Ekipe kluba
SENIORI
KK Zemun Fitofarmacija
MLAĐI PIONIRI
KK Zemun Fitofarmacija
KK Zemun Fitofarmacija 2
KK Zemun Fitofarmacija 3
KK Zemun Fitofarmacija 4
KK Zemun Fitofarmacija 5
PIONIRI
KK Zemun Fitofarmacija
KK Zemun Fitofarmacija 2
KK Zemun Fitofarmacija 3
KK Zemun Fitofarmacija 4
KADETI
KK Zemun Fitofarmacija
KK Zemun Fitofarmacija 2
KK Zemun Fitofarmacija 3
JUNIORI
KK Zemun Fitofarmacija
KK Zemun Fitofarmacija 2
U19M
OMLADINCI
IGRAČI KLUBA
RUKOVODSTVO KLUBA
TRENERI
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: PORAZ SENIORA I POBEDA PIONIRA21.02.2011
JEDAN OD RETKIH VIKENDA SVEUKUPNO NEGATIVNIH RAZULTATA KOMPLETIRALI SU SENIORI PORAZOM U GOSTIMA OD KOLUBARE (PORAŽENI I KADETI I JUNIORI, POBEDILI MLAĐI PIONIRI I PIONIRI).
ZNATNO SNAŽNIJA EKIPA DOMAĆINA OSTVARILA JE VRLO UBEDLJIVU POBEDU 118 : 83. SOLIDNA IGRA U PRVOM POLUVREMENU I MINUS OD 11 KOŠEVA ODMAH NA POČETKU DRUGOG POLUVREMENA JE OTIŠAO NA PREKO 15 TE JE TRENER TANČIĆ ISKORISTIO PREOSTALO VREME UTAKMICE ZA DODATNO KALJENJE JUNIORA (I KADET PUŠICA JE ODIGRAO 13 MINUTA). DOBRA ODLUKA TRENERA JER JE VISINA PORAZA BILA NEBITNA. U NAREDNIM UTAKMICAMA MLADI IGRAČI ĆE DOBIJATI SVE VEĆU ŠANSU, I PO CENU ISPADANJA IZ LIGE.

PIONIRI SU U LOŠEM, PRE SE MOŽE REĆI NEODGOVORNOM I NEZAINTERESOVANOM ODNOSU PREMA IGRI, UBEDLJIVO POBEDILI CRVENU ZVEZDU REZULTATOM 76 : 47. EKIPA ZVEZDE, U KOJOJ JE VEĆINA IGRAČA ROĐENIH 1998. (GODINU DANA MLAĐI) ISKORISTILA JE TAKAV ODNOS I IGRALA RAVNOPRAVO 37 MINUTA (RAZLIKA IZMEĐU 5-10 POENA). U POSLEDNJA 3 MINUTA, POSLE JEDNE INFORMACIJE, ZNANE SAMO TRENERU OBAJDINU I IGRAČIMA, NAŠI IGRAČI SU ZAGRIZLI I U TIH 3 MINUTA OSTVARILI GOTOVO 20 KOŠEVA RAZLIKE, ZA KONAČNIH 29.


