Ekipe kluba
SENIORI
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
KK Zemun
KK Zemun 2
MLAĐI PIONIRI
KK Zemun
KK Zemun 2
KK Zemun 3
PIONIRI
KK Zemun
KK Zemun 2
KK Zemun 3
KK Zemun 4
KK Zemun 5
KK Zemun 6
KADETI
KK Zemun
KK Zemun 2
KK Zemun 3
KK Zemun 4
JUNIORI
KK Zemun
U19M
OMLADINCI
IGRAČI KLUBA
RUKOVODSTVO KLUBA
TRENERI
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: UČEŠĆE NA TURNIRU U FRANCUSKOJ09.02.2010
NAŠ KLUB DOBIO JE POZIV ZA UČEŠĆE NA VELIKOM KOŠARKAŠKOM TURNIRU U FRANCUSKOJ.
TURNIR SE ODRŽAVA U PERIODU 4.-6. JUN U MARSELJU. UČESTVOVAĆE NAŠE DVE SELEKCIJE MLAĐI PIONIRI 97-98 I PIONIRI 95-96. UČEŠĆE SMO POTVRDILI I VEĆ SADA SMO U PRIPREMI PUTOVANJA KOJE NEĆE BITI SAMO SPORTSKO. ISKORISTIĆEMO PRILIKU I OBIĆI AZURNU OBALU, NARAVNO SA NICOM I KANOM A U PLANU JE PRI POVRATKU DAN BORAVKA U ITALIJI U VELIKOM ZABAVNOM PARKU GARDALEND.


:: NOVA POBEDA PIONIRA09.02.2010
PIONIRI SU OSTVARILI JOŠ JEDNU UBEDLJIVU POBEDU. NA GOSTUJUĆEM TERENU SAVLADANA JE UVEK NEUGODNA EKIPA BEOVUKA REZULTATOM 55 : 36. TIME JE ELIMINISAN JOŠ JEDAN TEORETSKI MOGUĆI KONKURENT ZA PLASMAN NA FINALNI TURNIR. BRAVO ZA PIONIRE KOJE PREDVODI ISKUSNI VUK TRENER DARKO PERUNIČIĆ !!!


:: NAJAVA VELIKIH UTAKMICA OVOG VIKENDA22.01.2010
M.PIONIRI ZEMUN 1 - BEOKOŠ SUBOTA 23.01.2010 U 14.20 DESANKA MAKSIMOVIĆ
PIONIRI: FMP - ZEMUN 1 SUBOTA 23.01.2010 U 15.00 BASKETLEND
KADETI: ZEMUN 1 - FMP SUBOTA 23.01.2010 U 16.30 HALA PINKI
JUNIORI: BEST 98 - ZEMUN 1 ČETVRTAK 28.01.2010 U 21.00 LOLA
SENIORI: SAVA - ZEMUN SUBOTA 23.01.2010 U 14.30 BALON SAVA


:: SJAJAN START KADETA U NOVOJ GODINI17.01.2010
KADETI SU OSTVARILI IZUZETNU POBEDU. NA GOSTUJUĆEM TERENU POBEĐENA JE CRVENA ZVEZDA REZULTATOM 86 : 75. SAMO U JEDNOM KRAĆEM DELU UTAKMICE ZVEZDA JE IMALA MINIMALNO VOĐSTVO, SVO OSTALO VREME NAŠA EKIPA JE KONTROLISALA UTAKMICU.
ONO ŠTO POSEBNO RADUJE JESTE JEDAN NOVI ZAJEDNIČKI DUH U EKIPI I IZUZETNA ENERGIJA SA KOJOM SU IGRAČI PRIŠLI UTAKMICI. PRIKAZALI SU I IZUZETAN I KOLEKTIVNI ALI I INDIVIDUALNI KVALITET. SAMO KADA JE TREBALO POJEDINCI SU ISKAKALI IZ KOLEKTIVA I INDIVIDUALNIM AKCIJAMA DONOSILI REZULTAT A SVO OSTALO VREME BILI U FUNKCIJI TIMA I POBEDE. RADUJE I PODATAK DA JE TRENER TANČIĆ VODIO UTAKMICU SA PUNO ROTACIJA U IGRI SA ČAK 11 IGRAČA.
OSIM POBEDE RADUJE DA JE NAŠA SELEKCIJA KVALITETNIJA ALI I DALEKO KOŠARKAŠKI PERSPEKTIVNIJA SELEKCIJA.
POSLE POBEDA NA MEGA VIZUROM I BEOVUKOM, OVOM POBEDOM OSTVARENA JE PREDNOST NAD JOŠ JEDNIM DIREKTNIM KONKURENTOM ZA PLASMAN NA FINALNI TURNIR SRBIJE.
NAREDNOG VIKENDA OČEKUJU NAS DVA NOVA ISPITA OBA PROTIV FMP-A, U PIONIRSKOJ I KADETSKOJ KONKURENCIJI.
PRETHODNO, U SREDU U 21.30 U HALI PINKI PIONIRI SU DOMAĆINI PARTIZANU.


