Ekipe kluba
SENIORI
KK Zemun Borac
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
MLAĐI PIONIRI
KK Zemun
KK Zemun 2
KK Zemun 3
KK Zemun 4
KK Zemun 5
PIONIRI
KK Zemun
KK Zemun 2
KK Zemun 3
KK Zemun 4
KK Zemun 5
KADETI
KK Zemun
KK Zemun 2
JUNIORI
KK Zemun 2
KK Zemun Borac
U19M
OMLADINCI
IGRAČI KLUBA
RUKOVODSTVO KLUBA
TRENERI
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: Tančić Rastko u stručnom štabu seniorske reprezentacije Srbije16.07.2014
Još jedno veliko priznanje za klub a pre svega za našeg člana. Dugogodišnji fizioterapeut kluba Tančić Rastko određen je za jednog od tri fizioterapeuta koji će voditi brigu o zdravlju seniorskih reprezentativaca Srbije.
Izuzetno priznanje I za Rastka I za klub, za Rastka velika prilika da stekne vrhunsko iskustvo a za klub veliki dobitak da sa takvim iskustvom nastavi kasnije rad u klubu.
Rastko je trenutno sa reprezntacijom na bazičnim pripremama na Kopaoniku.
Svi u kkubu smo zbog ovoga veoma sretni I zadovoljni I ovim putem javna čestitka fiziu Raletu.


:: BROJNA POJAČANJA U SEPTEMBRASKOM PRELAZNOM ROKU ?28.06.2014
Na osnovu interesovanja mnogih mladih perspektivnih igrača da u našem klubu nastave dalji košarkaški napredak, mogu se očekivati brojna pojačanja u narednom septembarskom prelaznom roku.
Očigledno je da kontinuitet rezultata I sjajni uspesi ove sezone predstavljaju motiv I garanciju mlađim igračima da pokušaju da u našem klubu dostignu košarkaške visine.
Igranje juniorske I kadetske lige Srbij, medalje kadeta, pionira I mlađih pionira, uslovi rada I trenerski kadar su nešto čemu se teško odoleva.
Pojačanja se očekuju u svim selekcijama, veiko broj igrača već sada trenira sa klubom.
Za sada je dogovoreno pojačanje u kategoriji kadeta. Dogovorena je saradnja sa mladim centrum Zlatara iz Nove Varoši, Veljkom Ilićem, rođenim 1998. visokim 204cm, u ovo trenutku na spisku 15 igrača rođenih 1998. koji su u najužem reprezentativnom izboru. Predviđeno je da konkuriše I u kategoriji juniora. Uz joše nekoliko veoma pespektivnih kadeta koji su na probi trener Darko Peruničić gotovo da ima formiranu ekipu I slatke muke.

Dogovorena je saradnja sa veoma kvalitetnim doskorašnjim kadetom OKK Beograda 200cm visokim krilom Dobrijević Aleksom.

Veoma je izgledna saradnja sa klubom Surčin Dobanovci I dolazak dva perspektivna igrača, visokog krila kadeta I plejmejkera pionira.

Blizu smo dogovora sa kvalitetnim krilnim centrum juniora Mondo Basketa.

Sigurni smo da nećemo imati dovoljno mesta za sve koji su zainteresovani za dolazak a u najavi su I moguća izrazito velika pojačanja reprezentvinih potencijala.

Već sada urađenim smo prezadovoljni I možemo očekivati uživanje u narednoj sezoni u kvalitetnim igračima.


:: NA SPISKOVIMA REPREZENTATIVNIH KANDIDATA 7 IGRAČA NAŠEG KLUBA16.06.2014
Još jedna potvrda kvaliteta rada našeg kluba je stigla iz Kuće košarke. Kao nikada do sada čak 7 igrača našeg kluba dobilo je poziv za pripreme različitih reprezentativnih selekcija. Na igračima je da se izbore za učešće u konačnom spisku od 12 igrača.

