Ekipe kluba
SENIORI
KK Zemun
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
MLAĐI PIONIRI
KK Zemun
PIONIRI
KK Zemun
KADETI
KK Zemun
JUNIORI
KK Zemun
U19M
OMLADINCI
IGRAČI KLUBA
RUKOVODSTVO KLUBA
TRENERI
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: POBEDA SENIORA, PONOVO INDIVIDUALNI TRENINZI U PINKIJU13.02.2010
SENIORI SU ISTVARILI TEŠKU POBEDU PROTIV ISKUSNE EKIPE STARI DIF REZULTTOM 80 : 78. I PORED OTEŽANIH USLOVA IGRANJA ZBOG IZUZETNO LOŠEG SUĐENJA NA ŠTETU NAŠE EKIPE (DOVOLJAN PODATAK JE DA JE NAŠA EKIPA IMALA DUPLO VIŠE FAULOVA NEGO GOSTUJUĆA A OBE EKIPE SU VEĆINU UTAKMICE IGRALE ZONU, UZ GOMILU DVOSTRUKIH ARŠINA U PRESUĐIVANJU ZA ISTE STVARI A NA ŠTETU NAŠE EKIPE) NAŠA EKIPA JE SMOGLA SNAGE DA U POSLEDNJIM SEKUNDAMA UTAKMICE OBEZBEDI LEPU POBEDU.

ZAHVALJUJUĆI VEĆ OBJAVLJENOJ POMOĆI GRADA, DOGOVORILI SMO SA RUKOVODSTVOM HALE PINKI VRAĆANJE TERMINA ZA DODATNE TRENINGE NAJTALENTOVANIJIH IGRAČA. SVAKOG UTORKA I ČETVRTKA U TRAJANJU OD PO 2 SATA RADIĆE NAJPERSPEKTIVNIJI IGRAČI NA USAVRŠAVANJU INDIVIDUALNIH TEHNIČKIH ELEMENATA I NEDOSTATAKA. TO JE ONO ŠTO JE U RANIJIM PERIODIMA DAVALO DODATNI KVALITET NAŠIM IGRAČIMA A ŠTO SMO BILI PRIMORANI DA PRIVREMENO OBUSTAVIMO U PRETHODNIH 2 MESECA. I OVO JE DOKAZ DALJE KONSOLIDACIJE RADA KLUBA.


:: NASTAVAK SARADNJE SA SAOBRAĆAJNIM INSTITUTOM CIP, VELIKA POMOĆ GRADA10.02.2010
U NAREDNOM PERIODU OD 6 MESECI, JEDNA OD VODEĆIH SRPSKIH KOMPANIJA, CIP SAOBRAĆAJNI INSTITUT FINANSIJSKI ĆE PODRŽATI PROGRAME KLUBA. UGOVOR O SPONZORSTVU POTPISAN JE DANAS A ZA PERIOD JANUAR - JUN 2010. GODINE. U TRENUCIMA OZBILJNE KONSOLIDACIJE KLUBA OVAKVA SARADNJA JE DRAGOCENA.
U IME SVIH ČLANOVA KLUBA VELIKO HVALA KOMPANIJI CIP A POSEBNO GENERALNOM DIREKTORU G-DINU MILUTINU IGNJATOVIĆU !!!

GRADSKI SEKRETARIJAT ZA SPORT DONEO JE ODLUKU DA SVIM KLUBOVIMA ODOBRI FINANSIJSKU DOTACIJU ZA ZAKUP TERMINA U SPORTSKIM SALAMA A ZA POTREBE TRENINGA SENIORSKIH TIMOVA. NAŠEM KLUBU ODOBRENA JE DOTACIJA ZA UKUPNO 250 SATI TRENINGA U HALI PINKI ŠTO POKRIVA 1/2 POTREBA. NA OVAJ NAČIN U NAREDNOM PERIODU REŠEN JE GORUĆI PROBLEM NAŠEG KLUBA A TO JE FINANSIRANJE SENIORSKOG TIMA. DOSADAŠNJE FINANSIRANJE VRŠENO JE IZ TEKUĆIH PRIHODA KLUBA I U NAJVEĆOJ MERI TAJ PROGRAM JE I UGROŽAVAO EGZISTENCIJU KLUBA.

