Ekipe kluba
SENIORI
KK Zemun Borac
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
MLAĐI PIONIRI
KK Zemun
KK Zemun 2
KK Zemun 3
KK Zemun 4
KK Zemun 5
PIONIRI
KK Zemun
KK Zemun 2
KK Zemun 3
KK Zemun 4
KK Zemun 5
KADETI
KK Zemun
KK Zemun 2
JUNIORI
KK Zemun 2
KK Zemun Borac
U19M
OMLADINCI
IGRAČI KLUBA
RUKOVODSTVO KLUBA
TRENERI
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: NOVO POJAČANJE PIONIRA22.08.2022
Pioniri su dobili značajno pojačanje, Cvijetić Vojin iz Borče. Radi se o veoma perspwktivnom i talentovanom spoljnom igraču, izuzetnih i fizičkih predispozicija. Velika zahvalnost njegovom matičnom klubu Borči na brzom dogovoru i brzoj realizaciji prelaska sa idejom da bude zajednički projekat oba kluba a mi ćemo učiniti maksimalne napore u okviru trenutnih mogućnosti
da klub Borča bude zadovoljan uslovima prelaska.
Pionirska selekcija dobija sve ozbiljnije i ozbiljnije konture jedne od perspektivnijih generacija unazad 10 godina, ne sumnjamo da će trener Tančić iznedriti neke nove reprezentativce.


:: IZUZETNO KVALITETNO POJACANJE KADETA19.08.2022
Kadeti su od danas znatno.pojacani, pristupnicu klubu je potpisao Bogan Bogunovic, godista 2006., 205cm visoki centar. Do sada je nastupao za BKK Radnicki sa kojim ima i.medalju sa pionirskog prvenstva Srbije. Resavamo goruci.problem visokog igraca, problem koji se javlja na nivou celog Beograda a Bogdan je jedno od najkvalitetnijih resenja.
U kadetima svakodnevno imamo na kontrolnim treninzima novih igraca i ocekujemo i neka od zvucnijih imena. Kadeti svakim treningom izgledaju sve bolje i bolje.


:: NAJMLAĐI ĆLANOVI KLUBA NA ZLATIBORU17.08.2022
Posle izuzetno uspešnih priprema selekcija koje su održane u Valjevu, najmlađi članovi kluba su od danas na Zlatiboru, na prostoru kampa MAXIMA, našeg dugogodišnjeg partnera košarkaške legende Miroslava Pecarskog.
Selekcija mlađih pionira i polaznici naših školi košarke svoja umeća nadograđivaće u 8 dana rada u vazdušnoj banji na Zlatiboru. rad je fokusiran na individualnoj tehnici i svakodnevni rad dva puta dnevno plus brojna takmičenja sigurno će znatno podići nivo tehničke obučenosti pojedinaca.


:: DVA NOVA POJAČANJA JUNIORA17.08.2022
Danas su nas juniorski sastav pojačala dva mladja juniora rodjeni 2005, krilo Lazar Tasovac iz Vizure i Mladen Korda iz Mondo Basketa. Sigurno će pojačati konkurenciju već ove sezone ali razmišljamo i dugoročnije i o narednoj sezoni kada će generacija 2005 biti vodeći juniori.


:: NOVO ZNAČAJNO POJAČANJE JUNIORA11.08.2022
Juniori su danas dobili novo i značajno pojačanje. U pitanju je povratnik u klub Luka Živković, vrsni bek šuter. Radi se o igraču profila kakav nam je upravo nedostajao na spoljnim bekovskim pozicijama. Luka je i u prethodnom periodu igranja u našem klubu bio izuzetno bitna karika veoma uspešnih sezona. Prethodnih godinu dana oprobao se u dva velika kluba Partizanu i Dinamiku gde je imao i veoma zapažene učinke, dolazi sigurno u veoma dobrom stanju jer je radio godinu dana u vrhunskim uslovima. Dalju svoju karijeru gradiće preko našeg kluba a očekuje se da ove godine bude jedan od stubova oslonaca i juniorske i seniorske selekcije. Njegovim dolaskom još više rastu ambicije juniorske selekcije za plasmanom u ligu Srbije a ako to i ne ostvarimo svakako bismo bili favoriti za osvajanje kvalitetne lige Beograda, ipak se nadamo prvom.
Luka, dobro došao !


:: VALJEVO SLEDECA ETAPA NA PUTU PRIPREMA05.08.2022
Posle uvodnih dana zagrevanja u Zemunu selekcije kluba krecu na pripreme. Proverena baza hotela Omni u Valjevu, sada vec tradicionalna destinacija gde ce se obaviti najznacajniji deo priprema selekcija mladjih pionira, pionira i kadeta. Tamo ih cekaju vrhunski uslovi u hotelu i bezbroj termina u dve hale.
Juniori i seniori ostaju u Zemunu u hali Pinki i vec rade punom parom dva puta dnevno sto fizicke pripreme , sto kosarkaske. Veliki je priliv novih igraca na probi i treba sve proveriti da nam nesto ne promakne.


