Ekipe kluba
SENIORI
MLAĐI PIONIRI
PIONIRI
KADETI
JUNIORI
U19M
OMLADINCI
IGRAČI KLUBA
RUKOVODSTVO KLUBA
TRENERI
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: NOVA POJAČANJA, REZULTATI TRENING UTAKMICA, MLAĐI PIONIRI 2000 DRUGI NA TURNIRU PARTIZANA, NAREDNE NEDELJE AKCIJA UPISA NOVIH ČLANOVA11.09.2011
KONKURENCIJU U KADETSKOJ SELEKCIJI POJAČALI SU DUŠAN STANKOVIĆ IZ ZEMUNSKE MLADOSTI (BIVŠI NAŠ IGRAČ) I VUKAŠIN ZLATANOVIĆ (BEOSTAR) TAKOĐE POČEO I NAŠEM KLUBU.

I U JUNIORSKOJ SELEKCIJI SE POOŠTRAVA KONKURENCIJA. POSLEDNJEG DANA PRISTUPIO JE SNAŽNI CENTAR BEOSTARA VELJKO ZORIĆ.

KADETI SU U DVE PRIPREMNE UTAKMICE POBEDILI EUROBASKET 112 : 51 I FLEŠ 99 : 84.

PIONIRI SU POBEDILI VIZURU SA UBEDLJIVIH 90 : 46.

MLAĐI PIONIRI 2000 UČESTVOVALI SU NA MEMORIJALNOM TURNIRU REBA ĆORKOVIĆ KOJI TRADICIONALNO ORGANIZUJE PARTIZAN. UTAKMICE SU IGRANE NA KALEMEGDANU.
PRVOG DANA NAŠA SELEKCIJA JE UBEDLJIVO POBEDILA RAS SA 20 KOŠEVA RAZLIKE.
U FINALU U NEIZVESNOJ UTAKMICI NAŠA SELEKCIJA JE IZGUBILA OD PARTIZANA REZULTATOM 42 : 37.

U SREDU KADETI IGRAJU SA VIZUROM.

U SUBOTU ODIGRAĆE SE DVOMEČ KADETSKIH I JUNIORSKIH EKIPA. U GOSTE NAM DOLAZE ODLIČNE SELEKCIJE PRVOLIGAŠA NOVOG SADA. OBE SELEKCIJE GOSTIJU ĆE SE GOTOVO SIGURNO PLASIRATI U JEDINSTENU LIGU SRBIJE TAKO DA ĆE TO BITI PRAVA PROVERA MOGUĆNOSTI NAŠIH SELEKCIJA.

NAREDNE NEDELJE ORGANIZUJEMO VELIKU AKCIJU UPISA NOVIH POLAZNIKA ŠKOLE KOŠARKE.
U OKVIRU AKCIJE OBIĆIĆEMO 24 ŠKOLE I PODELITI 5.000 REKLAMNIH LISTOVA I RASPOREDA ČASOVA A U VELIKOM BROJU ŠKOLA ODRŽATI I PROMOTIVNE ČASOVE I TRENINGE.


:: NOVA POJAČANJA08.09.2011
PRETPOSLEDNJEG DANA NEKOLIKO NOVIH IGRAČA U RAZLIČITIM SELEKCIJAMA PRISTUPILO JE NAŠEM KLUBU.

PIONIRIMA JE PRISTUPIO TERZIĆ BRANISLAV, INTERESANTAN PLEJ BEOSTARA.

KADETIMA SU PRISTUPILA DVA OZBILJNA POJAČANJA, PLEJMEJKER SUPERFUNDA STOJIČEVIĆ LUKA (1996.) I CENTAR FMP-A MIRKOVIĆ BORISLAV (1996.).

JUNIORIMA JE PRISTUPIO VISOKI CENTAR BEOSTARA TODORIĆ NEMANJA.

SENIORIMA SU PRISTUPILI CENTAR ZEMUNSKE MLADOSTI ŠKORIĆ MARKO I BEK KASTE MILANOVIĆ ALEKSANDAR.

