Ekipe kluba
SENIORI
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
KK Zemun
KK Zemun 2
MLAĐI PIONIRI
KK Zemun
KK Zemun 2
KK Zemun 3
PIONIRI
KK Zemun
KK Zemun 2
KK Zemun 3
KK Zemun 4
KK Zemun 5
KK Zemun 6
KADETI
KK Zemun
KK Zemun 2
KK Zemun 3
KK Zemun 4
JUNIORI
KK Zemun
U19M
OMLADINCI
IGRAČI KLUBA
RUKOVODSTVO KLUBA
TRENERI
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: IZUZETAN REZULTAT KADETA U ČAČKU07.04.2011
NA FINALNOM TURNIRU PRVENSTVA SRBIJE ZA KADETE KOJI SE ODRŽAVA U ČAČKU NAŠA SELEKCIJA JE NAPRAVILA PRAVI PODVIG. U ISTOM DANU U RAZMAKU OD SAMO 6 SATI POBEĐENA SU DVA VELIKA RIVALA, DOMAĆIN MLADOST I BEOGRADSKI BEOVUK.

U PRVOJ UTAKMICI PROTIV DOMAĆINA MLADOSTI, IZUZETNOG PROTIVNIKA I JEDNOG OD KANDIDATA ZA NAJVIŠI PLASMAN, NAŠA SELEKCIJE JE ODIGRALA FANTASTIČNU UTAKMICU I UBEDLJIVO POBEDILA REZULTATOM 90 : 69. OD SAMOG STARTA NAŠA SELEKCIJA JE UBEDLJIVO POVELA I JEDNOM TRENUTKU IMALA I 34 KOŠA PREDNOSTI. POTOM JE TRENER DARKO, POŠTUJUĆI DOMAĆINA I NAŠE VELIKE SPORTSKE PRIJATELJE A I SA CILJEM DA ODMORI VODEĆE IGRAČE ZA SLEDEĆU UTAKMICU, ŠANSU PRUŽIO IGRAČIMA KOJI MANJE IGRAJU. NA KRAJU JE OSTVARENA UBEDLJIVA POBEDA KAO NAJAVA MOGUĆEG PODVIGA.
IZUZETNU IGRU PRIKAZALI SU SVI IGRAČI A IZDVAJAMO SJAJNOG PUŠICU SA INDEKSOM 38, KAO I ODLIČAN UČINAK TOMIĆ MARKA, RADETA ZAGORCA I MLAĐIH UROŠA VIDOVIĆA I STRAHINJU JOVANOVIĆA. POSEBNO ISTIČEMO I VAŽNIH 6 KOŠEVA 2 GODINE MLAĐEG PIONIRA SLOBODANA JOVANOVIĆA.

