Ekipe kluba
SENIORI
KK Zemun Fitofarmacija
MLAĐI PIONIRI
KK Zemun Fitofarmacija
KK Zemun Fitofarmacija 2
KK Zemun Fitofarmacija 3
KK Zemun Fitofarmacija 4
KK Zemun Fitofarmacija 5
PIONIRI
KK Zemun Fitofarmacija
KK Zemun Fitofarmacija 2
KK Zemun Fitofarmacija 3
KK Zemun Fitofarmacija 4
KADETI
KK Zemun Fitofarmacija
KK Zemun Fitofarmacija 2
KK Zemun Fitofarmacija 3
JUNIORI
KK Zemun Fitofarmacija
KK Zemun Fitofarmacija 2
U19M
OMLADINCI
IGRAČI KLUBA
RUKOVODSTVO KLUBA
TRENERI
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: POČETAK RADA, PRVI KREĆU KADETI25.07.2014
Kadeti prvi otvaraju pripreme za narednu sezonu.
Trener Peruničić je zakazao prvo okupljanje u ponedeljak 28.jula sa početom u 19 časova. Očekuje se dolazak svih igrača među kojima I brojne novajlije I potencijalna pojačanja.


:: Tančić Rastko u stručnom štabu seniorske reprezentacije Srbije16.07.2014
Još jedno veliko priznanje za klub a pre svega za našeg člana. Dugogodišnji fizioterapeut kluba Tančić Rastko određen je za jednog od tri fizioterapeuta koji će voditi brigu o zdravlju seniorskih reprezentativaca Srbije.
Izuzetno priznanje I za Rastka I za klub, za Rastka velika prilika da stekne vrhunsko iskustvo a za klub veliki dobitak da sa takvim iskustvom nastavi kasnije rad u klubu.
Rastko je trenutno sa reprezntacijom na bazičnim pripremama na Kopaoniku.
Svi u kkubu smo zbog ovoga veoma sretni I zadovoljni I ovim putem javna čestitka fiziu Raletu.


:: BROJNA POJAČANJA U SEPTEMBRASKOM PRELAZNOM ROKU ?28.06.2014
Na osnovu interesovanja mnogih mladih perspektivnih igrača da u našem klubu nastave dalji košarkaški napredak, mogu se očekivati brojna pojačanja u narednom septembarskom prelaznom roku.
Očigledno je da kontinuitet rezultata I sjajni uspesi ove sezone predstavljaju motiv I garanciju mlađim igračima da pokušaju da u našem klubu dostignu košarkaške visine.
Igranje juniorske I kadetske lige Srbij, medalje kadeta, pionira I mlađih pionira, uslovi rada I trenerski kadar su nešto čemu se teško odoleva.
Pojačanja se očekuju u svim selekcijama, veiko broj igrača već sada trenira sa klubom.
Za sada je dogovoreno pojačanje u kategoriji kadeta. Dogovorena je saradnja sa mladim centrum Zlatara iz Nove Varoši, Veljkom Ilićem, rođenim 1998. visokim 204cm, u ovo trenutku na spisku 15 igrača rođenih 1998. koji su u najužem reprezentativnom izboru. Predviđeno je da konkuriše I u kategoriji juniora. Uz joše nekoliko veoma pespektivnih kadeta koji su na probi trener Darko Peruničić gotovo da ima formiranu ekipu I slatke muke.

Dogovorena je saradnja sa veoma kvalitetnim doskorašnjim kadetom OKK Beograda 200cm visokim krilom Dobrijević Aleksom.

Veoma je izgledna saradnja sa klubom Surčin Dobanovci I dolazak dva perspektivna igrača, visokog krila kadeta I plejmejkera pionira.

Blizu smo dogovora sa kvalitetnim krilnim centrum juniora Mondo Basketa.

Sigurni smo da nećemo imati dovoljno mesta za sve koji su zainteresovani za dolazak a u najavi su I moguća izrazito velika pojačanja reprezentvinih potencijala.

Već sada urađenim smo prezadovoljni I možemo očekivati uživanje u narednoj sezoni u kvalitetnim igračima.