I POSLEDNJEG DANA OČEKUJEMO JOŠ 2-3 POJAČANJA.:: UPIS U ŠKOLU KOŠARKE, POČETAK RADA PO STAROM RASPOREDU04.09.2011
I OVE GODINE NAŠ KLUB VRŠI UPIS POLAZNIKA ŠKOLE KOŠARKE ZA DEČAKE STAROSTI OD 7 DO 14 GODINA. MESTA UPISA SU FISKULTURNE SALE ŠKOLA U KOJMA NAŠ KLUB TRENIRA A TO SU:
- OŠ MAJKA JUGOVIĆA, ZEMUN, UTORAK I ČETVRTAK OD 19H, SUBOTA OD 10H
- SREDNJA TURISTIČKA, FONTANA N.BEOGRAD, UTORAK I ČETVRTAK OD 20H, SUBOTA OD 11H
- OŠ MIHAJLO PUPIN, NOVA GALENIKA, PONEDELJAK, SREDA, PETAK OD 19H
- OŠ SAVA ŠUMANOVIĆ, ALTINA, SVAKI RADNI DAN OD 20H
- OŠ STANKO MARIĆ, UGRINOVCI, UTORAK, ČETVRTAK, PETAK OD 19H

SVE GRUPE U KLUBU POČINJU SA RADOM OD PONEDELJKA 5. SEPTEMBRA U SALAMA I U TERMINIMA PO RASPOREDU IZ PROŠLE GODINE


:: DVE UBEDLJIVE POBEDE03.09.2011
POKAZALO SE DA SU KADETSKA I JUNIORSKA EKIPA KLUBA CENTAR IZ BIJELOG POLJA PRESLABE ZA NAŠE EKIPE.

KADETI SU POBEDILI SA POLA SNAGE VIŠE NEGO UBEDLJIVO REZULTATOM 111 : 48.

JUNIORI SU SE NEŠTO VIŠE MUČILI I POBEDILI SA UBEDLJIVIH 84 : 56.


:: OTVARANJE SEZONE MEĐUNARODNIM UTAKMICAMA02.09.2011
KADETI I JUNIORI OTVARAJU SEZONU PRIJATELJSKIM UTAKMICAMA SA SELEKCIJAMA CENTAR BIJELO POLJE (CRNA GORA). RADI SE O KLUBU SA VRLO PERSPEKTIVNIM SELEKCIJAMA KOJI SU ŽELELI DA SE ODMERE SA NAJBOLJIMA U SRBIJI.
OBE UTAKMICE SE IGRAJU U SUBOTU 3. SEPTEMBRA U HALI PINKI. KADETI IGRAJU U 12H A JUNIORI U 14H.


:: NEMANJA MANOJLOVIĆ, VELIKO POJAČANJE JUNIORA30.08.2011
U SKLOPU SARADNJE SA KK BASKET PLUS (SUPERFUND) PRISTUPNICU ZA KLUB JE POTPISAO NEMANJA MANOJLOVIĆ. RADI SE IZVANREDNOM PLEJMEJKERU, JEDNOM OD NAJPERSPEKTIVNIJIH I NAJBOLJIH U GENERACIJU KOJI ĆE PREDSTAVLJATI VELIKO POJAČANJE I ZA JUNIORE I ZA SENIORE.
NAREDNIH DANA OČEKUJEMO JOŠ JEDNO POJAČANJE JUNIORA NA CENTARSKIM POZICIJAMA.

OVIM PRELASKOM NAŠI PARTNERI NA ČELU SA BOJANOM VUČIĆEM ISPOŠTOVALI SU CELOKUPAN DOGOVOR OKO PRELASKA NAJBOLJIH I NAJPERPSEKTIVNIJIH JUNIORSKIH IGRAČA I POKAZALI DA ĆE PORED IGRAČA, STRUČNOST NAŠIH PARTNERA BITI MOŽDA I NAJVEĆE POJAČANJE KLUBA U NAREDNIH NEKOLIKO SEZONA. OBEĆAVA DA ĆE OVO BITI JEDAN OD NAJBOLJIH I NAJZDRAVIJIH SPOJEVA U SRPSKOJ KOŠARCI POSLEDNJIH GODINA.

POSLE IZUZETNO KVALITETNIH POJAČANJA U MLAĐIM KATEGORIJAMA, GLAVNI AKCENAT NAREDNIH 10 DANA BIĆE POJAČAVANJE SENIORSKOG TIMA. U OVOM TRENUTKU TIMU SU POTREBNA TRI IGRAČA I TO NA POZICIJAMA BEKA ŠUTERA, VISOKOG KRILA I KRILNOG CENTRA ILI CENTRA.

KLUB JE OTVOREN ZA SVE ZAINTERESOVANE IGRAČE ZA KOJE SE OČEKUJE DA BUDU NOSIOCI SENIORSKOG TIMA NA NAVEDENIM POZICIJAMA. MOGUĆE JE DA ĆEMO U KLUBU IMATI I NEKOG POVRATNIKA BIVŠEG ČLANA ILI NEKADAŠNJEG IGRAČA NA DVOJNU LICENCU.


