Ekipe kluba
SENIORI
KK Zemun Borac
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
MLAĐI PIONIRI
KK Zemun
KK Zemun 2
KK Zemun 3
KK Zemun 4
KK Zemun 5
PIONIRI
KK Zemun
KK Zemun 2
KK Zemun 3
KK Zemun 4
KK Zemun 5
KADETI
KK Zemun
KK Zemun 2
JUNIORI
KK Zemun 2
KK Zemun Borac
U19M
OMLADINCI
IGRAČI KLUBA
RUKOVODSTVO KLUBA
TRENERI
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: FINALNI TURNIR PIONIRA U ZEMUNU ?17.03.2011
UNAZAD 15 DANA U KLUBU SE RADI ANALIZA MOGUĆNOSTI DA ORGANIZUJEMO FINALNI TURNIR PRVENSTVA SRBIJE ZA PIONIRE, 12 NAJBOLJIH PIONIRSKIH SELEKCIJA SRBIJE.
NAŠA SELEKCIJA KOJA JE DO SADA BEZ PORAZA I VEROVATNO ĆE TAKMIČENJE U BEOGRADU ZAVRŠITI BEZ PORAZA (U KONKURENCIJI PARTIZANA, ZVEZDE, FMP-A), ZASLUŽUJE DA POKUŠA DA NA DOMAĆEM TERENU POSTANE PIONIRSKI PRVAK SRBIJE.
NARAVNO DA JE KLJUČNI PROBLEM OBEZBEĐENJE FINANSIJSKIH SREDSTAVA. ZA ORGANIZACIJU FINALNOG TURNIRA POTREBNO JE OKO 700.000 DINARA. DO SADA SMO USPELI DA OBEZBEDIMO 400.000 DINARA. UKOLIKO U NAREDNIH 5 DANA DOBIJEMO NAČELNU SAGLASNOST OD POTENCIJALNIH DONATORA ZA JOŠ OKO 200.000 DINARA, PODNEĆEMO KANDIDATURU (ROK ZA KANDIDATURU JE 25.MART).
SVAKO KO IMA IDEJU U NAČINU OBEZBEĐENJA DODATNIH SREDSTAVA DOBRODOŠAO JE !
NA OSNOVU PRISPELIH PONUDA, TAKMIČARSKA KOMISIJA KSS DONEĆE ODLUKU O ORGANIZATORU.


:: LEPA POBEDA JUNIORA14.03.2011
U ODLIČNOJ UTAKMICI BEZ PRISUSTVA PUBLIKE JUNIORI SU POBEDILI JAKO KVALITETNU I NEUGODNU EKIPU ŽITKO BASKET REZULTATOM 78 : 76. I PORED VOĐSTVA NAŠE EKIPE TOKOM CELE UTAKMICE,GOTOVO KONSTANTNO 5-8 KOŠEVA, UTAKMICA JE ODLUČENA U PENAL ZAVRŠNICI KADA JE NAŠA EKIPA POGODILA DVA SLOBODNA BACANJA, A PROTIVNIK U PREOSTALIH 6 SEKUNDI NIJE USPEO DA POSTIGNE KOŠ. VAŽNA POBEDA NA POLJU SAMOPOUZDANJA OSLABLJENIH JUNIORA. OVU UTAKMICU ZBOG TEMPERATURE NIJE IGRAO CENTAR NIKOLA ZEJAK.
FANTASTIČNA IGRA CENTRA TADIĆA, 31 KOŠ, 13 SKOKOVA, INDEKS 41. ODLIČNA IGRA KADETA PUŠICE, ZA 31 MINUT 12 KOŠEVA I INDEKS 17.


:: PORAZ SENIORA, POBEDE MLAĐIH PIONIRA I PIONIRA13.03.2011
SENIORI SU PONOVO PORAŽENI, OVOGA PUTA NA DOMAĆEM TERENU OD EKIPE ŽITKO BASKET REZULTATOM 100 : 90.
NIJE VREDELO NI DOBRA IGRA I VOĐSTVO 3 ČETVRTINE, NAJVEĆE I 14 KOŠEVA PREDNOSTI. JAKO LOŠA POSLEDNJA ČETVRTINA KOJU JE PROTIVNIK DOBIO SA 30 : 15 POSLEDICA JE NEKOLIKO GREŠAKA SUDIJA NA NAŠU ŠTETU PRI NEREŠENOM REZULTATU, ŠTO JE DOVELO DO VELIKE NERVOZE IZ KOJE EKIPA NIJE MOGLA DA SE VRATI.

