Ekipe kluba
SENIORI
KK Zemun
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
MLAĐI PIONIRI
KK Zemun
KK Zemun 2
KK Zemun 3
PIONIRI
KK Zemun
KK Zemun 2
KK Zemun 3
KK Zemun 4
KADETI
KK Zemun
KK Zemun 2
KK Zemun 3
JUNIORI
KK Zemun
KK Zemun 2
U19M
OMLADINCI
IGRAČI KLUBA
RUKOVODSTVO KLUBA
TRENERI
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: NOVOBEOGRADSKI TURNIR31.03.2010
Ovogodišnji Novobeogradski turnir održava se u Hali Sportova na Novom Beogradu u periodu od 15.03 - 07.04.2010 . Naš klub učestvuje u sve tri kategorije , a naše dve ekipe pioniri i mladji pioniri već su se plasirali u finale dok kadetska ekipa tek počinje svoje takmičenje.

Rezultati M.Pioniri :
Zemun - Best 98 80-14
Zemun - All star 72-49
Zemun - Eurobasket 92-14
Finalna utakmica M.Pionira igra se u sredu 07.04.2010 u 9.00 časova u Hali sportova na Novom Beogradu, a protivnik je Div Basket .

Rezultati Pioniri :
Zemun - Flash 111-36
Zemun - All star 86-48
Zemun - Zvezdara M.I 72-52
Finalna utakmica Pionira igra se u sredu 07.04.2010 u 10.45 časova u Hali sportova na Novom Beogradu, a protivnik je Partizan.

Raspored utakmica Kadetske ekipe :
Sreda 31.03.2010 15.30 časova Zemun - Zvezdara M.I
Petak 02.04.2010 15.30 časova Zemun - OKK Beograd
Ponedeljak 05.04.2010 16.30 časova Zemun - As Basket
Finalna utakmica kadeta igra se 06.04.2010 od 14.00 časova , a utakmica za treće mesto je istog dana od 12.30 časova .


:: PIONIRI U BEOGRADU, KADETI U ČAČKU31.03.2010
NA SEDNICI UPRAVNOG ODBOR KSS ODREĐENI SU DOMAĆINI FINALNIH TURNIRA PRVENSTVA SRBIJE ZA PIONIRE I KADETE.

PIONIRI ĆE IGRATI U BEOGRADU, DOMAĆIN JE FMP.

KADETI ĆE IGRATI U ČAČKU, DOMAĆIN JE MLADOST (ČAČAK).


:: IZVUČENI RASPOREDI FINALNIH TURNIRA PRVENSTVA SRBIJE ZA PIONIRE I KADETE29.03.2010
DANAS JE U KUĆI KOŠARKE IZVRŠENO ŽREBANJE GRUPA FINALNIH TURNIRA PRVENSTVA SRBIJE ZA PIONIRE I KADETE.
BILO JE VELIKO ZADOVOLJSTVO I ČAST BITI DANAS U KUĆI KOŠARKE JER JE TO EGZAKTAN DOKAZ DA U RADU SA DECOM VREDIMO. PLASMAN NA DVA FINALNA TURNIRA JE FANTASTIČAN USPEH.

U KATEGORIJI PIONIRA NAŠA SELEKCIJA SE U PRVOM KRUGU TAKMIČENJA NALAZI U GRUPI SA EKIPAMA FLEŠ (BEOGRAD) I MLADOST (ČAČAK). TURNIR SE IGRA U PERIODU 14.-18.APRIL. NAŠA SELEKCIJA PRVOG DANA 14.APRILA IGRA U 12H SA EKIPOM MLADOST (ČAČAK) I ISTOG DANA U 20H SA EKIPOM FLEŠ (BEOGRAD). DVE PRVOPLASIRANE EKIPE IZ GRUPE NASTAVLJAJU TAKMIČENJE U ČETVRTFINALU.