:: PRISTIŽU BROJNA POJAČANJA U SVIM SELEKCIJAMA, VRATILA SE I DRUGA GRUPA KAMPERA27.08.2011
JUNIORSKA EKIPA DOBIJA IZGLED JEDNE OD NAJPERSPEKTIVNIJIH I NAJBOLJIH SELEKCIJA U SRBIJI.
U SKLOPU DOGOVORA O SARADNJI SA SUPERFUNDOM NAJPERSPEKTIVNIJI I NAJBOLJI JUNIORSKI IGRAČI OVOG KLUBA PREŠLI SU U NAŠ KLUB: HUKIĆ DUŠAN, KAĆEVAC IGOR, MARIN NENAD I TOMIĆ ĐORĐE.
JUNIORSKU EKIPU SU POJAČALI I ODLIČAN PLEJ TORLAKA ĐORĐEVIĆ PEĐA KAO I POVRATNIK IZ VIZURE NENADOVIĆ NENAD.
OVIH DANA OČEKUJE SE JOŠ POJAČANJA NA POZICIJI CENTARA.
VEĆ SADA NAŠA SELEKCIJA DELUJE VEOMA IMPRESIVNO.

KADETSKA SELEKCIJA DOBILA JE ZNAČAJNO POJAČANJE. IZ SUPERFUNDA DOŠAO JE IZVANREDAN PLEJ STOJIČEVIĆ LUKA 96-TO GODIŠTE. NA TRENINZIMA JE JOŠ NEKOLIKO INTERESANTNIH VISOKIH IGRAČA A OVIH DANA OČEKUJEMO I KVALITETNO POJAČANJE NA POZICIJI CENTRA IGRAČA ROĐENOG 96-TE.

MLAĐI PIONIRI SU DOBILI VELIKO POJAČANJE U SJAJNOM ZEMUNCU VULIKIĆ VUKU KOJI JE VEOMA BLIZU DA SE IZBORI I ZA DOBAR STATUS U DVE GODINE STARIJIM PIONIRIMA. OČEKUJE SE I POTPIS JOŠ JEDNOG PERSPEKTIVNOG DEČAKA SA KOŠARKAŠKIM GENIMA, SINA TRENERA ALEKSANDRA TRIFUNOVIĆA, TAKO DA SE VIP-SELEKCIJA SA FANTASTIČNIM KOŠARKAŠKIM GENIMA KOMPLETIRA.NEĆE BITI LAKO TRENERU MILOŠU LAZIĆU.

I U KATEGORIJI PIONIRA OČEKUJEMO POJAČANJE NA POZICIJI CENTRA I NA SPOLJNIM POZICIJAMA.

NA SOPSTVENI ZAHTEV KLUB SU OVIH DANA NAPUSTILI: TOMIĆ FILIP DUGOGODIŠNJI JEDAN OD VODEĆIH IGRAČA U GENERACIJI 94 I STRAHINJA JOVANOVIĆ ODLIČNI PLEJ KADETA. I JEDNOM I DRUGOM ŽELIMO PUNO ZDRAVLJA I SREĆE U BUDUĆOJ KARIJERI.

U UTORAK 23. AVGUSTA SA PRIPREMA U KLADOVU VRATILA SE DRUGA GRUPA. UTISCI SU IZVANREDNI, DECA I TRENERI SIJAJU OD ZADOVOLJSTVA, SVE JE BILO NA NAJVIŠEM NIVOU.
SJAJNO SPORTSKO LETO U PRELEPOM AMBIJENTU KLADOVA I IZVANREDNIM SPORTSKIM USLOVIMA PROVELO JE OKO 120 ČLANOVA KLUBA. OVO JE JEDAN OD NAJPOSEĆENIJIH KAMPOVA KLUBA.


:: POVRATAK PRVE GRUPE KAMPERA, DEZINFORMACIJA RODITELJA NANELA ŠTETU ORGANIZACIJI PREVOZA, ZAHVALNOST FIRMI ŠAMPION16.08.2011
DRUGA GRUPA JE OTIŠLA A PRVA GRUPA SE VRATILA SA KAMPA. IZUZETNO ZADOVOLJSTVO SVIH TRENERA PRVE GRUPE URAĐENIM NA KAMPU KAO I ODLIČNIM USLOVIMA BORAVKA.
OVOM PRILIKOM I POHVALE POSREDNIKU FIRMI PRIVILEGE PLUS I VLASNIKU SLOBODANU KOCIĆU, BIVŠEM IGRAČU I TRENERU KLUBA, NA ULOŽENOM TRUDU DA SVE U ORGANIZACIJI PROTEKNE NAJBOLJE MOGUĆE.

