Ekipe kluba
SENIORI
KK Zemun Borac
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
MLAĐI PIONIRI
KK Zemun
KK Zemun 2
KK Zemun 3
KK Zemun 4
KK Zemun 5
PIONIRI
KK Zemun
KK Zemun 2
KK Zemun 3
KK Zemun 4
KK Zemun 5
KADETI
KK Zemun
KK Zemun 2
JUNIORI
KK Zemun 2
KK Zemun Borac
U19M
OMLADINCI
IGRAČI KLUBA
RUKOVODSTVO KLUBA
TRENERI
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: POBEDA SENIORA, PORAZ KADETA18.03.2009
SENIORI SU OSTVARILI IZUZETNU POBEDU PROTIV VELIKOG RIVALA I DO SADA VODEĆE EKIPE PARTIZAN MT REZULTATOM 79 : 74. NAŠ MLADI TIM (U PROSEKU MLAĐI OD MLADOG TIMA PARTIZANA) POTVRDIO JE OČEKIVANJA DA ĆE RASTI I SVE BOLJE IGRATI IZ KOLA U KOLO. ODLIČNA IGRA, IZUZETNO ČVRSTA, PRAVA SENIORSKA U KOJOJ JE NAŠ TIM STALNO BIO U BLAGOJ PREDNOSTI. U SAMOJ ZAVRŠNICI PRI NEREŠENOM REZULTATU NAŠI IGRAČI SU POKAZALI MNOGO VEĆU HRABROST POSEBNO DANAS IZUZETNI MILAN VASOVIĆ KOJI JE I PORED BLOKADE POSLE SAMO 5 SEKUNDI HRABRO PONOVIO ŠUT ZA 3 POENA I POGODIO ŠTO JE I ODLUČILO UTAKMICU. PORED MILANA VASOVIĆA, SA 17 POENA (TROJKE 6 - 5), ISTAKLI SU SE STOJANOVIĆ SA 15, NIKOLIĆ SA 9, CANIĆ SA 11 KAO I ODLIČNA CENTARSKA LINIJA KOJA JE NADIGRALA PARTIZANOVE IZRAZITO VISOKE CENTRE. SVE POHVALE NA IZUZETNOJ POSTAVCI IGRE I PRAVIM REAKCIJAMA I ODLUKAMA U TOKU UTAKMICE TRENERU SINIŠI MATIĆU.

KADETI SU PORAŽENI U UTAKMICI SA VANSERIJSKOM SELEKCIJOM FMP-A REZULTATOM 56 : 79. NAŠI KADETI PRIKAZALI SU IZVANREDNU IGRU I BILI NEOČEKIVANO RAVNOPRAVAN RIVAL U TRI ČETVRTINE ALI JE DANAK MALOM FONDU IGRAČA PLAĆEN U POSLEDNJOJ ČETVRTINI. PONOVO ODLIČNE PARTIJE MLAĐIH IGRAČA GODIŠTA 94 KOJE JE PREDVODIO IZVANREDNI DESPIĆ I BORBENI IVANOVIĆ. U NAREDNA DVA KOLA ZA OČEKIVATI JE DVE POBEDE I KRAJNJI PLASMAN NA PETO MESTO ŠTO JE KVALITETAN I REALAN PLASMAN A KOJI OMOGUĆAVA SVE PRIVILEGIJE KADETSKOJ SELEKCIJI U NAREDNOJ SEZONI.


