Ekipe kluba
SENIORI
KK Zemun Borac
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
MLAĐI PIONIRI
KK Zemun
KK Zemun 2
KK Zemun 3
KK Zemun 4
KK Zemun 5
PIONIRI
KK Zemun
KK Zemun 2
KK Zemun 3
KK Zemun 4
KK Zemun 5
KADETI
KK Zemun
KK Zemun 2
JUNIORI
KK Zemun 2
KK Zemun Borac
U19M
OMLADINCI
IGRAČI KLUBA
RUKOVODSTVO KLUBA
TRENERI
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: SRAMNO IZDANJE JUNIORA09.03.2011
JUNIORI SU UBEDLJIVO PORAŽENI NA GOSTOVANJU OD EKIPE BEOSTAR REZULTATOM 87 : 65. REZULTAT NE ODSLIKAVA PRAVO STANJE ODNOSA NA UTAKMICI JER JE REALAN REZULTAT TREBAO DA BUDE BLIŽE 40 NEGO LI 20 KOŠEVA RAZLIKE. IGRAČI I TRENER BEOSTARA ODRŽALI SU JAVNI ČAS IZ IGRE, ODNOSA, PRISTUPA I SVEGA ONOGA ŠTO ČINI SPORT I ZASLUŽUJU SVE ČESTITKE.
ZAMO ZAHVALJUJUĆI OPUŠTANJU BEOSTARA I IZVANREDNOJ IGRI NAŠEG KADETA PUŠICE RAZLIKA NIJE BILA DALEKO UBEDLJIVIJA.
ODNOS NAŠIH ZVEZDICA NA TERENU PREMA KLUBU, TRENERU I SAIGRAČIMA JE JEDAN OD NAJRUŽNIJIH U ISTORIJI KLUBA. SVAKAKO DA ĆE KRAJNJE POSLEDICE SNOSITI POJEDINCI. KLUBU REZULTAT JEDNE GENERACIJE U JEDNOJ GODINI NIŠTA NE ZNAČI A MERE PREMA POJEDINCIMA ĆE ZA NJIH ITEKAKO ZNAČITI. KAP JE PRELILA ČAŠU I MERE ĆE BITI DRAKONSKE.
NEKOLICINA IGRAČA NE ZAVREĐUJE VIŠE PAŽNJU KLUBA. SRAMOTAN JE NJIHOV ODNOS PREMA ČOVEKU TRENERU KOJI JE OD NJIH NAPRAVIO IGRAČE KOJI VIŠE VREDE NEGO ŠTO SU NI PRIBLIŽNE NJIHOVE MOGUĆNOSTI. POŠTO SAMI NISU MOGLI DA SHVATE GDE IM JE MERA SADA ĆE TO PRAKTIČNO MOĆI DA SHVATE. KLUB JE ULOŽIO ZNAČAJNU ENERGIJU I FINANSIJSKA SREDSTVA DA BI OVA GENERACIJA MOGLA DA IMA VRHUNSKE USLOVE ZA RAD I REZULTAT, VEĆINA JE U TOME UŽIVALA BESPLATNO A PONEKI SU IMALI I STIPENDIJE, PATIKE I SL DOK TAKVI IGRAČI U DRUGIM KLUBOVIMA PLAĆAJU I PO 100 EURA MESEČNO. NARAVNO DA ĆE ONI OD SVOJIH SAVETNIKA BITI UBEĐENI DA NIJE PROBLEM U NJIMA VEĆ U NAMA. SADA ĆE DOBITI PRILIKU DA TE POGODNOSTI TRAŽE I DOBIJU OD I KOD SVOJIH SAVETNIKA, NE VIŠE OD KLUBA.
U NAREDNIH 1-3 DANA BIĆE JAVNO SAOPŠTENE ODLUKE I KORACI KOJE JE KLUB PREDUZEO.

ZA SADA SAMO, SRAM BILO SVE IGRAČE (OSIM PUŠICE I ONIH KOJI SU MALO IGRALI) ZA PRIKAZANI ODNOS (NE REZULTAT) !!!