U KATEGORIJI KADETA NAŠA SELEKCIJA SE U PRVOM KRUGU TAKMIČENJA NALAZI U GRUPI SA EKIPAMA MEGA VIZURA (BEOGRAD) I MLADOST (ČAČAK).TURNIR SE IGRA U PERIODU 21.-25.APRIL. NAŠA SELEKCIJA PRVOG DANA 14.APRILA IGRA U 12H SA EKIPOM MLADOST (ČAČAK) I ISTOG DANA U 20H SA EKIPOM MEGA VIZURA (BEOGRAD). DVE PRVOPLASIRANE EKIPE IZ GRUPE NASTAVLJAJU TAKMIČENJE U ČETVRTFINALU.

MESTA ODIGRAVANJA TURNIRA BIĆE OBJAVLJENA U NAREDNIH 2-3 DANA.

KAO ŠTO SE VIDI, PREDSTOJI NAM DVOMEČ SA VELIKIM SPORTSKIM PRIJATELJIMA I KLUBOM GOTOVO IDENTIČNE KONCEPCIJE RADA I KVALITETA, KK MLADOST IZ ČAČKA. BIĆE TO RAT NA TERENU ALI I VRHUNSKO DRUŽENJE VAN NJEGA. BIĆE TO VIŠESTRUKO UŽIVANJE !!!


:: UBEDLJIV PORAZ SENIORA28.03.2010
SENIORI SU DOŽIVELI UBEDLJIV PORAZ NA GOSTOVANJU OD PANDE REZULTATOM 87 : 67. VELIKA ŽELJA IGRAČA PANDE DA POBEDOM OSTANU U KONKURENCIJI ZA OPSTANAK I NJIHOVA ODLIČNA IGRA ALI I INDISPONIRANOST I LOŠA IGRA I PRISTUP VODEĆIH IGRAČA NAŠE EKIPE BILI SU RAZLOG VISOKOG PORAZA.
JEDNA UTAKMICA NE SME DA POKVARI ODLIČAN UČINAK I UTISAK SENIORA U CELOJ SEZONI.


:: PORAZ KADETA, POBEDE JUNIORA, PIONIRA I MLAĐIH PIONIRA27.03.2010
KADETI SU PORAŽENI NA GOSTOVANJU PROTIV PARTIZANA SA 11 KOŠEVA RAZLIKE I U KONAČNOM PLASMANU ZAUZELI ČETVRTO MESTO I PLASIRALI SE NA FINALNI TURNIR PRVENSTVA SRBIJE.
PIONIRI SU U PINKIJU POBEDILI CERAK REZULTATOM 69 : 58 I U KONAČNOM PLASMANU ZAUZELI ČETVRTO MESTO I PLASIRALI SE NA FINALNI TURNIR PRVENSTVA SRBIJE.

FANTASTIČAN REZULTAT NAŠEG KLUBA, U DVE KATEGORIJE PLASMAN NA FINALNI TURNIR PRVENSTVA SRBIJE ŠTO JE U BEOGRADU USPEO JOŠ SAMO FMP !!!
U PONEDELJAK SE ODREĐUJU MESTA ODIGRAVANJA FINALNIH TURNIRA KAO I RASPORED TAKMIČENJA. SREĆNO PIONIRIMA I KADETIMA ALI I KLUBU ĆE TREBATI MNOGO SREĆE U OBEZBEĐENJU FINANSIJSKIH SREDSTAVA ZA UČEŠĆE NA FINALNIM TURNIRIMA.

JUNIORI SU POBEDILI NA DOMAĆEM TERENU EKIPU FLEŠA REZULTATOM 64 55.
MLAĐI PIONIRI SU POBEDILI NA GOSTOVANJU EKIPU FLEŠA REZULTATOM 66 : 39


