŠEG KLUBA DA NAJKVALITETNIJI IGRAČI MOGU PRELAZITI U VELIKE KLUBOVE NAJRANIJE PO OKONČANJU KADETSKOG STAŽA. SAM UGOVOR OBEZBEĐUJE NAŠEM KLUBU I DODATNU FINANSIJSKU SIGURNOST U NAREDNE 2-3 GODINE, U SLUČAJU POŠTOVANJA U CELOSTI, U ŠTA NE SUMNJAMO S OBZIROM NA DOSADAŠNJE POZITIVNO ISKUSTVO SA PARTIZANOM U POŠTOVANJU DOGOVORENOG.

MLAĐI PIONIRI NAŠEG KLUBA (ROĐENI 1997. I MLAĐI) U PERIODU 29.-31.05.2009. GODINE (OD PETKA DO NEDELJE) IGRAJU POSLEDNJI ZAVRŠNI TURNIR OVE GODINE NA NIVOU BEOGRADA ( ČETIRI NAJBOLJE SELEKCIJE BEOGRADA, FINALNI TURNIR SRBIJE SE U OVOM UZRASTU NEIGRA). TURNIR SE IGRA U SALI FILOZOFSKOG FAKULTETA A RASPORED UTAKMICA NAŠE SELEKCIJE JE SLEDEĆI:

PETAK 19.20 ZEMUN : ALL STAR
SUBOTA 14.00 ZEMUN : VRAČAR
NEDELJA 14.00 ZEMUN : PARTIZAN (OFI BASKET)

NADAMO SE DA ĆE NAŠA SELEKCIJA NASTAVITI TRADICIJU PRETHODNIH KOJE SU UGLAVNOM OSVAJALE NEKU OD MEDALJA A VRLO ČESTO I ZLATNU (ZLATO OSVAJALE SELEKCIJE 1990., 1994. I PROŠLE GODINE 1996.).


:: POBEDA NAJMLAĐE SELEKCIJE KLUBA (1998 I MLAĐI) U KUPU BEOGRADA17.05.2009
NAJMLAĐA SELEKCIJA NAŠEG KLUBA UBEDLJIVO I BEZ IKAKVE KONKURENCIJE OSVOJILA JE PRVO ZNAČAJNIJE TAKMIČENJE KUP BEOGRADA ZA NAJMLAĐE KOJE ORGANIZUJU KOŠARKAŠKI SAVEZ BEOGRADA I SKUPŠTINA GRADA BEOGRADA.
U TAKMIČENJU JE UČESTVOVALO 19 SELEKCIJA. U KVALIFIKACIJAMA U GRUPI POBEĐENI SU NOVI BEOGRAD 49 : 3, RADIVOJ KORAĆ 70 : 6. U UTAKMICI ZA PLASMAN U FINALNU GRUPU POBEĐEN JE OFI (PARTIZAN) 26 : 10. U FINALNIM UTAKMICAMA POBEĐENI SU DIV BASKET 23 : 10 I FMP 40 : 10. KAO ŠTO SE VIDI NIJEDNA SELEKCIJA NIJE NAM DALA VIŠE OD 10 KOŠEVA. POSEBNO ŠTO RADUJE JE DA SU NAŠI NAJMLAĐI IGRAČI POKAZALI TEHNIČKU SUPERIORNOST U ODNOSU NA IGRAČE OSTALIH KLUBOVA.

ZA NAJBOLJEG IGRAČA TURNIRA PROGLAŠEN JE ČLAN NAŠEG KLUBA MIRJANIĆ DANILO.

OVIM USPEHOM NASTAVLJEN JE NIZ USPEHA NAŠIH SELEKCIJA NA OVOM TAKMIČENJU (SELEKCIJA 1993 SREBRO, 1994 ZLATO, 1996 SREBRO, 1997 ZLATO, 1998 ZLATO). UZIMAJUĆI U OBZIR DA SU SVE SELEKCIJE KOJE SU OSTVARILE USPEH NA OVOM TURNIRU KASNIJE OSTVARIVALE I USPEHE U KATEGORIJI MLAĐIH PIONIRA I PIONIRA, OVAJ USPEH I PROŠLOGODIŠNJI USPEH SELEKCIJE 1997 UKAZUJE NAM DA SMO NA DOBROM PUTU DA U NOVOJ SELEKCIJI DVOGODIŠTA 1997/98 IMAMO VELIKI POTENCIJAL ZA JOŠ VEĆE USPEHE NA MNOGO JAČIM TAKMIČENJIMA. VEĆ SADA JE OVA SELEKCIJA OSTVARILA PLASMAN NA FINALNI TURNIR U KATEGORIJI MLAĐIH PIONIRA.

OVIM USPEHOM TRENER ALEKSANDAR OBAJDIN JE NADMAŠIO SVE SVOJE KLUPSKE KOLEGE PRETHODNIKE U OVOM UZRASTU I ŽELIMO I NJEMU I EKIPI DA TO NASTAVI I DALJE NA ISTI NAČIN.Prezentacije ostalih klubovaPortal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.