I U DRUGOJ UTAKMICI, POSLE SAMO 6 SATI, NAŠA SELEKCIJA JE ODIGRALA IZVANREDNO PROTIV VELIKOG GRADSKOG RIVALA BEOVUKA, JEDNOG OD KANDIDATA ZA NAJVIŠI PLASMAN. CELU UTAKMICU NAŠA SELEKCIJA JE VODILA I TO DOSTA UBEDLJIVO, SA OKO 10 KOŠEVA PREDNOSTI, DA BI U JEDNOM TRENUTKU BILO NAJVIŠIH 18 KOŠEVA PREDNOSTI. UMOR, PRITISAK IGRAČA BEOVUKA, VAŽNOST UTAKMICE I VELIKI BROJ FAULOVA DOSTA SU SPUTALI NAŠE IGRAČE I DOŠLO JE DO PADA. EKIPA BEOVUKA JE IZ MINUTA U MINUT SMANJIVALA PREDNOST DA BI 2-3 MINUTA DO KRAJA I POVELA SA 2 KOŠA PREDNOSTI. POTOM SU NAŠI IGRAČI IZVUKLI POSLEDNJI ATOM SNAGE, IAKO OSLABLJENI IZLASKOM IZ IGRE ZBOG 5 LIČNIH DVA VODEĆA IGRAČA PUŠICE I TOMIĆA. I DO TADA FANTASTIČNI RADE ZAGORAC DALEKOMENTIM PROJEKTILIMA I SLOBODNIM BACANJIMA DONEO JE EKIPI NEDOSTIŽNIH 4 KOŠA PREDNOSTI, POBEDU I PLASMAN MEĐU 8 NAJBOLJIH EKIPA.
ISTIČEMO FANTASTIČNU IGRU RADETA ZAGORCA SA 31 KOŠEM I INDEKSOM 25 ( TROJKE OD 11 UBACIO 7 I TO 3 U POSLEDNJIM SEKUNDAMA), PONOVO SJAJAN PUŠICA SA 27 KOŠEVA I INDEKSOM 28 ČIME JE NAJAVIO I KANDIDATURU ZA MVP TURNIRA, MARKO TOMIĆ SA 18 KOŠEVA I INDEKSOM 17. IZUZETAN DOPRINOS DALI SU MLAĐI IGRAČI, MOŽDA SVOJIM NAJBOLJIM UTAKMICAMA OD KADA S U KLUBU, DUŠAN TODOROVIĆ (ODMENIO TEMPERATUROM OBORENOG VIDOVIĆA) SA 10 KOŠEVA I INDEKSOM 12 I BRATISLAV JEKOVIĆ SA 7 KOŠEVA I INDEKSOM 19 (ČAK 11 SKOKOVA MLAĐANOG BRACE).

ONO ŠTO POSEBNO DAJE DRAŽ JESTE DA SMO NAJMLAĐA EKIPA ALI EKIPA U KOJOJ SU NAJMLAĐI PO STATUSU RAVNOPRAVNI STARIJIMA (VREME IGRE JE GOTOVO PO POLA PODELJENO IZMEĐU IGRAČA 95-TOG I 96-97-OG GODIŠTA).

U PETAK SA POČETKOM U 18H OČEKUJE NAS NOVI DERBI SA PRVOLIGAŠEM NOVIM SADOM ZA PLASMAN MEĐU 4 NAJBOLJE EKIPE I U ZAVRŠNICU BORBE ZA MEDALJE. TO BI BIO POMALO NEOČEKIVAN REZULTAT KOME SMO SE POTAJNO NADALI.

NA OVOM TURNIRU DOŠLO JE DO IZRAŽAJA ISKUSTVO TRENERA DARKA PERUNIČIĆA U VOĐENJU EKIPA NA FINALNIM TURNIRIMA, KOJI JE FANTASTIČNIM TEMPIRANJEM FORME I SJAJNIM PRERASPODELAMA TOKOM CELE SEZONE OBEZBEDIO JEDNU OD NAJDUŽIH KLUPA OD SVIH EKIPA. TO JE I PRESUDNO NA TURNIRSKIM TAKMIČENJIMA. NAČIN VOĐENJA JE POSEBNO DOŠAO DO IZRAŽAJA U OVE DVE UTAKMICE JER SU U SVAKOJ, PORED STANDARDNIH VASE PIŠICE RADETA ZAGORCA I MARKA TOMIĆA, UVEN NEKA DRUGA DVA MLAĐA IGRAČA DONOSILA REZULTATSKU PREVAGU.
EKIPA SE VRATILA U ZEMUN I U PETAK POLAZI ZA ČAČAK U 9H.