:: POBEDE JUNIORA, KADETA, PIONIRA I MLAĐIH PIONIRA. U NAREDNA 3 DANA 3 DERBIJA16.03.2009
U NAREDNA 3 DANA U HALI PINKI PREDSTOJE NAM TRI DERBIJA: UTORAK 12.20 KADETI ZEMUN : FMP, SREDA 15.00 SENIORI ZEMUN : PARTIZAN MT, ČETVRTAK 21.20 PIONIRI ZEMUN : BEOVUK 72 (UTAKMICA ZA 3. MESTO)

JUNIORI SU OSTVARILI FANTASTIČNU POBEDU NAD PROŠLOGODIŠNJIM JUNIORSKIM PRVACIMA SRBIJE CRVENOM ZVEZDOM REZULTATOM 80 : 68. POSLE VOĐSTVA CRVENE ZVEZDE TOKOM CELOG PRVOG POLUVREMENA NAŠA SELEKCIJA JE USPELA DA KRAJEM POLUVREMENA IZJEDNAČI A U DRUGOM POLUVREMENU ODIGRA NAJBOLJE POLUVREME OVE SEZONE, PREOKRENE REZULTAT I UBEDLJIVO POBEDI. IZVANREDAN UČINAK IMALI SU SERGEJ PUCAR SA 20 KOŠEVA I 11 SKOKOVA, MARKO DUGOŠIJA SA 17 POENA I 11 SKOKOVA, NIKOLIĆ NIKŠA SA 15 KOŠEVA I POSEBNIM DOPRINOSOM UBRZANJU IGRE U DRUGOM POLUVEMENU, DO POVREDE ODLIČNI MARKO ĐEKOVIĆ SA 10 POENA I UZ IZUZETAN DOPRINOS U DRUGOM POLUVREMENU PRODORNIH IVANOVIĆ MILOŠA I JOKIĆ PETRA SA PO 8 POENA. NAŠ STRUČNI ŠTAB NA ČELU SA PERSPEKTIVNIM MILOŠEM LAZIĆEM I PREKALJENIM VUKOM ZA OVAKVE UTAKMICE SINIŠOM MATIĆEM USPEO JE DA U DRUGOM POLUVREMENU PRONAĐE DOBITNU IGRU U BRZOJ IGRI I PRODORIMA DO KOŠA ZA ŠTA ZVEZDA NIJE IMALA REŠENJE.
UBRZO NAS OČEKUJE ODLUČUJUĆA UTAKMICA ZA PLASMAN NA FINALNI TURNIR PRVENSTVA SRBIJE SA VELIKIM RIVALOM BEOVUKOM. IGRE PROTIV FMP-A I CRVENE ZVEZDE DAJU NAM ZA PRAVO DA SE NADAMO DOBROJ IGRI I POBEDI.

KADETI SU USTVARILI IZUZETNO UBEDLJIVU POBEDU PROTIV KVALITETNE EKIPE ZVEZDARE CRONY REZULTATOM 97 : 44. PONOVO IZUZETNO DOBRA IGRA VUKAŠINA ERAKOVIĆA SA 24 POENA POTPOMOGNUT IZVANREDNIM TOMIĆEM 18 POENA I DESPIĆEM 19 POENA. ZNAČAJAN UČINAK ZEJAKA I BOROJEVIĆA.

PIONIRI SU OSTVARILI OČEKIVANU UBEDLJIVU POBEDU NAD ZVEZDAROM CRONY REZULTATOM 60 : 39. OVOM POBEDOM JE I TEORETSKI OBEZBEĐEN PLASMAN NA FINALNI TURNIR PRVENSTVA SRBIJE KOJI SE ODRŽAVA OD 08.-12. APRILA U MATARUŠKOJ BANJI.

MLAĐI PIONIRI OSTVARILI SU LAGANU POBEDU PROTIV KOLUBARE (LAZAREVAC) REZULTATOM 59 : 22 I ČEKAMO RASPLET U DOIGRAVANJU ZA FINALNI TURNIR.