MLAĐI PIONIRI SU NASTAVILI DOMINACIJU POBEDOM NA GOSTOVANJU PROTIV EKIPE TORLAK REZULTATOM 67 : 48. EKIPA TORLAKA VAŽI ZA JEDNU OD NAJBOLJIH U BEOGRADU. KAKVA LI JE TEK ONDA NAŠA SELEKCIJA KADA JE VEĆ U PRVOM POLUVREMENU BILO PREKO 30 KOŠEVA PREDNOSTI ZA NAŠU EKIPU. TRENER MILOŠA LAZIĆ JE ISKORISTIO DA U DRUGOM POLUVREMENU VEĆU ŠANSU DA MLAĐIM IGRAČIMA I IGRAČIMA SA MANJOM MINUTAŽOM.

PIONIRI SU OČEKIVANO UBEDLJIVO POBEDILI U GOSTIMA ZVEZDARU KRONI REZULTATOM 88 : 63.

TREBA ISTAĆI I IZUZETNO VREDNU POBEDU TREĆE SELEKCIJE KADETA, KOJA JE POJAČANA SA 5 IGRAČA PRVE SELEKCIJE KOJI IMAJU MANJU MINUTAŽU, POBEDILA DO DANAS NEPORAŽENI OKK BEOGRAD REZULTATOM 52 : 51. SVE ČESTITKE TRENERU NEMANJI NOVAŠIKIĆU.


:: NAJAVA VIKENDA11.03.2011
SENIORI U HALI PINKI DOČEKUJU ŽITKO BASKET. UTAKMICA SE IGRA U SUBOTU SA POČETKOM U 13.30. OVO JE JEDNA OD UTAKMICA GDE IMA REALNE NADE ZA POBEDU.

DVOMEČ SA ŽITKOM ZAVRŠAVAMO U PONEDELJAK JUNIORSKOM UTAKMICOM. UTAKMICA SE IGRA U ŠKOLI SAVA ŠUNAMOVIĆ NA ALTINI SA POČETKOM U 21.15 I BEZ PRISUSTVA PUBLIKE.

KADETI SU OVOG VIKENDA SLOBODNI ZBOG PRIPREMA KADETSKE REPREZENTACIJE.

PIONIRI GOSTUJU U NEDELJU ZVEZDARI KRONI U 17H U POSLOVNOJ ŠKOLI.

MLAĐI PIONIRI GOSTUJU PRVOM PRATIOCU TORLAKU U SUBOTU U 13.15 U HALI VELEFARM.


:: PRVE MERE U OTREŽNJENJU SENIORSKE EKIPE10.03.2011
POŠTO BROJNE MERE (PRE SVEGA RAZGOVORI BLAGI ILI OŠTRI) NISU DALE EFEKTA I STANJE U SENIORSKO-JUNIORSKOJ EKIPI SE I DALJE POGORŠAVALO, POSEGLI SMO ZA DRAKONSKIM MERAMA KOJE SMO I NAJAVILI. KLUB JE DANAS PREKINUO SARADNJU JEDNOM BITNIM ČLANOM JUNIORSKE I SENIORSKE EKIPE IZDAVANJEM ISPISNICE. NITI JE IGRAČ BIO POZITIVAN ZA ATMOSFERU U EKIPI, OČOGLEDNO NI EKIPA NIJE PRIJALA SAMOM IGRAČU TAKO DA JE NAJBOLJE REŠENJE ZA OBE STRANE BILO DA IGRAČ, NA OSNOVU ODLUKE KLUBA, POTRAŽI SREĆU U DRUGOJ SREDINI.

VEČERAS JE SA IGRAČIMA ODRŽAN SASTANAK UPOZORENJA NA KOME SU OD STRANE RUKOVODSTVA KLUBA IZNETE SVE PRIMEDBE NA RAČUN PRE SVEGA ODNOSA IGRAČA PREMA KLUBU, TRENERU I OBAVEZAMA (NE PRIMEDBE NA IGRU). OČEKUJEMO POZITIVNU REAKCIJU, U PROTIVNOM ISTRAJAĆEMO U MERAMA PA I PO CENU DA PREOSTALE UTAKMICE IGRAMO SA KADETIMA.


:: LETNJI KAMP U KLADOVU09.03.2011
OVE GODINE LETNJI KAMP BIĆE ORGANIZOVAN U KLADOVU. U PRELEPOM AMBIJENTU DUNAVSKOG GRADIĆA, SJAJNOM HOTELU SA IZVANREDNOM PONUDOM HRANE, U IZVANREDNIM USLOVIMA ZA TRENIRANJE (DVE SALE I VELIKI BROJ OTVORENIH TERENA), BORAVIĆEMO U DVE SMENE:

POLAZNICI PRVE SMENA 7-15. AVGUST SU SELEKCIJE IGRAČA 1999-2000, 1997-1998 I SVI IGRAČI TOG UZRASTA.

