Ekipe kluba
SENIORI
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
MLAĐI PIONIRI
PIONIRI
KK Zemun
KADETI
KK Zemun
JUNIORI
KK Zemun Borac
U19M
OMLADINCI
IGRAČI KLUBA
RUKOVODSTVO KLUBA
TRENERI
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: IZUZETNO USPEŠAN KAMP21.08.2010
KAMP KOJI SMO OVE GODINE ORGANIZOVALI NA OPLENCU (TOPOLA) BIO JE U SVAKOM POGLEDU JEDAN OD NAJUSPEŠNIJIH IKADA ORGANIZOVANIH U KLUBU.
U POSLEDNJIH NEKOLIKO GODINA BIO JE OVO JEDAN OD NAJPOSEĆENIJIH KAMPOVA SA 130 POLAZNIKA. RADILI SMO U DVE SMENE. U PRVOJ SMENI JE BILO 90 DEČAKA UZRASTA 8-13 GODINA A POSEBNO RADUJE VELIKI BROJ (OKO 40) NAJMLAĐIH ROĐENIH 1999-2000. U DRUGOJ SMENIBILO JE 40 DEČAKA UZRASTA 14-15 GODINA.
USLOVI SU BILI IZVANREDNI:
• ODLIČNI USLOVI U HOTELU, GOTOVO BEZ ZAMERKI A I KAKO BI BILO KADA SMO MI NA OPLENCU VEĆ DOMAĆI, TRETIRAJU NAS KAO SVOJE
• ODLIČNI USLOVI TRENINGA, DVE IZVANREDNE SALE SA TERMINA KOLIKO GOD SMO HTELI
• PRELEPO OKRUŽENJE I AMBIJENT OPLENAČKOG BRDA SA HRAMOM
• EDUKATIVAN OBILAZAK FANTASTIČNOG I PRELEPOG KOMPLEKSA KARAĐORĐEVIĆA
• JEDNODNEVNI IZLET I KUPANJE NA NOVOM I LEPOM BAZENU (DECA BI TOGA I VIŠE, SLEDEĆI PUT ĆEMO O TOME RAZMISLITI)
• IZUZETNO MALI BROJ ODSUSTVOVANJA, U PRVOJ SMENI GOTOVO NIJEDAN, U DRUGOJ SMENI 2-3 DEČAKA
• INTERESANTNA TAKMIČENJA NAJMLAĐIH, POSEBNO INTERESOVANJE JE IZAZVAO MALI FUDBAL. SIGURNO DA ĆEMO SLEDEĆE KAMPOVE OBOGATITI SA JOŠ VIŠE TAKMIČENJA I TO ŠTO KOŠARKAŠKIH A ŠTO DRUGIH, POSEBNO ZA NAJMLAĐE
• IMALI SMO I DVA DEČAKA GOSTA IZ KANADE
• PIONIRSKA SELEKCIJA ODIGRALA JE ZANIMLJIVU UTAKMICU SA DOMAĆIM JUNIORIMA (3-4 GODINE STARIJIMA), SALA JE BILA GOTOVO PUNA A NA VELIKO IZNENAĐENJE NAŠA SELEKCIJA JE POBEDILA ZNATNO ZNATNO FIZIČKI JAČU SELEKCIJU DOMAĆINA
KAMP OPLENAC LETO 2010


:: TAKMIČARSKI PLAN ZA SEZONU 2010-201116.08.2010
U nastupajućoj takmičarskoj sezoni 2010-2011 takmičarski plan i ambicije po selekcijama su sledeći:

SELEKCIJA MLAĐIH PIONIRA (1999-2000), trener Miloš Lazić. Ovo je selekcija koja će posle godinu dana rada na način okupljanja jednom nedeljno, preći na sistem rada najmlađe selekcije koji podrazumeva kvalitetnije selektiranje ove selekcije i zaseban rad i treninzi četiri puta nedeljno. Planirano mesto rada je Turistička škola Novi Beograd. Ova selekcija će biti uključena u prvo zvanično takmičenje za mlađe pionire, koje se igra samo na nivou regionalnih saveza, u našem slučaju Saveza Beograda. Očekujemo učešće u borbi za jedno od prva 3 mesta u Beogradu.

SELEKCIJA PIONIRA (1997-1998), trener Aleksandar Obajdin. Planirano mesto rada je OŠ Majka Jugovića, pored Hale Pinki. S obzirom na kvalitetno dopunjenu selekciju očekujemo učešće u borbi za odlazak na Finalni turnir prvenstva Srbije za pionire.