:: PORAZ JUNIORA, POBEDA MLADJIH PIONIRA20.02.2011
U DERBI UTAKMICI JUNIORI SU IZGUBILI U GOSTIMA OD OZBILJNE EKIPE OKK BEOGRAD REZULTATOM 82 : 73. RAZOČARAVAJUĆA I LOŠA IGRA JUNIORA. NIJE OPRAVDANJE NI ŠTO NISMO BILI KOMPLETNI NI ŠTO SMO MLAĐI. OD POČETKA UTAKMICE BEOGRAD JE NAPRAVIO RAZLIKU I ODRŽAVAO U RASPONU 5-15 KOŠEVA. TRENER TANČIĆ JE ISKORISTIO DA OZBILJNIJU MINUTAŽU POSVETI ONIMA KOJI SU STALNO NEŠTO LJUTI I NEZADOVOLJNI SVOJIM STATUSOM I MINUTAŽOM. BILA JE OVO PRILIKA DA DEMANTUJU TRENERA I POKAŽU DA ZASLUŽUJU VIŠE. NAŽALOST, ONI SU POKAZALI DA I TO ŠTO DOBIJAJU JE VIŠE NEGO ŠTO DAJU I ZASLUŽUJU. MORAĆE U NAREDNOM PERIODU DA POKAŽU MNOGO VIŠE I DA NAS UBEDE DA ZASLUŽUJU PRAVI STATUS U NAREDNOJ SEZONI, U PROTIVNOM DAĆEMO ŠANSU MLAĐIMA (U OVOJ UTAKMICI ZNATNO MLAĐI KADETI 1995-96 ZA MNOGO MANJU MINUTAŽU BILI SU MNOGO KONKRETNIJI I IMALI BOLJI UČINAK). UPRAVO OVA JUNIORSKA LIGA ĆE POSLUŽITI ZA KRISTALISANJE EKIPE ZA NAREDNU SEZONU. SIGURNO JE DA NEKI POJEDINCI OVAKVIM UČINKOM NEĆE BITI INTERESANTNI NAŠEM KLUBU.

MLAĐI PIONIRI SU OSTVARILI POBEDU NA GOSTOVANJU LOKALNOM RIVALU MLADOSTI. POBEDA JE OSTVARENA REZULTATOM 39 : 21. IAKO ZNATNO NEKOMPLETNI ZBOG BOLESTI IGRAČA OSTVARENA JE LAKA I UBEDLJIVA POBEDA. VEĆ NA POLUVREMENU JE BILO 20 KOŠEVA PREDNOSTI PA JE TRENER LAZIĆ PRUŽIO VEĆU PRILIKU DELU EKIPE KOJI MANJE IGRA.


:: PORAZ KADETA, RASPORED ZA VIKEND, REVIJA ŠKOLI KOŠARKE U PINKIJU19.02.2011
KADETI SU DOŽIVELI POMALO NEOČEKIVANI PORAZ U HALI PINKI OD FLEŠ-A REZULTATOM 71 : 63. OČEKIVALI SMO DA POBEDOM DEFINITIVNO POTVRDIMO PLASMAN NA FINALNI TURNIR SRBIJE ALI JE OVIM PORAZOM TO PRIVREMENO ODLOŽENO. I DALJE JE NAŠA EKIPA U ODREĐENOJ PREDNOSTI JER JE U MEĐUSOBNOM SKORU BOLJA OD EKIPE FLEŠ-A (POBEDA U GOSTIMA SA 10, PORAZ KOD KUĆE SA 8) PA ĆE U SLUČAJU MOGUĆEG ISTOG BROJA BODOVA BITI BOLJE PLASIRANA.
U ANALIZI NA POČETKU TAKMIČENJA ZNALI SMO DA SU FMP I PARTIZAN DOMINANTNI, DA JE BEOVUK REALNO TREĆI PO KVALITETU A DA ĆE O ČETVRTOM ODLUČIVATI FLEŠ, ZVEZDARA CRONY I ZEMUN. LIGA SE TAKO I ODVIJA A NAŠA SELEKCIJA JE POKAZALA ZA NIJANSU VEĆI KVALITET POBEDAMA U GOSTIMA NAD FLEŠ-OM I ZVEZDOM KAO I UBEDLJIVOM POBEDOM NA ZVEZDAROM CRONY SA 30 KOŠEVA. TO ĆE VEROVATNO BITI ODLUČUJUĆE PREDNOSTI U KONAČNOM PLASMANU.

MLAĐI PIONIRI IGRAJU LOKALNI DERBI PROTIV MLADOSTI U GOSTIMA. UTAKMICA SE IGRA U NEDELJU SA POČETKOM U 10H U ŠKOLI ZMAJ U ZEMUNU.

PIONIRI IGRAJU JOŠ JEDAN VELIKI DERBI. DOČEKUJU CRVENU ZVEZDU U SUBOTU U 15.30 U HALI PINKI.