Po kategorijama:

U16/1999 - Vulikić Vuk I Pecarski Marko
U17 - Vulikić Luka, Jovanović Slobodan I Ćirković Nikola
U18 - Starinčević Jovan
U20 - Milin Matija


:: POTPISAN UGOVOR O SRADNJI KK ZEMUN - KK NOVI BEOGRAD 716.06.2014
Dva predsednika klubova Zemun (Boškoi Adžić) I Novi Beograd 7 (Damjan Dević) dogovorili su sve uslove I potpisali Ugovor o saradnji dva kluba.
Ugovor je potpisan na veliko obostrano zadovoljstvo I definiše stratešku saradnju u cilju razvoja oba kluba a pre svega mladih igrača. U toj saradnji svaki klub je samostalan u radu, u razvijanju široke baze igrača a KK Zemun je taj klub u kome će biti skoncentrisani najperspektivniji igrači oba kluba I kroz vrhunske uslove I takmičenja spremati se za najvišu košarkašku scenu.
Dogovoreni su svi detalji uslova transfera igrača u oba pravca kao I sve moguće zajedničke aktivnosti I zajednički nastupi koji bi podizali kvalitet rada oba kluba.


:: FANTASTIČNI SREBRNI MLAĐI PIONIRI15.06.2014
Posle tri dana finalnog turnira naša selekcija 2001/2 osvojila je drugo mesto I srebrnu medalu.
Fenomenalan uspeh nove generacije koja izuzetno mnogo obećava.

U fantastičnom ambijentu pred oko 400 gledalaca u hali Pinki u odlučujućoj utakmici za prvo mesto naša selekcija je izgubila od Partizana 54 : 47. Zaslužena pobeda Partizana jer su vodili celu utakmicu I sjajno igrali. U nekoliko navrata naša selekcija je zapretila ali nije uspela da načini preokret.

U prethodna dva dana naša selekcija je ubedljivo pobedila Crvenu Zvezdu sa 8 koševa a Vizuru Šark sa čak 20 koševa razlike.
Velike čestitke prekaljenom vuku treneru Tančiću čiji se pečat video već posle samo jedne sezone I nekoliko meseci rada.

Na kraju turnira velika radost naše ekipe, svih članova kluba ali I roditelja. Posle dužeg niza godina videli smo u jednoj selekciji radost na licima roditelja iako je ekipa izgubila finalnu utakmicu. To je dokaz da smo svi prezadovoljni.
Malo slavlje nastavljeno je u prostorijama kluba posluženjem hrane I pica I uz prisustvo svih igrača I svih roditelja.

Finalna utakmica će biti upamćena po izuzetnoj organizaciji (svakog dana I pred svaku utakmici svirane su himne Srbije), izuzetnom ambijentu I fantastičnom ponašanju svih aktera a posebno roditelja I jedne I druge ekipe. Svako je bodrio svoju decu na nalepši mogući način I bez ijedne mrlje, što je retko na ovom uzrastu.

Ovaj uspeh zaokružio je fantastičnu sezonu iza nas, UČESTVOVALI SMO NA FINALNIM TURNIRIMA U SVIM KATEGORIJAMA (JUNIORI, KADETI, PIONIRI I MLAĐI PIONIRI), UZ SRVENU ZVEZDU UČESTVOVALI U POLUFINALIMA U SVIM KATEGORIJAMA I OSVOJILI 3 MEDALJE (BRONZA KADETA I SRBRNA PIONIRA I MLAĐIH PIONIRA).
DEFINITIVNO, U MLAĐIM KATEGORIMA ZVEZDA, PARTIZAN I ZEMUN A ONDA PRAZNINA DO PRVOG SLEDEĆEG.:: FINALNI TURNIR MLAĐIH PIONIRA U PINKIJI12.06.2014
Naš klub je domaćin Finalnog turnira za mlađe pionire.
Utakmice se igraju u hali Pinki, od petka 13. juna do nedelje 15.juna po sledećem rasporedu:


petak 13.jun
Zemun : Koledž Beograd 15.30
Vizura šark : Ofi basket 17.20

subota 14.jun
Zemun : Vizura Šark 15.30
Koledž Beograd : ofi basket 17.20

nedelja 15.jun
Vizura Šark : Koledž Beograd 16.30
Ofi basket : Zemun 18.20

Poziv članovima I svim simpatizerima kluba da prisustvuju veoma lepom turniru I pomognu da naša ekipa ostvari što bolji plasman I po mogućstvu osvoji neku od medalja, za joše jedan izuzetan uspeh u ovoj sezoni.