:: OČEKIVANI PORAZ SENIORA I POBEDE PIONIRA I MLAĐIH PIONIRA, JUNIORI SA BEOSTAROM08.03.2011
SENIORI SU OČEKIVANO VISOKO PORAŽENI NA GOSTOVANJU PRO SPORT REZULTATOM 69 : 52. JEDINO ŠTO RADUJE POSLE OVE UTAKMICE JE DA JE POSLE VIŠE MESECI PAUZE ZAIGRAO I TO VRLO DOBRO BRANKO KAVURIN TAKO DA OČEKUJEMO DA SVOJIM UČINKOM DOPRINESE DA U NAREDNOM PERIODU OSTVARIMO NEKU POBEDU ZA EVENTUALNI OPSTANAK.

MLAĐI PIONIRI SU OD POČETKA TAKMIČENJA, OD OKTOBRA MESECA, ODIGRALU PRVU AKO SE TO MOŽE NAZVATI NEIZVESNIJU UTAKMICU. POBEDILI SU NA GOSTOVANJU ŠKK ZVEZDARA REZULTATOM 46 : 35.

PIONIRI SU NA DOMAĆEM TERENU NA ALTINI POBEDILI TRADICIONALNO NEUGODNOG RIVALA BEOVUK REZULTATOM 71 : 60 I SA SKOROM 14 POBEDA BEZ PORAZA OBEZBEDILI PRVO MESTO I PRIVILIGOVANI ŽREB ZA FINALNI TURNIR SRBIJE.

JUNIORI U SREDU SA POČETKOM U 21.45 U BALONU CLASSICS KOD HOTELA JUGOSLAVIJE IGRAJU SA BEOSTAROM, VEOMA NEUGODNOM EKIPOM.


:: UBEDLJIVI MLAĐI PIONIRI I KADETI05.03.2011
MLAĐI PIONIRI SU U HALI PINKI UBEDLJIVO POBEDILI FLEŠ REZULTATOM 57 : 11.

KADETI SU NA GOSTOVANJU POBEDILI NEJAKI BASK REZULTATOM 104 : 51. NAREDNIH 2-3 KOLA OČEKUJE NAS KONAČNI RASPLET TRKE ZA PLASMAN NA FINALNI TURNIR.


:: PORAZ KADETA OF FMP-A02.03.2011
UBEDLJIV PORAZ KADETA NA GOSTOVANJU FMP-U 95 : 64. UBEDLJIV ALI ODLIČAN REZULTAT JER SMO IGRALI PROTIV VANSERIJSKE EKIPE A REALAN ODNOS JE I VEĆI NEGO ŠTO REZULTAT POKAZUJE. ZAHVALJUJUĆI KOREKTNOM ODNOSU TRENERA FMP-A MANDARIĆA KOJI JE ISKORISTIO UTAKMICU DA PRUŽI ŠANSU ONIM IGRAČIMA KOJI IMAJU MANJU MINUTAŽU NA UŠTRB POBEDE SA VEĆOM RAZLIKOM, NAŠA SELEKCIJA JE DOBILA PRILIKU DA U POSLEDNJIH 15 MINUTA ODIGRA RAVNOPRAVNIJU UTAKMICU I OSTVARI ČASNIJI PORAZ. NA OVAKAV NAČIN KORISTI OD UTAKMICE SMO IMALI I MI I FMP.
EKIPA FMP-A KOJA U SASTAVU IMA IGRAČA 210CM, DVA IGRAČA OD PO 208CM, PRI ČEMU JE GOTOVO KOMPLETNA SELEKCIJA UJEDNO I U REPREZENTACIJI SRBIJE, PO FIZIONOMIJI BI BILA U TRI NAJLEPŠE EKIPE U PRVOJ SENIORSKOJ LIGI SRBIJE. ONDA SE MOŽE SAMO ZAMISLITI KAKO TO IZGLEDA U KADETIMA. KADA SE TOME DODAJU I FANTASTIČNI USLOVI ZA RAD TEŠKO JE POKUŠATI PARIRATI (POSLE FMP-A NAŠ KLUB IMA MOŽDA I NAJBOLJE USLOVE A MI SMO KAO U PROŠLOM VEKU U ODNOSU NA NJIH).

OKREĆEMO SE EKIPAMA KOJE SU NAŠA MERA (BEOVUK, FLEŠ I ZVEZDARA KRONI) I TRAŽIMO ŠANSU ZA PROLAZ NA FINALNI TURNIR SRBIJE.


