Ekipe kluba
SENIORI
KK Zemun Borac
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
MLAĐI PIONIRI
KK Zemun
KK Zemun 2
KK Zemun 3
KK Zemun 4
KK Zemun 5
PIONIRI
KK Zemun
KK Zemun 2
KK Zemun 3
KK Zemun 4
KK Zemun 5
KADETI
KK Zemun
KK Zemun 2
JUNIORI
KK Zemun 2
KK Zemun Borac
U19M
OMLADINCI
IGRAČI KLUBA
RUKOVODSTVO KLUBA
TRENERI
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: VAŽNA POBEDA PIONIRA, USPEŠNE PRIPREME PIONIRA I KADETA, ZAPOČELI SMO ADAPTACIJU NOVOG KANCELARIJSKOG PROSTORA18.01.2011
PIONIRI SU OSTVARILI NOVU VAŽNU POBEDU NA OČEKIVANO TEŠKOM GOSTOVANJU. POBEĐENA JE EKIPA BEOVUKA U NJIHOVOM BASTIONU VUKU KARADŽIĆU REZULTATOM 65 : 53. BEOVUK JE UŠAO U UTAKMICI SA PUNO SAMOPOUZDANJA POSLE VELIKE POBEDE U GOSTIMA NAD EKIPOM FMP-A. U SAMOM POČETKU UTAKMICE BEOVUK JE POVEO SA UBEDLJIVIH 12 : 2. POSLE TOGA JE NAŠA SELEKCIJA AGRESIVNOM ODBRANOM USPOSTAVILA KONTROLU I POLAKO I IGRU I REZULTAT PREVELA U SVOJU KORIST. POSLE OVE POBEDE NAŠA SELEKCIJA JE I DALJE JEDINA NEPORAŽENA EKIPA. SUTRA, U SREDU SA POČETKOM U 20.20 U OŠ SAVA ŠUMANOVIĆ NA ALTINI, NAŠA SELEKCIJA DOČEKUJE ZVEZDARU CRONY.

U SREDU I KADETI NASTAVLJAJU PRVENSTVENUT TRKU TEŠKIM GOSTOVANJEM TAKOĐE PROTIV BEOVUKA U ISTO VREME NA ISTOM MESTU, OŠ VUK KARADŽIĆ U 19.40H. VEOMA TEŠKA UTAKMICA ZA KADETE, OZBILJAN PROTIVNIK, POBEDA BI BILA VELIKI DOBITAK I OGROMAN PLUS U BORBI ZA FINALNI TURNIR SRBIJE, PORAZ NE DONOSI PREVELIKI GUBITAK. REALNO, BEOVUK JE BLAGI FAVORIT MAKAR ZBOG DOMAĆEG TERENA.

U PRETHODNIH 8 DANA PIONIRSKA I KADETSKA SELEKCIJA REALIZOVALE SU PRIPREME U KLADOVU. POSLE DUŽEG VREMENA USLOVI BORAVKA I RADA SU BILI VRHUNSKI, USLOVI NAJBOLJI UNAZAD 10 GODINA. SJAJNI USLOVI SMEŠTAJA I ISHRANE U HOTELU, IZVANREDNO USLUŽNI DOMAČINI, BOGATA ISHRANA SA JUTARNJIM ŠVEDSKIM STOLOM I OBILNOM I KVALITETNOM ISHRANOM ZA RUČAK I VEČERU, NA RASPOLAGANJU BESPLATNO KORIŠĆENJE STONOG TENISA I STONOG FUDBALA, SVE U SVEMU GOTOVO NIKAD BOLJE. DOKAZ TOME JE I VELIKO ZADOVOLJSTVO IGRAČA KOJI SU POŽELELI I LETNJE PRIPREME NA ISTOM MESTU.
VEĆ SADA SMO U ZAVRŠNIM PREGOVORIMA OKO ODRŽAVANJA LETNJEG KAMPA U KLADOVU. SA SIGURNOŠĆU SE MOŽE TVRDITI DA ĆE LETNJI KAMP BITI JOŠ BOLJI I BOGATIJI JER JE LETNJA PONUDA RAZNOVRSNIJA ZBOG PRELEPOG AMBIJENTA, SADRŽAJA PLAŽE I KUPANJA KAO NA MORU, ŽIVAHNOG AMBIJENTA KLADOVA U TOKU LETA... PRI TOME PONUDIĆEMO I USLOVE PLAĆANJA NA 6-7 RATA, KOLIKO VEĆ OD FEBRUARA. NADAMO SE REKORDNOM ODZIVU ČLANOVA.