:: U MUCI SE POZNAJU PRIJATELJI, POZNATI RIVALI KADETA I PIONIRA04.04.2011
PRIJATELJI KLUBA SU PREPOZNALI TEŠKU FINANSIJSKU SITUACIJU POSEBNO OKO OBEZBEĐENJA SREDSTAVA ZA UČEŠĆE NA FINALNIM TURNIRIMA SRBIJE (ČAČAK I KNJAŽEVAC).
VEĆ DANAS IMAMO POTVRDU FINANSIJSKE POMOĆI OD STRANE GRADSKOG SEKRETARIJATA ZA SPORT (ZAHVALJUJUĆI GRADSKOM SEKRETARU ACI KOVAČEVIĆU), PREDUZEĆA GALENIKA FITOFARMACIJA ( ZAHVALJUJUĆI DRAGANU NENADOVIĆU, GENERALNOM DIREKTORU A NEKADAŠNJEM NAŠEM RODITELJU) I PREDUZEĆA BEOŠPED ( ZAHVALJUJUĆI VLASNIKU MILANU ĐURIĆU KOJI NAM JE POMAGAO KAD GOD SMO SE OBRATILI ).
OČEKUJEMO REAKCIJE I OSTALIH PRIJATELJA A NADAMO SE I OPŠTINSKE VLASTI.

OČEKUJEMO I REAKCIJU ČLANOVA KLUBA NA DOPIS DA SE, KAO NIKADA DO SADA, ČLANARINA PLATI DO PREDVIĐENOG ROKA.

U KUĆI KOŠARKE IZVUČENI SU PAROVI FINALNIH TURNIRA.

U KATEGORIJI KADETA NAŠA SELEKCIJA SE NALAZI U GRUPI SA DOMAĆINOM MLADOST ČAČAK I BEOVUKOM. VRLO IZJEDNAČENA GRUPA U KOJOJ MOŽEMO I DA POBEDIMO I DA IZGUBIMO OBE UTAKMICE.
NAŠE EKIPA IGRA U SREDU U 12H PROTIV MLADOSTI ČAČAK A ISTOG DANA U 20H PROTIV BEOVUKA.
NA TURNIR PUTUJEMO DAN RANIJE U UTORAK, POLAZAK U 16H, SMEŠTAJ U HOTELU, UVEČE OBEZBEĐEN TERMIN TRENINGA A ONDA SREDA DAN ODLUKE.

PIONIR, IAKO SU DO SADA MNOGO POKAZALI, NISU IMALI SREĆE U ŽREBU I LAKŠI PUT DO NEKE OD MEDALJA. NAPROTIV, PUT NIJE MOGAO DA BUDE TEŽI.
U NAŠOJ GRUPI SU UVEK NEUGODNI DOMAĆIN KNJAŽEVAC I HEMOFARM, U SLUČAJU PROLAZA DALJE OČEKUJE NAS U ČETVRTFINALU UKRŠTANJE SA JEDNOM OD BEOGRADSKIH EKIPA (FMP ILI BEOVUK).
PRVU UTAKMICU NAŠA SELEKCIJA IGRA PROTIV DOMAĆINA U SREDU 13.APRILA SA POČETKOM U 10H. IZ TOG RAZLOGA NA PUT ĆEMO KRENUTI DAN RANIJE ( U UTORAK) RADI SMEŠTAJA I DOBROG ODMORA PRED UTAKMICU.


:: KADETI POBEDILI PRED PUT NA FINALE SRBIJE02.04.2011
KADETSKA EKIPA JE NA NEUGODNOM GOSTOVANJU POBEDILA VIZURU ŠARK REZULTATOM 91 : 77. PRETHODNOM POBEDOM NAD BEOVUKOM I OVOM POBEDOM NAŠA EKIPA JE DOKAZALA DA JE ZA KOPLJE ISPRED SLEDEĆIH EKIPA (FLEŠ I ZVEZDARA KRONI) A MNOGO BLIŽA SAMOM VRHU.
SVO VREME NAŠA SELEKCIJA JE VODILA SA 5-15 KOŠEVA PREDNOSTI I POBEDA NI JEDNOG MOMENTA NIJE DOLAZILA U PITANJE. TRENER DARKO JE ISKORISTIO PRILIKU DA ODMORI VODEĆE IGRAČE I PRUŽI ŠANSU I RAZIGRA ONE KOJI SU MANJE IGRALI. UKAZANU PRILIKU ODLIČNO SU ISKORISTILI DUŠAN TODOROVIĆ I ŽELJKO MILJANOVIĆ I POKAZALI DA ĆEMO NA FINALNOM TURNIRU IMATI, KAKO SE KAŽE, DUŽU KLUPU. TRENER DARKO JE VODIO RAČUNA I DA SE IGRAČI NE POVREDE PA JE RITAM UTAKMICE I AGRESIVNOST NAŠIH IGRAČA BILA SLABIJA OD ONOG ŠTO MOŽEMO. ALI I PORED TOGA PRED KRAJ UTAKMICE POVREDIO SE VIDOVIĆ UROŠ, NE TOLIKO OZBILJNO ALI JE VEĆ DANAS NJEGOVA POVREDA STRUČNO SANIRANA I OČEKUJEMO GA U PUNOM IZDANJU NA TURNIRU. NA TURNIR ODLAZIMO OSLABLJENI ZA STAMENOG CENTRA DANILA RADENKOVIĆA KOJU ĆE IZOSTATI ZBOG POVREDE.