SELEKCIJA KADETA (1995-1996), trener Darko Peruničić. Mesto rada OŠ Sava Šumanović, Altina, vrhunska sala. Selekcija osvežena sa nekoliko igrača, očekujemo učešće u borbi za odlazak na Finalni turnir prvenstva Srbije za kadete.

SELEKCIJA JUNIORA (1993-1994), trener Dragoslav Tančić. Planirano mesto rada Hala Pinki. Očekujemo učešće u kvalifikacijama za Jedinstvenu juniorsku ligu sa realnim šansama plasmana među 5 najkvalitetnijih ekipa u Beogradu i eventualno veliki uspeh plasman u Jedinstvenu juniorsku ligu.

SENIORSKI TIM, trener Dragoslav tančić. Seniorski tim činiće kompletna selekcija juniora dopunjena sa 5-6 nešto starijih igrača koji su ponikli i igrali u našem klubu. Prvobitni plan je bio da seniorsku ekipu čini isključivo juniorska ekipa i da se takmiči u Drugoj srpskoj ligi ali s obzirom na uslov da se mogu igrati kvalifikacije za Jedinstvenu juniorsku ligu samo ukoliko je klub član najmanje Prve srpske lige, to ćemo i ove godine nastaviti takmičenje u Prvoj srpskoj ligi. Očekuje nas teška borba za opstana samo iz razloga što ne želimo da veštački pravimo seniorski tim već da ozbiljan teret seniorskog takmičenja podnesu i juniori, pa i po cenu rezultata. Ideja postojanja našeg seniorskog tima i jeste da bude u funkciji stvaranja igrača.


:: POLAZAK DRUGE GRUPE NA KAMP POMEREN NA 8.30, DOGOVORENO UČEŠĆE PIONIRA I KADETA NA TURNIRU U ČAČKU11.08.2010
KAKO BISMO POMOGLI NAŠEM PREVOZNIKU FIRMI ŠAMPION, U JEKU TURISTIČKE I POSLOVNE SEZONE, POMERILI SMO TERMIN POLASKA DRUGE GRUPE NA KAMP U TOPOLU TAKO DA JE POLAZAK AUTOBUSA U PETAK 13. AVGUSTA U 8.30H ISPRED HALE PINKI. MOLE SE IGRAČI DA DOĐU POLA SATA RANIJE.

SHODNO OVOME I POVRATAK PRVE GRUPE JE NEŠTO POMEREN TAKO DA ĆE PRVA GRUPA, POSLE ODRAĐENIH PREPODNEVNIH TRENINGA, KRENUTI ZA BEOGRAD (ZEMUN) U 12.15H I OČEKUJE SE DOLAZAK OKO 13.30.

NA POZIV NAŠIH SPORTSKIH PRIJATELJA KK MLADOST ČAČAK DVE NAŠE SELEKCIJE, PIONIRI I KADETI, UČESTVOVAĆE NA TURNIRU U ČAČKU. PORED DOMAĆINA I NAŠIH SELEKCIJA UČESTVOVAĆE I SELEKCIJE BORCA IZ ČAČKA I BEOGRADSKOG PARTIZANA. PREDVIĐENI TERMIN TURNIRA JE 27.-28. AVGUST (DVA DANA, IGRAČI ĆE BITI SMEŠTENI U PORODICAMA DOMAĆINA).


:: RASPORED POLAZAKA NA KAMP16.07.2010
RASPORED POLAZAKA NA KAMP JE SLEDEĆI:

PRVA GRUPA POLAZAK 5. AVGUSTA U 10H ISPRED HALE PINKI. PRVU KOJU ČINE ŠKOLE KOŠARKE ZEMUN I UGRINOVCI, SELEKCIJA 97/98, DRUGA SELEKCIJA 97/98, I SVI OSTALI UČESNICI UZRASTA RODJENI 1997 - 2000. POVRATAK OVE GRUPE JE 13. AVGUSTA OKO 16H

DRUGA GRUPA POLAZAK 13.AVGUSTA U 10H ISPRED HALE PINKI U ZEMUNU. DRUGU GRUPU ČINE SELEKCIJA 95/96, DRUGA SELEKCIJA 95, DRUGA SELEKCIJA 96 I SVI OSTALI IGRAČI RODJENI 1995-1996. POVRATAK 21.AVGUST OKO 16H


:: IGRAČI ZEMUNA NA METI VEĆIH KLUBOVA06.07.2010
ZA NEKOLIKO MLADIH IGRAČA NAŠEG KLUBA PRVOLIGAŠKI KLUBOVI POKAZUJU ODREĐENO INTERESOVANJE.