JUNIORI U DERBIJU GOSTUJU NEPORAŽENOM OKK BEOGRAD.UTAKMICA SE IGRA U NEDELJU SA POČETKOM U 14.20 U ŠKOLI RATKO MITROVIĆ NA NOVOM BEOGRADU.

SENIORE OČEKUJE TEŠKO GOSTOVANJE PROTIV IZRAZITO SNAŽNE KOLUBARE. UTAKMICA SE IGRA U PONEDELJAK SA POČETKOM U 17.15 U HALI U LAZAREVCU.

U SUBOTU U HALI PINKI SA POČETKOM U 13.30H ODRŽAĆE SE MEĐUSOBNE UTAKMICE TRI GRUPE NAJMLAĐIH POLAZNIKA ŠKOLE KOŠARKE: ŠKOLA MAJKA JUGOVIĆ (CENTAR ZEMUNA), MIHAJLO PUPIN (NASELJE NOVA GALENIKA) I TURISTIČKA (NOVI BEOGRAD). U UTAKMICAMA BEZ REZULTATA PREDSTAVIĆE SE OKO 70 DEČAKA. IGRAČI SU OBAVEZNI DA DOĐU U HALU PINKI DO 13.15H.


:: ODLOŽENA PIONIRSKA SA ZVEZDOM, USPELA REVIJA ŠKOLE KOŠARKE19.02.2011
ZBOG PROKIŠNJAVANJA HALE PINKI I VRLO OPASNIH USLOVA ZA IGRU UTAKMICA PINIRA SA CRVENOM ZVEZDOM JE PREKINUTA POSLE 3 MINUTA IGRE. NOVA UTAKMICA ODIGRAĆE SE U PONEDELJAK SA POČETKOM U 20.30 U ŠKOLI SAVA ŠUMANOVIĆ U NASELJU ALTINA.

DRUŽENJE TRI GRUPE ŠKOLE KOŠARKE NAŠEG KLUBA ODRŽANO JE U HALI PINKI. SVAKA GRUPA JE ODIGRALA PO 2 UTAKMICE MEĐUSOBNO. OVO ĆE UBUDUĆE BITI PRAKSA DA 1-2 PUTA GODIŠNJE NAŠI NAJMLAĐI IGRAJU U VELIKOJ HALI PINKI.
REVIJA ŠKOLE KOŠARKE


:: POBEDA PIONIRA I MLAĐIH PIONIRA, TEŽAK INCIDENT NA UTAKMICI JUNIORA14.02.2011
PIONIRI SU POBEDILI NA GOSTOVANJU AS BASKET REZULTATOM 79 : 58. TRENER OBAJDIN JE ISKORISTIO PRILIKU DA PRUŽI ŠANSU IGRAČIMA KOJI MANJE IGRAJU ALI JE MNOGI OVOG PUTA NISU ISKORISTILI.
MLAĐI PIONIRI SU U DERBIJU POBEDILI FMP REZULTATOM 55 : 38 I DALJE SU NEPORAŽENA EKIPA.