:: REKORD PIONIRA, UBEDLJIVI KADETI, PORAZ SENIORA, BORBA ZA SREDSTVA ZA FINALNE TURNIRE01.04.2011
PIONIRI SU OSTVARILI I 18-TU POBEDU U NIZU U KVALITETNOJ LIGI BEOGRADA I SA SKOROM 18 : 0 ODLAZE NA FINALNI TURNIR U KNJAŽEVAC. POBEĐENA JE SELEKCIJA ZVEZDARE MI REZULTATOM 110 : 31. UKUPAN KOŠ KOLIČNIK JE 541 ŠTO ZNAČI DA SU PROTIVNICI POBEĐIVANI U PROSEKU SA 30 KOŠEVA RAZLIKE. I TAJ PODATAK DOVOLJNO GOVORI O DOMINACIJI NAŠE SELEKCIJE.

KADETI SU U PRETPOSLEDNJEM KOLU KVALITETNE LIGE BEOGRADA UBEDLJIVO POBEDILI ODLIČAN BEOVUK REZULTATOM 90 : 68. ODLIČNA IGRA I ODLIČNA PROVERA PRED ODLAZAK NA FINALNI TURNIR U ČAČAK. IGRA DAJE NADE DA SE I U ČAČKU MOŽE NAPRAVITI DOBAR REZULTAT. I SAM PLASMAN NA FINALNI TURNIR JE FANTASTIČAN USPEH JER NIJEDAN KLUB SA OVE STRANE SAVE I DUNAVA NIJE OSTVARIO PLASMAN NA FINALNI TURNIR A NAŠ KLUB NA DVA.

U PONEDELJAK U 13H U KUĆI KOŠARKE JE IZVLAČENJE PAROVA FINALNIH TURNIRA KADA ĆEMO ZNATI RASPORED TAKMIČENJA NAŠIH EKIPA U PRVOJ FAZI PO GRUPAMA.

SENIORI SU IZGUBILI NA GOSTOVANJU OD EKIPE SAVA REZULTATOM 80 : 68.

U NAREDNIH 10 DANA VODIĆEMO ŽESTOKU BORBU ZA OBEZBEĐENJE FINANSIJSKIH SREDSTAVA ZA UČEŠĆE NA FINALNIM TURNIRIMA. OBRATILI SMO SE SVIM PRIJATELJIMA KLUBA ZA KOJE PRETPOSTAVLJAMO DA NAM MOGU POMOĆI, BRANISLAVU PROSTRANU PREDSEDNIKU OPŠTINE ZEMUN I ACI KOVAČEVIĆU GRADSKOM SEKRETARU ZA SPORT. SVAKOG DANA OČEKUJEMO ODGOVOR NADAMO SE POZITIVAN OD SVIH KOJIMA SMO SE OBRATILI.