U PONEDELJAK 17.JANUARA ZAPOČELI SMO RADOVE NA ADAPTACIJI NOVOG KANCELARIJSKOG PROSTORA. POSLE GODINU DANA PAUZE I RADA BEZ KANCELARIJE, UZ PODRŠKU RUKOVODSTVA HALE PINKI OBEZBEĐEN JE ODLIČAN PROSTOR, NEPOSREDNO UZ SALU. NAREDNIH 15 DANA ADAPTACIJOM PROSTORA (KOMPLETNO UREĐENJE PROSTORA-STRUJA, MOLERAJ, LAMINAT, KLIMATIZACIJA, IZRADA PROSTORA EKONOMATA, OPREMANJE KANCELARIJSKIM NAMEŠTAJEM) NADAMO SE DA ĆEMO OBEZBEDITI AMBIJENT DOSTOJAN RANGA KLUBA U SRPSKOJ KOŠARCI.


:: SKROMNA KLUPSKA PROSLAVA03.01.2011
29. DECEMBRA OD 20H U KAFIĆU KASPER U HALI PINKI ODRŽANA JA SKROMNA KLUPSKA PROSLAVA I SVEČANOST.
VRATILI SMO DO PRE 2 GODINE TRADICIONALNO PREDNOVOGODIŠNJE DRUŽENJE PRIJATELJA KLUBA, RODITELJA, TRENERA SADAŠNJIH I BIVŠIH, IGRAČA SADAŠNJIH I BIVŠIH, DRAGIH I ZNAČAJNIH GOSTIJU.
TOGA DANA SUMIRAJU SE REZULTATI PRETHODNE GODINE A NAJLEPŠI DEO JESTE ODAVANJE PRIZNANJA POJEDINCIMA I INSTITUCIJAMA OD POSEBNOG ZNAČAJA ZA KLUB.
KAO I SVIH 10 GODINA UNAZAD I 2010. GODINA JE BILA GODINA IZUZETNIH SPORTSKIH REZULTATA KLUBA.
PO SVEMU ŠTO NIJE SPORTSKI IZUZETNO TEŠKA GODINA, EGZISTENCIJALNO NA IVICI OPSTANKA (KAO I KOD VEĆINE SPORTSKIH KLUBOVA), SA VEOMA TEŠKIM ODLUKAMA I ODRICANJIMA (GUBITAK KLUPSKE KANCELARIJE POSLE 20 GODINA, GUBITAK ODREĐENIH TERMINA U HALI PINKI),... MEĐUTIM, NIJEDNOG TRENUTKA NIJE SE MOGLO OSETITI NITI JE SPORTSKI PROGRAM BILO ČIM BIO UGROŽEN. NAPROTIV, KLUB JE OBEZBEDIO SVE USLOVE KAKO BI SVI KLUPSKI PROGRAMI BILI ISPOŠTOVANI: NESMETANI RAD ŠKOLI KOŠARKE, DOVOLJNO TERMINA ZA KLUPSKE SELEKCIJE I ODLIČNI USLOVI ZA ODRŽAVANJE TAKMIČENJA.
OSTVARENI SU ODLIČNI REZULTATI: PIONIRI (1996.) SU SE PLASIRALI NA FINALNI TURNIR I OSVOJILI BRONZANU MEDALJU NA PRVENSTVU SRBIJE, KADETI (1994.) SU SE PLASIRALI NA FINALNI TURNIR PRVENSTVA SRBIJE I OSVOJILI ČETVRTO MESTO (ISPRED NAS SU BILI SAMO FMP, PARTIZAN I HEMOFARM), JUNIORI (1992.-1993.) OSVOJILI SU PRVO MESTO NA PRVENSTVU BEOGRADA ( NA FINALNOM TURNIRU ISPRED MEGA VIZURE I CRVENE ZVEZDE), MLAĐI PIONIRI (1998.) OSVOJILI SU PRVO MESTO NA PRVENSTVU BEOGRADA, MLAĐI PIONIRI (1999.) OSVOJILI SU DRUGO MESTO NA NEZVANIČNOM PRVENSTVU BEOGRADA, TRI MLADA IGRAČA PREŠLI SU OVE GODINE U PRVOLIGAŠKE KLUBOVE I IMAJU ZNAČAJAN UČINAK, OTVORENE SU NOVE ŠKOLE KOŠARKE U NASELJIMA GALENIKA I ALTINA, ZNAČAJNO JE POVEĆANO INTERESOVANJE MLADIH PERSPEKTIVNIH IGRAČA SA PROSTORA BEOGRADA DA SVOJ IGRAČKI NAPREDAK OSTVARE U NAŠEM KLUBU I ZNAČAJAN BROJ JE VEĆ OVE GODINE PREŠAO U NAŠ KLUB,...
SAM KRAJ GODINE OBELEŽEN JE I SA NEKOLIKO ZNAČAJNIH ODLUKA KOJE NISU REZULTAT BOG ZNA KAKO POVOLJNIJE SITUACIJE PRE SVEGA FINANSIJSKE, VEĆ PLOD ŽELJE DA SE SLEDEĆA GODINA NAJAVI SA POZITIVNIM DEŠAVANJIMA I ŽELJOM DA SE TAJ TREND NASTAVI: VRAĆENO PREDNOVOGODIŠNJE DRUŽENJE I OBELEŽAVANJE MINULE GODINE, VRAĆENI TERMINI ZA INDIVIDUALNE TRENINGE, UZ PODRŠKU RUKOVODSTVA HALE PINKI OD 1. JANUARA KLUB IMA PONOVO SVOJU KANCELARIJU (U TOKU JE PRIPREMA I UREĐENJE PROSTORA). U NOVOJ GODINI NE SUMNJAMO U SPORTSKE REZULTATE ALI SE NADAMO ZNATNO POVOLJNIJIM REZULTATIMA NA PLANU FINANSIJSKE STABILIZACIJE KLUBA.