:: USPEH PIONIRA I MEĐUNARODNA POBEDA KADETA29.12.2009
PIONIRSKA SELEKCIJA 1996/97 NA PRESTIŽNOM NOVOGODIŠNJEM TURNIRU, I PORED UBEDLJIVOG PORAZA OD MOĆNE EKIPE FMP, OSTVARILA JE IZUZETAN REZULTAT OSVAJANJEM DRUGOG MESTA. TIME SU NASTAVILI TRADICIJU PRETHODNIH GENERACIJA A KLUB DOVELI PONOVO NA STUPKE DNEVNE SPORTSKE ŠTAMPE. SVAKAKO DA JE OVAJ REZULTAT POKAZATELJ VISOKOG KVALITETA I NAJAVA BORBE ZA PLASMAN NA FINALNI TURNIR PRVENSTVA SRBIJE.

KADETSKA SELEKCIJA 1994/95, IAKO OSLABLJENA NEIGRANJEM TRI BITNA I VISOKA IGRAČA, OSTVARILA JE VREDNU POBEDU NA KADETSKOM REPREZENTACIJOM BUGARSKE REZULTATOM 97 : 96. ODIGRANA JE TRILER UTAKMICA SA TRI PRODUŽETKA A OBE EKIPE SU HALU NAPUSTILE SA PUNO ZADOVOLJSTVA.


:: PORAZ SENIORA, DVE POBEDE PIONIRA, MEĐUNARONA UTAKMICA SA KADETSKOM REPREZENTACIJOM BUGARSKE27.12.2009
SENIORI SU IZGUBILI NA GOSTOVANJU OD EKIPE TORLAKA BOCA REZULTATOM 77 : 74. I PORED VOĐSTVA TOKOM CELE UTAKMICE, ČETIRI VEZANE GREŠKE U POSLEDNJIH 2 MINUTA DOVELE SU DO NOVOG PORAZA.
PIONIRI SU NA PRESTIŽNOM NOVOGODIŠNJEM TURNIRU KOJI ORGANIZUJE SAVEZ BEOGRAD I GRADSKI SEKRETARIJAT ZA SPORT, OSTVARILI DVE POBEDE, PROTIV BEOBUKE 64 : 52 I PROTIV PARTIZANA 65 : 55. tIME JE OBEZBEĐENO DRUGO MESTO A U PONEDELJAK U 14H U HALI PIONIR IGRAMO SA MOĆNIM FMP-OM ZA PRVO MESTO.
SEZONU UTAKMICA ZAVRŠAVAMO NA NAJLEPŠI NAČIN UTAKMICOM KADETA ZEMUNA I KADETSKE REPREZENTACIJE BUGARSKE. UTAKMICA SE IGRA U PONEDELJAK OD 16H U HALI PINKI.


:: NOVA POMOĆ GALENIKE A.D24.12.2009
JEDNA OD NAJVEĆIH SRPSKIH KOMPANIJA I SVAKAKO NAJVEĆA NA PROSTORU NAŠE OPŠTINE GALENIKA A.D. ODOBRILA JE I UPLATILA KLUBU ZNAČAJNU FINANSIJSKU POMOĆ. U RELATIVNO KRATKOM PERIODU OD MESEC DANA RUKOVODSTVO GALENIKA JE PO DRUGI PUT ODOBRILO NE MALU I ZA KLUB IZUZETNO ZNAČAJNU POMOĆ U VIDU SPONZORSTVA. OVIM PUTEM, U IME SVIH ČLANOVA KLUBA, UPUĆUJEMO VELIKU JAVNU ZAHVALNOST KOMPANIJA A POSEBNO LJUDIMA KOJI SU NAJZNAČAJNIJI U REALIZACIJI OVE SARADNJE GENERALNOM DIREKTORU NENADU OGNJENOVIĆU I POMOĆNIKU DIREKTORA DRAGANU ŠEBREKU.


:: VIKEND POBEDA 22.12.2009
U POSLEDNJEM TAKMIČARSKOM KOLU PRETHODNOG VIKENDA OSTVAREN JE SJAJAN REZULTAT, U 9 UTAKMICA OSTVARENO JE 8 POBEDA UZ SAMO 1 PORAZ.

