Ekipe kluba
SENIORI
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
KK Zemun
KK Zemun 2
MLAĐI PIONIRI
KK Zemun
KK Zemun 2
KK Zemun 3
PIONIRI
KK Zemun
KK Zemun 2
KK Zemun 3
KK Zemun 4
KK Zemun 5
KK Zemun 6
KADETI
KK Zemun
KK Zemun 2
KK Zemun 3
KK Zemun 4
JUNIORI
KK Zemun
U19M
OMLADINCI
IGRAČI KLUBA
RUKOVODSTVO KLUBA
TRENERI
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: I KADETI U FINALU NOVOBEOGRADSKOG TURNIRA05.04.2010
I naša kadetska ekipa obezbedila je plasman u finale Novobeogradskog turnira posle sve tri pobede u grupi.
Finalna utakmica kadeta igra se u utorak 06.04.2010 od 14.30 časova u Hali sportova na Novom Beogradu.
Finala mlađih pionira i pionira su na programu u sredu 07.04.2010 od 9.00 i 10.45 časova takodje u hali na Novom Beogradu.


:: NOVOBEOGRADSKI TURNIR31.03.2010
Ovogodišnji Novobeogradski turnir održava se u Hali Sportova na Novom Beogradu u periodu od 15.03 - 07.04.2010 . Naš klub učestvuje u sve tri kategorije , a naše dve ekipe pioniri i mladji pioniri već su se plasirali u finale dok kadetska ekipa tek počinje svoje takmičenje.

Rezultati M.Pioniri :
Zemun - Best 98 80-14
Zemun - All star 72-49
Zemun - Eurobasket 92-14
Finalna utakmica M.Pionira igra se u sredu 07.04.2010 u 9.00 časova u Hali sportova na Novom Beogradu, a protivnik je Div Basket .

Rezultati Pioniri :
Zemun - Flash 111-36
Zemun - All star 86-48
Zemun - Zvezdara M.I 72-52
Finalna utakmica Pionira igra se u sredu 07.04.2010 u 10.45 časova u Hali sportova na Novom Beogradu, a protivnik je Partizan.

Raspored utakmica Kadetske ekipe :
Sreda 31.03.2010 15.30 časova Zemun - Zvezdara M.I
Petak 02.04.2010 15.30 časova Zemun - OKK Beograd
Ponedeljak 05.04.2010 16.30 časova Zemun - As Basket
Finalna utakmica kadeta igra se 06.04.2010 od 14.00 časova , a utakmica za treće mesto je istog dana od 12.30 časova .


:: PIONIRI U BEOGRADU, KADETI U ČAČKU31.03.2010
NA SEDNICI UPRAVNOG ODBOR KSS ODREĐENI SU DOMAĆINI FINALNIH TURNIRA PRVENSTVA SRBIJE ZA PIONIRE I KADETE.

PIONIRI ĆE IGRATI U BEOGRADU, DOMAĆIN JE FMP.

KADETI ĆE IGRATI U ČAČKU, DOMAĆIN JE MLADOST (ČAČAK).


:: IZVUČENI RASPOREDI FINALNIH TURNIRA PRVENSTVA SRBIJE ZA PIONIRE I KADETE29.03.2010
DANAS JE U KUĆI KOŠARKE IZVRŠENO ŽREBANJE GRUPA FINALNIH TURNIRA PRVENSTVA SRBIJE ZA PIONIRE I KADETE.
BILO JE VELIKO ZADOVOLJSTVO I ČAST BITI DANAS U KUĆI KOŠARKE JER JE TO EGZAKTAN DOKAZ DA U RADU SA DECOM VREDIMO. PLASMAN NA DVA FINALNA TURNIRA JE FANTASTIČAN USPEH.

U KATEGORIJI PIONIRA NAŠA SELEKCIJA SE U PRVOM KRUGU TAKMIČENJA NALAZI U GRUPI SA EKIPAMA FLEŠ (BEOGRAD) I MLADOST (ČAČAK). TURNIR SE IGRA U PERIODU 14.-18.APRIL. NAŠA SELEKCIJA PRVOG DANA 14.APRILA IGRA U 12H SA EKIPOM MLADOST (ČAČAK) I ISTOG DANA U 20H SA EKIPOM FLEŠ (BEOGRAD). DVE PRVOPLASIRANE EKIPE IZ GRUPE NASTAVLJAJU TAKMIČENJE U ČETVRTFINALU.