PRILIKOM ODLASKA PRVE GRUPE DEO RODITELJA IZNEO JE, POKAZALO SE NEISTINITU INFORMACIJU, O OBAVEZNOJ KONTROLI PREVOZA OD STRANE SAOBRAĆAJNE POLICIJE. TA INFORMACIJE POBUDILA JE I JOŠ JEDAN DEO RODITELJA KOJI SU NEGODOVALI ZBOG NEPRISUSTVA SAOBRAĆAJNE POLICIJE.
ODMAH SUTRADAN RUKOVODSTVO KLUBA STUPILO JE U KONTAKT SA SAOBRAĆAJNOM POLICIJOM BEOGRADA U LJERMONTOVOJ I DOBILO OBJAŠNJENJE DA SAOBRAĆAJNA POLICIJA NE BI IZAŠLA NA PRIJAVU KLUBA JER SE TA VRSTA KONTROLE VRŠI ISKLJUČIVO ZA ŠKOLSKE I PREDŠKOLSKE USTANOVE A NIKADA SE NE VRŠI ZA KLUBOVE NITI JE IJEDAN KLUB VRŠIO TAKVU PRIJAVU. NAŽALOST, POSLEDICE DEZINFORMACIJE TEŠKO JE ISPRAVITI.

OVIM PUTEM JAVNA ZAHVALNOST PREDUZEĆU ŠAMPION ZA SVE DOSADAŠNJE USLUGE PREVOZA SA TAKVIM POGODNOSTIMA DA JE FIRMA ŠAMPION UNAZAD 3 GODINE BILA JEDAN OD NAJVEĆIH DONATORA KLUBA (BROJNI BESPLATNI PREVOZI IGRAČA SENIORSKOG TIMA, DONACIJA U VIDU GORIVA, PREVOZ UZ PLAĆANJE SAMO POTROŠENOG GORIVA,...). I OVOM PRILIKOM PRUŽENA USLUGA JE BILA MAKSIMALNA KOLIKO JE MOGLA BITI U OVOM PERIODU GODINE A DA NE UGROZI POSLOVANJE FIRME. ONA JE BILA NA NIVOU SVIH KOJE SMO IMALI POSLEDNJIH 3 GODINE A SVE SU BILE USPEŠNE I BEZ IJEDNOG OZBILJNIJEG PROBLEMA U PREVOZU.
PROMENA PREVOZNIKA SVAKAKO NIJE NAIŠLA NA ODOBRAVANJE RUKOVODSTVA FIRME ŠAMPION ALI SU POKAZALI MAKSIMALNO RAZUMEVANJE U NASTOJANJU KLUBA DA UDOVOLJI ZAHTEVIMA.


:: RODITELJSKI SASTANAK ZA NAJMLAĐE (1999-2000) KAMPERE DRUGE GRUPE, DOGOVORENI SVI DETALJI PREVOZA SA SP LASTA09.08.2011
DRUGA GRUPA UČESNIKA KAMPA POLAZI NA KAMP U PONEDELJAK 15. AVGUSTA U 9H ISPRED HALE PINKI U ZEMUNU.

RODITELJSKI SASTANAK SA NAJMLAĐIM POLAZNICIMA DRUGE SMENE KAMPA (ROĐENI 1999-2000) BIĆE ODRŽAN U PETAK 12. AVGUSTA SA POČETKOM U 19H NA TRIBINAMA VELIKE SALE PINKI U ZEMUNU. NA SASTANKU ĆE RODITELJI MOĆI DA DOBIJU NEOPHODNE INFORMACIJE O PUTU I SAMOM BORAVKU NA KAMPU. INFORMACIJA O PREOSTALIM DUGOVANJIMA ZA KAMP MOŽE SE DOBITI KOD TRENERA ILI NA TEL 063 294090, BOŠKO ADŽIĆ PREDSEDNIK KLUBA.

KAO ŠTO SMO I NAJAVILI, SVE USLUGE PREVOZA DO KRAJA KAMPA (ODVOŽENJE DRUGE GRUPE, VRAĆANJE PRVE I VRAĆANJE DRUGE GRUPE) OBAVIĆE SP LASTA. UGOVORENI SU SVI DETALJI I UTANAČENA SATNICA. PREVOZ ĆE BITI OBAVLJEN SA TURISTIČKIM AUTOBUSOM DABL-DEKER.