OVA ODLUKA GRADSKOG SEKRETARIJATA ZA SPORT A ZA KOJU JE SVAKAKO NAJZASLUŽNIJI GRADSKI SEKRETAR G-DIN ACA KOVAČEVIĆ, PREDSTAVLJA JEDNU OD NAJPOZITIVNIJIH ODLUKA GRADSKE VLASTI ZA SPORT UNAZAD BAR 10 GODINA.


:: USPESI U NIZU09.02.2010
U PRETHODNIH NEKOLIKO DANA PRVE EKIPE SU OSTVARILE SVE POBEDE.

NAJZNAČAJNIJU POBEDU IZVOJEVALI SU PIONIRI NA GOSTOVANJU ZVEZDARI MI, DIREKTNOM KONKURENTU ZA PLASMAN NA FINALNI TURNIR PRVENSTVA SRBIJE. U HIČKOKOVSKOJ ZAVRŠNICI POGOTKOM 1.5 SEKUNDI PRE KRAJA OSTVARENA JE POBEDA 52 : 51. OVOM POBEDOM NAPRAVLJEN JE ODLUČUJUĆI KORAK KA PLASMANU NA FINALNI TURNIR I SAMO ČUDNO LOŠI REZULTATI TO BI MOGLI DA SPREČE.

MLAĐI PIONIRI POBEDILI SU UBEDLJIVO DOBRU EKIPU FLASH REZULTATOM 57 : 32.

U KATEGORIJI MLAĐIH PIONIRA TREBA ISTAĆI NEOČEKIVANO ODLIČNE IGRE SELEKCIJE 1999-2000 KOJA JE, IAKO GODINU I DVE MLAĐA, DO SADA DO SADA IZGUBILA SAMO JEDNU UTAKMICU. STASAVA JEDNA IZRAZITO PERSPEKTIVNA SELEKCIJA.

KADETI SU OSTVARILI OČEKIVANU POBEDU NA EKIPOM MEDŽIKA REZULTATOM 93 : 70 I VEĆ SADA SKORO SIGURNI UČESNIK FINALNOG TURNIRA PRVENSTVA SRBIJE. U OVOJ UTAKMICI TREBA ISTAĆI SJAJNU IGRU VUKAŠINA MLADENOVIĆA UZ IZRAZITO VISOK INDEKS USPEŠNOSTI 36. RADI SE O IGRAČU KOJI JE OVE SEZONE DOŠAO U NAŠ KLUB IZ JAGODINE, VISOK JE 207CM I JEDAN JE OD NAJPERSPEKTIVNIJIH IGRAČA SRBIJE U SVOM GODIŠTU. PROŠAO JE PERIOD ADAPTACIJE NA KLUB I GRAD I SVAKIM KOLOM OSTVARUJE SVE BOLJI UČINAK.

JUNIORI SU RUTINSKI POBEDILI NA GOSTOVANJU FLASH REZULTATOM 75 : 48.

SENIORI SU, I PORED IZRAZITO LOŠEG IZDANJA, POBEDILI NA GOSTOVANJU MLADI TIM CRVENE ZVEZDE REZULTATOM 76 : 71.


:: UČEŠĆE NA TURNIRU U FRANCUSKOJ09.02.2010
NAŠ KLUB DOBIO JE POZIV ZA UČEŠĆE NA VELIKOM KOŠARKAŠKOM TURNIRU U FRANCUSKOJ.
TURNIR SE ODRŽAVA U PERIODU 4.-6. JUN U MARSELJU. UČESTVOVAĆE NAŠE DVE SELEKCIJE MLAĐI PIONIRI 97-98 I PIONIRI 95-96. UČEŠĆE SMO POTVRDILI I VEĆ SADA SMO U PRIPREMI PUTOVANJA KOJE NEĆE BITI SAMO SPORTSKO. ISKORISTIĆEMO PRILIKU I OBIĆI AZURNU OBALU, NARAVNO SA NICOM I KANOM A U PLANU JE PRI POVRATKU DAN BORAVKA U ITALIJI U VELIKOM ZABAVNOM PARKU GARDALEND.