NAJVEĆU PAŽNJU PRIVLAČI PETAR JOKIĆ (1991.) ZA KOGA JE ZAINTERESOVANO NEKOLIKO DOMAĆIH PRVOLIGAŠKIH I B-LIGAŠKIH KLUBOVA ALI I NEKOLIKO INOSTRANIH KLUBOVA OD KOJIH JE NAJUPORNIJI RUMUNSKI ASESOFT, PRVAK I UČESNIK EVRO-ČELENDŽ TAKMIČENJA. KLUB I IGRAČ SU U FAZI PRONALAŽENJA NAJBOLJEG REŠENJA ZA OBE STRANE, PETRA I ZEMUN.

PORED JOKIĆA INTERESOVANJE JE POKAZANO I ZA NEKADAŠNJEG KADETSKOG REPREZENTATIVCA NIKŠU NIKOLIĆA (1991.) KAO I SADAŠNJEG POTENCIJALNOG KADETSKOG REPREZENTATIVCA PAVLA RELJIĆA (1993.).

JEDAN OD CILJEVA RADA NAŠEG KLUBA JESTE I PRODUKCIJA VRHUNSKIH IGRAČA ZA PRVOLIGAŠKE KLUBOVE. SVAKAKO DA JE PREDUSLOV TOME I NADOKNADA ZA FINANSIJSKO ULAGANJA ZEMUNA U RAZVOJ IGRAČA KROZ ODGOVARAJUĆE FINANSIJSKO OBEŠTEĆENJE. DANAS TO OBEŠTEĆENJE SIGURNO NE MOŽE BITI REALNO ALI MORA BITI TAKVO DA ODMAH DELIMIČNO POKRIJE DEO TROŠKOVA RADA KLUBA, DEO ULAGANJA U NOVE IGRAČE (VEĆ U OVOM PRELAZNOM ROKU KLUB JE ZA DVA MLADA IGRAČA ROĐENA 1997. I 1995. DOGOVORIO SA NJIHOVIM MATIČNIM KLUBOVIMA UPLATU OBEŠTEĆENJA U IZNOSU OD 250.000 DINARA) A DEO FINANSIJSKIH SREDSTAVA JE ZEMUN SPREMAN DA SAČEKA PO POTPUNOM KOŠARKAŠKOM RAZVOJU IGRAČA. NEREALNO JE DA ZEMUN KOREKTNO PLAĆA ZA PRELASKE IZRAZITO MLADIH IGRAČA A DA VEĆ AFIRMISANI IGRAČI ODLAZE IZ ZEMUNA BEZ NADOKNADE. PROTIV TOGA ĆEMO SE BORITI I TRAŽIMO PODRŠKU SVOJIH IGRAČA KOJI SU SADAŠNJU AFIRMACIJU STEKLI U ZEMUNU.


:: TRENINZI I U JULU I AVGUSTU02.07.2010
U TOKU LETNJIH MESECI JUL I AVGUST ODRŽAVAĆE SE TRENINZI VEĆINE GRUPA ŠKOLE KOŠARKE I SELEKCIJA. TRENINZI NISU OBAVEZNI ALI SVAKI IGRAČ KOJI JE U ZEMUNU I BEOGRADU A ŽELI DA TRENIRA MOĆI ĆE TO DA OSTVARI U SVOM KLUBU.

TRENINZI ŠKOLE KOŠARKE ZA DEČAKE KOJI SU TENIRALI U ŠKOLI MAJKA JUGOVIĆA I SREDNJOJ TURNISTIČKOJ ŠKOLI ODRŽAVAJU SE NA OTVORENOM TERENU KOD HALE PINKI UTORKOM, ČETVRTKOM I PETKOM OD 19 DO 20H.

TRENINZI ZA DEČAKE KOJI SU TRENIRALI U ŠKOLI DESANKA MAKSIMOVIĆ, MIHAJLO PUPIN GALENIKA I SAVA ŠUMANOVIĆ ALTINA ODRŽAVAJU SE NA OTVORENOM TERENU OŠ MIHAJLO PUPIN U NOVOJ GALENICI PONEDELJKOM, SREDOM I PETKOM UJUTRO OD 9 DO 10H.

ČLANARINA U LETNJIM MESECIMA ZA ŠKOLU KOŠARKE JE 1/2 REDOVNE ČLANARINE.

DODATNE INFORMACIJE MOGU SE DOBITI KOD TRENERA.