OVIM PUTEM APEL SVIM ČLANOVIMA KLUBA DA OVOG MESECA REDOVNIJE NEGO IKADA UPLATE ČLANARINU NAJKASNIJE DO 5-10-OG APRILA. NA ČLANARINE RAČUNAMO KAO SIGURAN IZVOR FINANSIRANJA TROŠKOVA FINALNIH TURNIRA (TROŠKOVI PUTOVANJA, HOTELSKOG SMEŠTAJA I ISHRANE, SUDIJA I DELEGATA) A POSLE TURNIRA ĆEMO SE SNALAZITI ZA OSTALE REDOVNE MESEČNE TROŠKOVE


:: PISMO KLUBA RUKOVODSTVU KSS, POBEDA JUNIORA29.03.2011
PISMO RUKOVODSTVU KSSPOVODOM DONETE ODLUKE O ORGANIZACIJI FINALNIH TURNIRA MK NAŠ KLUB JE DOSTAVIO ZVANIČAN DOPIS RUKOVODIOCIMA SAVEZA U KOME ISKAZUJEMO SVO NAŠE NEZADOVOLJSTVO DONETOM ODLUKOM I ARGUMENTOVANIM IZNOŠENJEM ČINJENICA UKAZUJEMO NA NEPRINCIPIJELNOST I NEKU DRUGU POZADINU ODLUKE.
DOSTA JE VIŠE ĆUTANJA, NEKE STVARI SE MORAJU NAZVATI PRAVIM IMENOM !

JUNIORI SU NA DOMAĆEM TERENU POBEDILI CERAK REZULTATOM 53 : 52. VEOMA TEŠKA UTAKMICA, OPRAVDANO, S OBZIROM DA U NAŠOJ JUNIORSKOJ EKIPI VELIKU MINUTAŽU IMAJU KADETI 2 GODINE MLAĐI. U POSLEDNJIH 20 SEKUNDI UTAKMICE PRI REZULTATU 53 : 46 PRIMILI SMO DVE LUDE TROJKE PA JE RAZLIKA SAMO 1 POEN. NAGLAŠAVAMO I OVOG PUTA ODLIČNE KADETE TOMIĆA I PUŠICU, UZ KOREKTNU IGRU SVIH OSTALIH JUNIORA.


:: NEZVANIČNO: KADETI U ČAČKU, PIONIRI U KNJAŽEVCU28.03.2011
NEZVANIČNO SAZNAJEMO DA SU ODLUKOM UPRAVNOG ODBORA KSS ODREĐENI DOMAĆINI FINALNIH TURNIRA ZA KADETE I PIONIRI.

KADETSKA SELEKCIJA NAŠEG KLUBA IGRAĆE U ČAČKU. TURNIR SE ODRŽAVA U PERIODU 6.-10.APRIL A PO IZVLAČENJU PAROVA (VEROVATNO U PONEDELJAK 4. APRILA) ZNAĆE SE TAČAN RASPORED I SATNICA. IDEMO U ČAČAK DA OSTANEMO DO POSLEDNJEG DANA !

