Ekipe kluba
SENIORI
KK Zemun Borac
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
MLAĐI PIONIRI
KK Zemun
KK Zemun 2
KK Zemun 3
KK Zemun 4
KK Zemun 5
PIONIRI
KK Zemun
KK Zemun 2
KK Zemun 3
KK Zemun 4
KK Zemun 5
KADETI
KK Zemun
KK Zemun 2
JUNIORI
KK Zemun 2
KK Zemun Borac
U19M
OMLADINCI
IGRAČI KLUBA
RUKOVODSTVO KLUBA
TRENERI
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: SELEKCIJA 95-96 NA TURNIRU KUP DEMŠAR, TURNIR REPREZENTACIJA REGIONA14.05.2010
NAŠA SELEKCIJA 95/96 UČESTVUJE NA TRADICIONALNOM TURNIRU KUP DEMŠAR KOJI SE ODRŽAVA U NOVOM SADU U PERIODU 14.-16. MAJ.
NAŠA SELEKCIJA NALAZI SE U GRUPI SA SELEKCIJAMA VOJVODINA SRBIJAGAS I SPARTAK SUBOTICA.
NAŠA SELEKCIJA IGRA PO RASPOREDU U SUBOTU 15.MAJA I TO:
10.30 ZEMUN : SPARTAK
18.30 ZEMUN : VOJVODINA SRBIJAGAS
U PAUZI IZMEĐU DVE UTAKMICE NAŠI DEČACI BIĆE GOSTI DEČAKA VOJVODINE SRBIJAGAS KOD KOJIH ĆE I RUČATI.

U DRUGOJ GRUPI SU PARTIZAN, SELEKCIJA GRADA NOVOG SADA I FENIKS BAČKA PALANKA.

U PERIODU 14.-16.MAJ U SPORTSKOM CENTRU OKANIK (MATARUŠKA BANJA) ODRŽAVA SE TURNIR REGIONA ZA GODIŠTE 96. U SELEKCIJI BEOGRADA OD 12 IGRAČA 3 SU IZ NAŠEG KLUBA: DUŠAN TODOROVIĆ, STRAHINJA JOVANOVIĆ U UROŠ VIDOVIĆ


:: FANTASTIČNI MLAĐI PIONIRI, JUNIORI U KVALIFIKACIJAMA ZA PRVAKA BEOGRADA10.05.2010
zlatoMLAĐI PIONIRI (ROĐENI 1998.) OSVAJANJEM TITULE PRVAKA BEOGRADA NAJAVILI SU VELIKE MOGUĆNOSTI U BLISKOJ BUDUĆNOSTI.
IAKO ZNATNO OSLABLJENI TOKOM TURNIRA, OSTVARILI SU TRI POBEDE I NASTAVILI TRADICIJU KLUBA U OVOM UZRASTU. OSIM KVALITETNE IGRE POSEBNO RADUJE DA EKIPA NIJE FIZIČKI SELEKTIRANA KAKO BI OSTVARILA REZULTAT VEĆ NAPROTIV SELEKTIRANA JE KOŠARKAŠKI. U NAŠOJ SELEKCIJI, ZA RAZLIKU OD OSTALIH, TRI IGRAČA GODINU DANA MLAĐI (ROĐENI 1999.) IMALI SU JEDNU OD VODEĆIH ULOGA ŠTO IDE U PRILOG KOŠARKAŠKOM SELEKTIRANJU.
MORAMO PONOVO ISTAĆI FANTASTIČAN UTISAK SA FINALNE UTAKMICE I PRELEP AMBIJENT. PONOVO SMO KAO KLUB DOKAZALI DA SMO VRSNI ORGANIZATORI OVAKVIH MANIFESTACIJA I NE TREBA DA ČUDI ŠTO U TOM POGLEDU IMAMO POVERENJE SAVEZA.

JUNIORI SU OSTVARILI PLASMAN U ZAVRŠNICU TAKMIČENJA ZA PRVAKA BEOGRADA. IAKO SU SINOĆ PORAŽENI NA GOSTOVANJU OD TORLAK ABOKE, OSVOJILI SU DRUGO MESTO U GRUPI I PLASMAN U ČETVRTFINALE. TO NAM OMOGUĆUJE NEŠTO SLABIJEG PROTIVNIKA U BARAŽU ZA PLASMAN NA FINALNI TURNIR MEĐU 4 NAJBOLJA KLUBA. KOLIKO JE OVO KVALITETNO TAKMIČENJE SVEDOČI I PODATAK DA SU MEĐU 8 PLASIRANI I PRVOLIGAŠI CRVENA ZVEZDA, OKK BEOGRADA, MEGA VIZURA


:: spektakularno finale mladjih pionira09.05.2010
u hali pinki u nedelju je odigrano finale mladjih pionira za prvaka beograd. Nasa selekcija posle dramaticne i neizvesne utakmice pobedila je zvezdaru mi sa 44 42. Utakmica je odigrana u spektakilarnom ambijentu pred oko 400 gledalaca, u brazilskoj atmosferi, navijaci dekorisani u majicama klubova. Bila je ovo najlepsa manifestacija unazad 10 godina i jedna od najlepshih u svim kategorijama. Utakmice su bile vrlo kvalitetne a najbitnije je da su se deca igrala kosarke. Da se sutra turnir ponovo igra redosled timova bi sigurno bio drugaciji. Svi su pobedili, POBEDILA JE KOSARKA !