POLAZNICI DRUGE SMENE 15-23. AVGUST SU SELEKCIJE IGRAČA 1995-1996, POLAZNICI ŠKOLE KOŠARKE 2000-2003 I SVIH IGRAČI TOG UZRASTA.

OVE GODINE, OSIM ČLANOVA KLUBA, NA KAMPU MOGU UČESTVOVATI I SVI DRUGI MLADI KOŠARKAŠI KOJI NISU ČLANOVI NAŠEG KLUBA (ČLANOVI DRUGIH KLUBOVA ILI SLOBODNI IGRAČI, ČAK I DEČACI TOG UZRASTA KOJI NE TRENIRAJU AKTIVNO). SVI ZAINTERESOVANI MOGU SE INFORMISATI O DETALJIMA ORGANIZACIJE KAMPA PUTEM KONTAKT TELEFONA NA SAJTU KLUBA.

PRIJAVE ZA UČEŠĆE SU U TOKU MARTA, DODATNE INFORMACIJE KOD TRENERA KLUBA A SVAKI ČLAN JE DOBIO I FLAJER O KAMPU SA PRIJAVNIM LISTOM.
HOTEL ĐERDAP KLADOVO


:: SRAMNO IZDANJE JUNIORA09.03.2011
JUNIORI SU UBEDLJIVO PORAŽENI NA GOSTOVANJU OD EKIPE BEOSTAR REZULTATOM 87 : 65. REZULTAT NE ODSLIKAVA PRAVO STANJE ODNOSA NA UTAKMICI JER JE REALAN REZULTAT TREBAO DA BUDE BLIŽE 40 NEGO LI 20 KOŠEVA RAZLIKE. IGRAČI I TRENER BEOSTARA ODRŽALI SU JAVNI ČAS IZ IGRE, ODNOSA, PRISTUPA I SVEGA ONOGA ŠTO ČINI SPORT I ZASLUŽUJU SVE ČESTITKE.
ZAMO ZAHVALJUJUĆI OPUŠTANJU BEOSTARA I IZVANREDNOJ IGRI NAŠEG KADETA PUŠICE RAZLIKA NIJE BILA DALEKO UBEDLJIVIJA.
ODNOS NAŠIH ZVEZDICA NA TERENU PREMA KLUBU, TRENERU I SAIGRAČIMA JE JEDAN OD NAJRUŽNIJIH U ISTORIJI KLUBA. SVAKAKO DA ĆE KRAJNJE POSLEDICE SNOSITI POJEDINCI. KLUBU REZULTAT JEDNE GENERACIJE U JEDNOJ GODINI NIŠTA NE ZNAČI A MERE PREMA POJEDINCIMA ĆE ZA NJIH ITEKAKO ZNAČITI. KAP JE PRELILA ČAŠU I MERE ĆE BITI DRAKONSKE.
NEKOLICINA IGRAČA NE ZAVREĐUJE VIŠE PAŽNJU KLUBA. SRAMOTAN JE NJIHOV ODNOS PREMA ČOVEKU TRENERU KOJI JE OD NJIH NAPRAVIO IGRAČE KOJI VIŠE VREDE NEGO ŠTO SU NI PRIBLIŽNE NJIHOVE MOGUĆNOSTI. POŠTO SAMI NISU MOGLI DA SHVATE GDE IM JE MERA SADA ĆE TO PRAKTIČNO MOĆI DA SHVATE. KLUB JE ULOŽIO ZNAČAJNU ENERGIJU I FINANSIJSKA SREDSTVA DA BI OVA GENERACIJA MOGLA DA IMA VRHUNSKE USLOVE ZA RAD I REZULTAT, VEĆINA JE U TOME UŽIVALA BESPLATNO A PONEKI SU IMALI I STIPENDIJE, PATIKE I SL DOK TAKVI IGRAČI U DRUGIM KLUBOVIMA PLAĆAJU I PO 100 EURA MESEČNO. NARAVNO DA ĆE ONI OD SVOJIH SAVETNIKA BITI UBEĐENI DA NIJE PROBLEM U NJIMA VEĆ U NAMA. SADA ĆE DOBITI PRILIKU DA TE POGODNOSTI TRAŽE I DOBIJU OD I KOD SVOJIH SAVETNIKA, NE VIŠE OD KLUBA.
U NAREDNIH 1-3 DANA BIĆE JAVNO SAOPŠTENE ODLUKE I KORACI KOJE JE KLUB PREDUZEO.

