Ekipe kluba
SENIORI
KK Zemun
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
MLAĐI PIONIRI
KK Zemun
PIONIRI
KK Zemun
KADETI
KK Zemun
JUNIORI
KK Zemun
U19M
OMLADINCI
IGRAČI KLUBA
RUKOVODSTVO KLUBA
TRENERI
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: ODLIČNO PUTOVANJE DO MARSEJA, PRVOG DANA 4 POBEDE I 2 PORAZA, ZAVRŠNICA TURNIRA, PORAZI U DVA FINALA, BOŽOVIĆ LUKA DRUGI U ZAKUCAVANJU10.06.2012
NAŠA EKSPEDICIJA USPEŠNO JE STIGLA DO MARSEJA (FRANCUSKA). IAKO DUGAČAK PUT NIJE BIO NAPORAN PRE SVEGA ZAHVALJUJUĆI PREDUZEĆU SP LASTA, IZVANREDNIM VOZAČIMA I VRHUNSKOM NOVOM AUTOBUSU.

PRVOG TAKMIČARSKOG DANA NAŠE SELEKCIJE SU OSTVARILE SLEDEĆE REZULTATE:
- SELEKCIJA 2001 ODIGRALA JE JEDNU UTAKMICU I OSTVARILA JEDNU POBEDU
- SELEKCIJA 1999 ODIGRALA JE TRI UTAKMIE I OSTVARILA SVE TRI POBEDE
- SELEKCIJA 1997 (NAŠA TREĆA SELEKCIJA U GODIŠTU) U DVE UTAKMICE DOŽIVELA JE DVA PORAZA.

U NEDELJU SU NASTAVLJENE UTAKMICE ZA KONAČNI PLASMAN:

SELEKCIJA MLAĐIH PIONIRA (1999) PLASIRALA SE U FINALE TURNIRA U MARSEJU. U POLUFINALU NAŠA SELEKCIJA JE POBEDILA ŠPANSKU BADALONU REZULTATOM 51 : 39.

SELEKCIJA 2001 OSTVARILA JE TRI POBEDE U GRUPI I IGRA POLUFINALE.

ZA SELEKCIJU PIONIRA 1997 TURNIR JE ZAVRŠEN. BIO JE OVO IPAK PREJAK TURNIR ZA NAŠU TREĆU SELEKCIJU PIONIRA KOJA JE ZAUZELA POSLEDNJE MESTO UZ SVAKAKO VELIKO ISKUSTVO ALI VELIKO UŽIVANJE DO KRAJA TURNEJE.

SELEKCIJA 1999 I SELEKCIJA 2001 IGRALE SU FINALE, DVOMEČ SA EKIPOM PARIZA I OBA FINALA UBEDLJIVO IZGUBILI, STARIJI REZULTATOM 67 : 41 A MLAĐI 41 : 19. EKIPA PARIZA JE PRVAK PARISKE REGIJE U MLAĐIM KATEGORIJAMA.
I PORED PORAZA ODLIČAN USPEH NA VEOMA JAKOM TURNIRU.

POJEDINAČNO, PIONIR BOŽOVIĆ LUKA UČESTVOVAO JE U TAKMIČENJU U ZAKUCAVANJU I ZAUZEO DRUGO MESTO, PORED NEKOLIKO TAMNOPUTIH FRANCUZA.

POSLE TURNIRA NAŠA EKSPEDICIJA SE PREBACILA DO NICE, SMESTILA U HOTELU U CENTRU GRADA I SADA IM PRESTOJI JOŠ LEPŠI DEO TURNEJE, TURISTIČKI PROGRAM, DVA DANA U NICI SA OBILASKOM MONAKA I MONTEKARLA.


:: NAŠE SELEKCIJE NA TURNIRU U FRANCUSKOJ07.06.2012
DANAS OKO 16 ČASOVA TRI NAŠE SELEKCIJE KREĆU NA PUT U FRANCUSKU GDE ĆE UČESTVOVATI NA VELIKOM MEĐUNARODNOM TURNIRU U MARSEJU. UČESTVUJU SELEKCIJE 97, 99 I 2001. SA EKIPAMA PUTUJE 3 TRENERA, FIZIOTERAPEUT I SEKRETAR KLUBA. PREVOZ VRŠI SP LASTA. OVO JE VEĆ ČETVRTO I POSTAJE TRADICIONALNO UČEŠĆE NA OVOM TURNIRU.