:: PRVA GRUPA KAMPERA KRENULA SA RADOM, PROPUST KLUBA U ORGANIZACIJI PREVOZA07.08.2011
PRVA GRUPA POLAZNIKA KAMPA KLADOVO 2011 POČELA JE SA RADOM U NEDELJU 7.AVGUSTA. UKUPNO 58 POLAZNIKA I 5 TRENERA BORAVIĆE DO 15.AVGUSTA U HOTELU ĐERDAP U KLADOVU.
U ORGANIZACIJI ODLASKA NA KAMP NAPRAVLJEN JE PROPUST. DOSADAŠNJI NAŠ PARTNER , ZBOG IZUZETNE ZAUZETOSTI SVIH KAPACITETA PREVOZA-AUTOBUSA, IZDVAJANJEM AUTOBUSA SA LINIJA NA KOJIMA JE TO BILO NAJBEZBOLNIJE ZA FIRMU, NIJE MOGAO DA OBEZBEDI USLUGU PRVOZA NAJKVALITETNIJIM TURISTIČKIM AUTOBUSIMA.NARAVNO DA JE TO UČINJENO UZ SAGLASNOST KLUBA SA OSNOVNOM IDEJOM VELIKIH FINANSIJSKIH POGODNOSTI KOJE NAM JE DAVAO NAŠ PARTNER I JEDAN OD NAJVEĆIH DONATORA KLUBA POSLEDNJIH GODINA. USLUGA NIJE BILA VRHUNSKA I DONEKLE SU OPRAVDANA BILA BLAGA NEGODOVANJA RODITELJA ALI BEZ NJIHOVOG SAZNANJA O FINANSIJSKIM USLOVIMA PREVOZA. OSNOVNO OBJAŠNJENJE I RAZLOG ANGAŽOVANJA PARTNERA U PREVOZU JESTE IZUZETNE POGODNOSTI U CENI I PLAĆANJU KOJE SU NAM OMOGUĆAVALE DA (PORED OSTALIH NAŠIH SPOSOBNOSTI) MOŽEMO DA OBEZBEDIMO NAJNIŽU CENU KAMPA U SRBIJI. NAŽALOST TO JE NOSILO I SVOJE RIZIKE KOJI SU DOŠLI DO IZRAŽAJA OVOM PRILIKOM. AUTOBUSI NISU BILI VISOKE TURISTIČKE KLASE ADEKVATNI ZA OVAKVO PUTOVANJE ŠTO JE DELIMIČNO SMANJILO KOMOCIJU ZA NEŠTO DALJI PUT. NARAVNO DA JE SVAKO DETE IMALO SVOJE MESTO, NARAVNO DA SU DECA BEZBEDNO ODVEZENA. NESPORNA JE ČINJENICA DA SE OVAKVOM VRSTOM PREVOZA PREVOZI VEĆINA SPORTSKIH KLUBOVA.
ODMAH U TOKU DANA STUPILI SMO U KONTAKT SA RUKOVODSTVOM PREDUZEĆA SP LASTA (NAJVEĆI AUTOBUSKI PREVOZNIK U SRBIJI). DOGOVORILI SMO USLOVE PREVOZA SLEDEĆE GRUPE I VRAĆANJA PRVE GRUPE PRI ČEMU NAM JE RUKOVODSTVO SP LASTA OMOGUĆILO FINANSIJSKE POGODNOSTI . NAREDNIH DVA DANA BIĆE ZAVRŠENE I PAPIROLOŠKE PROCEDURE OKO PUTA.
DRUGA GRUPA BIĆE ODVEŽENA I VRAĆENA A PRVA VRAĆENA AUTOBUSOM TURISTIČKE KLASE DABL-DEKER SA 74 MESTA, NAMENJENIM ZA DUGA PUTOVANJA TE ĆE USLUGA PREVOZA BITI NAJBOLJA MOGUĆA. RODITELJI KOJI SU OPRAVDANO BRINULI ZA ODLAZAK, NEMAJU VIŠE RAZLOGA DA BRINU ZA POVRATAK.
OVOM PROBLEMU UBUDUĆE ĆEMO PRISTUPATI NAJODGOVORNIJE I NA NAJKVALITETNIJI NAČIN ALI ĆE SE TO ODRAZITI I NA VIŠU CENU KAMPA, PA KO MOŽE DA IDE IĆI ĆE.
KLUB ĆE OVOM PRILIKOM SNOSITI SVE TROŠKOVE PROMENE PREVOZNIKA A ONE IZNOSE OKO 130.000 DINARA.
Prezentacije ostalih klubova

Portal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Udruženje Košarkaških Sudija Beograda (UKSB)
Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.