SVE OVE I PRETHODNE POBEDE I REZULTATI DAJU NAM SNAGU DA SE UZDIGNEMO IZNAD EGZISTENCIJALNIH PROBLEMA KOJI SU SE NADVILI NAD KLUBOM. VELIKA KRIZA U DRUŠTVU REFLEKTUJE SE I NA POSLOVANJE KLUBA, KLUB TEŠKO NAPLAĆUJE VELIKA POTRAŽIVANJA OD SVOJIH DUŽNIKA (POTRAŽIVANJU KLUBA SU 3 PUTA VEĆA OD DUGOVANJA) A NASTOJIMO DA SVOJE OBAVEZE I DALJE IZVRŠAVAMO NA VREME, ŠTO JE IZUZETNO TEŠKO I U OVOM TRENUTKU GOTOVO NEIZVODLJIVO. NADAMO SE DA ĆEMO USPETI DA ODRŽIMO USLOVE ZA TRENIRANJE (PLAĆANJE ZAKUPA ŠKOLSKIH SALA) !!!


:: TRI PORAZA U JEDNOM DANU13.03.2009
JUNIORSKA SELEKCIJA OČEKIVANO JE IZGUBILA NA GOSTUJUĆEM TERENU FMP-A REZULTATOM 87 : 78. IAKO OSLABLJENI NEIGRANJEM 2 BITNA IGRAČA (JOKIĆ PETRA, DRAŠKOVIĆ NEMANJE) NAŠA SELEKCIJA JE PRIKAZALA ZAVIDAN KVALITET KOJI RADUJE PRED ZAVRŠNA TAKMIČENJA.

PIONIRSKA SELEKCIJA DOŽIVELA JE ČASTAN PORAZ NA DOMAĆEM PRKETU U HALI PINKI OD VELIKOG FAVORITA TAKMIČENJA PARTIZANA REZULTATOM 62 : 49. VIDAN JE NAPREDAK SELEKCIJE, RAVNOPRAVNO SMO IGRALI GOTOVO CELU UTAKMICU SA MOŽDA I NAJBOLJOM SELEKCIJOM U SRBIJI.

MLAĐI PIONIRI DOŽIVELI SU PRVI PORAZ U OKVIRU TAKMIČENJA PROTIV ODLIČNE SELEKCIJE VRAČARA REZULTATOM 44 : 40 ALI SMO I DALJE ZADRŽALI PRVO MESTO I PRIVILEGIJU U DOIGRAVANJU.


:: POBEDE SENIORA I JUNIORA U19, KADETI ODLIČNI U PORAZU10.03.2009
SENIORI SU OSTVARILI UVEK VAŽNU POBEDU NAD LOKALNIM RIVALOM KK MLADOST REZULTATOM 81 : 70 (U PRODUŽETKU). IAKO JE MLADOST, KAO ODLIČNA I ISKUSNA EKIPA, VAŽILA ZA VELIKOG FAVORITA, NAŠA EKIPA JE OSTVARILA POBEDU I PORED NE BAŠ BLISTAVE IGRE. JOŠ JE PUNO PROSTORA ZA BOLJU IGRU KOJU OČEKUJEMO U SLEDEĆOJ UTAKMICI PROTIV PRVOPLASIRANOG MLADOG TIMA PARTIZANA.

JUNIORI U19 OSTVARILI SU RUTINSKU POBEDU NAD DRUGOPLASIRANIM OKK BEOGRAD REZULTATOM 82 : 60 I TIME I TEORETSKI OBEZBEDILI PRVO MESTO.

KADETI SU I PORED PORAZA OD 84 : 77 PROTIV PARTIZANA U GOSTIMA PRIKAZALI IZVANREDNU IGRU. U IZUZETNO KVALITETNOJ UTAKMICI NAŠI KADETI BILI SU RAVNOPRAVAN RIVAL ODLIČNOJ SELEKCIJI PARTIZANA DO SAMOG KRAJA UTAKMICE. BEZ ZNAČAJNIJEG UČINKA PRVOG IGRAČA PAVLA RELJIĆA, KOJI JE ODIGRAO UTAKMICU BEZ TRENINGA I POD POVREDOM, ODLIČNO JE ODIGRAO NIKOLA ZEJAK, IZUZETNO SE ISTAKAO VUKAŠIN ERAKOVIĆ A BRILJANTNU IGRU PRIKAZAO JE FILIP TOMIĆ. RADUJE UČINAK GODINU DANA MLAĐIH IGRAČA.


:: JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA SP LASTA02.03.2009
DANA 02.03.2009. GODINE DOBILI SMO DOPIS OD STRANE SP LASTA DA NISU U MOGUĆNOSTI DA ISPOŠTUJU ODREDBE UGOVORA .... OVAJ DOPIS SMATRAMO JEDNOSTRANIM RASKIDOM UGOVORA O GENERALNOM SPONZORSTVU OD STRANE SP LASTA A PRI ČEMU NIJE NAVEDEN NIKAKAV RAZLOG JEDNOSTRANOG ČINA. ODGOVORNO TVRDIMO DA NAŠ KLUB NIČIM NIJE UZROKOVAO OVAJ RASKID UGOVORA, SVE SVOJE UGOVORNE OBAVEZE SMO ISPOŠTOVALI U CELOSTI I BILI DOSTOJAN REPREZENT GENERALNOG SPONZORA. POBUDE RASKIDA UGOVORA NEMAJU OSNOV POSLOVNE PRIRODE. JEDNOSTRANIM RASKIDOM PRESTAJU DA VAŽE I UGOVORNE OBAVEZE KLUBA. KLUB NEĆE POTRAŽIVATI NIKAKVU NADOKNADU ŠTETE IAKO JE ONA OVIM JEDNOSTRANIM ČINOM UČINJENA ALI ĆEMO TRAŽITI ZAŠTITU INTERESA KLUBA. U TOM SMISLI KLUB JE OBAVESTIO SVE KOŠARKAŠKE INSTITUCIJE O NASTALOJ PROMENI A POSEBNO O PROMENI IMENA KLUBA KOJA ĆE PODRAZUMEVATI BRISANJE IMENA LASTA IZ IMENA KLUBA. DO KRAJA SEZONE ILI DO SKLAPANJA NOVOG UGOVORA O GENERALNOM SPONZORSTVU (U PREGOVORIMA SMO SA ODREĐENIM PRIVREDNIM SUBJEKTIMA) NAŠ KLUB ĆE NA SVIM RANGOVIMA TAKMIČENJA NASTUPATI POD IMENOM ZEMUN. MOLIMO ČLANOVE KLUBA DA SE SHODNO TOME PONAŠAJU I U SVIM NAVOĐENJIMA KORISTE NOVO-STARO IME KLUBA ZEMUN.
NAVEDENI RASKID UGOVORA NEĆE BITNIJE UTICATI NA EGZISTENCIJU KLUBA JER JE U UKUPNOM BUDŽETU KLUBA TAJ UGOVOR UČESTVOVAO SA OKO 5 PROCENATA, ALI ĆE PROIZVESTI ODREĐENE TEHNIČKE POTEŠKOĆE KOJE ĆEMO U HODU PREVAZILAZITI.
HVALA SP LASTA I NJIHOVOM RUKOVODSTVU POSEBNO GORANU TOPALOVIĆU DIREKTORU MARKETINGA NA SVEMU ŠTO SU U PRETHODNOM PERIODU DOPRINELI NAŠEM KLUBU I UVEK ĆEMO U SUPERLATIVIMA PRIČATI O PRETHODNOJ SARADNJI.


:: POBEDE SENIORA, JUNIORA I MLAĐIH PIONIRA01.03.2009
SENIORI SU POSLE IZUZETNO TEŠKE UTAKMICE OSTVARILI POBEDU NAD POSLEDNJEPLASIRANOM EKIPOM SAVE REZULTATOM 83 : 81 ZAHVALJUJUĆI ŠUTERSKI RAPOLOŽENIM BEKOVIMA CANIĆU I VASOVIĆU KAO I VRLO DOBROJ IGRI CENTRA PETRIĆA.