NA PREDNOVOGODIŠNJEM DRUŽENJU URUČENA SU PRIZNANJA POJEDINCIMA I INSTITUCIJAMA OD POSEBNOG ZNAČAJA ZA KLUB:

KSC PINKI I DIREKTORU BOŽI TADIĆU URUČENA JE PLAKETA ZA IZUZETAN DOPRINOS RAZVOJU I AFIRMACIJI KLUBA.

PREDUZEĆU VUCCOM ŠPEDICIJA I DIREKTORU ZDRAVKU PERIĆU URUČENA JE PLAKETA ZA IZUZETAN DOPRINOS RAZVOJU I AFIRMACIJI KLUBA.

VLADIMIRU DADI ARNAUTOVIĆU, BIVŠEM IGRAČU I KAPITENU, URUČENA JE PLAKETA ZA IZUZETNE SPORTSKE REZULTATE I DOPRINOS AFIRMACIJI KLUBA.

BIVŠIM IGRAČIMA GENERACIJE 1991. PETRU JOKIĆU, VUKAŠINU PERIĆU I MILOŠU IVANOVIĆU URUČENI SU KLUPSKI DRESOVI SA PREZIMENOM U ZNAK PAŽNJE ZA DOPRINOS AFIRMACIJI KLUBA.

POSEBNA PRIZNANJA DODELJENA SU TROJICI IGRAČA I TRENERU TROFEJNE GENERACIJE KLUBA ROĐENIH 1990. KOJA JE KLUBU DONELA ISTORIJSKE USPEHE, PRVE MEDALJE U MLAĐIM KATEGORIJAMA OD ČEKA I DVE ZLATNE, PRVE REPREZENTATIVNE MEDALJE U MLAĐIM KATEGORIJAMA I ZNAČAJNE TRANSFERE U VELIKE KLUBOVE.