OSIM TURNIRA PREDVIĐENA JE I LEPA TURISTIČKA TURA U POVRATKU:
TURNIR SE IGRA U SUBOTU I NEDELJU, U POVRATKU DVA DANA SE BORAVI U NICI, OBILAZI MONTEKARLO I MONAKO, I JEDAN DAN BORAVI U ITALIJI U ZABAVNOM PARKU GARDALEND.

POVRATAK JE 14-OG JUNA.
:: MLAĐIM PIONIRIMA TITULA, OMLADINCI BEZ FINALNOG TURNIRA04.06.2012
UBEDLJIVOM POBEDOM NAD DOMAĆINOM VIZUROM REZULTATOM 61 : 40 NAŠA SELEKCIJA JE POTVRDILA DOMINACIJU I OSVOJILA TITULU PRVAKA BEOGRADA, DRUGU ZA REDOM.
OD PRVOG MINUTA NAŠA SELEKCIJA JE STAVILA DO ZNANJA KO JE GAZDA NA TERENU, ODMAH UBEDLJIVO POVELA I RAZLIKU DO KRAJA UTAKMICE SAMO UVEĆAVALA.
IZVANREDNA IGRA NAŠE SELEKCIJE PROTIV, MALO JE REĆI, ODLIČNE VIZURE. PRIBOJAVALI SMO SE OVE UTAKMICE, NAOŠTREN DOMAĆIN KOJI JE POKUŠAO DA SE NAMETNE KAO LOKALNI RIVAL, DOBRO PRIPREMLJENI DOMAĆI NAVIJAČI SA BROJNIM NAVIJAČKIM REKVIZITIMA, SVE JE DOMAĆIN UČINIO NE BI LI POBEDIO I EVENTUALNO SE DOMOGAO PRVE TITULE. NA NJIHOVU ŽALOST, NAŠA SELEKCIJA JE ODIGRALA MNOGO MNOGO KVALITETNIJE, PONOVILA UBEDLJIVE IGRE IZ LIGAŠKOG DELA KADA SMO TAKOĐE OSTVARILI UBEDLJIVE POBEDE. NIJE DOMAĆIN IMAO BAŠ NIKAKVE ŠANSE.
OSIM TITULE I ZLATNE MEDALJE ODNELI SMO I POJEDINAČNE NAGRADE, VULIKIĆ JE BIO NAJBOLJI STRELAC A TADIĆ NAJBOLJI IGRAČ TURNIRA.

SVE POHVALE DOMAĆINU VIZURI NA IZVANREDNOJ ORGANIZACIJI I IZVANREDNIM USLOVIMA, BIO JE OVO MOŽDA I NAJBOLJI I SIGURNO DALEKO NAJPOSEĆENIJI TURNIR MLAĐIH PIONIRA U POSLEDNJIH 10 GODINA, SVAKI DAN JE HALA BILA GOTOVO PUNA SA OKO 500 GLEDALACA U PROSEKU, ŠTO JE NAJVEĆA POSETA NA SVIM FINALNIM TURNIRIMA ODRŽANIM OVE GODINE U SRBIJI.

POTVRDILA JE OVA NAŠA GENERACIJA DA ĆE BITI JEDNA OD TROFEJNIH, SVE ĆEMO UČINITI DA SVU DECU ZADRŽIMO PA I EKIPU OSVEŽIMO NEKOM NOVOM KVALITETNOM DECOM. NE POSTOJI AMA BAŠ NI JEDAN RAZLOG DA IJEDAN VODEĆI IGRAČ I POMISLI DA ODE. PRED OVOM GENERACIJOM JE VEĆ SLEDEĆE GODINE VELIKI IZAZOV JER ĆE DOSTA IGRAČA BITI NOSIOCI I U PIONIRSKOM UZRASTU GDE SU NAM OČEKIVANJA VELIKA, JEDNA OD MEDALJA NA PRVENSTVU SRBIJE. IMAJU NAJBOLJEG TRENERA U SRBIJI U OVOM UZRASTU, IMAĆE SLEDEĆE GODINE JOŠ BOLJE USLOVE ZA RAD (VIŠE TERMINA I BOLJU SALU) I TO ĆE SIGURNO DONETI VELIKI NAPREDAK SVAKOG POJEDINCA.