NA NAŠE VELIKO RAZOČARANJE FINALNI TURNIR ZA PIONIRE BIĆE ODRŽAN U KNJAŽEVCU. ZBOG NAČINA NA KOJI SMO KONKURISALI I ZBOG RAZLOGA KOJE NAVODIMO DUBOKO SMO RAZOČARANI ODLUKOM KOŠARKAŠKE VRHUŠKE SRBIJE.
OBRAZLOŽENJE OVAKVE ODLUKE JESTE DA JE HOTEL U KNJAŽEVCU JEFTINIJI NEGO U BEOGRADU. GLE ČUDA, DA LI JE MOGUĆE? NARAVNO DA SU OVOM PRILIKOM ,KAO I MNOGO PUTA DO SADA KADA SU U PITANJU DONOŠENE ODLUKA, PRIMENJENI DVOSTRUKI ARŠINI.
- DO SADA JE U BEOGRADU MNOGO PUTA ODRŽAN NEKI FINALNI TURNIR I PO NAPRED NAVEDENOM KRITERIJUMU NIKADA NE BI MOGAO DA SE ODRŽAVA U BEOGRADU JER SU CENE HOTELA UVEK VISOKE. MEĐUTIM TO PRIMENJUJEMO SADA KADA JE MALI KLUB U PITANJU
- KADA JE PRE 2 GODINE BIO KONKURS ZA STARIJE JUNIORE I NAŠA PONUDA BILA NAJBOLJA, DONETA JE ODLUKA DA TO IPAK BUDE U ČAČKU, POPULARIZACIJA KOŠARKE ILI NAGRADA TAMOŠNJEM KLUBU ZA RAD
- U VIŠE SLUČAJEVA U JEDNOM GRADU JE NEKOLIKO GODINA UZASTOPNO ORGANIZOVAN FINALNI TURNIR MK TAKO DA OBRAZLOŽENJE DA SE VODI RAČUNA O POPULARIZACIJI KOŠARKE U RAZLIČITIM REGIONIMA JE DEMAGOGIJA
- DA JE TURNIR U BEOGRADU NAJMANJE 6-7 EKIPA NE BI IMALO NI DINARA TROŠKA (OSIM PREVOZA) JER BI MOGLI SVAKODNEVNO DA PUTUJU U ZEMUN (4 BEOGRADSKA KLUBA, NOVI SAD, JOŠ 2 VOJVOĐANSKE EKIPE,...). TOLIKO O BRIGI ZA EGZISATENCIJU KLUBOVA JER ĆE OVOM ODLUKOM BUDŽET OVIH KLUBOVA BITI DODATNO OPTEREĆEN SA JOŠ 100-200.000 DINARA ZA PIONIRE
- PREMA NAŠEM KLUBU JE OVOM ODLUKOM POKAZANO ELEMENTARNO NEPOŠTOVANJE OD STRANE RUKOVODSTVA NAŠEG SAVEZA. UNAZAD 10 GODINA SMO STALNI UČESNICI FINALNIH TURNIRA (UKUPNO 14 OD TOGA 10 MEDALJA), POSLEDNJE ČETIRI GODINE SVAKE GODINE SMO OSVOJILI NEKU OD MEDALJA NA FINALNIM TURNIRIMA ZA PIONIRE (GENERACIJA 93 SREBRO, GENERACIJA 94 SREBRO, GENERACIJA 95 BRONZA, GENERACIJA 96 BRONZA), GENERACIJA 97 JE BEZ PRETERIVANJA SVOJIM REZULTATIMA ZASLUŽILA NAGRADU SAVEZA ZA IZUZETAN REZULTAT (17 A SIGURNO I 18 POBEDA BEZ PORAZA U KVALITETNOJ LIGI BEOGRADA), DOPRINOS KLUBA KROZ BROJ DECE (MEĐU NAJBROJNIJIMA U SRBIJI), BROJ SELEKCIJA KOJE SE TAKMIČE (OVE GODINE 13 I NAJVIŠE U SRBIJI), BROJ TRENERA SA UREDNO PLAĆENOM LICENCOM (MEĐU NAJBROJNIJIMA U SRBIJI), BROJ POTENCIJALNIH REPREZENTATIVACA (MEĐU NAJBROJNIJIMA U SRBIJI), KVALITET USLOVA RADA SELEKCIJA (MEĐU NAJBOLJIMA U SRBIJI),... DA LI JOŠ NEKA PREPORUKA TREBA ? OČIGLEDNO TO NEKO NE VIDI, NE PREPOZNAJE ALI PRE SE MOŽE REĆI NE ŽELI DA PREPOZNA I DA PRIZNA, MOŽDA OVO I NEKOGA BOLI?