:: NA SPISKOVIMA REPREZENTATIVNIH KANDIDATA 7 IGRAČA NAŠEG KLUBA16.06.2014
Još jedna potvrda kvaliteta rada našeg kluba je stigla iz Kuće košarke. Kao nikada do sada čak 7 igrača našeg kluba dobilo je poziv za pripreme različitih reprezentativnih selekcija. Na igračima je da se izbore za učešće u konačnom spisku od 12 igrača.

Po kategorijama:

U16/1999 - Vulikić Vuk I Pecarski Marko
U17 - Vulikić Luka, Jovanović Slobodan I Ćirković Nikola
U18 - Starinčević Jovan
U20 - Milin Matija


:: POTPISAN UGOVOR O SRADNJI KK ZEMUN - KK NOVI BEOGRAD 716.06.2014
Dva predsednika klubova Zemun (Boškoi Adžić) I Novi Beograd 7 (Damjan Dević) dogovorili su sve uslove I potpisali Ugovor o saradnji dva kluba.
Ugovor je potpisan na veliko obostrano zadovoljstvo I definiše stratešku saradnju u cilju razvoja oba kluba a pre svega mladih igrača. U toj saradnji svaki klub je samostalan u radu, u razvijanju široke baze igrača a KK Zemun je taj klub u kome će biti skoncentrisani najperspektivniji igrači oba kluba I kroz vrhunske uslove I takmičenja spremati se za najvišu košarkašku scenu.
Dogovoreni su svi detalji uslova transfera igrača u oba pravca kao I sve moguće zajedničke aktivnosti I zajednički nastupi koji bi podizali kvalitet rada oba kluba.


:: FANTASTIČNI SREBRNI MLAĐI PIONIRI15.06.2014
Posle tri dana finalnog turnira naša selekcija 2001/2 osvojila je drugo mesto I srebrnu medalu.
Fenomenalan uspeh nove generacije koja izuzetno mnogo obećava.

U fantastičnom ambijentu pred oko 400 gledalaca u hali Pinki u odlučujućoj utakmici za prvo mesto naša selekcija je izgubila od Partizana 54 : 47. Zaslužena pobeda Partizana jer su vodili celu utakmicu I sjajno igrali. U nekoliko navrata naša selekcija je zapretila ali nije uspela da načini preokret.

U prethodna dva dana naša selekcija je ubedljivo pobedila Crvenu Zvezdu sa 8 koševa a Vizuru Šark sa čak 20 koševa razlike.
Velike čestitke prekaljenom vuku treneru Tančiću čiji se pečat video već posle samo jedne sezone I nekoliko meseci rada.

Na kraju turnira velika radost naše ekipe, svih članova kluba ali I roditelja. Posle dužeg niza godina videli smo u jednoj selekciji radost na licima roditelja iako je ekipa izgubila finalnu utakmicu. To je dokaz da smo svi prezadovoljni.
Malo slavlje nastavljeno je u prostorijama kluba posluženjem hrane I pica I uz prisustvo svih igrača I svih roditelja.

Finalna utakmica će biti upamćena po izuzetnoj organizaciji (svakog dana I pred svaku utakmici svirane su himne Srbije), izuzetnom ambijentu I fantastičnom ponašanju svih aktera a posebno roditelja I jedne I druge ekipe. Svako je bodrio svoju decu na nalepši mogući način I bez ijedne mrlje, što je retko na ovom uzrastu.

Ovaj uspeh zaokružio je fantastičnu sezonu iza nas, UČESTVOVALI SMO NA FINALNIM TURNIRIMA U SVIM KATEGORIJAMA (JUNIORI, KADETI, PIONIRI I MLAĐI PIONIRI), UZ SRVENU ZVEZDU UČESTVOVALI U POLUFINALIMA U SVIM KATEGORIJAMA I OSVOJILI 3 MEDALJE (BRONZA KADETA I SRBRNA PIONIRA I MLAĐIH PIONIRA).
DEFINITIVNO, U MLAĐIM KATEGORIMA ZVEZDA, PARTIZAN I ZEMUN A ONDA PRAZNINA DO PRVOG SLEDEĆEG.:: FINALNI TURNIR MLAĐIH PIONIRA U PINKIJI12.06.2014
Naš klub je domaćin Finalnog turnira za mlađe pionire.
Utakmice se igraju u hali Pinki, od petka 13. juna do nedelje 15.juna po sledećem rasporedu:


petak 13.jun
Zemun : Koledž Beograd 15.30
Vizura šark : Ofi basket 17.20

subota 14.jun
Zemun : Vizura Šark 15.30
Koledž Beograd : ofi basket 17.20

nedelja 15.jun
Vizura Šark : Koledž Beograd 16.30
Ofi basket : Zemun 18.20

Poziv članovima I svim simpatizerima kluba da prisustvuju veoma lepom turniru I pomognu da naša ekipa ostvari što bolji plasman I po mogućstvu osvoji neku od medalja, za joše jedan izuzetan uspeh u ovoj sezoni.


:: MLAĐI PIONIRI PRED FINALNIM TURNIROM, PROMENE U TRENERSKOM KADRU KLUBA05.06.2014
Mlađi pioniri su u prvoj utakmici baraža za plasman na finalni turnir među 4 najbolje ekipe u gostima savladali Ras sa ubedljivih 68 : 42. Ovo je I praktično overa plasmana jer prestoji revanš na domaćem terenu hale Pinki gde je naša ekipa veliki favorit.

Posle dugog niza godina rada u jednom sistemu na nivou kluba doneta je odluka o promeni I osveženju koncepta rada. Od naredne sezone treneri će biti zaduženi samo za jednu kategoriju I neće pratiti generaciju iz kategorije u kategoriju.
Prve seniorski tim I juniore vodiće MILOŠ LAZIĆ.
Kadete I ujedno sportski director DARKO PERUNIČIĆ.
Pionire DRAGOSLAV TANČIĆ.
Mlađe pionire VELJKO TOPALOVIĆ.
Dosadašnji jedan od vodećih trenera ALEKSANDAR OBAJDIN (ujedno I sekretar kluba) u narednom period baviće se isključivo organizacionim aspektima kluba sa veliki akcentom na školama košarke, podizanju kvaliteta I obogaćivanju programa rada sa najmlađima.
Klub očekuje značajno povećanje angažovanja zbog postavljenih ciljeva:
- zadržavanje trenda produkcije kvalitetnih igrača I postizanja kvalitetnih rezultata u mlađim kategorijama
- plasman seniorskog tima u Drugu (B) mušku ligu po mogućstvu već kroz takmičenje u narednoj sezoni.


:: MLADJI PIONIRI PONOVO BOLJI OD KOLEDŽA (ZVEZDE)01.06.2014
Mlađi pioniri su u hali Pinki pobedili Koledž (Crvenu Zvezdu) 47 : 44 I ovom pobedom zauzeli drugo mesto u grupi sa istim brojem bodova kao I vodeći Partizan,
U više navrata naša selekcija je vodila I sa 10 koševa, na kraju zaslužena pobeda u prosečnoj igri naše ekipe.

Ovom pobedom naša selekcija će u baražu igrati sa ekipom Ras-a, dve utakmice od kojih u prvoj gostuje. Pobednik ide na finalni turnir.


:: SJAJNI MLAĐI PIONIRI U POBEDI NAD VIZUROM29.05.2014
Mlađi pioniri su u komšijskom derbiju deklasirali odličnu ekipui Vizure 62 : 44. Ovom pobedom naša selekcija je pokazala da je jedan od najozbiljnijih kandidata za najviši plasman.
celu utakmicu je naša ekipa vodila osim u jednom momentu kada je protivnik poveo sa 1 košem razlike. Posle toga usledila je velika serija u drugom poluvremenu na koju protivnik nije mogao da parira.
Odlična igra cele ekipe predvođene plejom Hubačem, iuzetno raspoloženim Pavlovićem, odličnim Spasićem, raspoloženim da se podredi ekipi a opet velikim učinkom Nakićem I svi ostali sa značajnim učinkom.

Preostaje u nedelju u 19h u hali Pinki poslednja utakmica sa Zvezdom I overa prve ili druge pozicije u grupu I povoljnosti u baražu.Prezentacije ostalih klubova

Portal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Udruženje Košarkaških Sudija Beograda (UKSB)
Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.