NA JUNIORSKOJ UTAKMICI U HALI PINKI ZEMUN : KOLEDŽ BASKET DOGODIO SE TEŽAK INCIDENT (MASOVNA TUČA). POČEV OD SAMOG STARTA A POTOM SVO VREME UTAKMICE NIČIM IZAZVANI OD STRANE NAŠEG KLUBA, GOSTUJUĆI RODITELJI SU SE NEDOLIČNO PONAŠALI. IŠLO JE TO DOTLE DA JE VREĐAN TRENER I NAŠI IGRAČI. U SAMOJ ZAVRŠNICI UTAKMICE PRI VOĐSTVU NAŠE SELEKCIJE OD 16 KOŠEVA, GOSTUJUĆI IGRAČI SU IZAZVALI INCIDENT NAPADOM NA IGRAČA ZEMUNA, NASTALO JE KOŠKANJE MEĐU IGRAČIMA. ZAVRŠILO BI SE TO KAO I U SVIM SLIČNIM SITUACIJAMA DA BOLESNI GOSTUJUĆI RODITELJI NISU UTRČALI U TEREN DA SE OBRAČUNAVAJU, ŠTO JE NAJGORE OD SVEGA, SA DECOM IGRAČIMA ZEMUNA. NAPADNUTE SU I SUDIJE . ZAHVALJUJUĆI PRISEBNOSTI RODITELJA ZEMUNA SVE JE OKONČANO BEZ TEŽIH POSLEDICA I POVREDA. SUDIJE I DELEGAT SU ODLUČILI DA SE UTAKMICA PREKINE A NA TAKMIČARSKOJ KOMISIJE JE DA ODREDI REZULTATSKI EPILOG.
PO KO ZNA KOJI PUT SE DOKAZALO DA JE DANAS NAJVEĆI PROBLEM SRPSKOG SPORTA, ZA KOŠARKU SIGURNO, BOLESNE AMBICIJE VELIKOG BROJA RODITELJA KOJE IDU DOTLE DA SU VEĆE I OD AMBICIJA NJIHOVE DECE-IGRAČA, NESHVATANJE SMISLA BAVLJENJA SPORTOM I TAKMIČENJA POSEBNO U OVAKVIM TAKMIČENJIMA I LIGAMA KOJE NISU NAJVIŠEG NIVOA. DA LI ĆE TI LJUDI SHVATITI DA JE SPORT SAMO IGRA I ZABAVA A NE POLIGON ZA LEČENJE LIČNIH FRUSTRACIJA I PREKO DECE OSTVARIVANJA NEOSTVARENIH LIČNIH AMBICIJA RODITELJA. DA NE IDEMO DOTLE DA MNOGI U SPORTU KROZ SVOJU DECU VIDE SPAS U REŠAVANJU EGZISTENCIJALNIH PROBLEMA PORODICE A DA PRI TOME NISU SVESNI DA GOTOVO NI JEDAN POSTO SPORTISTA NA KRAJU NE MOŽE DA OBEZBEDI EGZISTENCIJU KROZ SPORT.

NAPRED NAVEDENI RODITELJI, DOZOVITE SE PAMETI, BUDITE SRETNI ŠTO SU VAM DECA NA SPORTSKIM TERENIMA, SPORTSKO VASPITANJE PREPUSTITE STRUČNIM LJUDIMA, PUSTITE DECU DA UŽIVAJU U SPORTU I DA SE SAMI BORE ZA SVOJ STATUS A VI SE BAVITE ONIM ČIME TREBA DA SE BAVITE A TO JE KUĆNIM VASPITANJEM I ŠKOLOM, JER JE TO SVE VEĆI I STALNO RASTUĆI PROBLEM, SPORT SIGURNO NIJE PROBLEM !!!


:: OČEKIVANI PORAZ SENIORA, MLAĐI PIONIRI U DERBIJU SA FMP-OM12.02.2011
SENIORI SU DOŽIVELI OČEKIVANI I VISOKI PORAZ OD LOKALNOG RIVALA MLADOSTI REZULTATOM 80 : 97. PORAZ NIJE NI JEDNOG TRENUTKA DOLAZIO U PITANJE JER JE MLADOST U OVOM TRENUTKU DALEKO SUPERIORNIJI TIM KOJI IMA SAMO JEDAN PORAZ I PRED PLASMANOM JE U PRVU B LIGU.
OČEKUJE NAS JOŠ JEDNO TEŠKO GOSTOVANJE DRUGOPLASIRANOJ KOLUBARI U LAZAREVCU A ZATIM 3 UTAKMICE U KOJIMA MOŽDA MOŽEMO DA UHVATIMO PRIKLJUČAK OPSTANKU.

MLAĐI PIONIRI U DERBIJU DOČEKUJU FMP. UTAKMICA SE IGRA U NEDELJU U HALI PINKI SA POČETKOM U 17.15.