JUNIORI SU LAGANO POBEDILI SELEKCIJU OKK BEOGRAD REZULTATOM 100 : 60 I OSTALI I DALJE U TEŠKOJ TRCI ZA PLASMAN NA FINALNI TURNIR.

MLAĐI PIONIRI NASTAVLJAJU SA SJAJNIM REZULTATIMA: PRVA SELEKCIJA GODIŠTA 97 IMA SKOR U POBEDAMA 9 : 0 A DRUGA SELEKCIJA 98 (U GODINU DANA STARIJOJ KATEGORIJI) SKOR U POBEDAMA 8 : 1, SVEUKUPNO FANTASTIČNIH 17 : 1. OVAKVIM REZULTATIMA POKAZUJU DA NE TREBA DA BRINEMO ZA REZULTATE I TALENTOVANE IGRAČE NI U OVIM GODIŠTIMA KOJA NASTAVLJAJU TRADICIJU USPEHA U OVOM UZRASTU I KOJA SU, KAO I PRETHODNA, MEĐU NAJBOLJIMA U BEOGRADU.


:: PORAZI SENIORA, JUNIORA,KADETA23.02.2009
NEKOLIKO NEPRIJATNIH A BITNIH PORAZA:

SENIORSKA SELEKCIJA IZGUBILA JE NA GOSTOVANJU PROTIV KOLUBARE (LAZAREVAC) REZULTATOM 94 : 87. IZUZETNO LOŠ POČETAK OPREDELIO JE KRAJNJI REZULTAT. VEĆ POSLE 14 MINUTA BILO JE ČAK 21 KOŠ RAZLIKE ZA KOLUBARU. PRI KRAJU UTAKMICE U NEKOLIKO NAVRATA REZULTAT JE BIO I NEREŠEN ALI JE JURNJAVA DA SE NADOKNADI OLAKO PROPUŠTENO NA POČETKU UTAKMICE (UGLAVNOM ZBOG NEODGOVORNOG PRISTUPA) DOVELA DO PADA U POSLEDNJOJ ČETVRTINI KADA NISMO IMALI SNAGE ZA PREOKRET.

NASTAVLJA SE REZULTATSKA AGONIJA KADETSKE SELEKCIJE PORAZOM NA GOSTOVANJU PROTIV MEGA HYPO LIZING REZULTATOM 84 : 77. NEMA OBJAŠNJENJA ZA POSLEDNJA DVA PORAZA OD CERAKA (PRVU SMO POBEDILI SA 43 KOŠA PREDNOSTI) I OD MEGE (PRVU SMO POBEDILI SA 31 KOŠEM PREDNOSTI. OVIM PORAZIMA UGROŽENE SU I EVENTUALNE POGODNOSTI ZA SLEDEĆU GENERACIJU KADETA KOJE DONOSI SVAKI BOLJI PLASMAN.

JUNIORI SU ZAČINILI NIZ SRAMNIM PORAZOM OD MEGA HYPO LIZING REZULTATOM 93 : 76. U JEDNOJ OD NAJBITNIJIH UTAKMICA SEZONE KOJA JE VEROVATNO OPREDELJIVALA I ODLAZAK NA FINALNI TURNIR, NAŠA SELEKCIJA JE PRIKAZALA RAZOČARAVAJUĆI LOŠ KARAKTER, VEĆ NEKOLIKO PUTA U TOKU SEZONE! KAKVA SU TO BILA OBEĆANJA IGRAČA NA SASTANCIMA DA ĆE DATI SVE OD SEBE MOŽDA I U UTAKMICI KARIJERE ZA MNOGE OD NJIH? NIJE PROBLEM U REZULTATU VEĆ U ODNOSU NA TERENU A TO JE UJEDNO I ODNOS PREMA KLUBU. NIJE KLUB ZASLUŽIO TAKAV PRISTUP SVIH IGRAČA A TO ĆEMO ZNATI DA CENIMO. ZA FOND OD OKO 30 IGRAČA (PRVI TIM I JUNIORI) ORGANIZOVALI SMO 4 TAKMIČENJA KOJA NAS KAO KLUB, KOJI SE GOTOVO SAMOFINANSIRA, STRAHOVITO KOŠTAJU (SENIORI, OMLADINCI, PRVI JUNIORI, DRUGI JUNIORI) DA BI SVAKO DOBIO SVOJU ŠANSU A VEĆINA I U DVA TAKMIČENJA, UMESTO DA SMO SE KAO I U VEĆINI KLUBOVA MNOGIMA ZAHVALILI. DOBRO ĆEMO SE ZAMISLITI O DALJEM ULAGANJU U OVU GENERACIJU A NA NJIMA JE DA NAS U NEKOLIKO PREOSTALIH KOLA I DERBIJA POKUŠAJU BAR MINIMALNO DA DEMANTUJU !!!