MLAĐI PIONIR NA DOMAĆEM TERENU UBEDLJIVO SU POBEDILI ZVEZDARU KRONI REZULTATOM 85 : 19. U KATEGORIJI MLAĐI PIONIRI TREBA NAGLASITI I DVE LEPE POBEDE, DRUGA SELEKCIJA 98 OSTVARILA JE I DRUGU POBEDU U GOSTIMA, A SELEKCIJA 1999/2000 U KATEGORIJI 1998/99 OSTVARILA JE TAKOĐE DRUGU POBEDU.

PIONIRI SU NA GOSTUJUĆEM TERENU UBEDLJIVO POBEDILI RAS REZULTATOM 83 : 45.

KADETI NA DOMAĆEM TERENU HALE PINKI UBEDLJIVO SU POBEDILI VELIKOG RIVALA BEOVUK REZULTATOM 89 : 53 I SA SKOROM 5 : 0 ZASELI NA PRVO MESTO. KADETI SU ODIGRALI IZUZETNO DOBRO I NA MOMENTE ATRAKTIVNO UZ UĆINAK SVIH KOJI SU BILI U SASTAVU EKIPE.

JUNIORI SU NA DOMAĆEM TERENU LAGANO POBEDILI BASK REZULTATOM 81 : 63.

SVE SU ZAČINILI SENIORI IZVANREDNOM IGROM I VREDNOM POBEDOM PROTIV KOTEŽA REZULTATOM 76 : 70. PROTIV ODLIČNE, SNAŽNE I MNOGO ISKUSNIJE EKIPE NAŠ MLADI TIM JE ODIGRAO MOŽDA I NAJBOLJU UTAKMICU SEZONE, NEOČEKIVANO FIZIČKI IZUZETNO SNAŽNO I ISKUSNO, SA MINIMUM GREŠAKA.


:: U DVOMEČU MEGA VIZURA : ZEMUN 0 : 215.12.2009
DVE POBEDE NA GOSTOVANJU PRVOLIGAŠU MEGA VIZURI.

MLADI SENIORSKI TIM POBEDIO JE NA GOSTOVANJU MEGA VIZURI U HALI VIZURA SPORT U ZEMUNU REZULTATOM 82 : 80. SA DVE VEZANE POBEDE LAKŠE SE DIŠE I UPLOVILI SMO U MIRNIJE VODE OPSTANKA.
U NEDELJU U 18H U HALI PINKI DOČEKUJEMO ODLIČNU I ISKUSNU EKIPU KOTEŽA I U SLUČAJU POBEDE MNOGO TOGA BI BILO REŠENO.

KADETI SU NA GOSTOVANJU MEGA VIZURI U BALONU SAVA POBEDILI SA 80 : 78 I OSTALI, UZ FMP, JEDINA NEPORAŽENA SELEKCIJA U KATEGORIJI KADETA.
U NEDELJU DOČEKUJEMO U VELIKOM DERBIJU VELIKOG RIVALA BEOVUK. UTAKMICA SE IGRA OD 20H U HALI PINKI.


:: POBEDA I PORAZ PIONIRA, SENIORI U NEDELJU SA MEGA VIZUROM12.12.2009
POSLE UBEDLJIVE POBEDE NAD JEDNIM OD KONKURENATA ZA FINALNI TURNIR SRBIJE EKIPOM BEOVUK SA 38 KOŠEVA RAZLIKE, U SUBOTU NA DOMAĆEM TERENU PIONIRI SU DOŽIVELI NEOČEKIVANI PORAZ. REZULTATOM 59 : 53 POBEDILA JE EKIPA ZVEZDARA KRONI, NESUMNJIVO JEDAN OD FAVORITA MOŽDA I ZA MEDALJU NA PRVENSTVU SRBIJE. UZROK PORAZA JE IPAK LOŠA IGRA NAŠE SELEKCIJE GDE SU PRAKTIČNO SAMO 3 IGRAČA POSTIGLA KOŠEVE ŠTO JE BILO NEDOVOLJNO ZA POBEDU.
NA SREĆU, NA OSNOVU DOSADA ODIGRANIH UTAKMICA I VIĐENOG KVALITETA, NAŠA PIONIRSKA EKIPA JE JEDAN OD NAJVEĆIH KANDIDATA ZA PLASMANA MEĐU 4 NAJBOLJE SELEKCIJE U BEOGRADU I ODLAZAK NA FINALNI TURNIR PRVENSTVA SRBIJE.
SENIORI IGRAJU U NEDELJU U HALI VIZURA U ZEMUNU, ULICA CARAD UŠANA, SA POČETKOM U 15H PROTIV EKIPE MEGA VIZURA MT.Prezentacije ostalih klubovaPortal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.