DA LI JE POTREBAN JOŠ NEKI ARGUMENT?
DA NEĆE NEKO DA NAS UBEDI DA JE NAJVAŽNIJI EKONOMSKI RAZLOG (RAZLIKA U CENI HOTELA OD PAR STOTINA DINARA), PA NE RADI SE OVDE O EKONOMSKOM TRŽIŠTU VEĆ O SPORTSKIM MOTIVIMA. PA KADA BI SE SABRALI SVI TROŠKOVI SVIH EKIPA SIGURNO DA JE TURNIR U KNJAŽEVCU SKUPLJI TE NEMA NI EKONOMSKE LOGIKE (11 EKIPA PLAĆA HOTEL, TROŠKOVI PREVOZA VEĆI ZBOG VEĆE UDALJENOSTI GRADA,...)?

NEKA NE ZAMERE KOLEGE IZ KNJAŽEVCA, JER BI NAŠ ODGOVOR BIO ISTI I ZA NEKO DRUGO MESTO I NEMA VEZE SA KNJAŽEVCEM VEĆ SA KRITERIJUMIMA SAVEZA.

NA ZVANIČNU ODLUKU SAVEZA UPUTIĆEMO DOPIS SA NAPRED NAVEDENIM SADRŽAJEM I ISKAZATI NESLAGANJE I PRIMEDBU NA NEPRINCIPIJELNOST.

NARAVNO, IDEMO U KNJAŽEVAC SA NAJVIŠIM CILJEVIMA, SADA JOŠ MOTIVISANIJI I SVE ĆEMO UČINITI DA SE VRATIMO KAO POBEDNICI.

NAREDNIH DANA OČEKUJE NAS NAJTEŽA BITKA, BORBA ZA FINANSIJSKA SREDSTVA KAKO BISMO POKRILI ZA NAS OGROMNE TROŠKOVE UČEŠĆA NA OVA DVA TURNIRA. OČEKUJEMO UKUPNE TROŠKOVE OKO 400.000 DINARA.


:: PORAZ KADETA, UBEDLJIVI PIONIRI, NAJAVA KOLA26.03.2011
KADETI SU U PETAK UBEDLJIVO PORAŽENI U HALI PINKI OD PARTIZANA REZULTATOM 88 : 60. LOŠ PRISTUP ILI PREDAJA VEĆ U SVLAČIONICI UZROK SU UBEDLJIVOG PORAZA A NE TOLIKE RAZLIKE U KVALITETU. OVAJ PORAZ TAKMIČARSKI NIŠTA NE ZNAČI ALI JE OVA UTAKMICA TREBALA DA BUDE VEĆ SADA PRIPREMA ZA FINALNI TURNIR. KRITIKE SVIM IGRAČIMA !

OVOG VIKENDA OD PRVIH SELEKCIJA IGRAJU SAMO PIONIRI I JUNIORI.

PIONIRI U SUBOTU GOSTUJU ŠKK ZVEZDARI. DA LI ĆE OSTVARITI 17-TU POBEDU U NIZU? UTAKMICA SE IGRA U ŠKOLI PAVLE SAVIĆ SA POČETKOM U 11H.

PIONIRI SU OSTVARILI I 17-TU POBEDU U NIZU I PREOSTALA JE JOŠ JEDNA UTAKMICA ZA REKORD OD 18 POBEDA BEZ PORAZA.
U OVOM KOLU NA GOSTOVANJU NAŠA SELEKCIJA JE UBEDLJIVO PORAZILA ŠKK ZVEZDARU REZULTATOM 88 : 31 A DA JE PRI TOME NAŠA SELEKCIJA IGRALA BEZ DVA BITNA IGRAČA SLOE JOVANOVIĆA I LUKE ŠLJUKIĆA. SJAJNO IZDANJE PIONIRA !

JUNIORI DOČEKUJU CERAK. UTAKMICA SE IGRA U PONEDELJAK NA ALTINI SA POČETKOM U 21.20H.

SENIORI IGRAJU SA SAVOM U GOSTIMA U ČETVRTAK SA POČETKOM U 16H.