:: PORAZ SENIORA20.02.2009
SENIORSKA SELEKCIJA IZGUBILA JE UTAKMICU PROTIV BEOVUKA 72 REZULTATOM 77 : 87. SAM REZULTAT NIŠTA NE ZNAČI U PLASMANU NAŠEG KLUBA JER SMO MI GOTOVO OSTVARILI CILJ A TO JE OPSTANAK U LIGI ALI JE JOŠ JEDNOM POKAZAO SAV NEMORAL JEDNOG SLUŽBENOG LICA - SUDIJE. SRAMNO TENDENCIOZNIM SUĐENJEM DIREKTNO JE UTICAO NA KRAJNJI REZULTAT UTAKMICE. BILA JE TO JOŠ JEDNA OD VEĆ NE ZNA IM SE BROJA UTAKMICA KOJE I NISU UTAKMICE I KOJE NEMAJU NIKAKVE VEZE SA SPORTOM. IDEMO DALJE, NEMAMO VREMENA DA SE NJIMA ZAMARAMO ALI NE ODUSTAJEMO OD LEGALNE BORBE PROTIV TAKVOG ZLA U SPORTU. OČIGLEDNO DA MNOGIMA ZBOG SJAJNOG RADA SMETAMO, ČUVENA SRPSKA POSLA U SPOTICANJU A NE PODRŽAVANJU USPEŠNIH.