:: PROMOCIJA I OTVARANJE ŠKOLE KOŠARKE U NASELJU ALTINA UZ MEDIJSKU PODRŠKU SOS-KANALA27.03.2010
U PONEDELJAK SA POČETKOM U 10 ČASOVA U OŠ SAVA ŠUMANOVIĆ U NASELJU ALTINA BIĆE ODRŽANA PROMOCIJA I JAVNI ČAS ŠKOLE KOŠARKE. TO ĆE UJEDNO BITI I ZVANIČNI POČETAK RADA ŠKOLE KOŠARKE U NOVOM MLADOM NASELJU ZEMUNA.
PROMOCIJU I OTVARANJE ŠKOLE KOŠARKE PODRŽAĆE SVOJIM PRISUSTVOM I MEDIJSKIM PREDSTAVLJANJEM JEDINI SRPSKI SPORTSKI TV KANAL SOS KANAL I NAJBOLJI KOŠARKAŠKI NOVINAR VLADAN TEGELTIJA.
U JEDNOJ OD NAJLEPŠIH I NAJUSLOVNIJIH SALA U BEOGRADU, SVAKAKO NAJLEPŠOJ U ZEMUNU, PORED ŠKOLE KOŠARKE TRENIRAĆE I IZUZETNO PERSPEKTIVNA SELEKCIJA PIONIRA 95/96 KOJA JE TIME DOBILA USLOVE ZA VRHUNSKI RAD I NAPREDAK.
SA OVOM SALOM PRIBLIŽAVAMO SE KVALITETIMA USLOVA NAJBOLJEM U SRBIJI FMP-U A SA SIGURNOŠĆU MOŽEMO REĆI DA SA PINKIJEM I OVOM SALOM IMAMO KVALITETNIJE USLOVE ZA RAD OD SVIH DRUGIH BEOGRADSKIH KLUBOVA.
PLAN KLUBA JE DA U SVAKOM NASELJU U ZEMUNU OTVORIMO ŠKOLU KOŠARKE. SADA, OSIM CENTRALNOG DELA ZEMUNA, TO SMO USPELI U UGRINOVCIMA (OKO 40 DEČAKA), NASELJU NOVA GALENIKA (OKO 30 DEČAKA) I SADA U NASELJU ALTINA. PLAN NAM JE DA TO ISTO POKUŠAMO I NADAMO SE DA ĆEMO SHODNO USPESIMA I KVALITETU RADA IMATI PRIORITE, DA OTVORIMO I U NASELJU ZEMUN POLJE (PODIGNUTA NOVA SALA I KONKURISALI SMO ZA TERMINE) KAO I U NASELJU BATAJNICA. TIME BISMO CELOKUPNOM PROSTORU ZEMUNA PONUDILI VRHUNSKI USLOVE I VRHUNSKI KVALITET RADA.


:: PRVI PORAZ JUNIORA22.03.2010
JUNIORSKA SELEKCIJA JE DOŽIVELA PRVI PORAZ NA GOSTOVANJU PROTIV ZVEZDARE CRONY 58 : 52.


:: POBEDE SVIH PRVIH SELEKCIJA, NAŠA ŠKOLA KOŠARKE U NASELJU ALTINA21.03.2010
SELEKCIJA MLAĐIH PIONIRA UBEDLJIVO JE POBEDILA SELEKCIJU ŠKK ZVEZDARA 70 : 38.
TREBA ISTAĆI VREDNU I UBEDLJIVU POBEDU DRUGE SELEKCIJE MLAĐIH PIONIRA PROTIV PRVE SELEKCIJE MLADOSTI NA GOSTUJUĆEM TERENU.
PIONIRI SU POSLE ODLIČNE IGRE POBEDILI NA GOSTOVANJU NEUGODNU SELEKCIJU ALL STAR UBEDLJIVIM REZULTATOM 85 : 56 I SADA I TEORETSKI OBEZBEDILI PLASMAN NA FINALNI TURNIR PRVENSTVA SRBIJE.
KADETI SU U HALI PINKI UBEDLJIVO POBEDILI VIZURU REZULTATOM 99 : 78, U UTAKMICI U KOJOJ SU SE NAIGRALI SVI IGRAČI UKLJUČUJUĆI I NAJMLAĐEG IGRAČA UTAKMICE PIONIRA VIDOVIĆ UROŠA (ROĐEN 1996.).