:: MLAĐI PIONIRI PROTIV ZVEZDARE MI ZA PRVAKA BEOGRADA, POČELA LIGA ZEMUNA08.05.2010
MLAĐI PIONIRI OSTVARILI SU DRUGU UBEDLJIVU POBEDU NA FINALNOM TURNIRU MLAĐIH PIONIRA KOJI SE IGRA U ZEMUNU U HALI PINKI. U DRUGOM KOLU POBEĐENA JE SELEKCIJA KOLUBARE (LAZAREVAC) REZULTATOM 51 : 33. UTAKMICA JE ODIGRANA U FANTASTIČNOM AMBIJENTU PRED OKO 200 GLEDALACA, AMBIJENTU KAKAV SE NE VIĐA NI NA MNOGO OZBILJNIJIM TAKMIČENJIMA.

U DRUGOJ UTAKMICI ZVEZDARA MI JE OSTVARILA I DRUGU POBEDU PROTIV DIV BASKETA REZULTATOM 55 : 39.

U NEDELJU U 14.20 NAŠA SELEKCIJA SE SASTAJE SA SELEKCIJOM ZVEZDARE MI U UTAKMICI ZA PRVAKA BEOGRADA (U KATEGORIJI MLAĐIH PIONIRA NE ODRŽAVA SE TAKMIČENJE ZA PRVAKA SRBIJE).

KAO I SVAKE GODINE I OVE ORGANIZUJE SE LIGA ZEMUNA ZA MLAĐE KATEGORIJE. LIGA JE STARTOVALA OVOG VIKENDA SA PREKO 30 EKIPA U 4 KATEGORIJE. NAŠ KLUB UČESTVUJE U SVAKOJ KATEGORIJI SA 2-3 EKIPE. VIŠE INFORMACIJA NAREDNIH DANA.


:: POBEDA MLAĐIH PIONIRA NA FINALNOM TURNIRU07.05.2010
NA FINALNOM TURNIRU MLAĐIH PIONIRA (GODIŠTE 1998.) ČIJI JE ORGANIZATOR NAŠ KLUB U HALI PINKI U ZEMUNU, NAŠA SELEKCIJA POBEDILA JE U PRVOJ UTAKMICI SELEKCIJU DIV BASKET REZULTATOM 55 : 44. IAKO JE NAŠA SELEKCIJA U POSLEDNJEM MOMENTU, DAN PRED UTAKMICU , OSLABLJENA ZA DVA BITNA IGRAČA (ZBOG BOLESTI I POVREDE NA TRENINGU) ODIGRALI SU KVALITETNO I POBEDILI.
U DRUGOJ UTAKMICI ZVEZDARA MI JE POBEDILA KOLUBARU (LAZAREVAC) REZULTATOM 51 : 40.
SUTRA U HALI PINKI SA POČETKOM U 19.20 NAŠA SELEKCIJA SE U DRUGOJ UTAKMICI SASTAJE SA KOLUBAROM (LAZAREVAC).


:: POSETA I SASTANAK SA PREDSEDNIKOM OPŠTINE05.05.2010
U SREDU 5.MAJA PREDSEDNIK OPŠTINE ZEMUN G-DIN BRANISLAV PROSTRAN PRIMIO JE PREDSEDNIKA NAŠEG KLUBA. BIO JE TO PRVI UVODNI KONTAKT SA CILJEM UPOZNAVANJA SA RADOM NAŠEG KLUBA KAO I MOGUĆNOSTIMA DALJE ZAJEDNIČKE SARADNJE. SMATRAMO OVAJ SASTANAK IZUZETNO VAŽNIM JER JE TO PRVI IKADA OSTVAREN NA OVOM NIVOU. PRVI UTISCI SU VRLO POVOLJNI. OSEĆAMO DA JE POSEBNO BILO POZITIVNO PRIHVAĆENO TO ŠTO SA STRANE KLUBA KAO OSNOV SARADNJE NISU POSTAVLJENA FINANSIJSKA DAVANJA OD STRANE OPŠTINE PREMA KLUBU VEĆ NEKI DRUGI OBLICI PODRŠKE PRE SVEGA LOGISTIČKE U OBEZBEĐENJU USLOVA ZA RAD (PRIORITET U ZAKUPU ŠKOLSKIH SALA NA PROSTORU ZEMUNA KAO I EVENTUALNA POMOĆ U OBEZBEĐENJU PROSTORA ZA KLUPSKI OBJEKAT, KOLIKO TO MOGUĆNOSTI OPŠTINE DOZVOLJAVAJU). KLUB SE STAVIO NA RASPOLAGANJE U ORGANIZACIJI SVIH MANIFESTACIJA OD ZNAČAJA ZA ZEMUN, POSEBNO U OBLASTI SPORTA. UPUTILI SMO I POZIV DA JEDAN OD PREDSTAVNIKA OPŠTINE PUTUJE (NARAVNO O TROŠKU KLUBA) SA NAŠOM DELEGACIJOM NA MEĐUNARODNI TURNIR U FRANCUSKOJ (MARSEJ) KAKO BI SE KONKRETNO UVERILI U KVALITET NAŠEG RADA.