:: NOVA POBEDA PIONIRA09.02.2010
PIONIRI SU OSTVARILI JOŠ JEDNU UBEDLJIVU POBEDU. NA GOSTUJUĆEM TERENU SAVLADANA JE UVEK NEUGODNA EKIPA BEOVUKA REZULTATOM 55 : 36. TIME JE ELIMINISAN JOŠ JEDAN TEORETSKI MOGUĆI KONKURENT ZA PLASMAN NA FINALNI TURNIR. BRAVO ZA PIONIRE KOJE PREDVODI ISKUSNI VUK TRENER DARKO PERUNIČIĆ !!!


:: NAJAVA VELIKIH UTAKMICA OVOG VIKENDA22.01.2010
M.PIONIRI ZEMUN 1 - BEOKOŠ SUBOTA 23.01.2010 U 14.20 DESANKA MAKSIMOVIĆ
PIONIRI: FMP - ZEMUN 1 SUBOTA 23.01.2010 U 15.00 BASKETLEND
KADETI: ZEMUN 1 - FMP SUBOTA 23.01.2010 U 16.30 HALA PINKI
JUNIORI: BEST 98 - ZEMUN 1 ČETVRTAK 28.01.2010 U 21.00 LOLA
SENIORI: SAVA - ZEMUN SUBOTA 23.01.2010 U 14.30 BALON SAVA


:: SJAJAN START KADETA U NOVOJ GODINI17.01.2010
KADETI SU OSTVARILI IZUZETNU POBEDU. NA GOSTUJUĆEM TERENU POBEĐENA JE CRVENA ZVEZDA REZULTATOM 86 : 75. SAMO U JEDNOM KRAĆEM DELU UTAKMICE ZVEZDA JE IMALA MINIMALNO VOĐSTVO, SVO OSTALO VREME NAŠA EKIPA JE KONTROLISALA UTAKMICU.
ONO ŠTO POSEBNO RADUJE JESTE JEDAN NOVI ZAJEDNIČKI DUH U EKIPI I IZUZETNA ENERGIJA SA KOJOM SU IGRAČI PRIŠLI UTAKMICI. PRIKAZALI SU I IZUZETAN I KOLEKTIVNI ALI I INDIVIDUALNI KVALITET. SAMO KADA JE TREBALO POJEDINCI SU ISKAKALI IZ KOLEKTIVA I INDIVIDUALNIM AKCIJAMA DONOSILI REZULTAT A SVO OSTALO VREME BILI U FUNKCIJI TIMA I POBEDE. RADUJE I PODATAK DA JE TRENER TANČIĆ VODIO UTAKMICU SA PUNO ROTACIJA U IGRI SA ČAK 11 IGRAČA.
OSIM POBEDE RADUJE DA JE NAŠA SELEKCIJA KVALITETNIJA ALI I DALEKO KOŠARKAŠKI PERSPEKTIVNIJA SELEKCIJA.
POSLE POBEDA NA MEGA VIZUROM I BEOVUKOM, OVOM POBEDOM OSTVARENA JE PREDNOST NAD JOŠ JEDNIM DIREKTNIM KONKURENTOM ZA PLASMAN NA FINALNI TURNIR SRBIJE.
NAREDNOG VIKENDA OČEKUJU NAS DVA NOVA ISPITA OBA PROTIV FMP-A, U PIONIRSKOJ I KADETSKOJ KONKURENCIJI.
PRETHODNO, U SREDU U 21.30 U HALI PINKI PIONIRI SU DOMAĆINI PARTIZANU.