NIKOLIĆ NIKŠI, KLUPSKI DRES I PLAKETA ZA IZUZETNE SPORTSKE REZULTATE I DOPRINOS AFIRMACIJI KLUBA.

ALEKSANDRU MITROVIĆU, KLUPSKI DRES I PLAKETA ZA IZUZETNE SPORTSKE REZULTATE I DOPRINOS AFIRMACIJI KLUBA.

FILIPU ŠEPI, KLUPSKI DRES I PLAKETA ZA IZUZETNE SPORTSKE REZULTATE I DOPRINOS AFIRMACIJI KLUBA.

SINIŠI MATIĆU, TRENERU GENERACIJE, PLAKETA ZA IZUZETAN DOPRINOS RAZVOJU I AFIRMACIJI KLUBA, TO JE NAJMANJE ŠTO JE KLUB MOGAO DA MU DODELI.
2010 NOVA GODINA - SKROMNA KLUPSKA PROSLAVA


:: NOVI PORAZ SENIORA28.12.2010
SENIORSKA EKIPA ZAVRŠAVA KALENDARSKU TAKMIČARSKU GODINU NOVIM PORAZOM NA GOSTOVANJU TORLAKU SA 17 KOŠEVA RAZLIKE. OVO JE 11 PORAZ OD 13 UTAKMICA KOJI JE SVRSTAO NAŠU EKIPU NA UBEDLJIVO POSLEDNJE MESTO. DOTAKLI SMO DNO, DNO TABELE I PREDSTOJI NAM KAO GOTOVO NIKADA DO SADA TEŠKA BORBA ZA OPSTANAK. ŠANSE UVEK POSTOJE, ONE SU SADA REALNO MANJE OD ŠANSE DA ĆEMO OPSTATI ALI NEMA PREDAJE. KAKO JE OVA EKIPA GUBILA U NIZU POSTOJI I VEROVATNOĆA DA ĆE NAPRAVITI I NEKI NIZ POBEDA I NEKU NEOČEKIVANU POBEDU A TO BI ODMAH UVEĆALO ŠANSE.
MI KAO KLUB TEŠKO DOŽIVLJAVAMO OVAKVO STANJE JER JE IPAK SENIORSKI TIM TAKMIČARSKA KAPA U KLUBU, ALI JOŠ TEŽE OVI PORAZI PADAJU POJEDINIM IGRAČIMA. NAGLAŠAVAMO POJEDINIM JER NEKE GOTOVO DA TO I NE DOTIČE. NAJTEŽE PADA TRENERU TANČIĆU KOJI U SVOJOJ TRENERSKOJ KARIJERI NIJE IMAO OVAKVO PORAŽAVAJUĆU I DEPRIMIRAJUĆU SITUACIJU I NIČIM NIJE ZASLUŽIO DA MU SE TO DEŠAVA. KLUB STOJI IZA NJEGA I NJEGOVOG RADA PA MAKAR TO BILI I PORAZI, JER PORAZI SU NAŠI ZAJEDNIČKI.