:: PORAZ SENIORA28.02.2011
SENIORI SU IZGUBILI NA DOMAĆEM TERENU U PINKIJU OD EKIPE BEOVUK REZULTATOM 81 : 88. OČEKIVANI PORAZ JOŠ VIŠE PODMLAĐENE SELEKCIJE U KOJOJ SU VELIKU MINUTAŽU IMALI IGRAČI ROĐENI 1994. I 1995. DOBAR POTEZ TRENERA TANČIĆA, VELIKA KORIST I OD PORAZA. MORA SE ISTAĆI ODLIČAN UČINAK KADETA VASILIJA PUŠICE.


:: UBEDLJIVE POBEDE PIONIRA, KADETA I JUNIORA27.02.2011
SVE PRVE SELEKCIJE OSTVARILE SU UBEDLJIVE POBEDE.

PIONIRI SU NA GOSTOVANJU POBEDILI FLEŠ REZULTATOM 96 : 58.

KADETI SU U HALI PINKI UBEDLJIVO POBEDILI VRLO SOLIDNU EKIPU KOTEŽ REZULTATOM 113 : 59. POMALO NEOČEKIVANA OVAKO VISOKA POBEDA REZULTAT JE VRLO NADAHNUTE I LEPE IGRE KADETA. ODLIČAN UČINAK IGRAČA GODIŠTA 96 A POSEBNO JOVANOVIĆ STRAHINJE - MUNJE SA 16 KOŠEVA I INDEKSOM 22 ZA 20 MINUTA.

JUNIORI SU NA ALTINI BEZ PRISUSTVA PUBLIKE POBEDILI BEOKOŠ 94 : 67. FANTASTIČNA UTAKMICA CENTRA TADIĆA, 18 SKOKOVA, 15 POENA, INDEKS 34 ZA SAMO 20 MINUTA IGRE.

JAKO LEPA POBEDA ČETVRTE SELEKCIJE PIONIRA, EKIPE KOJA SE OVE GODINE PRVI PUT TAKMIČI I KOJU PREDVODI DEBITANT NA TAKMIČARSKOJ SCENI, JOŠ UVEK IGRAČ PRVOG TIMA TRENER BRANKO KAVURIN. OSTVARENA JE POBEDA NAD PRVOM EKIPOM BEOSTAR REZULTATOM 54 : 51.

UBEDLJIVA POBEDA I DRUGE SELEKCIJE KADETA NAD PRVOM SELEKCIJOM DIV BASKET REZULTATOM 67 : 41


:: EPILOG PREKIDA JUNIORSKE UTAKMICE, NAJAVA KOLA25.02.2011
JUNIORSKA UTAKMICE KOJA JE PREKINUTA U HALI PINKI DOBILA JE I SVOJ EPILOG OD STRANE TAKMIČARSKE KOMISIJE:
VINOVNICI INCIDENTA SU NAVIJAČI-RODITELJI KOLEDŽA. UTAKMICA SE REGISTRUJE 20 : 0 ZA ZEMUN. ZEMUN KAŽNJEN: 42.000 DINARA (20.000 IGRAČ PRVI UČESNIK U TUČI, 10.000 SVI OSTALI IGRAČI, 12.000 KLUB KAO ORGANIZATOR) I DVE UTAKMICE BEZ PRISUSTVA PUBLIKE. KOLEDŽ KAŽNJEN: 80.000 DINARA I ČETIRI UTAKMICE BEZ PRISUSTVA PUBLIKE.
VELIKO HVALA BRIŽNIM RODITELJIMA KOJI SU UTRČALI DA SAMI REŠAVAJU STVARI A MI KLUBOVI ĆEMO NJIHOVU BRIGU DA PLATIMO VIŠE OD 1000 EVRA (BAŠ JE VREME ZA OVAKVA RASIPANJA KADA NE MOŽEMO KRAJ SA KRAJEM DA SASTAVIMO).

OVOG VIKENDA RASPORED NAŠIH SELEKCIJA JE SLEDEĆI:
MLAĐI PIONIRI SU SLOBODNI.
PIONIRI GOSTUJU FLEŠU, U NEDELJU SA POČETKOM U 17.20 U 12.GIMNAZIJI.
KADETI DOČEKUJU U NEDELJU KOTEŽ U HALI PINKI U 17.45.
JUNIORI BEZ PRISUSTVA PUBLIKE DOČEKUJU BEOKOŠ U SUBOTU U 17H U ŠKOLI NA ALTINI.
SENIORI U PONEDELJAK DOČEKUJU BEOVUK U HALI PINKI U 14.30H.