:: MLAĐI PIONIRI PRED FINALNIM TURNIROM, PROMENE U TRENERSKOM KADRU KLUBA05.06.2014
Mlađi pioniri su u prvoj utakmici baraža za plasman na finalni turnir među 4 najbolje ekipe u gostima savladali Ras sa ubedljivih 68 : 42. Ovo je I praktično overa plasmana jer prestoji revanš na domaćem terenu hale Pinki gde je naša ekipa veliki favorit.

Posle dugog niza godina rada u jednom sistemu na nivou kluba doneta je odluka o promeni I osveženju koncepta rada. Od naredne sezone treneri će biti zaduženi samo za jednu kategoriju I neće pratiti generaciju iz kategorije u kategoriju.
Prve seniorski tim I juniore vodiće MILOŠ LAZIĆ.
Kadete I ujedno sportski director DARKO PERUNIČIĆ.
Pionire DRAGOSLAV TANČIĆ.
Mlađe pionire VELJKO TOPALOVIĆ.
Dosadašnji jedan od vodećih trenera ALEKSANDAR OBAJDIN (ujedno I sekretar kluba) u narednom period baviće se isključivo organizacionim aspektima kluba sa veliki akcentom na školama košarke, podizanju kvaliteta I obogaćivanju programa rada sa najmlađima.
Klub očekuje značajno povećanje angažovanja zbog postavljenih ciljeva:
- zadržavanje trenda produkcije kvalitetnih igrača I postizanja kvalitetnih rezultata u mlađim kategorijama
- plasman seniorskog tima u Drugu (B) mušku ligu po mogućstvu već kroz takmičenje u narednoj sezoni.


:: MLADJI PIONIRI PONOVO BOLJI OD KOLEDŽA (ZVEZDE)01.06.2014
Mlađi pioniri su u hali Pinki pobedili Koledž (Crvenu Zvezdu) 47 : 44 I ovom pobedom zauzeli drugo mesto u grupi sa istim brojem bodova kao I vodeći Partizan,
U više navrata naša selekcija je vodila I sa 10 koševa, na kraju zaslužena pobeda u prosečnoj igri naše ekipe.

Ovom pobedom naša selekcija će u baražu igrati sa ekipom Ras-a, dve utakmice od kojih u prvoj gostuje. Pobednik ide na finalni turnir.


:: SJAJNI MLAĐI PIONIRI U POBEDI NAD VIZUROM29.05.2014
Mlađi pioniri su u komšijskom derbiju deklasirali odličnu ekipui Vizure 62 : 44. Ovom pobedom naša selekcija je pokazala da je jedan od najozbiljnijih kandidata za najviši plasman.
celu utakmicu je naša ekipa vodila osim u jednom momentu kada je protivnik poveo sa 1 košem razlike. Posle toga usledila je velika serija u drugom poluvremenu na koju protivnik nije mogao da parira.
Odlična igra cele ekipe predvođene plejom Hubačem, iuzetno raspoloženim Pavlovićem, odličnim Spasićem, raspoloženim da se podredi ekipi a opet velikim učinkom Nakićem I svi ostali sa značajnim učinkom.

Preostaje u nedelju u 19h u hali Pinki poslednja utakmica sa Zvezdom I overa prve ili druge pozicije u grupu I povoljnosti u baražu.


:: OD UTORKA 20.05.2014 NASTAVLJAMO SA RADOM U OŠ M. JUGOVIĆA19.05.2014
Klub nastavlja po redovnom rasporedu treninge u OŠ Majka Jugovića od utorka 20.05.2014. Stvari koje su bile postavljene za prihvatni centar u školskoj sali su izmeštene i obavešteni smo od uprave škole da možemo nastaviti sa treninzima.Prezentacije ostalih klubovaPortal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.