OVOM TITULOM DEFINITIVNO JE NAŠ KLUB PO REZULTATIMA U MLAĐIM KATEGORIJAMA DRUGI U SRBIJI, ODMAH IZA PARTIZANA A ISPRED DO OVE GODINE NEPRIKOSNOVENE ZVEZDE.

POSTAVLJAMO I NOVE REKORDE. NAJVEROVATNIJE A NE SEĆAMO SE SKORO DA JE JEDAN KLUBA NA OD 4 FINALNIH TURNIRA U MLAĐIM KATEGORIJAMA IMAO 3 NAJBOLJA-MVP IGRAČA FINALNIH TURNIRA A ZEMUN JE TO IMAO: TADIĆ NAJBOLJI MLAĐI PIONIR, JOVANOVIĆ NAJBOLJI PIONIR, PUŠICA NAJBOLJI KADET (UZ TO JOVANOVIĆ I VULIKIĆ NAJBOLJI STRELCI U PIONIRIMA I MLAĐIM PIONIRIMA).
ŠTO KAŽE TRENER PEŠIĆ U JEDNOJ REKLAMI: DA LI IMA NEKO JAĆI !

VEĆ U ČETVRTAK OVU SELEKCIJU SA JOŠ DVE NAŠE SELEKCIJE OČEKUJE PUT U FRANCUSKU (MARSEJ), UČEŠĆE NA VELIKOM MEĐUNARODNOM TURNIRU A U POVRATKU VEOMA LEPA I ZABAVNA TURISTIČKA TURA, ZA UŽIVANJE SVE DECE.

OMLADINCI NISU USPELI NA DOMAĆEM TERENU DA ODBRANE PREDNOST IZ PRVE UTAKMICE. IZGUBILI SU OD STAROG DIFA REZULTATOM 91 : 80. BILO JE TO I ZA OČEKIVATI, POBEDA U GOSTIMA U PRVOJ UTAKMCI JE BILA PODVIG JER OKOSNICU OMLADINSKE EKIPE ČINE KADETI. BIO BI PODVIG NAD PODVIZIMA DA SU PROŠLI PROTIV 3-5 GODINA STARIJIH IGRAČA.
:: MLAĐI PIONIRI NA KOKRAK DO TITULE, JUNIORI NA FINALNOM TURNIRU, JOŠ JEDNA PORUKA DUŠEBRIŽNICIMA03.06.2012
MLAĐI PIONIRI SI POBEDOM NAD DRUGIMA NAJVEĆIM KLUBOM, PARTIZANOM, BLIZU OSVAJANJA TITULE PRVAKA BEOGRADA, DRUGE ZA REDOM.
NAŠA SELEKCIJA JE SIGURNOM IGROM OD SAMOG POČETKA UTAKMICE POBEDILA REZULTATOM 48 : 37. NI JEDNOG MOMENTA POBEDA NIJE DOLAZILA U PITANJE, STICAO SE UTISAK DA JE NAŠA SELEKCIJA IGRALA ONOLIKO DOBRO KOLIKO JE BILO POTREBNO.

DAKLE POSLE DVA DANA, ZEMUN : VELIKI (ZVEZDA I PARTIZAN) 2 : 0.

SUTRA SA POČETKOM U 18H NAŠOJ EKIPI JE POTREBNA POBEDA NAD VIZUROM ZA OVERU TITULE. NADAMO SE USPEHU POSEBNO UZIMAJUĆI U OBZIR DVE POBEDE U LIGI ALI PRE SVEGA ODLIČNU FORMU EKIPE.
EKIPU JE U OVE DVE UTAKMICE KAPITENSKI PREDVODIO TADIĆ (TADIJA) IZUZETNO RACIONALNOM I ZRELOM IGROM. U OBE UTAKMICE IGRAO JE UVEK ONO ŠTO JE TREBALO, KADA JE TRABALA AGRESIVNA ODBRANA BIO JE PRVI I OTIMAO LOPTE, KADA JE TREBALO POENTIRAO JE, KADA JE TREBALO POSTAVLJAO JE IGRU. POKAZAO JE TADIJA IZUZETAN NAPREDAK U IGRI, DA JE JEDAN OD VODEĆIH AKO NE I VODEĆI IGRAČ KLUBA U OVOJ GENERACIJI I DA ĆE SIGURNO U NAREDNOJ SEZONI BITI JEDAN OD NAJBITNIJIH I U STARIJEM GODIŠTU PIONIRA. NE ČUDI ŠTO JE VEĆ SADA ZAPAO ZA OKO I NAŠAO SE U BELEŽNICI VODEĆIH LJUDI SAVEZA ZADUŽENIH ZA REPREZENTATIVNE PROGRAME.