U KATEGORIJI KADETA NAŠA SELEKCIJA SE U PRVOM KRUGU TAKMIČENJA NALAZI U GRUPI SA EKIPAMA MEGA VIZURA (BEOGRAD) I MLADOST (ČAČAK).TURNIR SE IGRA U PERIODU 21.-25.APRIL. NAŠA SELEKCIJA PRVOG DANA 14.APRILA IGRA U 12H SA EKIPOM MLADOST (ČAČAK) I ISTOG DANA U 20H SA EKIPOM MEGA VIZURA (BEOGRAD). DVE PRVOPLASIRANE EKIPE IZ GRUPE NASTAVLJAJU TAKMIČENJE U ČETVRTFINALU.

MESTA ODIGRAVANJA TURNIRA BIĆE OBJAVLJENA U NAREDNIH 2-3 DANA.

KAO ŠTO SE VIDI, PREDSTOJI NAM DVOMEČ SA VELIKIM SPORTSKIM PRIJATELJIMA I KLUBOM GOTOVO IDENTIČNE KONCEPCIJE RADA I KVALITETA, KK MLADOST IZ ČAČKA. BIĆE TO RAT NA TERENU ALI I VRHUNSKO DRUŽENJE VAN NJEGA. BIĆE TO VIŠESTRUKO UŽIVANJE !!!


:: UBEDLJIV PORAZ SENIORA28.03.2010
SENIORI SU DOŽIVELI UBEDLJIV PORAZ NA GOSTOVANJU OD PANDE REZULTATOM 87 : 67. VELIKA ŽELJA IGRAČA PANDE DA POBEDOM OSTANU U KONKURENCIJI ZA OPSTANAK I NJIHOVA ODLIČNA IGRA ALI I INDISPONIRANOST I LOŠA IGRA I PRISTUP VODEĆIH IGRAČA NAŠE EKIPE BILI SU RAZLOG VISOKOG PORAZA.
JEDNA UTAKMICA NE SME DA POKVARI ODLIČAN UČINAK I UTISAK SENIORA U CELOJ SEZONI.


:: PORAZ KADETA, POBEDE JUNIORA, PIONIRA I MLAĐIH PIONIRA27.03.2010
KADETI SU PORAŽENI NA GOSTOVANJU PROTIV PARTIZANA SA 11 KOŠEVA RAZLIKE I U KONAČNOM PLASMANU ZAUZELI ČETVRTO MESTO I PLASIRALI SE NA FINALNI TURNIR PRVENSTVA SRBIJE.
PIONIRI SU U PINKIJU POBEDILI CERAK REZULTATOM 69 : 58 I U KONAČNOM PLASMANU ZAUZELI ČETVRTO MESTO I PLASIRALI SE NA FINALNI TURNIR PRVENSTVA SRBIJE.

FANTASTIČAN REZULTAT NAŠEG KLUBA, U DVE KATEGORIJE PLASMAN NA FINALNI TURNIR PRVENSTVA SRBIJE ŠTO JE U BEOGRADU USPEO JOŠ SAMO FMP !!!
U PONEDELJAK SE ODREĐUJU MESTA ODIGRAVANJA FINALNIH TURNIRA KAO I RASPORED TAKMIČENJA. SREĆNO PIONIRIMA I KADETIMA ALI I KLUBU ĆE TREBATI MNOGO SREĆE U OBEZBEĐENJU FINANSIJSKIH SREDSTAVA ZA UČEŠĆE NA FINALNIM TURNIRIMA.

JUNIORI SU POBEDILI NA DOMAĆEM TERENU EKIPU FLEŠA REZULTATOM 64 55.
MLAĐI PIONIRI SU POBEDILI NA GOSTOVANJU EKIPU FLEŠA REZULTATOM 66 : 39