:: NOVOGODIŠNJI POKLON KLUBU OD PIONIRA26.12.2010
PIONIRSKA SELEKCIJA (1997) OSTVARILA JE IZUZETAN USPEH OSVAJANJEM PVOG MESTA NA PRESTIŽNOM NOVOGODIŠNJEM TURNIRU KOŠARKAŠKOG SAVEZA BEOGRADA.
DO TRIJUMFA NAŠI PIONIRI SU DOŠLI UBEDLJIVOM I DOMINANTNOM IGROM SVA TRI DANA. POSLE UBEDLJIVIH POBEDA NAD FMP-OM I BEOVUK-OM OSTVARENA JE I POBEDA NAD PARTIZANOM 78 : 70 KOJOM JE POTVRĐENO PRVO MESTO. ČINJENICA DA JE NAŠA SELEKCIJA MOGLA I DA IZGUBI DO 9 KOŠEVA PA DA OSVOJI PRVO MESTO DOVELA JE DO NEŠTO OPUŠTENIJE IGRE. OVO JE EKIPA PARTIZANA ISKORISTILA I CEO TOK PRVOG POLUVREMENA VODILA SA 2-7 KOŠEVA PREDNOSTI. SREDINOM TREĆE ČETVRTINE NAŠA SELEKCIJA JE ODIGRALA AGRESIVNIJU ODBRANU, PRESINGOM OSVOJILA VEĆI BROJ LOPTI I REZULTAT PREVELA U SVOJU KORIST. DO KRAJA UTAKMICE REZULTAT SE KRETAO 5-12 KOŠEVA ZA NAŠU SELEKCIJU. I U TREĆOJ UTAKMICI U IGRU JE ULAZILO SVIH 12 IGRAČA.
VARAJU SE ONI KOJI MISLE DA JE TURNIR REVIJALNOG KARAKTERA. NAPROTIV, BIO JE PRAVI TAKMIČARSKI, SVAKA SELEKCIJA JE ŽELELA DA STAVI DRUGIMA DO ZNANJA KAKVOG JE KVALITETA I DA STEKNE PSIHOLOŠKU PREDNOST ZA TAKMIČENJE U LIGI.
PO MIŠLJENJU SVIH, NAŠA SELEKCIJA JE BILA DALEKO NAJKVALITETNIJA NA OVOM TURNIRU I SVI JE SVRSTAVAJU U JEDNOG OD FAVORITA ZA MEDALJU NA PIONIRSKOM PRVENSTVU SRBIJE.
POSEBNO VREDAN JE UČINAK SLOBODANA JOVANOVIĆA, ČLANA NAŠE SELEKCIJE, KOJI JE BIO NAJBOLJI STRELAC TURNIRA SA 84 KOŠA I PROGLAŠEN ZA NAJBOLJEG IGRAČA TURNIRA. SLOBA JE POKAZAO RASKOŠAN TALENAT I DA JE, AKO NE NAJPERSPEKTIVNIJI, ONDA JEDAN OD NAJPERSPEKTIVNIJIH IGRAČA SRBIJE U SVOM GODIŠTU.

IMA LI LEPŠEG ZAVRŠETKA 2010. GODINE. TENIRAMO I RADIMO DA BISMO SE TAKMIČILI A U SPORTU JE POSEBNO LEPO KADA SE POBEĐUJE..


:: PIONIRI NADOMAK OSVAJANJA NOVOGODIŠNJEG TURNIRA25.12.2010
U DRUGOM KOLU NOVOGODIŠNJEG TURNIRA PIONIRI SU POBEDILI TRADICIONALNO VELIKOG I TEŠKOG RIVALA BEOVUK 72 REZULTATOM 85 : 73. POBEDA JE OSTVARENA VEOMA SIGURNO, MOGLA JE DA BUDE I UBEDLJIVIJA ALI JE CILJ TRENERA OBAJDINA BIO DA ŠTO VIŠE IGRAJU IGRAČI KOJI INAČE MANJE IGRAJU A DA VODEĆI IGRAČI MALO ODMORE PRED SUTRAŠNJI ODLUČUJUĆI MEČ SA PARTIZANOM. U SUTRAŠNJOJ UTAKMICI, POSLE PORAZA PARTIZANA OD FMP-A, NAŠOJ SELEKCIJI ODGOVARA I PORAZ DO 9 KOŠEVA PA DA BUDE PRVA. MEĐUTIM, NASTOJAĆEMO DA SUTRAŠNJOM POBEDOM DOKAŽEMO DOMINACIJU NA OVOM TURNIRU I STAVIMO DO ZNANJA KAKVE SU AMBICIJE OVE SELEKCIJE U TEKUĆEM PRVENSTVU.