JUNIORI SU NOVOM UBEDLJIVOM POBEDOM NAD KOLEDŽOM REZULTATOM 93 : 67 OVERILI PLASMAN NA FINALNI TURNIR KVALITETNE LIGE, 4 NAJBOLJA KLUBA. S OBZIROM NA SASTAV U KOME SU, STICAJEM OKOLNOSTI, VEĆINA IGRAČA KADETI, SVAKA POBEDA NA FINALNOM TURNIRU BIĆE PODVIG.

JUČE SMO POMENULI DUŠEBRIŽNIKE, AJDE DA IH MALO ZABRINEMO:
U OVOM TRENUTKU NAŠ KLUB JE PRED DOGOVOROM SA 4 IZUZETNO KVALITETNA IGRAČA KOJA TREBA DA POJAČAJU NAŠE SELEKCIJE, NEKI OD NJIH SU I SA REPREZENTATIVNIM STATUSOM TAKO DA ĆE I NAREDNE SEZONE NAŠE SELEKCIJE BITI STRAH I TREPET ZA SVE I GLAVNI KANDIDATI ZA MEDALJE. PORED OVA 4 IGRAČA U NAJAVI JE JOŠ NEKOLIKO VEOMA PERSPEKTIVNIH NAJMLAĐIH IGRAČA ČIJI RODITELJI ŽELE DA IM DECA RADE U SISTEMU KOJI DONOSI INDIVIDUALNI I EKIPNI USPEH.
PRED DOGOVOROM SMO OKO PROŠIRENJA POTENCIJALNE BAZE IGRAČA I DOGOVORA SA JOŠ DVE VEOMA INTERESANTNE ŠKOLE KOJE BISMO TREBALI DA KORISTIMO OD SEPTEMBRA. NADAMO SE DA ĆEMO ZAVRŠITI TRENUTNO ZAPOČETE DOGOVORE.
PRED DOGOVOROM SMO OKO GENERALNOG SPONZORSTVA KLUBA ZA NAREDNU SEZONU ŠTO TREBA DA DONESE NEŠTO STABILNIJU FINANSIJSKU SITUACIJU.
ZAPOČELI SMO PREGOVORE I SA OZBILNIM POTENCIJALNIM STRATEŠKIM PARTNEROM OKO UKLJUČIVANJA U KLUB KAKO BISMO ZNATNO POBOLJŠALI I SADA ODLIČNE USLOVE RADA.

DAKLE, NE BRINITE SE DUŠEBRIŽNICI KAKO DA POMOGNETE KLUBU KOJI JE NAVODNO U PROBLEMIMA. GLEDAJTE U SVOJE DVORIŠTE JER TU SU PROBLEMI.

ETO, RASPADOSMO SE OD EKSTRA DECE, SELEKCIJA, TRENERA I MEDALJA SVAKE GODINE.
SVAKE GODINE SE TO SLUČAJNO DEŠAVA, PA TAKO VIŠE OD 10 GODINA.


:: POBEDA MLAĐIH PIONIRA NAD ZVEZDOM, JAVLJAJU SE DUŠEBRIŽNICI DA POMOGNU NAŠOJ DECI02.06.2012
U PRVOJ UTAKMICI FINALNOG TURNIRA MLAĐIH PIONIRA NAŠA SELEKCIJA JE POBEDILA CRVENU ZVEZDU REZULTATOM 62 : 59. TEŠKA UTAKMICA I TEŠKA POBEDA. OČEKIVANI TOK I RASPLET UTAKMICE. IGRALA JE NAŠA EKIPA NEŠTO STEGNUTIJE ALI JE USPEVALA DA VODI GOTOVO CELU UTAKMICU, NAJVIŠE 9 RAZLIKE. NA KRAJU POBEDA U SAMOM FINIŠU.
SUTRA NAS OČEKUJE DRUGI DERBI SA PARTIZANOM. UTAKMICA POČINJE U 16H.