:: ODLIČNI JUNIORI U POBEDI NAD TORLAKOM22.03.2011
JUNIORSKA SELEKCIJA POBEDILA JE NA ALTINI TORLAK REZULTATOM 80 : 76.
IZUZETNO KVALITETAN PRISTUP PODMLAĐENIH JUNIORA PROTIV ISKUSNIJE EKIPE TORLAKA (VEĆINA IGRAČA TORLAKA JE ROĐENA 1993. SAMO DVOJICA 1994. ZA RAZLIKU OD NAŠIH KOJI SU VEĆINOM 1994., JEDAN 1993., TRI 1995. I JEDAN 1996.). SJAJNO PRVO POLUVREME I ČAK 16 KOŠEVA PREDNOSTI. U DRUGOM POLUVREMENU EKIPA TORLAKA JE PREOKRENULA REZULTAT I POVELA SA 5 KOŠEVA ALI SU POTOM NAŠI IGRAČI U ZAVRŠNICI POKAZALI MNOGO VEĆI KVALITET KOJI PRESUDIO NAD ISKUSTVOM.

PONOVO PO KO ZNA KOJI PUT NAGLAŠAVAMO IZVANREDNU IGRU KADETA PUŠICE KOJI JE ZA 37 MINUTA POSTIGAO 24 KOŠA, IMAO 5 SKOKOVA I ASISTENCIJA I NA NJEMU 9 FAULOVA UZ UKUPAN INDEKS 27.
I UBUDUĆE ĆEMO POSEBNO NAGLAŠAVATI UČINKE MLAĐIH IGRAČA U STARIJIM SELEKCIJAMA I UPOZNAVATI ČLANOVA KLUBA I SPORTSKU JAVNOST SA IZUZETNIM IGRAMA EKSTRATALENTOVANIH POJEDINACA.


:: POKLON TRENERA DARKA21.03.2011
TRENER DARKO PERUNIČIĆ POKLONIO JE KLUBU LCD-MONITOR ZA PC-RAČUNAR I DAO LIČNI DOPRINOS UREĐENJU I OPREMANJU KANCELARIJSKOG PROSTORA


:: BRAVO ZA KADETE20.03.2011
KADETI SU POBEDOM U GOSTIMA NAD ZVEZDAROM KRONI REZULTATOM 106 : 95 I TEORETSKI OBEZBEDILI PLASMAN NA FINALNI TURNIR PRVENSTVA SRBIJE.
U NE BAŠ BOG ZNA KAKVOJ IGRI POBEDNIK JE ODLUČEN U POSLEDNJOJ ČETVRTINI. POSLE TRI ČETVRTINE PROTIVNIK JE VODIO SA 8 KOŠEVA PREDNOSTI ALI JE NAŠA SELEKCIJA EFIKASNOM I NAPADAČKOM IGROM UZ NEKOLIKO POGOĐENIH TROJKI USPELA DA POSLEDNJU ČETVRTINU DOBIJE SA ČAK 19 KOŠEVA RAZLIKE A TIME I UTAKMICU.
MORA SE ISTAĆI ODLIČNA IGRA I UČINAK STRAHINJE MUNJE JOVANOVIĆA.
NA OVAJ NAČIN U POTPUNOSTI JE OSTVAREN ZACRTANI TAKMIČARSKI CILJ OVE SELEKCIJE, PLASMAN NA FINALNI TURNIR A UZ MAKSIMALNO PRUŽANJE ŠANSE GODINU DANA MLAĐIM IGRAČIMA. SVAKI REZULTAT NA FINALNOM TURNIRU BIĆE ZA NAS VELIKI A OVA GENERACIJA JE OMOGUĆILA SEBI ŠANSU DA PONOVI REZULTAT IZ PIONIRSKOG UZRASTA.

OVO JE TREĆI UZASTOPNI FINALNI TURNIR SELEKCIJE 95/96 (95 PIONIRSKO, BRONZA, 96 PIONIRSKO, BRONZA, 95 KADETSKO, ...)

SVE ČESTITKE KADETIMA I TRENERU DARKU PERUNIČIĆU !!!Prezentacije ostalih klubovaPortal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.