:: USPEH NAŠIH EKIPA U LIGI ZEMUNA01.07.2010
NA UPRAVO ZAVRŠENIM FINALNIM TURNIRIMA LIGE ZEMUNA NAŠE SELEKCIJE SU OSVOJILE PRVA TRI OD MOGUĆA ČETIRI MESTA. POBEDNICI LIGE ZEMUNA SU MLAĐI PIONIRI 1999, KADETI 1996 U KONKURENCIJI 1995. I DRUGA SELEKCIJA JUNIORA.
ODZIV EKIPA, INTERESOVANJE I KVALITET ZAVRŠNICE OPRAVDAVA ODRŽAVANJE I SVAKE GODINE PODIZANJE KVALITETA OTVORENOG PRVENSTVA ZEMUNA TJ. LIGE ZEMUNA. INICIJATOR OVE LIGE JE NAŠ KLUBA A PO UZORU NA LIGU ZEMUNA SADA SE ODRŽAVAJU LIGE I U DRUGIM OPŠTINAMA BEOGRADA.
DETALJNIJI REZULTATI BIĆE OBJAVLJENI NAREDNIH DANA


:: TRENER LAZIĆ MILOŠ DIPLOMIRAO, LEP USPEH NAŠIH EKIPA NA TURNIRU U BASKETU27.06.2010
TRENER NAŠEG KLUBA MILOŠ LAZIĆ OKONČAO JE SVOJE STUDIRANJE NA FAKULTETU ZA SPORT I FIZIČKU KULTURU (DIF) USPEŠNOM ODBRANOM DIPLOMSKOG RADA OCENOM 10. TIME SMO DOBILI JOŠ JEDNOG AKADEMCA U KLUBU. SVE ČESTITKE MILOŠU SA ŽELJAMA ZA USPEH NA POSLOVNOM I SPORTSKOM PLANU.

NA TURNIRU U BASKETU KOJI JE ODRŽAN NA ADI CIGANLIJI 26. JUNA A U ORGANIZACIJI KOŠARKAŠKOG SAVEZA BEOGRADA I GRADSKOG SEKRETARIJATA ZA SPORT I OMLADINU, PO OBIČAJU NAŠ KLUB JE UČESTVOVAO SA VIŠE EKIPA, OVE GODINE 9. OSTVARENI SU ODLIČNI REZULTATI. U KATEGORIJI MLAĐI PIONIRI NAŠA EKIPA JE OSVOJILA 2. MESTO, U KATEGORIJI PIONIRI NAŠA EKIPA JE OSVOJILA PRVO MESTO, U KATEGORIJI KADETI NISMO UČESTVOVALI, U KATEGORIJI JUNIORI NAŠA EKIPA JE OSVOJILA PRVO MESTO. OVAJ USPEH DOKAZUJE DA JE AKCENAT RADA U NAŠEM KLUBU NA TEHNIČKOM OSPOSOBLJAVANJU IGRAČA A BASKET JE UPRAVO IGRA GDE TO NAJVIŠE DOLAZI DO IZRAŽAJA.
MALO ŠALE : JEDINO ŠTO BRINE JESTE IME EKIPE U PIONIRIMA - BELGRADE STATE - ZAR DA SE ZEMUNSKA EKIPA TAKO ZOVE, MORAĆEMO O OVOME DA OZBILJNO PORAZGOVARAMO SA TRENEROM O LOKALNOM ZEMUNSKOM VASPITANJU NAŠE DECE !!!


:: FINALNI TURNIRI LIGE ZEMUNA25.06.2010
Raspored finalnih turnira lige ZemunaU narednim danima se održavaju finalni turniri lige Zemuna u svim kategorijama. U dodatku možete videti termine svih finalnih turnira.


:: RASPORED TRENINGA 21.-30. JUN, JUL I AVGUST15.06.2010
RASPORED TRENINGA 21.JUN - 30. AVGUSTTRENINZI U KLUBU ĆE SE ODRŽAVATI SVO VREME DO KRAJA JUNA, U JULU I AVGUSTU ZA ŠTA SU ODREĐENI TERMINI PO RASPOREDU U PRILOGU. SVI KOJI SU U BEOGRADU I NISU NA GODIŠNJEM ODMORU POŽELJNO JE DA TRENIRAJU.

TRENINZIMA MOGU PRISUSTVOVATI I SVI DRUGI KOJI NISU ČLANOVI KLUBA A ŽELE DA TRENIRAJU TOKOM LETAPrezentacije ostalih klubovaPortal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.