RADUJE POBEDA I DRUGE ZEMUNSKE EKIPE VIZURE PROTIV PARTIZANA. KONAČNO DA NA PROSTORU ZEMUNA IMAMO JOŠ JEDAN KLUB KOJI, PORED NAS, MOŽE DA PARIRA VELIKIMA.

NA KRAJU, POSLE PRVOG DANA, ZEMUN : OSTATAK BEOGRADA - 2 : 0.

NA OVOM TURNIRU VEĆ SE PRAVE RAČUNI GDE ĆE KOJI IGRAČ ZEMUNA, NARAVNO PODELA PREMA VELIKIM KLUBOVIMA ZVEZDI I PARTIZANU, VULIKIĆ VEĆ U ZVEZDI, DECA PARTIZANOVIH LEGENDI U PARTIZANU,... KO NAS PITA I DA LI TREBA DA POSTOJIMO.
SLAŽEMO SE DA NAJBOLJA DECA ZEMUNA TREBA DA IDU U VELIKE KLUBOVE ALI NE IZ PELENA VEĆ KADA IH DOBRO PRIPREMIMO PA NEKA IH ONDA NADOGRAĐUJU. U OVOM UZRASTU PA SVE DO ZAVRŠETKA KADETSKOG STAŽA, PUSTITE NAS DA RADIMO I UŽIVAMO.


:: OMLADINCI NA PUTU FINALNOG TURNIRA01.06.2012
POBEDOM U GOSTIMA NAD STARIM DIFOM REZLTATOM 72 : 70 OMLADINCI SU NAČNILI VELIKI KORAK KA PLASMANU NA FINALNI TURNR. PREOSTAJE REVANŠ NA DOMAĆEM TERENU.


:: MLAĐI PIONIRI NA FINALNOM TURNIRU, JUNIORI NA PUTU KA FINALNOM TURNIRU31.05.2012
MLAĐI PIONIRI STARTUJU NA FINALNOM TURNIRU UTAKMICOM SA CRVENOM ZVEZDOM(KOLEDŽ).
RASPORED UTAKMICA:
SUBOTA U 12H ZEMUN : CRVENA ZVEZDA
NEDELJA U 16H ZEMUN : PARTIZAN
PONEDELJAK 18H ZEMUN : VIZURA.
SVE UTAKMICE SE IGRAJU U SALI VIZURA SPORT U ZEMUNU UL. CARA DUŠANA.

POBEDOM NAD KOLEDŽOM U GOSTIMA SA 23 POENA RAZLIKE JUNIORI SU PRED VRATIMA FINALNOG TURNIRA KVALITETNE LIGE BEOGRADA.
ONO ŠTO POSEBNO RADUJE JESTE DA SU U OVOJ UTAKMICI VELIKI TERET IZNELI KADETI JER SU DVOJICA IZUZETNO BITNIH IGRAČA, PRVI PLEJ MANOJLOVIĆ I PRVI CENTAR TADIĆ BILI VAN EKIPE ZBOG POVREDE.


:: POČELA LIGA ZEMUNA 28.05.2012
Ovog vikenda počela je liga Zemuna koja se devetu godinu zaredom održava i već se radujemo narednoj tradicionalnoj desetoj , i ponosni smo jer smo jedni od osnivača i glavnih pokretača ove lige.
Ove godine u 4 kategorije prijavljeno je 37 ekipa iz 11 klubova, tako da ni ove godine nije izostala masovnost kao prethodnih godina .
Klubovi učesnici ove godine su , OKK Beograd, KK Mladost . KK Zemun, KK Eurobasket , KK Surčin, KK Div Basket, ŠKK Partizan,KK As Basket , KK Astra, KK Mladost 2009 i KK Dunav iz Starih Banovaca.
Naš klub u ligi učestvuje sa 11 ekipa , i nadamo se dobrim rezultatima iako čemo nastupiti sa drugim ekipama i dečacima koji su malo nastupali ove godine u ligi.
Ovog vikenda je odigrano manje utakmica zbog obaveza ekipa u takmičenju KSB i trofeja Beograda za najmlađe , ali već od narednog vikenda igraju sve ekipe.