:: PROMOCIJA I OTVARANJE ŠKOLE KOŠARKE U NASELJU ALTINA UZ MEDIJSKU PODRŠKU SOS-KANALA27.03.2010
U PONEDELJAK SA POČETKOM U 10 ČASOVA U OŠ SAVA ŠUMANOVIĆ U NASELJU ALTINA BIĆE ODRŽANA PROMOCIJA I JAVNI ČAS ŠKOLE KOŠARKE. TO ĆE UJEDNO BITI I ZVANIČNI POČETAK RADA ŠKOLE KOŠARKE U NOVOM MLADOM NASELJU ZEMUNA.
PROMOCIJU I OTVARANJE ŠKOLE KOŠARKE PODRŽAĆE SVOJIM PRISUSTVOM I MEDIJSKIM PREDSTAVLJANJEM JEDINI SRPSKI SPORTSKI TV KANAL SOS KANAL I NAJBOLJI KOŠARKAŠKI NOVINAR VLADAN TEGELTIJA.
U JEDNOJ OD NAJLEPŠIH I NAJUSLOVNIJIH SALA U BEOGRADU, SVAKAKO NAJLEPŠOJ U ZEMUNU, PORED ŠKOLE KOŠARKE TRENIRAĆE I IZUZETNO PERSPEKTIVNA SELEKCIJA PIONIRA 95/96 KOJA JE TIME DOBILA USLOVE ZA VRHUNSKI RAD I NAPREDAK.
SA OVOM SALOM PRIBLIŽAVAMO SE KVALITETIMA USLOVA NAJBOLJEM U SRBIJI FMP-U A SA SIGURNOŠĆU MOŽEMO REĆI DA SA PINKIJEM I OVOM SALOM IMAMO KVALITETNIJE USLOVE ZA RAD OD SVIH DRUGIH BEOGRADSKIH KLUBOVA.
PLAN KLUBA JE DA U SVAKOM NASELJU U ZEMUNU OTVORIMO ŠKOLU KOŠARKE. SADA, OSIM CENTRALNOG DELA ZEMUNA, TO SMO USPELI U UGRINOVCIMA (OKO 40 DEČAKA), NASELJU NOVA GALENIKA (OKO 30 DEČAKA) I SADA U NASELJU ALTINA. PLAN NAM JE DA TO ISTO POKUŠAMO I NADAMO SE DA ĆEMO SHODNO USPESIMA I KVALITETU RADA IMATI PRIORITE, DA OTVORIMO I U NASELJU ZEMUN POLJE (PODIGNUTA NOVA SALA I KONKURISALI SMO ZA TERMINE) KAO I U NASELJU BATAJNICA. TIME BISMO CELOKUPNOM PROSTORU ZEMUNA PONUDILI VRHUNSKI USLOVE I VRHUNSKI KVALITET RADA.


:: PRVI PORAZ JUNIORA22.03.2010
JUNIORSKA SELEKCIJA JE DOŽIVELA PRVI PORAZ NA GOSTOVANJU PROTIV ZVEZDARE CRONY 58 : 52.


:: POBEDE SVIH PRVIH SELEKCIJA, NAŠA ŠKOLA KOŠARKE U NASELJU ALTINA21.03.2010
SELEKCIJA MLAĐIH PIONIRA UBEDLJIVO JE POBEDILA SELEKCIJU ŠKK ZVEZDARA 70 : 38.
TREBA ISTAĆI VREDNU I UBEDLJIVU POBEDU DRUGE SELEKCIJE MLAĐIH PIONIRA PROTIV PRVE SELEKCIJE MLADOSTI NA GOSTUJUĆEM TERENU.
PIONIRI SU POSLE ODLIČNE IGRE POBEDILI NA GOSTOVANJU NEUGODNU SELEKCIJU ALL STAR UBEDLJIVIM REZULTATOM 85 : 56 I SADA I TEORETSKI OBEZBEDILI PLASMAN NA FINALNI TURNIR PRVENSTVA SRBIJE.
KADETI SU U HALI PINKI UBEDLJIVO POBEDILI VIZURU REZULTATOM 99 : 78, U UTAKMICI U KOJOJ SU SE NAIGRALI SVI IGRAČI UKLJUČUJUĆI I NAJMLAĐEG IGRAČA UTAKMICE PIONIRA VIDOVIĆ UROŠA (ROĐEN 1996.).