:: PORAZ SENIORA I POBEDA PIONIRA21.02.2011
JEDAN OD RETKIH VIKENDA SVEUKUPNO NEGATIVNIH RAZULTATA KOMPLETIRALI SU SENIORI PORAZOM U GOSTIMA OD KOLUBARE (PORAŽENI I KADETI I JUNIORI, POBEDILI MLAĐI PIONIRI I PIONIRI).
ZNATNO SNAŽNIJA EKIPA DOMAĆINA OSTVARILA JE VRLO UBEDLJIVU POBEDU 118 : 83. SOLIDNA IGRA U PRVOM POLUVREMENU I MINUS OD 11 KOŠEVA ODMAH NA POČETKU DRUGOG POLUVREMENA JE OTIŠAO NA PREKO 15 TE JE TRENER TANČIĆ ISKORISTIO PREOSTALO VREME UTAKMICE ZA DODATNO KALJENJE JUNIORA (I KADET PUŠICA JE ODIGRAO 13 MINUTA). DOBRA ODLUKA TRENERA JER JE VISINA PORAZA BILA NEBITNA. U NAREDNIM UTAKMICAMA MLADI IGRAČI ĆE DOBIJATI SVE VEĆU ŠANSU, I PO CENU ISPADANJA IZ LIGE.

PIONIRI SU U LOŠEM, PRE SE MOŽE REĆI NEODGOVORNOM I NEZAINTERESOVANOM ODNOSU PREMA IGRI, UBEDLJIVO POBEDILI CRVENU ZVEZDU REZULTATOM 76 : 47. EKIPA ZVEZDE, U KOJOJ JE VEĆINA IGRAČA ROĐENIH 1998. (GODINU DANA MLAĐI) ISKORISTILA JE TAKAV ODNOS I IGRALA RAVNOPRAVO 37 MINUTA (RAZLIKA IZMEĐU 5-10 POENA). U POSLEDNJA 3 MINUTA, POSLE JEDNE INFORMACIJE, ZNANE SAMO TRENERU OBAJDINU I IGRAČIMA, NAŠI IGRAČI SU ZAGRIZLI I U TIH 3 MINUTA OSTVARILI GOTOVO 20 KOŠEVA RAZLIKE, ZA KONAČNIH 29.


:: PORAZ JUNIORA, POBEDA MLADJIH PIONIRA20.02.2011
U DERBI UTAKMICI JUNIORI SU IZGUBILI U GOSTIMA OD OZBILJNE EKIPE OKK BEOGRAD REZULTATOM 82 : 73. RAZOČARAVAJUĆA I LOŠA IGRA JUNIORA. NIJE OPRAVDANJE NI ŠTO NISMO BILI KOMPLETNI NI ŠTO SMO MLAĐI. OD POČETKA UTAKMICE BEOGRAD JE NAPRAVIO RAZLIKU I ODRŽAVAO U RASPONU 5-15 KOŠEVA. TRENER TANČIĆ JE ISKORISTIO DA OZBILJNIJU MINUTAŽU POSVETI ONIMA KOJI SU STALNO NEŠTO LJUTI I NEZADOVOLJNI SVOJIM STATUSOM I MINUTAŽOM. BILA JE OVO PRILIKA DA DEMANTUJU TRENERA I POKAŽU DA ZASLUŽUJU VIŠE. NAŽALOST, ONI SU POKAZALI DA I TO ŠTO DOBIJAJU JE VIŠE NEGO ŠTO DAJU I ZASLUŽUJU. MORAĆE U NAREDNOM PERIODU DA POKAŽU MNOGO VIŠE I DA NAS UBEDE DA ZASLUŽUJU PRAVI STATUS U NAREDNOJ SEZONI, U PROTIVNOM DAĆEMO ŠANSU MLAĐIMA (U OVOJ UTAKMICI ZNATNO MLAĐI KADETI 1995-96 ZA MNOGO MANJU MINUTAŽU BILI SU MNOGO KONKRETNIJI I IMALI BOLJI UČINAK). UPRAVO OVA JUNIORSKA LIGA ĆE POSLUŽITI ZA KRISTALISANJE EKIPE ZA NAREDNU SEZONU. SIGURNO JE DA NEKI POJEDINCI OVAKVIM UČINKOM NEĆE BITI INTERESANTNI NAŠEM KLUBU.