:: USPEH PIONIRA I MEĐUNARODNA POBEDA KADETA29.12.2009
PIONIRSKA SELEKCIJA 1996/97 NA PRESTIŽNOM NOVOGODIŠNJEM TURNIRU, I PORED UBEDLJIVOG PORAZA OD MOĆNE EKIPE FMP, OSTVARILA JE IZUZETAN REZULTAT OSVAJANJEM DRUGOG MESTA. TIME SU NASTAVILI TRADICIJU PRETHODNIH GENERACIJA A KLUB DOVELI PONOVO NA STUPKE DNEVNE SPORTSKE ŠTAMPE. SVAKAKO DA JE OVAJ REZULTAT POKAZATELJ VISOKOG KVALITETA I NAJAVA BORBE ZA PLASMAN NA FINALNI TURNIR PRVENSTVA SRBIJE.

KADETSKA SELEKCIJA 1994/95, IAKO OSLABLJENA NEIGRANJEM TRI BITNA I VISOKA IGRAČA, OSTVARILA JE VREDNU POBEDU NA KADETSKOM REPREZENTACIJOM BUGARSKE REZULTATOM 97 : 96. ODIGRANA JE TRILER UTAKMICA SA TRI PRODUŽETKA A OBE EKIPE SU HALU NAPUSTILE SA PUNO ZADOVOLJSTVA.


:: PORAZ SENIORA, DVE POBEDE PIONIRA, MEĐUNARONA UTAKMICA SA KADETSKOM REPREZENTACIJOM BUGARSKE27.12.2009
SENIORI SU IZGUBILI NA GOSTOVANJU OD EKIPE TORLAKA BOCA REZULTATOM 77 : 74. I PORED VOĐSTVA TOKOM CELE UTAKMICE, ČETIRI VEZANE GREŠKE U POSLEDNJIH 2 MINUTA DOVELE SU DO NOVOG PORAZA.
PIONIRI SU NA PRESTIŽNOM NOVOGODIŠNJEM TURNIRU KOJI ORGANIZUJE SAVEZ BEOGRAD I GRADSKI SEKRETARIJAT ZA SPORT, OSTVARILI DVE POBEDE, PROTIV BEOBUKE 64 : 52 I PROTIV PARTIZANA 65 : 55. tIME JE OBEZBEĐENO DRUGO MESTO A U PONEDELJAK U 14H U HALI PIONIR IGRAMO SA MOĆNIM FMP-OM ZA PRVO MESTO.
SEZONU UTAKMICA ZAVRŠAVAMO NA NAJLEPŠI NAČIN UTAKMICOM KADETA ZEMUNA I KADETSKE REPREZENTACIJE BUGARSKE. UTAKMICA SE IGRA U PONEDELJAK OD 16H U HALI PINKI.


:: NOVA POMOĆ GALENIKE A.D24.12.2009
JEDNA OD NAJVEĆIH SRPSKIH KOMPANIJA I SVAKAKO NAJVEĆA NA PROSTORU NAŠE OPŠTINE GALENIKA A.D. ODOBRILA JE I UPLATILA KLUBU ZNAČAJNU FINANSIJSKU POMOĆ. U RELATIVNO KRATKOM PERIODU OD MESEC DANA RUKOVODSTVO GALENIKA JE PO DRUGI PUT ODOBRILO NE MALU I ZA KLUB IZUZETNO ZNAČAJNU POMOĆ U VIDU SPONZORSTVA. OVIM PUTEM, U IME SVIH ČLANOVA KLUBA, UPUĆUJEMO VELIKU JAVNU ZAHVALNOST KOMPANIJA A POSEBNO LJUDIMA KOJI SU NAJZNAČAJNIJI U REALIZACIJI OVE SARADNJE GENERALNOM DIREKTORU NENADU OGNJENOVIĆU I POMOĆNIKU DIREKTORA DRAGANU ŠEBREKU.Prezentacije ostalih klubovaPortal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.