OSTVARENA JE I JOŠE JEDNA POBEDA VAN TERENA. U KONKURENCIJI ZNAČAJNOG BROJA KLUBOVA NAŠEM KLUBU JE POVERENO DA U NOVOJ ŠKOLI U ZEMUNSKOM NASELJU ALTINA ORGANIZUJE ŠKOLU KOŠARKE. ODLUKA JE DONETA NA ŠKOLSKOM ODBORU OŠ SAVA ŠUMANOVIĆ ODRŽANOM U SREDU 17. MARTA I OVIM PUTEM JAVNO HVALA ŠKOLSKOM ODBORU I DIREKTORKI ŠKOLE NA POVERENJU. DOGOVOR JE DA SE SARADNJA ZAKLJUČI DO KRAJA ŠKOLSKE GODINE A DA SE PRED NOVU ŠKOLSKU GODINU DOGOVARA NASTAVAK SARADNJE. U PRELEPOJ ŠKOLOSKOJ SALI TRENIRAĆE I PIONIRSKA SELEKCIJA KLUBA KOJA ĆE TIME DOBITI VRHUNSKE USLOVE U VRHUNSKOJ SALI ZA DALJI NAPREDAK.
PREDSTOJI NAM JAKO TEŽAK POSAO ANIMACIJE DECE ŠKOLE ALI I ČITAVOG NASELJA I OKRUŽENJA KAKO BI ŠTO VIŠE DEČAKA BILO UKLJUČENO U RAD NAŠEG KLUBA. SIGURNO ĆE BITI POTREBNO 2-3 GODINE MUKOTRPNOG RADA I ZNAČAJNIH FINANSIJSKIH ULAGANJA KAKO BISMO DECU OVOG NASELJA ZARAZILI KOŠARKOM. NE POSTOJI ŠKOLA I NASELJE U KOME TO NISMO USPELI.
U TOKU NAREDNE NEDELJE U ŠKOLI ĆE BITI ODRŽANI JAVNI PROMOTIVNI ČASOVI I PODELA REKLAMNOG MATERIJALA KAKO BI SE ŠTO PRE OFORMILA BAZNA GRUPA ZA POČETAK RADA.
OVIM PUTEM I POZIV SVIM DEČACIMA NASELJA ALTINA UZRASTA 7-12 GODINA DA SE INFORMIŠU O TERMINIMA TRENINGA I POČETKU RADA.


:: POBEDA SENIORA PROTIV MLADOSTI, PONOVO SJAJNI JOKIĆ19.03.2010
SENIORI SU OSTVARILI POBEDU PROTIV MLADOSTI REZULTATOM 85 : 84. POBEDA PROTIV LOKALNOG RIVALA JE UVEK OD POSEBNOG ZNAČAJA. MLADOST JE KAO ISKUSNIJA EKIPA KONTROLISALA GOTOVO CELU UTAKMICU I VODILA 3-10 KOŠEVA RAZLIKE (SAMO U 2-3 NAVRATA JE NAŠA SELEKCIJA NA KRATKO POVELA). U DRAMATIČNOJ ZAVRŠNICI PRI VOĐSTVU MLADOSTI 84 : 82 SJAJNI JOKIĆ JE 3 SEKUNDE PRE KRAJA TROJKOM DONEO POBEDU I VELIKU RADOST NAŠIH IGRAČA. UVEK TEŠKO IGRAMO SA VELIKIM RIVALOM A U OVOJ UTAKMICI SMO IGRALI OSLABLJENI ZA RELJIĆ PAVLA (NA PRIPREMAMA KADETSKE REPREZENTACIJE) I MLADOG A BITNOG CENTRA ĐORĐA SUŠU (OPORAVLJA SE OD POVREDE).
PETAR JOKIĆ NASTAVLJA SA FANTASTIČNIM IGRAMA, OČIGLEDNO PSIHOLOŠKI OPUŠTEN I OJAČAO PRIKAZUJE IGRE TAKVE DA SAMO ZBOG NJEGA VREDI GLEDATI UTAKMICE NAŠIH NAZOVIMO SENIORA. VEČERAS JE POSTIGAO 29 POENA A VELIKU PODRŠKU IMAO JE U VLADI STOJANOVIĆU I POSEBNO MILANU VASOVIĆU KOJI JE DALEKOMETNIM TROJKAMA ODRŽAVAO NAŠU EKIPU U AKTIVNOM REZULTATU (U DRUGOM PLUVREMENU ŠUTIRAO 6 DAO 4).

POSEBNO TREBA ISTAĆI PONAŠANJE AKTERA NA UTAKMICI. IAKO SU OVO UVEK NAJBITNIJE UTAKMICE ZA OBA KLUBA, IZ UTAKMICE U UTAKMICU ODNOS I PONAŠANJE AKTERA SU SVE LEPŠI I LEPŠI I MOGU SLUŽITI MNOGIMA ZA PRIMER KAKO TREBA DA SE PONAŠAJU DVA VELIKA RIVALA. SJAJAN ODNOS MEĐU IGRAČIMA BEZ OBZIRA NA VELIKI ŽAR I BORBU, IZVANREDNO PONAŠANJE OBOJICE TRENERA KOJIMA JE OVO PRVA SENIORSKA SEZONA A POKAZUJU VELIKO TAKTIČKO ZNANJE, SJAJNO PONAŠANJE OSTATKA STRUČNIH ŠTABOVA I PREDSTAVNIKA KLUBOVA.Prezentacije ostalih klubovaPortal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.