:: PIONIRI NA PRESTIŽNOM TURNIRU, LEPA POBEDA NA POČETKU TURNIRA24.12.2010
PIONIRSKA SELEKCIJA NAŠEG KLUBA UČESTVUJE NA NAJJAČEM I PRESTIŽNOM NOVOGODIŠNJEM TURNIRU U ORGANIZACIJI KOŠARKAŠKOG SAVEZA BEOGRADA. UČESTVUJE 4 NEJBOLJE SELEKCIJE, OVE GODINE PARTIZAN (OFI), FMP (KOLEDŽ), BEOVUK 72 I ZEMUN.
SVE UTAKMICE SE IGRAJU U HALI SPORT EKO.

DANAS, PRVOG DANA NAŠA SELEKCIJA SE SASTALA SA FMP-OM. NA VELIKO ZADOVOLJSTVO OSTVARENA JE SJAJNA POBEDA UBEDLJIVIM REZULTATOM 77 : 59. NE SEĆAMO SE DA JE IJEDNA NAŠA SELEKCIJA TAKO UBEDLJIVO REZULTATSKI I IGROM NADIGRALA VELIKI FMP. CEO TOK UTAKMICE NAŠA SELEKCIJA JE IGRALA SVE BOLJE I BOLJE, SVE SIGURNIJE I UBEDLJIVIJE TE REZULTAT I NE ČUDI. IMA SE OSEĆAJ DA U IGRI NAŠE EKIPE IMA JOŠ DOSTA PROSTORA ZA BOLJE. IGRA NAŠE SELEKCIJE JE BILA IZUZETNO KVALITETNA, PRISTUP FANTASTIČAN I BORBEN SA PUNO BACANJA PO TERENU, MNOGO LEPIH AKCIJA, KONTRANAPADA, ASISTENCIJA, ŠUTEVA,...
MORA SE ISTAĆI SJAJNA IGRA SLOBE JOVANOVIĆA SA 30 KOŠEVA ALI I BRILJANTNA IGRA ACE MILIĆEVIĆA SA 19 KOŠEVA, BEZBROJ UKRADENIH LOPTI, ASISTENCIJA, KONTRANAPADA, SJAJNIH ODBRANA A PRI TOME JE KOLIKO JUČE IMAO VISOKU TEMPERATURU. ODLIČNE IGRE SVIH OSTALIH IGRAČA UZ PODATAK DA JE TRENER SALE OBAJDIN ODLIČNO POSTAVIO IGRU, DA SU IGRALI SVIH 12 IGRAČA A DA SVI ADUTI NISU OTKRIVENI.

U SUBOTU ZEMUN : BEOVUK 72 U 12.30.
U NEDELJU ZEMUN : PARTIZAN U 14.30.

PONAVLJAMO, U NEDELJU U SALI OŠ SAVA ŠUMANOVIĆ NA ALTINI SA POČETKOM U 15H IGRA SE PRIJATELJSKA UTAKMICA KADETA ZEMUN : BORAC BANJALUKA.


:: KADETI BORCA IZ BANJA LUKE NAŠI GOSTI, PUŠICA VASILIJE NA ŠIREM SPISKU KADETSKE REPREZENTACIJE22.12.2010
U NEDELJU GOSTI NAŠEG KLUBA BIĆE KADETSKA SELEKCIJA BORCA IZ BANJA LUKE. GOSTI SI ISKAZALI ŽELJU ZA USPOSTAVLJANJEM SARADNJE I OVO JE PRVI KORAK KA TOME. KADETSKA SELEKCIJA DRAGIH GOSTIJU JE PRVAK REPUBLIKE SRPSKE I IMAJU ŽELJU DA U UTAKMICI SA NAŠOM SELEKCIJOM VIDE GDE SE NALAZE SA KVALITETOM.
UTAKMICA JE PREDVIĐENA DA SE ODIGRA U NEDELJU SA POČETKOM U 15H U OŠ SAVA ŠUMANOVIĆ - ALTINA, JER JE HALA PINKI ČITAV DAN ZAUZETA.