OSTVARENA JE I JOŠE JEDNA POBEDA VAN TERENA. U KONKURENCIJI ZNAČAJNOG BROJA KLUBOVA NAŠEM KLUBU JE POVERENO DA U NOVOJ ŠKOLI U ZEMUNSKOM NASELJU ALTINA ORGANIZUJE ŠKOLU KOŠARKE. ODLUKA JE DONETA NA ŠKOLSKOM ODBORU OŠ SAVA ŠUMANOVIĆ ODRŽANOM U SREDU 17. MARTA I OVIM PUTEM JAVNO HVALA ŠKOLSKOM ODBORU I DIREKTORKI ŠKOLE NA POVERENJU. DOGOVOR JE DA SE SARADNJA ZAKLJUČI DO KRAJA ŠKOLSKE GODINE A DA SE PRED NOVU ŠKOLSKU GODINU DOGOVARA NASTAVAK SARADNJE. U PRELEPOJ ŠKOLOSKOJ SALI TRENIRAĆE I PIONIRSKA SELEKCIJA KLUBA KOJA ĆE TIME DOBITI VRHUNSKE USLOVE U VRHUNSKOJ SALI ZA DALJI NAPREDAK.
PREDSTOJI NAM JAKO TEŽAK POSAO ANIMACIJE DECE ŠKOLE ALI I ČITAVOG NASELJA I OKRUŽENJA KAKO BI ŠTO VIŠE DEČAKA BILO UKLJUČENO U RAD NAŠEG KLUBA. SIGURNO ĆE BITI POTREBNO 2-3 GODINE MUKOTRPNOG RADA I ZNAČAJNIH FINANSIJSKIH ULAGANJA KAKO BISMO DECU OVOG NASELJA ZARAZILI KOŠARKOM. NE POSTOJI ŠKOLA I NASELJE U KOME TO NISMO USPELI.
U TOKU NAREDNE NEDELJE U ŠKOLI ĆE BITI ODRŽANI JAVNI PROMOTIVNI ČASOVI I PODELA REKLAMNOG MATERIJALA KAKO BI SE ŠTO PRE OFORMILA BAZNA GRUPA ZA POČETAK RADA.
OVIM PUTEM I POZIV SVIM DEČACIMA NASELJA ALTINA UZRASTA 7-12 GODINA DA SE INFORMIŠU O TERMINIMA TRENINGA I POČETKU RADA.


:: POBEDA SENIORA PROTIV MLADOSTI, PONOVO SJAJNI JOKIĆ19.03.2010
SENIORI SU OSTVARILI POBEDU PROTIV MLADOSTI REZULTATOM 85 : 84. POBEDA PROTIV LOKALNOG RIVALA JE UVEK OD POSEBNOG ZNAČAJA. MLADOST JE KAO ISKUSNIJA EKIPA KONTROLISALA GOTOVO CELU UTAKMICU I VODILA 3-10 KOŠEVA RAZLIKE (SAMO U 2-3 NAVRATA JE NAŠA SELEKCIJA NA KRATKO POVELA). U DRAMATIČNOJ ZAVRŠNICI PRI VOĐSTVU MLADOSTI 84 : 82 SJAJNI JOKIĆ JE 3 SEKUNDE PRE KRAJA TROJKOM DONEO POBEDU I VELIKU RADOST NAŠIH IGRAČA. UVEK TEŠKO IGRAMO SA VELIKIM RIVALOM A U OVOJ UTAKMICI SMO IGRALI OSLABLJENI ZA RELJIĆ PAVLA (NA PRIPREMAMA KADETSKE REPREZENTACIJE) I MLADOG A BITNOG CENTRA ĐORĐA SUŠU (OPORAVLJA SE OD POVREDE).
PETAR JOKIĆ NASTAVLJA SA FANTASTIČNIM IGRAMA, OČIGLEDNO PSIHOLOŠKI OPUŠTEN I OJAČAO PRIKAZUJE IGRE TAKVE DA SAMO ZBOG NJEGA VREDI GLEDATI UTAKMICE NAŠIH NAZOVIMO SENIORA. VEČERAS JE POSTIGAO 29 POENA A VELIKU PODRŠKU IMAO JE U VLADI STOJANOVIĆU I POSEBNO MILANU VASOVIĆU KOJI JE DALEKOMETNIM TROJKAMA ODRŽAVAO NAŠU EKIPU U AKTIVNOM REZULTATU (U DRUGOM PLUVREMENU ŠUTIRAO 6 DAO 4).