:: USPELA EVROPSKA PREMIJERA, PORAZ KADETA I POBEDE PIONIRA I JUNIORA U19. KADETI U SREDU U 14.20 SA BEOVUKOM17.02.2009
KADETSKA SELEKCIJA DOŽIVELA JE NOVI PORAZ, OVOG PUTA OD SELEKCIJE CERAKA SA 3 KOŠA RAZLIKE. PRILIKU ZA POPRAVNI IMAĆEMO U SREDU 18. FEBR. PROTIV SELEKCIJE BEOVUK 72 SA POČETKOM U 14.20 U HALI PINKI.
PIONIRSKA SELEKCIJA OSTVARILA JE VEROVATNO I ODLUČUJUĆU POBEDU ZA PLASMAN NA FINALNI TURNIR PRVENSTVA SRBIJE NAD DIREKTNIM KONKURENTOM U GOSTIMA SELEKCIJOM ALL STAR REZULTATOM 73 : 68.
JUNIORSKA SELEKCIJA U19 OSTVARILA JE POBEDU U GOSTIMA NAD SELEKCIJOM BEOVUK 72 SA 15 KOŠEVA PREDNOSTI I MOŽE SE REĆI VEĆ SADA OBEZBEDILA PLASMAN NA FINALNI TURNIR PRVENSTVA SRBIJE.
U PERIODU 13.-15.FEBRUAR U ŽELEZNIKU NAŠA JUNIORSKA SELEKCIJA I NAŠ KLUB IMALI SU PRVO ZVANIČNO EVROPSKO TAKMIČENJE, KVALIFIKACIONI TURNIR JUNIORSKE EVROLIGE. OSTVARENI REZULTATI:
ZEMUN LASTA : UNION OLIMPIJA (SLOVENIJA) 60 : 76
ZEMUN LASTA : SPLIT (HRVATSKA) 68 : 71
UTAKMICE ZA PLASMAN OD 9 DO 12 MESTA:
ZEMUN LASTA : BUDUĆNOST (CRNA GORA) 68 : 64
ZEMUN LASTA : BROSE BASKET (BAMBERG, NEMAČKA) 80 : 73.
U KONAČNOM PLASMANU NAŠA SELEKCIJA JE ZAUZELA 9. MESTO.
DOVOLJNO JE CITIRATI IZJAVU PREDSTAVNIKA JEDNOG OD NAŠIH NAJBOLJIH KLUBOVA HEMOFARMA - DA IM JE SAMO UČEŠĆE NA TURNIRU BILA VELIKA ČAST -, ŠTA ONDA TREBA DA KAŽEMO MI. NE DA NAM JE ČAST NEGO NAM JE SRCE PREPUNO JER SMO UČESTVOVALI NA TAKMIČENJU O KOME NISMO MOGLI NI DA SANJAMO. OSIM PRVOG DANA KADA SE IMPRESIONIRANOST TAKMIČENJEM OČIGLEDNO ODRAZILA NA IGRU NAŠE SELEKCIJE, KOJA JE BILA ISPOD REALNIH MOGUĆNOSTI, OSTALE TRI UTAKMICE ODIGRALI SMO NA NIVOU EKIPE KOJOJ JE MESTO U SAMOM VRHU OVOG TAKMIČENJA. PROTIV SPLITA IMALI SMO GOTOVO DOBIJENU UTAKMICU A SPLIT JE NA KRAJU ZAUZEO 4. MESTO. ODLIČNIM IGRAMA PROTIV BUDUĆNOSTI A POSEBNO PROTIV IZRAZITO FIZIČKI SNAŽNIH NEMACA POKAZALI SMO DA SMO ZASLUŽENO NA TURNIRU. OSIM SELEKCIJE FMP-A, SVIH OSTALIH 11 SELEKCIJA BILE SU GOTOVO ISTOG KVALITETA. KVALITET KOJI SMO PRIKAZALI DAJE NAM ZA PRAVO DA SMATRAMO DA NAM JE MESTO I NA FINALNOM TURNIRU SRBIJE I U NASTAVAK TAKMIČENJA ULAZIMO SA PUNO SAMOPOUZDANJA.


:: PORAZ KADETA OD ZVEZDE11.02.2009
KADETSKA SELEKCIJA PRETRPELA JE LAGAN PORAZ OD CRVENE ZVEZDE 59 : 74. NAŠA SELEKCIJA JE ODIGRALA IZUZETNO LOŠE, NEBORBENO, BESKRVNO, NEPRIMERENO JEDNOM DERBIJU TAKO DA NI U JEDNOM TRENUTKU NIJE UGROZILA POBEDU ZVEZDE. POSLE OVOG PORAZA ŠANSE ZA PROLAZ NA FINALNI TURNIR SU MINIMALIZOVANE I U DOMENU TEORIJE. NASTAVLJAMO DA SE BORIMO ZA POZICIJU OD 1-OG DO 6-OG MESTA KAKO BISMO OBEZBEDILI EVENTUALNO IGRANJE JEDINSTVENE LIGE SRBIJE (GRUPA BEOGRAD I VOJVODINA), KOJE JE JEDNO OD MOGUĆIH REŠENJA U IZMENI SISTEMA TAKMIČENJA. ISTO TAKO PLASMANOM U PRVIH ŠEST ZADRŽALI BISMO POVLAŠĆENI STATUS ZA NAREDNU TAKMIČARSKU SEZONU, TAKO DA JE SVAKA UTAKMICA DO KRAJA SEZONE VRLO BITNAPrezentacije ostalih klubovaPortal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.