VASILIJE PUŠICA, PLEJMEJKER NAŠE KADETSKE SELEKCIJE, POZVAN JE NA PRIPREME KADETSKE REPREZENTACIJE SRBIJE KOJE ĆE SE ODRŽATI POČETKOM JANUARA U BEČEJU (22 NAJBOLJA KADETSKA IGRAČA). SVE ČESTITKE SA ŽELJOM DA SE IZBORI MEĐU 12 NAJBOLJIH A I OVO JE IZUZETAN USPEH!


:: NOVI DEBAKL SENIORA ALI I POBEDE PIONIRA I KADETA18.12.2010
SENIORI SU NEOČEKIVANO IZGUBILI NA DOMAĆEM TERENU OD EKIPE MILAN TRIVIĆ REZULTATOM 83 : 84. NEOČEKIVANO JER SE RADILO O POSLEDNJE PLASIRANOJ EKIPI A I IGRALO SE NA DOMĆEM TERENU. NAŽALOST, NAČIN NA KOJI JE PORAZ DOŽIVLJEN UKAZUJE NA TOTALNI RASPAD IGRE NAŠEG TIMA ALI I UKAZUJE NA MOGUĆI KRAH KONCEPTA KOJI SMO ZACRTALI. ŽELJA ZA OPSTANKOM, POKUŠAJ DA SE UBLAŽI UNAZAD 15 GODINA NAJLOŠIJI REZULTAT IJEDNE EKIPE KLUBA, NESVESNO SU SVE NAS U KLUBU POVUKLI U ODBRANU ČASTI ZARAD NESVESNOG NAPUŠTANJA KONCEPTA. KONCEPT JE POZNAT A TO JE POSTOJANJE SENIORSKOG TIMA RADI MLADIH IGRAČA. UNAZAD 3-4 UTAKMICE TAJ KONCEPT JE ZNAČAJNO POMEREN I PRVI ZADATAK U NAREDNOM PERIODU BIĆE PONOVNO USPOSTAVLJANJE. NARAVNO DA SE PITANJE TRENERA NE POSTAVLJA ALI DA SE POSTAVLJA PITANJE NAČINA I SISTEMA IGRE I KRAJNJEG CILJA. SREĆNA JE OKOLNOST DA JE OSTALO JOŠ JEDNO KOLO A ZATIM PAUZA U KOJOJ MORAMO SVE VRATITI NA POČETAK I UOŠTE NIJE KASNO.

MLAĐE SELEKCIJE NASTAVLJAJU DA NAS RADUJU REZULTATIMA.

KADETI SU NA VEOMA NEUGODNOM GOSTOVANJU KOTEŽU OSTVARILI UBEDLJIVU POBEDU REZULTATOM 88 : 68. TO JE TREĆA VREDNA POBEDA NA GOSTOVANJU (NA SVA TRI VRUĆA GOSTOVANJA TRI POBEDE) I OVAKVE POBEDE DONOSE PLASMAN NA FINALNI TURNIR.
ONO ŠTO POSEBNO RADUJE NA OVOJ UTAKMICI JESTE DA JE TRENER PERUNIČIĆ ODLUČIO DA SVESNO RIZIKUJE I NA TEŠKOM GOSTOVANJU U VATRU BACI GODINU DANA MLAĐE IGRAČE. PRAVA ODLUKA, SAMO NA OVAKVIM UTAKMICAMA SE IGRAČI KALE. STATISTIČKI PODACI GOVORE DA SU IGRAČI ROĐENI 1996. IMALI RAVNO 1/2 MINUTAŽE UTAKMICE (POJEDINAČNO: RANKOVIĆ 17MIN, JEKOVIĆ 15MIN, DRAGOVIĆ 12MIN, TODOROVIĆ 16MIN, VIDOVIĆ 21MIN, JOVANOVIĆ 13MIN I SVI SA IZUZETNIM UČINKOM) A DA SMO IGRALI BEZ 3 IGRAČA 1995. I TO DVOJICA IZ STARTNE PETORKE. SIGURNO DA TAKAV STATUS OVA GENERACIJA NEMA NI U JEDNOJ KADETSKOJ SELEKCIJI U SRBIJI. SVE ČESTITKE TRENERU PERUNIČIĆU NA OVAKVOJ ODLUCI.