:: SJAJNI PIONIRI U POBEDI NAD PARTIZANOM10.02.2011
U FANTASTIČNOM AMBIJENTU, PRED OKO 200 GLEDALACA, UZ NESEBIČNU PODRŠKU I NAVIJANJE ZEMUNOVIH RODITELJA, PIONIRI SU NA DOMAĆEM TERENU ŠKOLE NA ALTINI POBEDILI PARTIZAN REZULTATOM 63 : 57. OVOM POBEDOM NAŠA SELEKCIJA JE ZABETONIRALA PRVO MESTO BEZ IJEDNOG PORAZA DO SADA I VEĆ NA POLOVINI TAKMIČENJA SA VELIKOM VEROVATNOĆOM DA ĆE TO MESTO I ZADRŽATI A TIME I PRIVILEGOVAN ŽREB NA FINALNOM TURNIRU PRVENSTVA SRBIJE.
POSLE IZJEDNAČENOG PRVOG POLUVREMENA 32 : 31, NAŠA SELEKCIJA JE U DRUGOM POLUVREMENU POKAZALA ZAŠTO JE NEPORAŽENA, ODMAH NA POČETKU DRUGOG POLUVREMENA OSTVARILA JE OSETNIJU RAZLIKU KOJU JE ODRŽAVALA DO KRAJA UTAKMICE. KRAJNJI REZULTAT JE MOGAO BITI I UBEDLJIVIJI DA SE NAŠA EKIPA NIJE OPUSTILA POSLE PREDNOSTI KOJA JE GARANTOVALA POBEDU. CELO DRUGO POLUVREME REZULTAT SE KRETAO IZMEĐU 5 I 13 KOŠEVA PREDNOSTI.
ODLIČNA IGRA SVIH IGRAČA: PLEJMEJKERI ACA MILIĆEVIĆ I SAVA VOJNOVIĆ SU RUTINSKI KONTROLISALI IGRU, BILI PRAVI I UTEGNUTI KADA JE TREBALO ALI SU SE IGRALI I BILI OPUŠTENI KADA SE TO SMELO, SLOBA JOVANOVIĆ I PORED DUŽEG ODSUSTVA SA TRENINGA (ZBOG UPALE PLUĆA) DAO JE SVOJ DOPRINOS ALI JOŠ VIŠE POKAZAO SJAJAN KARAKTER SVOJOM PRIPADNOŠĆU EKIPI I KADA TO REALNO NIJE MOGAO, IZVANREDNA IGRA SAŠE MARKOVIĆA I LUKE RADOVANOVIĆA POD KOŠEM GDE SU DONELI NEOČEKIVANU PREVAGU U SKOKU A SAŠA MARKOVIĆ I IZVANREDAN KOŠGETERSKI UČINAK, ACA MLADENOVIĆ JE ODIGRAO FANTASTIČNU ODBRANU I POTPUNO ZAUSTAVIO NAJBOLJEG PARTIZANOVOG IGRAČA NIKOLIĆA I NA KRAJU FANTASTIČNA PARTIJA LUKE ŠLJUKIĆA SA 25 KOŠEVA, IZVANREDAN ŠUTERSKI UČINAK POSEBNO U TRENUCIMA KADA JE PARTIZAN PRETIO ON BI SNAJPERSKI POGAĐAO I DESTIMULISAO PROTIVNIKA.
MORA SE ISTAĆI SJAJNO VOĐENJE EKIPE OD STRANE TRENERA OBAJDINA. IZUZETNO VAŽNA UTAKMICA, BROJNI ZDRAVSTVENI PROBLEMI, DOMAĆI TEREN I ŽELJA DA SE JOŠ JEDNOM POBEDI ODLIČAN PARTIZAN (UVEK JE TEŠKO DVA PUTA POBEDITI JAKOG PROTIVNIKA), SVE SU TO BILI OTEŽAVAJUĆI PROBLEMI KOJE JE TRENER SA LAKOĆOM REŠIO. POSEBNO IMPONUJE GOTOVO SAVRŠENA PRECIZNOST U DOZIRANJU IGRAČA I NAČINU IZMENA, SVAKA ODLUKA NA SVOM MESTU.