Postignutu rezultati ovog vikenda :
Juniori: KK Zemun 1 - KK Astra 108-70
Pioniri: KK Zemun 1 - KK Mladost 2 88-23
Pioniri: KK Surćin - KK Zemun Ugrinovci 56-43


:: MLAĐI PIONIRI 99/2000 NA FINALNOM TURNIRU28.05.2012
UBEDLJIVOM POBEDOM U REVANŠU KVALIFIKACIJA NAD ŠKK ZVEZDAROM REZULTATOM 64 : 39 SELEKCIJA MLAĐIH PIONIRA 99/2000 PLASIRALA SE NA FINALNI TURNIR MEĐU 4 NAJBOLJE SELEKCIJE U BEOGRADU.
NA FINALNOM TURNIRU PO SISTEMU SVAK SA SVAKIM NAŠA SELEKCIJA ĆE U DUELIMA SA PROŠLOGODIŠNJIM RIVALIMA, ZVEZDOM I PARTIZANOM, I NOVIM FINALISTOM VIZUROM POKUŠATI DA ODBRANI PROŠLOGODIŠNJU TITULU.

OVIH DANA KREĆU I KVALIFIKACIONE UTAKMICE ZA FINALNE TURNIRE U KATEGORIJI JUNIORA GDE SE NAŠA SELEKCIJA SASTAJE SA KOLEDŽOM, I U KATEGORIJI OMLADINCI GDE SE NAŠA SELEKCIJA SASTAJE SA STARIM DIFOM.

POSLE BRONZANIH MEDALJA PIONIRA I KADETA, SREBRA NAJMLAĐIH PIONIRA OČEKUJEMO PEHARE I U JOŠ NEKOJ OD 3 KATEGORIJE (MLAĐI PIONIRI, JUNIORI ILI OMLADINCI).


:: MLAĐI PIONIRI 2000 DRUGI NA KUPU-U BEOGRADA ZA NAJMLAĐE27.05.2012
NAŠA SELEKCIJE JE IZUZEZNO DOMINANTNOM IGROM I REZULTATIMA STIGLA DO FINALNE UTAKMICE NA KUPU BEOGRADA ZA NAJMLAĐE. SVE SELEKCIJE DO FINALA POBEĐENE SU SA VIŠE OD 30 KOŠEVA PREDNOSTI.

NAŽALOST, U FINALNOJ UTAKMICI IZGUBILI SMO OD CRVENE ZVEZDE REZULTATOM 40 : 34. OSVAJANJEM DRUGOG MESTA I OVA SELEKCIJA JE NASTAVILA TRADICIJU DA OD OSNIVANJA OVOG TAKMIČENJA NAŠE SELEKCIJE SU UVEK OSVAJALE JEDNO OD PRVA TRI MESTA.

MORAMO PRIZNATI DA SMO OČEKIVALI POBEDU U DANAŠNJOJ UTAKMICI JER JE NAŠA SELEKCIJA KVALITETNIJA OD ZVEZDINE. KADA JE NAŠA SELEKCIJA U PITANJU RADI SE O JEDNOJ SJAJNOJ GENERACIJI KOJA JE IZUZETNO PERSPEKTIVNA, TALENTOVANA I SA LEPIM FIZIČKIM PREDISPOZICIJAMA, JEDNA OD NAJLEPŠIH U OVOM UZRASTU OD KADA RADIMO SA DECOM. OSIM TOGA OVA GENERACIJA I IGRA VEOMA LEPO I KVALITETNO. NAŽALOST, DANAS U FINALU NISMO BILI NI BLIZU ONOGA KAKO MOŽEMO. OSIM FANTASTIČNOG MARKA PECARSKOG, KOJI JE GOTOVO SAM IGRAO, SVI OSTALI SU ODIGRALI ZNATNO LOŠIJE OD SVOJIH MOGUĆNOSTI. KAO DA JE POSTOJALA NEKA BLOKADA ČITAVE EKIPE.

I PORED PORAZA, VEOMA SMO ZADOVOLJNI PRE SVEGA PRIKAZANIM I NAGOVEŠTAJEM VELIKE PERSPEKTIVE OVE GENERACIJE I NA KRAJU OSVOJENIM PEHAROM I MEDALJAMA.
NIJE LAKO BITI DRUGI MEĐU 46 PRIJAVLJENIH EKIPA.Prezentacije ostalih klubovaPortal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.