PIONIRI SU RUTINSKI POBEDILI FLEŠ, UBEDLJIVO 114 : 62 I, POSLE PORAZA KOLEDŽA OD PARTIZANA, TRENUTNO SE NALAZE NA PRVOM MESTU I JEDINI BEZ PORAZA.
MORA SE ISTAĆI NA OVOJ UTAKMICI SJAJNA IGRA ACE MILIĆEVIĆA KOJI TRČAO, ASISTIRAO, ŠUTIRAO I POENTIRAO, BACAO SE PO TERENU I PRESEKAO BAZBROJ LOPTI.


:: SENIORI SA PARTIZANOM15.12.2010
U OKVIRU PRVE SRPSKE LIGE NAŠA SENIORSKA EKIPA GOSTUJE MLADOM TIMU PARTIZANA. UTAKMICA SE IGRA U SREDU 15.DECEMBRA U 17H U HALI SPORTOVA NA NOVOM BEOGRADU.
NEŠTO KOMPLETNIJA I POSLE 7 DANA DOBROG TRENIRANJA NAŠA EKIPA ĆE POKUŠATI DA NAPRAVI IZNENAĐENJE NA GOSTUJUĆEM TERENU.

ISTO VEČE U 21.30 U HALI PINKI JUNIORI IGRAJU UTAKMICU SA SELEKCIJOM BORČE.


:: POLOVIČAN USPEH U DVA DERBIJA, POBEDA PIONIRA I PORAZ KADETA11.12.2010
U OVOM KOLU U MLAĐIM KATEGORIJAMA OSTVARILI SMO OČEKIVANE REZULTATE.

JUNIORI SU U GOSTIMA UBEDLJIVO POBEDILI LOKALNOG RIVALA MLADOST REZULTATOM 105 : 60.

KADETI SU OČEKIVANO VISOKO PORAŽENI U HALI PINKI OD FMP-A REZULTATOM 90 : 55. S OBZIROM DA SMO IGRALI SA VEROVATNO NAJKVALITETNIJOM KADETSKOM SELEKCIJOM U EVROPI, BEZ PREMCA U SRBIJI I BEOGRADU, REZULTAT NIJE PORAŽAVAJUĆI. SELEKCIJA FMP-A JE NA SAM POGLED ZA STRAHOPOŠTOVANJE, IZUZETNO KVALITETNA, STRAŠNIH FIZIČKIH PREDISPOZICIJA POJEDINACA, GOTOVO SENIORSKOG IZGLEDA. MI SVOJU ŠANSU NISMO NI TRAŽILI U IGRI SA NJIMA VEĆ U SVIM OSTALIM EKIPAMA A KVALITET SMO POKAZALI U DVE POBEDE U GOSTIMA PROTIV NAMA RAVNIM EKIPAMA. VEĆ SA TE DVE POBEDE SADA IMAMO VRLO REALNE ŠANSE ZA PLASMAN NA FINALNI TURNIR SRBIJE ŠTO BI BIO FANTASTIČAN USPEH.

PIONIRI SU OČEKIVANO I VISOKO PORAZILI NA GOSTUJUĆEM TERENU PIONIRSKU SELEKCIJU ZVEZDE REZULTATOM 97 : 50. OVOM I PRETHODNIM POBEDAMA POKAZALI SMO DA SU NAŠE AMBICIJE SA OVOM EKIPOM REALNO VISOKE.

MLAĐI PIONIRI NASTAVILI SU SA UBEDLJIVIM POBEDAMA. ZAVRŠILI SU TAKMIČENJE U GRUPI UBEDLJIVOM POBEDOM PROTIV OL STARA REZULTATOM 58 : 17. OSTVARENO JE 10 POBEDA BEZ PORAZA SA PROSEČNO VIŠE OD 50 KOŠEVA RAZLIKE.Prezentacije ostalih klubovaPortal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.