OVOG VIKENDA NAS OČEKUJE I TREĆI DERBI SA VELIKIM KLUBOVIMA. POSLE PIONIRA I KADETA I MLAĐI PIONIRI IGRAJU SA VELIKIM FMP-OM. OČEKUJEMO U TREĆOJ UTAKMICI I TREĆU POBEDU.
PALI SU ZVEZDA I PARTIZAN, PAŠĆE I FMP!!!


:: POBEDA KADETA NAD ZVEZDOM, DERBI U PIONIRIMA09.02.2011
KADETI SU U NEZANIMLJIVOJ UTAKMICI POBEDILI CRVENU ZVEZDU REZULTATOM 76 : 68 I TIME NAČINILI JOŠ JEDAN VELIKI KORAK KA FINALNOM TURNIRU SRBIJE.
NAŠA EKIPA JE OD PRVE ČETVRTINE POVELA SA 8 RAZLIKE I DO KRAJA TU RAZLIKU ODRŽAVALA U RASPONU 3-14 KOŠEVA. NIJEDNOG TRENUTKA POBEDA NIJE DOLAZILA U PITANJE. REALNA RAZLIKA U KVALITETU JE MNOGO VEĆA ALI JE VEĆINA IGRAČA DANAS BILA ISPOD SVOG PROSEČNOG NIVOA. GOTOVO SVI DO JEDNOG SU DELOVALI NEZAINTERESOVANO ILI NERASPOLOŽENO ZA IGRU. UTAKMICA JE DOBIJENA NA SUV KVALITET I ISKUSTVO ALI I NA IGRU JEDNOG POJEDINCA VASILIJA PUŠICU. KAD GOD JE TREBALO PREUZIMAO JE STVAR U SVOJE RUKE I BROJNIM SKOKOVIMA (8), ASISTENCIJAMA (7), IZNUĐENIM FAULOVIMA (11), POENIMA (19), INDEKS 29, STVARAO RAZLIKU. VEĆI DOPRINOS SU DALI I ZAGORAC RADE SA 19 KOŠEVA I TOMIĆ MARKO SA 14.

SUTRA SE IGRA VELIKI DERBI U PIONIRSKOJ KONKURENCIJI. NAŠA EKIPA, KOJA JE BEZ PORAZA, DOČEKUJE PARTIZAN, KOJI IMA JEDAN PORAZ (OD NAŠE EKIPE NA DOMAĆEM TERENU). BIĆE TO NEIZVESNA UTAKMICA ČAK SA NEŠTO VEĆIM ŠANSAMA PARTIZANA JER JE NAŠA EKIPA IMALA PROBLEMA SA ZDRAVLJEM VODEĆIH IGRAČA I PITANJE JE DA LI ĆEMO IGRATI KOMPLETNI.
UTAKMICA SE IGRA U OŠ SAVA ŠUMANOVIĆ ALTINA SA POČETKOM U 19.30.


:: KADETI U SREDU SA ZVEZDOM, PIONIRI U ČETVRTAK SA PARTIZANOM, SJAJNA STATISTIKA TADIĆA08.02.2011
KADETI U SREDU IGRAJU STATUSNO LEPU UTAKMICU. PROTIVNIK JE CRVENA ZVEZDA. UTAKMICA SE IGRA U OŠ SAVA ŠUMANOVIĆ-ALTINA SA POČETKOM U 20.15H.

PIONIRI U ČETVRTAK IGRAJU SA PARTIZANOM. UTAKMICA SE IGRA U OŠ SAVA ŠUMANOVIĆ-ALTINA SA POČETKOM U 19.30.

KAKVE DVE LEPE UTAKMICE U DVA DANA, TO U ZEMUNU NIKO NE MOŽE A VAN ZEMUNA RETKO KO.