ZA SADA SAMO, SRAM BILO SVE IGRAČE (OSIM PUŠICE I ONIH KOJI SU MALO IGRALI) ZA PRIKAZANI ODNOS (NE REZULTAT) !!!


:: OČEKIVANI PORAZ SENIORA I POBEDE PIONIRA I MLAĐIH PIONIRA, JUNIORI SA BEOSTAROM08.03.2011
SENIORI SU OČEKIVANO VISOKO PORAŽENI NA GOSTOVANJU PRO SPORT REZULTATOM 69 : 52. JEDINO ŠTO RADUJE POSLE OVE UTAKMICE JE DA JE POSLE VIŠE MESECI PAUZE ZAIGRAO I TO VRLO DOBRO BRANKO KAVURIN TAKO DA OČEKUJEMO DA SVOJIM UČINKOM DOPRINESE DA U NAREDNOM PERIODU OSTVARIMO NEKU POBEDU ZA EVENTUALNI OPSTANAK.

MLAĐI PIONIRI SU OD POČETKA TAKMIČENJA, OD OKTOBRA MESECA, ODIGRALU PRVU AKO SE TO MOŽE NAZVATI NEIZVESNIJU UTAKMICU. POBEDILI SU NA GOSTOVANJU ŠKK ZVEZDARA REZULTATOM 46 : 35.

PIONIRI SU NA DOMAĆEM TERENU NA ALTINI POBEDILI TRADICIONALNO NEUGODNOG RIVALA BEOVUK REZULTATOM 71 : 60 I SA SKOROM 14 POBEDA BEZ PORAZA OBEZBEDILI PRVO MESTO I PRIVILIGOVANI ŽREB ZA FINALNI TURNIR SRBIJE.

JUNIORI U SREDU SA POČETKOM U 21.45 U BALONU CLASSICS KOD HOTELA JUGOSLAVIJE IGRAJU SA BEOSTAROM, VEOMA NEUGODNOM EKIPOM.


:: UBEDLJIVI MLAĐI PIONIRI I KADETI05.03.2011
MLAĐI PIONIRI SU U HALI PINKI UBEDLJIVO POBEDILI FLEŠ REZULTATOM 57 : 11.

KADETI SU NA GOSTOVANJU POBEDILI NEJAKI BASK REZULTATOM 104 : 51. NAREDNIH 2-3 KOLA OČEKUJE NAS KONAČNI RASPLET TRKE ZA PLASMAN NA FINALNI TURNIR.


:: PORAZ KADETA OF FMP-A02.03.2011
UBEDLJIV PORAZ KADETA NA GOSTOVANJU FMP-U 95 : 64. UBEDLJIV ALI ODLIČAN REZULTAT JER SMO IGRALI PROTIV VANSERIJSKE EKIPE A REALAN ODNOS JE I VEĆI NEGO ŠTO REZULTAT POKAZUJE. ZAHVALJUJUĆI KOREKTNOM ODNOSU TRENERA FMP-A MANDARIĆA KOJI JE ISKORISTIO UTAKMICU DA PRUŽI ŠANSU ONIM IGRAČIMA KOJI IMAJU MANJU MINUTAŽU NA UŠTRB POBEDE SA VEĆOM RAZLIKOM, NAŠA SELEKCIJA JE DOBILA PRILIKU DA U POSLEDNJIH 15 MINUTA ODIGRA RAVNOPRAVNIJU UTAKMICU I OSTVARI ČASNIJI PORAZ. NA OVAKAV NAČIN KORISTI OD UTAKMICE SMO IMALI I MI I FMP.
EKIPA FMP-A KOJA U SASTAVU IMA IGRAČA 210CM, DVA IGRAČA OD PO 208CM, PRI ČEMU JE GOTOVO KOMPLETNA SELEKCIJA UJEDNO I U REPREZENTACIJI SRBIJE, PO FIZIONOMIJI BI BILA U TRI NAJLEPŠE EKIPE U PRVOJ SENIORSKOJ LIGI SRBIJE. ONDA SE MOŽE SAMO ZAMISLITI KAKO TO IZGLEDA U KADETIMA. KADA SE TOME DODAJU I FANTASTIČNI USLOVI ZA RAD TEŠKO JE POKUŠATI PARIRATI (POSLE FMP-A NAŠ KLUB IMA MOŽDA I NAJBOLJE USLOVE A MI SMO KAO U PROŠLOM VEKU U ODNOSU NA NJIH).

OKREĆEMO SE EKIPAMA KOJE SU NAŠA MERA (BEOVUK, FLEŠ I ZVEZDARA KRONI) I TRAŽIMO ŠANSU ZA PROLAZ NA FINALNI TURNIR SRBIJE.Prezentacije ostalih klubovaPortal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.