MLAĐI PIONIRI SU OSTVARILI POBEDU NA GOSTOVANJU LOKALNOM RIVALU MLADOSTI. POBEDA JE OSTVARENA REZULTATOM 39 : 21. IAKO ZNATNO NEKOMPLETNI ZBOG BOLESTI IGRAČA OSTVARENA JE LAKA I UBEDLJIVA POBEDA. VEĆ NA POLUVREMENU JE BILO 20 KOŠEVA PREDNOSTI PA JE TRENER LAZIĆ PRUŽIO VEĆU PRILIKU DELU EKIPE KOJI MANJE IGRA.


:: PORAZ KADETA, RASPORED ZA VIKEND, REVIJA ŠKOLI KOŠARKE U PINKIJU19.02.2011
KADETI SU DOŽIVELI POMALO NEOČEKIVANI PORAZ U HALI PINKI OD FLEŠ-A REZULTATOM 71 : 63. OČEKIVALI SMO DA POBEDOM DEFINITIVNO POTVRDIMO PLASMAN NA FINALNI TURNIR SRBIJE ALI JE OVIM PORAZOM TO PRIVREMENO ODLOŽENO. I DALJE JE NAŠA EKIPA U ODREĐENOJ PREDNOSTI JER JE U MEĐUSOBNOM SKORU BOLJA OD EKIPE FLEŠ-A (POBEDA U GOSTIMA SA 10, PORAZ KOD KUĆE SA 8) PA ĆE U SLUČAJU MOGUĆEG ISTOG BROJA BODOVA BITI BOLJE PLASIRANA.
U ANALIZI NA POČETKU TAKMIČENJA ZNALI SMO DA SU FMP I PARTIZAN DOMINANTNI, DA JE BEOVUK REALNO TREĆI PO KVALITETU A DA ĆE O ČETVRTOM ODLUČIVATI FLEŠ, ZVEZDARA CRONY I ZEMUN. LIGA SE TAKO I ODVIJA A NAŠA SELEKCIJA JE POKAZALA ZA NIJANSU VEĆI KVALITET POBEDAMA U GOSTIMA NAD FLEŠ-OM I ZVEZDOM KAO I UBEDLJIVOM POBEDOM NA ZVEZDAROM CRONY SA 30 KOŠEVA. TO ĆE VEROVATNO BITI ODLUČUJUĆE PREDNOSTI U KONAČNOM PLASMANU.

MLAĐI PIONIRI IGRAJU LOKALNI DERBI PROTIV MLADOSTI U GOSTIMA. UTAKMICA SE IGRA U NEDELJU SA POČETKOM U 10H U ŠKOLI ZMAJ U ZEMUNU.

PIONIRI IGRAJU JOŠ JEDAN VELIKI DERBI. DOČEKUJU CRVENU ZVEZDU U SUBOTU U 15.30 U HALI PINKI.

JUNIORI U DERBIJU GOSTUJU NEPORAŽENOM OKK BEOGRAD.UTAKMICA SE IGRA U NEDELJU SA POČETKOM U 14.20 U ŠKOLI RATKO MITROVIĆ NA NOVOM BEOGRADU.

SENIORE OČEKUJE TEŠKO GOSTOVANJE PROTIV IZRAZITO SNAŽNE KOLUBARE. UTAKMICA SE IGRA U PONEDELJAK SA POČETKOM U 17.15 U HALI U LAZAREVCU.

U SUBOTU U HALI PINKI SA POČETKOM U 13.30H ODRŽAĆE SE MEĐUSOBNE UTAKMICE TRI GRUPE NAJMLAĐIH POLAZNIKA ŠKOLE KOŠARKE: ŠKOLA MAJKA JUGOVIĆ (CENTAR ZEMUNA), MIHAJLO PUPIN (NASELJE NOVA GALENIKA) I TURISTIČKA (NOVI BEOGRAD). U UTAKMICAMA BEZ REZULTATA PREDSTAVIĆE SE OKO 70 DEČAKA. IGRAČI SU OBAVEZNI DA DOĐU U HALU PINKI DO 13.15H.Prezentacije ostalih klubovaPortal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.