STATISTIKA SA SENIORSKE UTAKMICE PROTIV KOTEŽA POTVRDILA JE I OPŠTI UTISAK O ODLIČNOJ IGRI MLADOG 17-GODIŠNJEG CENTRA TADIĆA. OSTVARIO JE DO SADA NAJBOLJI UČINAK OD KADA JE ČLAN NAŠEG KLUBA. ZA 32 MINUTA IGRE POSTIGAO JE 20 POENA, IMAO 15 SKOKOVA I INDEKS USPEŠNOSTI 33. POPULARNI TADIJA IZ KOLA U KOLO IGRA SVE BOLJE I BOLJE I NAGOVEŠTAVA LEPU KOŠARKAŠKU PERSPEKTIVU.


:: PORAZ SENIORA, POBEDE KADETA I MLAĐIH PIONIRA05.02.2011
SENIORI SU IZGUBILI NA GOSTOVANJU OD EKIPE KOTEŽ REZULTATOM 90 : 78. SOLIDNA IGRA I DOBAR OTPOR DOMAĆINU FAVORITU UTAKMICE. POSLE LOŠEG PRVOG POLUVREMENA I -18, U DRUGOM NAŠA EKIPA JE ODIGRALA KVALITETNIJE I SMANJILA RAZLIKU NA PODNOŠLJIVIH 12. ODLIČNA IGRA CENTRA TADIĆA, DOBRA MLADOG VUKAŠINA ERAKOVIĆA KAO I ODLIČAN FIZIČKI ODOGOVOR ZEJAKA IZUZETNO SNAŽNIM CENTRIMA KOTEŽA.

KADETI SU U HALI PINKI OSTVARILI UBEDLJIVU POBEDU PROTIV VIZURE ŠARK REZULTATOM 91 : 53. NEUBEDLJIVO PRVO POLUVREME I 8 KOŠEVA PREDNOSTI U DRUGOM SE PRETVORILO U DOMINACIJU I VISOKU POBEDU. FANTASTIČNA IGRA BEKA RADETA ZAGORCA, NAJBOLJA ODKADA JE ČLAN NAŠEG KLUBA. POSTIGAO JE 34 KOŠA OD TOGA ČAK 8 TROJKI (OD 15 ŠUTEVA). ON JE I U PRETHODNE 3 UTAKMICE POKAZAO ZNATAN NAPREDAK U IGRI A OVO DANAS JE BILO SJAJNO. TRENER PERUNIČIĆ NEPREKIDNO GOVORI DA SE RADI O JEDNOM OD NAJTALENTOVANIJIH MLADIH IGRAČA NAŠEG KLUBA KOJI DO SADA TO IGRAMA NIJE POKAZIVAO. OČIGLEDNO JE DA TRENER SVOJIM ODNOSOM, POVERENJEM ALI I DOZIRANJEM IGRE NALAZI PRAVI PUT ZA OVOG IGRAČA.

MLAĐI PIONIRI NASTAVLJAJU SA UBEDLJIVIM IGRAMA. SAVLADALI SU AS BASKET U GOSTIMA, UBEDLJIVO 44 : 16 I VEĆ POSLE DRUGOG KOLA PREUZELI VOĐSTVO NA TABELI. POSLE GRČA U PRVOM DELU IGRE, U NASTAVKU IZVANREDNOM ODBRANOM, ZBOG KOJE PROTIVNIK MASU PUTA NIJE MOGAO NI CENTAR DA PREDJE, NAPRAVLJENA JE UBEDLJIVA POBEDA. OVA GENERACIJA NAGOVEŠTAVA DA ĆE BITI NASTAVLJENA TRADICIJA PO KOJOJ NAŠE SELEKCIJE MLAĐIH PIONIRA VIŠE GODINA UNAZAD OSVAJAJU JEDNO OD PRVA TRI MESTA U BEOGRADU.Prezentacije ostalih klubova

Portal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Udruženje Košarkaških Sudija Beograda (UKSB)
Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.