POSEBNO TREBA ISTAĆI PONAŠANJE AKTERA NA UTAKMICI. IAKO SU OVO UVEK NAJBITNIJE UTAKMICE ZA OBA KLUBA, IZ UTAKMICE U UTAKMICU ODNOS I PONAŠANJE AKTERA SU SVE LEPŠI I LEPŠI I MOGU SLUŽITI MNOGIMA ZA PRIMER KAKO TREBA DA SE PONAŠAJU DVA VELIKA RIVALA. SJAJAN ODNOS MEĐU IGRAČIMA BEZ OBZIRA NA VELIKI ŽAR I BORBU, IZVANREDNO PONAŠANJE OBOJICE TRENERA KOJIMA JE OVO PRVA SENIORSKA SEZONA A POKAZUJU VELIKO TAKTIČKO ZNANJE, SJAJNO PONAŠANJE OSTATKA STRUČNIH ŠTABOVA I PREDSTAVNIKA KLUBOVA.


:: FINANSIJSKI DETALJI UGOVORA ZEMUN - CRVENA ZVEZDA O TRANSFERU FILIPA ŠEPE19.03.2010
ZBOG SVE VEĆIH PROBLEMA I POGREŠNIH TUMAČENJA IZJAVA PREDSEDNIKA CRVENE ZVEZDE PO OSNOVU TRANSFERA IGRAČA FILIPA ŠEPE (NAJVEĆI BROJ JE ONIH KOJI SU PROTUMAČILI DA JE KK ZEMUN DOBIO PO OSNOVU TRANSFERA 200.000 EVRA, KAMO LEPE SREĆE !!!) PRIMORANI SMO DA NA OVAKAV NAČIN DOSTAVIMO INFORMACIJU O FINANSIJSKIM DETALJIMA UGOVORA. SIGURNI SMO DA OVIM PUTEM NEĆEMO NI KOD 10 POSTO LJUDI RAZJASNITI NEDOUMICU.
UGOVOR IZMEĐU KK ZEMUN I KK CRVENA ZVEZDA O TRANSFERU IGRAČA FILIPA ŠEPE U CELOSTI IZNOSI 100.000 EVRA (PREDSTAVNICI ZVEZDE BILI SU ZADOVOLJNI JER JE PO REGISTRACIONOM PRAVILNIKU ZEMUN IMAO PRAVO NA 150.000 EVRA, ZVANIČNO OBEŠTEĆENJE ZA JUNIORSKOG REPREZENTATIVC).
PREDSTAVNIK CRVENE ZVEZDE JE TRAŽIO I ODOBRILI SMO DINAMIKU ISPLATE NA 3 GODINE I TO: DO KRAJA 2008. 50.000, U AVGUSTU 2009. 25.000 I U AVGUSTU 2010. 25.000.
UZ BROJNA KAŠNJENJA UKUPNO ISPLAĆENA SUMA ZEMUNU DO MARTA 2009. GODINE IZNOSI 36.400 EVRA. POSLE TOGA VIŠE NIŠTA NIJE ISPLAĆENO TAKO DA SU U OVOM TRENUTKU POTRAŽIVANJA NAŠEG KLUBA: 13.600 EVRA ZA 2008. GODINU, 25.000 EVRA ZA 2009. GODINU I U AVGUSTU STIŽE ZA NAPLATU 25.000 EVRA ZA 2010. GODINU.
UGOVOROM JE PREDVIĐENO I SVE ISPLATE SU VRŠENE PREKO ŽIRO RAČUNA O ČEMU POSTOJI I DOKAZ.
KAO ŠTO SE DA ZAKLJUČITI, NA ŽALOST NI PRIBLIŽNO 200.000 EVRA !!!Prezentacije ostalih klubovaPortal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.