:: FINALNI TURNIR MLAĐIH PIONIRA U ZEMUNU04.05.2010
NAŠEM KLUBU DODELJENA JE ORGANIZACIJA FINALNOG TURNIRA MLAĐIH PIONIRA. UČESTVUJU ČETIRI NAJBOLJA BEOGRADSKA KLUBA: ZVEZDARA MI, KOLUBARA (LAZAREVA), DIV BASKET I ZEMUN.

TURNIR SE ODRŽAVA U HALI PINKI PO SLEDEĆEM RASPOREDU:

07.MAJ PETAK 16.30 ZEMUN : DIV BASKET
18.20 KOLUBARA : ZVEZDARA MI
08.MAJ SUBOTA 17.30 DIV BASKET : ZVEZDARA MI
19.20 ZEMUN : KOLUBARA
09.MAJ NEDELJA 12.30 KOLUBARA : DIV BASKET
14.20 ZEMUN : ZVEZDARA MI

ZA SVE KLUBOVE UČESNIKE OBEZBEĐENI SU PEHARI ( OD 1. DO 4. MESTA) A ZA TRI PRVOPLASIRANE EKIPE MEDALJA ZA SVAKOG IGRAČA.


:: BRONZANI PIONIRI29.04.2010
PIONIRSKA SELEKCIJA 1996. OSVAJAČI BRONZANE MEDALJE NA PRVENSTVU SRBIJE


:: KADETI ČETVRTI U SRBIJI29.04.2010
KADETSKA SELEKCIJA ČETVRTO MESTO NA PRVENSTVU SRBIJE


:: FINALNI TURNIR MLAĐIH PIONIRA MOŽDA U ZEMUNU, VELIKO POJAČANJE PIONIRSKE SELEKCIJA ZA NAREDNU SEZONU28.04.2010
S OBZIROM DA SE PO TRADICIJI NAŠA SELEKCIJA MLAĐIH PIONIRA PLASIRALA MEĐU 4 NAJBOLJE U BEOGRADU, PO TRADICIJI SMO I PODNELI KANDIDATURU ZA ORGANIZACIJU FINALNOG TURNIRA U HALI PINKI U ZEMUNU. TURNIR SE IGRA 7.,8. I 9. MAJA PO SISTEMU SVAK SA SVAKIM. U NAREDNA DVA DANA BIĆE ODREĐEN DOMAĆIN FINALNOG TURNIRA.

PIONIRSKA SELEKCIJA (ROĐENI 1997.) DOBILA JE VELIKO POJAČANJE. PRISTUPNICU ZA KLUB POTPISAO JE EKSTRA TALENTOVANI SLOBODAN JOVANOVIĆ, ČLAN KLUBA ALL STAR. SLOBODAN JE BIO NA METI SVIH NAŠIH VODEĆIH KLUBOVA ALI JE POSLE NEKOLIKO DANA PROVEDENIH NA TRENINZIMA NAŠE SELEKCIJE, ZAJEDNO SA RODITELJIMA ODLUČIO DA SVOJ DALJI KOŠARKAŠKI NAPREDAK NASTAVI U NAŠEM KLUBU. SVAKAKO DA JE U TOJ ODLUCI PRESUDIO KVALITET USLOVI I TRENINGA KAO I PROGRAM U NAREDNIH NEKOLIKO GODINA ALI I REZULTATI UNAZAD NEKOLIKO GODINA KAKO TAKMIČARSKI TAKO I U PRODUKCIJI IGRAČA.
NAŠ KLUB ĆE IZVRŠITI UPLATU OBEŠTEĆENJA ZA PRELAZAK IGRAČA KOŠARKAŠKOM KLUBU ALL STAR.
U NAREDNOM PERIODU OČEKUJEMO ANGAŽOVANJE JOŠ NEKOLIKO TALENTOVANIH I PERSPEKTIVNIH IGRAČA U MLAĐIM KATEGORIJAMA I TO U SVIM SELEKCIJAMA POČEV OD MLAĐIH PIONIRA PA DO JUNIORA. SVE JE VIŠE MLADIH IGRAČA KOJI SVOJ KOŠARKAŠKI NAPREDAK ŽELE DA OSTVARE U NAŠEM KLUBU.Prezentacije ostalih klubovaPortal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.