:: DANAS SVE SELEKCIJE KK ZEMUN KREĆU SA PRIPREMAMA ZA NOVU SEZONU01.08.2022
Sve prve takmičarske selekcije kluba počinju sa pripremama za narednu sezonu (juniori/seniori, kadeti, pioniri i mlađi pioniri).
Na startu priprema i jedno novo trenersko ime, trener kadeta Aleksandar Dragićević, dobro poznato ime u beogradskim a i širim košarkaškim okvirima.
Sve selekcije startuju sa priličnim brojem značajnih pojačanja, neka već zvanična a neka će biti obelodanjena narednih dana.
S obzirom na očekivani kvalitet selekcija u narednu sezonu ulazimo sa veoma visokim ambicijama, jednim od najviših poslednjih godina.
Juniorska selekcija skoro već definisana sa neskrivenim ambicijama da se umeša u najuži krug ekipa za plasman u Juniorsku ligu Srbije, kadeti u sasvim novom sastavu sa većim brojem novih igrača i moguće takmičarsko izneneđenje naredne sezone , pioniri skoro već definisana ekipa sa najvišim ambicijama ali nas očekuje jedna od najjačih konkurencija u Beogradu unazad 10 godina sa velikim brojem izuzetno kvalitetnih ekipa, mlađi pioniri u fazi većih dopuna.
Sve selekcije će raditi u Zemunu do 6.avgusta kada, osim juniora, odlaze na pripreme u već tradicionalnu bazu hotela Omikron u Valjevu sa izvanrednim uslovima za rad.


:: ALEKSANDAR DRAGIĆEVIĆ TRENER KADETA !!!24.07.2022

Klub je uspeo da jako kvalitetno reši pitanje trenera kadeta posle odlaska Milije Bogićevića.U klubu nismo žurili sa odlukom , obavili smo razgovore sa više kandidata i na kraju se odlučili za Aleksandra.
Aleksandar je trenersku karijeru poceo u Šapcu gde je kao asistent radio 3 godine pri prvom timu , od 2011 do letos radio je u mladjim kategorijama Partizana.
Ogromno iskustvo 11 godina rada sa mladjim kategorijama Partizana sigurni smo da će preneti u naš klub .
Po dolasku u klub izjavio je :
Dolazim u klub velike tradicije u radu sa mladim igračima,očekivanja su mi da jako i kvalitetno radimo,da deca napreduju i da razvijamo igrače koji će u budućnosti igrati na najvećoj sceni. Svestan sam odgovornosti koju nosi pozicija na koju dolazim,i daću sve od sebe da rezultati budu u skladu sa imenom i tradicijom kluba.


:: SELEKCIJA PIONIRA SVE JAČA01.07.2022
Selekcija pionira 2008/9 se dodatno pojačava za narednu sezonu. Na već odličan sastav u toku juna klubu su pristupila 3 vrlo kvalitetna igrača:
Ignjatic Mihajlo 2008 iz bkk radničkog
Ivanovic Ognjen 2008 iz div backeta
Kalik Viktor 2009 iz kk crvena zvezda
U pregovorima smo sa još nekoliko kvalitetnih igrača tako da je i u pionirima za očekivati neku transfer bombu tokom leta.


:: PRVA POJAČANJA U SELEKCIJAMA30.06.2022
Juniorska ekipa je osvežena sa dva vrlo kvalitetna igrača:
Izuzetno perspektivni bek Stamenić Matija 2005 dolazi iz Partizana i krilo snažni
Krstic Andrija 2004 iz Torlaka.
U juniorima se očekuju još nekoliko igračs sa kojima su započeti pregovori, moguć i prava kapitalna pojačanja kako bismo ove godine bili još konkurentniji za plasman u Juniorsku ligu Srbije. Ekipa se tako i koncipira a imamo sjajnu osnovu iz prethodne sezone igrača 2004/5.

Kadeti se značajno pojačavaju. Pristupnicu su već potpisali:
Perić Božidar iz Beosorbone 2006, Miličević Marko povratnik iz Vizure, 2006 i
Dutina Danilo, iz Vizure, 2006. Sva trojica su bitna pojačanja. Na treninzima su jos 4-5 kadeta potencijalnih pojačanja a u toku su i pregovori sa 2-3 igrača koji bi bili baš kvalitetna prevaga. Koncipira se ekipa za sam vrh kvalitetne lige.

Otvoreni smo za sve igrače zainteresovane da se košarkom bave na višem nivou i oprobaju u selekcijama KK Zemun:

za juniore 2004/5 i kadete 2006/7 kontakt Mihajlo Šubaranović 0642702942

Za pionire 2008/9 kontakt Dragoslav Tančić 0641683429

Za mlađe pionire kontakt Nenad Stošić 0605433002Prezentacije ostalih klubovaPortal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.